Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.365.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina

Dajte ljudi nek neko više napravi taj crack da mogu igrat , 2 dana vec traje iscekivanje omg XD

Moj PC  
1 11 hvala 0
16 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3

Sačekaj ti još 8 dana pa svrati do algoritma

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
16 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

mene jedino brinu cheateri,živce sam od njih gubio u MW2.nadam se da če po tom pitanju nešta napraviti.

Ako bude istina ono da ce biti Rcon tool onda nece biti velikih problema na dedi serverima. A meni je to dosta.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
17 godina

Vec je narucen iz Britanije , ali bilo bi poželjno da singleplayer bude dostupan što prije  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma samo da nebude bugovit kao sto je bio black ops i mozda ga kupim. kupuje li netko rusku verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ma samo da nebude bugovit kao sto je bio black ops i mozda ga kupim. kupuje li netko rusku verziju?

heeeeell no rusku verziju, ako cu uzimat fino cu si uzet box verziju i onda cu imat sex mw2 bo i mw3, a cod4 imam samo key :( ugl al naravno prvo skidamo sp da njega predjemo pa cemo onda vidit za mp :P

1337 Nyan
16 godina
neaktivan

svi koji su se ponadali da ce alteriwnet radit i mw 3 izgubili su svaku nadu evo sluzbeno priopcenje sa foruma njihovog https://alteriw.net/viewtopic.php?f=49&t=95548

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
geek_boy1 kaže...

svi koji su se ponadali da ce alteriwnet radit i mw 3 izgubili su svaku nadu evo sluzbeno priopcenje sa foruma njihovog https://alteriw.net/viewtopic.php?f=49&t=95548

pa dobro nismo se nadali ko ni za bo(bar ne ja)...ni netreba nam jer ako stvarno zelis igrat mp kupit ces igru, a sp ce svi tak i tak skinut odma drugi dan...

1337 Nyan
17 godina
neaktivan

Pa cemu aIWnet kada ce igra podrzavati dedicated servere i svi serverski fajlovi dolaze uz igru. Bice servera kao i za MW1 tako da nema problema sto se tice MP-a :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo ce biti problem sto nece biti ranked dedicated servera nego samo unranked a za postizanja levela i otkljucavanje novih oruzja i perkova ce se korisiti matchmaking

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 14:54 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Pa cemu aIWnet kada ce igra podrzavati dedicated servere i svi serverski fajlovi dolaze uz igru. Bice servera kao i za MW1 tako da nema problema sto se tice MP-a :D

mislis krekanih? {#}

Say Hello To My Little Friend
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

samo ce biti problem sto nece biti ranked dedicated servera nego samo unranked

Pa i nije neki problem kad se u postavkama DS sve može odlockat.

15 godina
neaktivan

Ja ću biti sretan ako mi za PC dobijemo barem dan prije izlaska, jer kako imam osjećaj svi su za PS3 i Xbox pouzimali, a za PC još nisu niti napravili igru, sad će to oni.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ja ću biti sretan ako mi za PC dobijemo barem dan prije izlaska, jer kako imam osjećaj svi su za PS3 i Xbox pouzimali, a za PC još nisu niti napravili igru, sad će to oni.

Domba,pa imaš već za skinit retail steam dvd kopiju od 13 gb.Ja sam skinio,kada dobijem key ukucam ga u steam instalaciju,instaliram igru i igram.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

PM šalji :), BTW, sjećam se da sam isto tako nešto napravio i sa Eplati, skinuo sam CloneDVD sa partisa i nije htjelo, i dalje je downloadalo :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 16:58 (Wicked_Sick87).
17 godina

-Novi video

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 20:29 (Bubabug).
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
evo gledam skoro uru vremena, odlicno je ;)
16 godina

i ja, al su dosadni s tim survivalom...i wana multiplayer a ne coop

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
17 godina

Da traje stvarno dugo XD , bio je multiplayer  na pocetku , nove mape , pre dobro

Evo ide multiplayer opet

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 22:33 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Fala bogu igraju na xboxu. Al ovaj fraer kojeg pratimo je fkt loš, igra kao pi*kica... Nego jel bila ona singleplayer misija? :D

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od kad ja gledam nije. Bio je samo multi i spec ops.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel mi moze odma neko reć šta će bit s multiplayeron? jer iskreno zelin igrat public i warove bez onih perkova i sranja :) oce to bit odma moguce ili ce se tribat cekat mod ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToniMeić kaže...

jer iskreno zelin igrat public i warove bez onih perkova i sranja :) oce to bit odma moguce ili ce se tribat cekat mod ?

Navodno će sve biti podesivo na DS, i perkovi i killstreakovi i oružja...

15 godina
neaktivan

aj ako nesto doznate napisite pls =)

17 godina
neaktivan

Pa već odavno imaš sav info ovdje: http://community.callofduty.com/thread/4682

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za one koji nisu gledali live stream na IGN-u, ovdje imate snimljeno. Uglavnom u opisima kliknite na 7.25 da počne.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dI_4Eww94M#!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni ovo izgleda kao malo dorađeni MW2 ... čini mi se da sam bacio novce ...

Igrao sam sve nastavke COD-a osim 3 i 5-ce .... iako mislim da nisam ništa propustio ;)

MW je bio i ostao jedna od najboljih MP pucačina, MW2 po meni je pio totalni promašaj ... dok su sa Black Ops-om malo oprali ime (COD) koje su zasrali ... 

Pa nokon ovih par MP snimki koje sam pogleda i već žalim za svojim (390) kunama ...

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina

neznam kad slušam sve bugove i sranja s kojim su sjebali bf3 .. čisto se premišljam a i heliće i ta sranja nevolim .. toga nema u mw ? .. nikad nisam igro prave igre mp tako da neznam po meni ekipa koja pravi mw izgleda nekako ozbiljnije i imaju više iskustva .. neznam nisam pametan što kupiti ..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bugovi u mw2 su bili česti ko dobitak na lotu , tako da ce mw3 biti ispoliran do savršenstva kad izađe .

DA za privatre match ce se moci podesiti igra , tako da ne treba cekati modove ,samo podesiti i imat cete pro mod npr.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice