NBA 2k9 (2K Sports)

poruka: 131
|
čitano: 35.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

ako neko zna neka mi pomogne oko igre....

evo zašto : otkrio sam jedan čudan  bug u igri...kad zabijem koš igra se dalje nastavlja , znači nema novog napada.....kolko se kužim u košarku pravila se nisu mijenjala a sad zašto je taj bug nastao nemam pojma......jel možda zato što ga vrtim na visti .....???? rekli su mi da probam uninstall , probo sam , ne vrijedi , pa pomagajte ko isusa vas molim da nadjem rjesenje za taj bug-----------

-------------------imam isti ovaj problem a nemam vistu,znaci nje ti u racunalu problem,ako netko zna u cem je nek nam objasni,HVALA

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: NBA 2k9 (2K Sports)

E može jedna mala velika pomoć. Instalirao sam igricu i pojavi mi se ovo:

The application has failed to start because application configuration is incorrect. Reinstaling the application may fix this problem.

Šta to znači?

16 godina
protjeran

Jel može malo pomoći ako nije teško

16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

meni je puno bolji NBA 2k nego NBA Live nekako su mi bolje kontrole i bolja je igra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

meni je puno bolji NBA 2k nego NBA Live nekako su mi bolje kontrole i bolja je igra

2K9 rastura!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?

Što nitko nema odgovor?
 I dalje ništa? Ajde smilujte mi se.Plač
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?

Što nitko nema odgovor?
 zašto citiraš sam sebe još dvaput
16 godina
protjeran

pa daj na moje pitenje odgovorite!! plizzzzz

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Što nitko nema odgovor?
 zašto citiraš sam sebe još dvaput
 Zato da mi netko da riješenje.Sramim se
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
da probaš reinstaliratJeza101 kaže...

The application has failed to start because application configuration is incorrect. Reinstaling the application may fix this problem.

Šta to znači?

da probaš reinstalirat
Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
neaktivan
spaws kaže...
da probaš reinstaliratJeza101 kaže...

Šta to znači?

da probaš reinstalirat
 ili podesti konfiguraciju za svoj komp
16 godina
protjeran

a kako da to podesim???

P.S. reinstalirao sam i ponovo mi se pojavi to. Nemogu ni ući u igricu

16 godina
protjeran

alo ima koga. jel može kakav odgovor?

16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

LENOVO N200 601D290, Intel Core Duo, T2410, 2,00 GHz, 3072 MB, 1, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.

Evo ljudi vasa procjena kako bi vrtio nba2k9 na ovom latopu?

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Malo je grafička stara,al ide toCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

bi li islo sve na medium na rezi 1024x768??

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Možda čak i na HIGH!EDIT:nisam vidio da si na Visti pa bi bili manji detalji,nažalost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 18:37 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Ma nemam ja taj laptop nego ga planiram uzet.Cini mi se cisto solidan za te pare,a lako ja istaliram xp ;)

EDIT:moze jos misljenja!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 18:57 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Bolje ubodi neku novu grafičku sa 3 i 4.0 shaderima sa ovom konfom u potpisu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam bio odavno na forumu pa da evo neš odgovorim. Vidim tema je baš poprilično stara a i ja ću da postavim neku za NBA2k9. Svejedno. Igra je dobra. I meni se javio više puta ovaj bug s postizanjem poena bez novog napada, nisu to nikakva nova pravila. Deinstalacija ne pomaže. Evo šta treba uraditi. Većina igara svoje saves-e pohranjuje u My documents, al ne i ovaj manijk od igre. Znači treba izbrisati folder koji se nalazi na sljedećoj lokaciji C:\Documents and Settings\Dejan(ovo je folder sa mojim imenom tj. mojim profilom na windowsu, valjda znate za ovo. Tu stoji ono kako ste se registrovali na windowsu, najčešće je to neki vaš naziv ili ime i treba ući u to!). Da ponovim:

C:\Documents and Settings\Dejan\Application Data(folder je skriven treba otići na tools, folder options, view, staviti kružić na Show hidden files and folders i kliknuti na OK). Kada uđete u taj folder Application Data tu negdje mora biti folder 2K Sports. Izbišit ga ako nemate još kakvu igru od 2K Sportsa, ako imate izbrišite unutar njega folder NBA 2K9. To je matični folder nba-a i tu su saved games i problem je što njegovim brisanjem se gube svi rezultati i sve sačuvano. Jedino brisanjem njega sam uspio riješiti onaj bug. Kad ponovo pokrenete igru napravit će te novi profil i trebalo bi sve raditi normalno. Ak se bug javi jednom 100% će se pojaviti nekad ponovo, meni je.

16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

znal iko kako napravit alley-oop n 2k9

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...

Imaš na drugoj stranici kako to napravi u mome postu i na prvoj stranici još jedna kombinacija.
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
NesQuiK kaže...

Imaš na drugoj stranici kako to napravi u mome postu i na prvoj stranici još jedna kombinacija.
 a za PC koja je kombinacija
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Ono je za gamepad za PC, a za tipkovnicu ne znam jer nisam igrao na njoj. Vidi u postavkama, a ja ću vidjeti gdje su meni postavljene te tipke u opcijama pa ti javim.

@ X mi je na PASS, a druga tipka mi je na POST - UP.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 19:36 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

thx iam i ja GAMEPAD samo sam mislio da vi ono na PS2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Da li ima još poteza i dunkova osim onoga spin i crossover i običnih zakucavanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Jel mi može netko reći zašto mi se nakon instalacije igre NBA 2K9 pokaže:This aplication has failed to start.......reinstalling may fix this problem. Nikako ne mogu ući u igricu iako sam je pravilno instalirao,čak po uputama koje sam dobio pri kupnji igre.Ako bi je ponovno instalirao kako piše (reinstalling may fix this problem),opet ništa ne bi bilo.

Molim vas pomozite.Hitno je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lebron kaže...

Jel mi može netko reći zašto mi se nakon instalacije igre NBA 2K9 pokaže:This aplication has failed to start.......reinstalling may fix this problem. Nikako ne mogu ući u igricu iako sam je pravilno instalirao,čak po uputama koje sam dobio pri kupnji igre.Ako bi je ponovno instalirao kako piše (reinstalling may fix this problem),opet ništa ne bi bilo.

Molim vas pomozite.Hitno je.

Napiši sve što piše u erroru.
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
16 godina
neaktivan

Jel si imao problem s onim(this aplication has failed to start...reinstalling may fix this problem)?

16 godina
neaktivan

Dali si riješio problem(this aplication has failed to start.......)?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice