Imaju :
1. privatni mecevi koji su p2p
2. public koji su p2p ranked
3. dedicated public unranked serveri.
Imaju :
1. privatni mecevi koji su p2p
2. public koji su p2p ranked
3. dedicated public unranked serveri.
Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D
Koliko sam ja upucen to ti je igrica + godinu dana pretplate na callofduty elite stranicu ;)
http://www.callofduty.com/community/call_of_duty_xp_blog/blog/2011/09/02/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition-details
Hmm a gdje si to osvoji, i tata bi sine :D
Lets go Gamers je imao tu nagradnu igru prošli mjesec, trebalo je napraviti video u kojem reklamiraš njihovu stranicu i mora biti vezan uz gejming, i moraš skupiti što više viewa i likeova, 1. mjesto je donosilo mw3, a drugo i treće neku razerovu periferiju čini mi se.
Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D
Koliko sam ja upucen to ti je igrica + godinu dana pretplate na callofduty elite stranicu ;)
http://www.callofduty.com/community/call_of_duty_xp_blog/blog/2011/09/02/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition-details
Hmm a gdje si to osvoji, i tata bi sine :D
Lets go Gamers je imao tu nagradnu igru prošli mjesec, trebalo je napraviti video u kojem reklamiraš njihovu stranicu i mora biti vezan uz gejming, i moraš skupiti što više viewa i likeova, 1. mjesto je donosilo mw3, a drugo i treće neku razerovu periferiju čini mi se.
Super, bas fora da si to uspio osvojiti! ;)
Ako mislis igrati igru to ce ti dobro doci, a uz to imas jos i placenu jednu godinu na cod elite gdje ce biti raznih DLC-ova (mapa...) koje ces moci instalirati.
Ako ne zelis igrati MW3 mozes uvijek prodati, koliko ja znam prodavao se za 100$ oko 500kn, a posto su svi rasprodani moguce je da ga prodas i bez problema za 600kn ili vise :D!!
Neznam zašto im je zarada
toliko važna pa ovi se kupaju u novcu
Mislim na Elite
jer bez Elit-a
cod mw3 ti ništa ne vrijedi imaš ništa N-I-Š-T-A
bez elita
kad izlazi?
Ti to ozbiljno ?
datum izlaska : 8.11.2011
Ja sad neznam šta da umzmem COD ili B3.
COD je preko steama jel da?
Od B3 me odbija Origin, pun je bugova i problema.
pa čujte grafika nije za bacit kad se malo bolje pogleda niti u bf3 nije neznam koliko bolja pogotovo close range i ono usrano sunčevo zračenje ...
ptspclan.com | visit us ^^
Je. Razlika client i servera side (u ovom smislu) je baš oooooogromna... Na atomskoj razini, jel?
Fizika je bezveze. Skriptirano do boli. Nažalost ne može niti prismrditi PhysX (pogotovo se to vidi na mehanici fluida).
ptspclan.com | visit us ^^
Omfg jos samo 4 dana. CANT WAIT!! 
Bez da sam pročitao tvoj komentar, tip koji je ostavio kombi tu, te pobjegao, znao sam da će nešta eksplodirati lol
Kaj vi mislite kaj je bolje battlefield 3 ili codmw3? sad sam malo prije završio bf3 na low postavkama i moram reći da nisam baš zadovoljan s singleplayerom mislim da je bf3 više stvoren za multiplayer. a call of duty ima dobar singleplayer a niti loš multiplayer.
Kaj vi mislite kaj je bolje battlefield 3 ili codmw3? sad sam malo prije završio bf3 na low postavkama i moram reći da nisam baš zadovoljan s singleplayerom mislim da je bf3 više stvoren za multiplayer. a call of duty ima dobar singleplayer a niti loš multiplayer.
u temi mw3 pitas sta je bolje?
bojim se da ce ovo na mojoj kanti ic:
ga-m56s-s3
4gb ram
amd 5200+ 2.7
asus en 8800 gs 384 mb
windows 7 x86
na high čak
na high čak
black ops sam jedva igrao,trzalo je i na low neigrivo
pa da si ugasis mozda čahure i sjene?
high detalji rade
al si ugasis ovo da ti se ne pretrpava memorija
jer je to tvoje vjerovatno 256mb
bojim se da ce ovo na mojoj kanti ic:
ga-m56s-s3
4gb ram
amd 5200+ 2.7
asus en 8800 gs 384 mb
windows 7 x86
system requirements:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
RAM: 2 GB
GFX: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA® GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
DX: 9.0c or later
HDD: 16 GB free hard drive space
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
Slušaj teško će to vrtit zbog proca ako bude neoptimizirana ka BO. Ako MW3 bude bolje optimizirana tribala bi ić sa tom grafom bez problema, a sad proc ce mo vidit(ugl slicne dvojbe imamo :P).