Need for sped shift ucitavanje problem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 937
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Need for sped shift ucitavanje problem

Ova tema ide pod lock jer je piratska! Znaći ako nemaš original igru nemoj postavljat teme jer za sve piratske teme se dobiju žuti kartoni i lock teme!

Mato
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mora biti lock, nagađajmo da on ima crack, i možda ga ima a ako on na vrijeme izbriše onaj nepoželjni dio, sve će proći bez kartona i sličnih stvari...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Need for sped shift ucitavanje problem
mateo12345 kaže...

ovako kada pokrenem need for sped shift igra mi se jedva ucitava ,kada stisnem start race,onda mi se ucitava i stane,i tako stalno,mozda je problem u cracku

imam 3gb rama

grafike 256 mb

windows vista

procesor:AMD Atholon(tm)64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2,61GHz

molim za pomoc

Hah sve piše u postu gle mozda je problem u cracku

Mato
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@mato

to je bio "prikriveni" način da mu lijepo kažem da makne to prije nego neko vidi

@mateo

konfiguracija ti prelazi minimalnu, tako dakle da bi možda mogao biti problem u c****u, javlja li ti se neka greška?

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

može bit da je cr**k, može bit da trebaš patchirat, može bit štošta, za početak probaj sa onim prvim, pa javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice