Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.365.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina

Imaju :

1. privatni mecevi koji su p2p

2. public koji su p2p ranked

3. dedicated  public unranked serveri.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Kiki287 kaže...
FrEaK94 kaže...

Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D

Koliko sam ja upucen to ti je igrica + godinu dana pretplate na callofduty elite stranicu ;)

http://www.callofduty.com/community/call_of_duty_xp_blog/blog/2011/09/02/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition-details

Hmm a gdje si to osvoji, i tata bi sine :D

Lets go Gamers je imao tu nagradnu igru prošli mjesec, trebalo je napraviti video u kojem reklamiraš njihovu stranicu i mora biti vezan uz gejming, i moraš skupiti što više viewa i likeova, 1. mjesto je donosilo mw3, a drugo i treće neku razerovu periferiju čini mi se.

14 godina
neaktivan
FrEaK94 kaže...
Kiki287 kaže...
FrEaK94 kaže...

Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D

Koliko sam ja upucen to ti je igrica + godinu dana pretplate na callofduty elite stranicu ;)

http://www.callofduty.com/community/call_of_duty_xp_blog/blog/2011/09/02/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition-details

Hmm a gdje si to osvoji, i tata bi sine :D

Lets go Gamers je imao tu nagradnu igru prošli mjesec, trebalo je napraviti video u kojem reklamiraš njihovu stranicu i mora biti vezan uz gejming, i moraš skupiti što više viewa i likeova, 1. mjesto je donosilo mw3, a drugo i treće neku razerovu periferiju čini mi se.

Super, bas fora da si to uspio osvojiti! ;)
Ako mislis igrati igru to ce ti dobro doci, a uz to imas jos i placenu jednu godinu na cod elite gdje ce biti raznih DLC-ova (mapa...) koje ces moci instalirati.

Ako ne zelis igrati MW3 mozes uvijek prodati, koliko ja znam prodavao se za 100$ oko 500kn, a posto su svi rasprodani moguce je da ga prodas i bez problema za 600kn ili vise :D!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:40 (Kiki287).
17 godina

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

super je taj novi cod, samo šteta kaj se grafika ne mijenja puno, a sve ostalo za 5

14 godina
neaktivan

Neznam zašto im je zarada

toliko važna pa ovi se kupaju u novcu

Mislim na Elite

jer bez Elit-a

cod mw3 ti ništa ne vrijedi imaš ništa N-I-Š-T-A

bez elita

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 21:32 (andrej555).
Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad izlazi?

Xc
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina

Ti to ozbiljno ?      

datum izlaska : 8.11.2011

16 godina
neaktivan

Ja sad neznam šta da umzmem COD ili B3.

COD je preko steama jel da?

Od B3 me odbija Origin, pun je bugova i problema.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina

pa čujte grafika nije za bacit kad se malo bolje pogleda niti u bf3 nije neznam koliko bolja pogotovo close range i ono usrano sunčevo zračenje ...

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
DX9 Q Engine vs. DX10/11 FB2 engine ?? Neznam bas :) A Origin i BF Battlelog rade savrseno i bugovi su client side, ne server side. Razlika velika. FB2 je strasno optimiziran da svi mogu igrat, a najmocnije kante ga mogu iskoristiti da izgleda prekrasno igra u Ultra detaljima i visokim rezama. Meni prijatelju na i7 2600k, 16GB 1800MHz, SSD Vertexu i MSI 590GTX na 30" Dellu na 2560x1620 igra izgleda savrseno i klizi u 80 fps sa sve na ultra i najvecim postavkamas. Takodjer, meni na high postavkama ne pada ispod 50 fps na 1920x1200 i isto izgleda izvrsno. Ipak se vizualno ne mogu usporedit, a o fizici ingame i destrukciji da ne govorim.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina

Je. Razlika client i servera side (u ovom smislu) je baš oooooogromna... Na atomskoj razini, jel?

