ja znam samo za cod2 i cod4, za ostale i necu da znam
pa kad ti drugi codovi niti ne rade
ja znam samo za cod2 i cod4, za ostale i necu da znam
pa kad ti drugi codovi niti ne rade
radice ?
Processor: Dual-Core 2.60 GHz
RAM : 3 gb
Graficka : 1 gb
da. provjeri ovdje http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
jer netko zna di mogu najjeftinije kupit mw3 cd key
to i mene zanima, ali da mogu kupiti u game shopu negje u zg, ne preko paypla racuna!!!
wtf?
can I run it kaže mi da nemrem igrat mw3
a bf3 mogu
CPUMinimum: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or betterYou Have: Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz
Ljudi vi stvarno mislite da taj "can i run it" sranje govori dali stvarno mozes pokrenuti igru, pa za svaku igru isto govori...
Najbolje ce te znati da sami instalirate igru i provjerite ;)
po tvome bi trebo kupit igru instalirat ju
i šta onda
onda imam igricu koja mi ne radi
još ču nakraju otič u neki dučan i kupiti cijeli box za 4oo kn i zaboli me...jer nemam pay pal, a base host tilta sa keyevima...tak sam i s Blopsom napravil...ljepo iskeširo 400kn i ne žalim...fakat ga igram od kad sam ga kupio do danas...
To bi i ja napravia samo šta nemam 400kn :). Nisam pri nekim parama a igra izlazi za 3 dana...pa ćemo vidit još.
jer netko zna di mogu najjeftinije kupit mw3 cd key
Vid prvi post na ovoj stranici gore.
to i mene zanima, ali da mogu kupiti u game shopu negje u zg, ne preko paypla racuna!!!
U svim shopovima u zagrebu ti je cijena 400kn.
Pa biraj koji hoćeš.
još ču nakraju otič u neki dučan i kupiti cijeli box za 4oo kn i zaboli me..
Tebi "Ć" na tipkovnici ne radi ili nisi bio u školi kad su ga ostali učili???!!!!
po tvome bi trebo kupit igru instalirat ju
i šta onda
onda imam igricu koja mi ne radi
Ne krivo si me shvatio, ta str. nevalja barem iz mog iskustva jer za svaku igru, na starom PC-u mi je pokazivalo da neke ne mogu pokrenuti dok sam ih bez problema vrtio.
Ne tribas kupiti igru, nego jednostavno skines piratsku , vidis dali dela ili ne, ako te se svidi i ako je dobro optimiziran (ne steka ti) onda kupis :D
Okej, jel vi znate gdje kupiti sa ovih online shopova? Kako stvari stoje, base-host neće niti dobiti igru, cjs keys ne prima paypal, eplati šalji igru NA DAN IZLASKA! (pazi to)
Ja stvarno više ne znam gdje da uzme, a da ima paypal.
Pa napravi moneybookers račun (5min posla) i kupi key na CJS ...
Ja sam tako napravio za FIFA 12 ... key sam dobio par sati nakon uplate i sve 5
Okej, jel vi znate gdje kupiti sa ovih online shopova? Kako stvari stoje, base-host neće niti dobiti igru, cjs keys ne prima paypal, eplati šalji igru NA DAN IZLASKA! (pazi to)
Ja stvarno više ne znam gdje da uzme, a da ima paypal.
Pa napravi moneybookers račun (5min posla) i kupi key na CJS ...
Ja sam tako napravio za FIFA 12 ... key sam dobio par sati nakon uplate i sve 5
a za to treba imati bankovni račun ili? yebiga ja nemam
još ču nakraju otič u neki dučan i kupiti cijeli box za 4oo kn i zaboli me..
Tebi "Ć" na tipkovnici ne radi ili nisi bio u školi kad su ga ostali učili???!!!!
Možda je slovenac ;)
Cant wait 2morow
da vidim kako izgleda :D
al sutra recenzenti dobivaju i world premire je sutra
Debeli je fino smrsao :D
Ovo me iskreno podsječa na Team fortres 2 in real life
Zna li netko gdje je najjeftinije box izdanje. U algoritmu je 399. Ima li ispod toga?
Piratstvo nije dozvoljeno na forumu.
Zna li netko gdje je najjeftinije box izdanje. U algoritmu je 399. Ima li ispod toga?
379kn u svijet-medija
sta sad izmisljas s time...box ti je svugdje oko 400, a ako vec dajes te pare 20kn vise manje je tak svejedno
Meni 10.-tog dolazte keyevi, što mislite na cijenu od 340kn za scan engleski key?