Dajte ljudi nek neko više napravi taj crack da mogu igrat , 2 dana vec traje iscekivanje omg XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sačekaj ti još 8 dana pa svrati do algoritma
mene jedino brinu cheateri,živce sam od njih gubio u MW2.nadam se da če po tom pitanju nešta napraviti.
Ako bude istina ono da ce biti Rcon tool onda nece biti velikih problema na dedi serverima. A meni je to dosta.
Vec je narucen iz Britanije , ali bilo bi poželjno da singleplayer bude dostupan što prije :)
ma samo da nebude bugovit kao sto je bio black ops i mozda ga kupim. kupuje li netko rusku verziju?
ma samo da nebude bugovit kao sto je bio black ops i mozda ga kupim. kupuje li netko rusku verziju?
heeeeell no rusku verziju, ako cu uzimat fino cu si uzet box verziju i onda cu imat sex mw2 bo i mw3, a cod4 imam samo key :( ugl al naravno prvo skidamo sp da njega predjemo pa cemo onda vidit za mp :P
svi koji su se ponadali da ce alteriwnet radit i mw 3 izgubili su svaku nadu evo sluzbeno priopcenje sa foruma njihovog https://alteriw.net/viewtopic.php?f=49&t=95548
svi koji su se ponadali da ce alteriwnet radit i mw 3 izgubili su svaku nadu evo sluzbeno priopcenje sa foruma njihovog https://alteriw.net/viewtopic.php?f=49&t=95548
pa dobro nismo se nadali ko ni za bo(bar ne ja)...ni netreba nam jer ako stvarno zelis igrat mp kupit ces igru, a sp ce svi tak i tak skinut odma drugi dan...
Pa cemu aIWnet kada ce igra podrzavati dedicated servere i svi serverski fajlovi dolaze uz igru. Bice servera kao i za MW1 tako da nema problema sto se tice MP-a :D
samo ce biti problem sto nece biti ranked dedicated servera nego samo unranked a za postizanja levela i otkljucavanje novih oruzja i perkova ce se korisiti matchmaking
Pa cemu aIWnet kada ce igra podrzavati dedicated servere i svi serverski fajlovi dolaze uz igru. Bice servera kao i za MW1 tako da nema problema sto se tice MP-a :D
mislis krekanih? 
samo ce biti problem sto nece biti ranked dedicated servera nego samo unranked
Pa i nije neki problem kad se u postavkama DS sve može odlockat.
Ja ću biti sretan ako mi za PC dobijemo barem dan prije izlaska, jer kako imam osjećaj svi su za PS3 i Xbox pouzimali, a za PC još nisu niti napravili igru, sad će to oni.
Ja ću biti sretan ako mi za PC dobijemo barem dan prije izlaska, jer kako imam osjećaj svi su za PS3 i Xbox pouzimali, a za PC još nisu niti napravili igru, sad će to oni.
Domba,pa imaš već za skinit retail steam dvd kopiju od 13 gb.Ja sam skinio,kada dobijem key ukucam ga u steam instalaciju,instaliram igru i igram.
PM šalji :), BTW, sjećam se da sam isto tako nešto napravio i sa Eplati, skinuo sam CloneDVD sa partisa i nije htjelo, i dalje je downloadalo :S
i ja, al su dosadni s tim survivalom...i wana multiplayer a ne coop
Da traje stvarno dugo XD , bio je multiplayer na pocetku , nove mape , pre dobro
Evo ide multiplayer opet
Fala bogu igraju na xboxu. Al ovaj fraer kojeg pratimo je fkt loš, igra kao pi*kica... Nego jel bila ona singleplayer misija? :D
Od kad ja gledam nije. Bio je samo multi i spec ops.
jel mi moze odma neko reć šta će bit s multiplayeron? jer iskreno zelin igrat public i warove bez onih perkova i sranja :) oce to bit odma moguce ili ce se tribat cekat mod ?
jer iskreno zelin igrat public i warove bez onih perkova i sranja :) oce to bit odma moguce ili ce se tribat cekat mod ?
Navodno će sve biti podesivo na DS, i perkovi i killstreakovi i oružja...
aj ako nesto doznate napisite pls =)
Pa već odavno imaš sav info ovdje: http://community.callofduty.com/thread/4682
Za one koji nisu gledali live stream na IGN-u, ovdje imate snimljeno. Uglavnom u opisima kliknite na 7.25 da počne.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dI_4Eww94M#!
Meni ovo izgleda kao malo dorađeni MW2 ... čini mi se da sam bacio novce ...
Igrao sam sve nastavke COD-a osim 3 i 5-ce .... iako mislim da nisam ništa propustio ;)
MW je bio i ostao jedna od najboljih MP pucačina, MW2 po meni je pio totalni promašaj ... dok su sa Black Ops-om malo oprali ime (COD) koje su zasrali ...
Pa nokon ovih par MP snimki koje sam pogleda i već žalim za svojim (390) kunama ...
neznam kad slušam sve bugove i sranja s kojim su sjebali bf3 .. čisto se premišljam a i heliće i ta sranja nevolim .. toga nema u mw ? .. nikad nisam igro prave igre mp tako da neznam po meni ekipa koja pravi mw izgleda nekako ozbiljnije i imaju više iskustva .. neznam nisam pametan što kupiti ..
Bugovi u mw2 su bili česti ko dobitak na lotu , tako da ce mw3 biti ispoliran do savršenstva kad izađe .
DA za privatre match ce se moci podesiti igra , tako da ne treba cekati modove ,samo podesiti i imat cete pro mod npr.