Fizika je bezveze. Skriptirano do boli. Nažalost ne može niti prismrditi PhysX (pogotovo se to vidi na mehanici fluida).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Ti ocito ne razumis sta je fizika, a sta destrukcija, no ostavljam ti da naucis sam. Destrukcija mora biti skriptirana, jer inace bi ti umiralo sve. Fizika fluida je dovoljna za ono sta se koristi ingame. Clinet peoblemi sa Oroginom i Blogom su client problemi i nema ih puno, a to sta ljudi nemaju portove i uPnP otvoren je problem ljudi, ne aplikacije. Phsyx je nVidina stvar i nema veze s fizikom o kojoj ja govorim, a sound da i ne spominjem i njegovu kvalitetu. Ambient lightning je savrsen u FB2.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan

Mislim da smo dobili ovogodisnji razlog za povlacenje CoD-a po vjestima i novinama XD Ruski aerodrom iz MW2 ce zamjeniti ova scena:

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 13:04 (dex3108).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Omfg jos samo 4 dana. CANT WAIT!! {#}

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Mislim da smo dobili ovogodisnji razlog za povlacenje CoD-a po vjestima i novinama XD Ruski aerodrom iz MW2 ce zamjeniti ova scena:

U levelu poslje toga krećeš u osvetnički pohod:

16 godina
neaktivan

Bez da sam pročitao tvoj komentar, tip koji je ostavio kombi tu, te pobjegao, znao sam da će nešta eksplodirati lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ko voli nek izvoli prvih desetak minuta igre:

Moj PC  
0 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ajde daj  drugi video ovaj neradi :) 

Say Hello To My Little Friend
17 godina
neaktivan

Kontraverzna scena posto je prijasnji video uklonjen sa YT-a

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Kontraverzna scena posto je prijasnji video uklonjen sa YT-a

Da morali su stavit...

Bilo bi bolje da je deo ruke pao na tatinu kameru ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 19:21 (Scarfaceee).
17 godina
neaktivan

Niš od Elitea na PC-u.

članak

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaj vi mislite kaj je bolje battlefield 3 ili codmw3? sad sam malo prije završio bf3 na low postavkama i moram reći da nisam baš zadovoljan s singleplayerom mislim da je bf3 više stvoren za multiplayer. a call of duty ima dobar singleplayer a niti loš multiplayer. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 20:00 (CodMW3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Kaj vi mislite kaj je bolje battlefield 3 ili codmw3? sad sam malo prije završio bf3 na low postavkama i moram reći da nisam baš zadovoljan s singleplayerom mislim da je bf3 više stvoren za multiplayer. a call of duty ima dobar singleplayer a niti loš multiplayer. 

u temi mw3 pitas sta je bolje?

17 godina
neaktivan

bojim se da ce ovo na mojoj kanti ic:
ga-m56s-s3

4gb ram

amd 5200+ 2.7
asus en 8800 gs 384 mb
windows 7 x86 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 20:23 (razer1911).

0 0 hvala 0
16 godina

na high čak

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

na high čak

black ops sam jedva igrao,trzalo je i na low neigrivo

16 godina

pa da si ugasis mozda čahure i sjene?

high detalji rade

al si ugasis ovo da ti se ne pretrpava memorija

jer je to tvoje vjerovatno 256mb

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
14 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

bojim se da ce ovo na mojoj kanti ic:
ga-m56s-s3

4gb ram

amd 5200+ 2.7
asus en 8800 gs 384 mb
windows 7 x86 

system requirements: 

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better

RAM: 2 GB

GFX: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA® GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better

DX: 9.0c or later

HDD: 16 GB free hard drive space

INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

15 godina

Slušaj teško će to vrtit zbog proca ako bude neoptimizirana ka BO. Ako MW3  bude bolje optimizirana tribala bi ić sa tom grafom bez problema, a sad proc ce mo vidit(ugl slicne dvojbe imamo :P).

xf: recod8600
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice