Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.365.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Bubabug kaže...

Bugovi u mw2 su bili česti ko dobitak na lotu , tako da ce mw3 biti ispoliran do savršenstva kad izađe .

DA za privatre match ce se moci podesiti igra , tako da ne treba cekati modove ,samo podesiti i imat cete pro mod npr.

čuj pretrpio bi lošiju grafiku iako je i to upitno kad se gleda close range .. i ja isto mislim da je pametnije uzet ispoliranu igru nego nedovršeno smeće .. .

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:53 (Over(C)lock).
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Evo malo čitam i vidim i dosta negodovanja oko igrice. Pošto znam da se o ukusima ne raspravlja neću dužiti nego reć samo da jedva čekam MW3 i to možda najviše zbog SP iako na MP imam podosta odigranih sati i zagriženi sam fan, ali SP je nešto savršeno za mene. Priča je stvarno super, a protagonisti daju sami šlag na tortu vjerujem i u ovom nastavku :)

Naime, pošto imam malo stariji laptop, točnije TOSHIBA Sattelite A500, zanima me da li će to moći pogurati MW3?

Da se razumijemo, MW2 je išao na max, a BO ide na srednji-min. postavkama. Na Can you run it, ne prolazim test procesora (u laptopu je Intel Core 2 Duo P7450 2,13 GHz), ali tamo mi izbacuje informaciju da ne mogu igrati ni MW2, tako da stvarno ne znam šta da mislim.

Zanima me jel itko zna hoće li to moć moj laptop ili će morati ići u zaborav? :)

Hvala na odgovorima i lijepi pozdrav

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma igrat ćeš, igra koristi Quake 3 engine, ono šta, nema šanse da ne igraš ako si igrao MW2.
14 godina
neaktivan

na kojim postavkama bi ja mogao igrati codmw3 i dal je moguće igrati multiplayer prek xfirea? intel core 2 duo 3 ghz, nvidia geforce 9600 gt 512 mb, 4 gb drr2 ram, 500 gb hdd?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne, nije moguće igrati preko xfirea, i da, vrlo je vjerovatno da ćeš moći vrtiti.
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ne, nije moguće igrati preko xfirea, i da, vrlo je vjerovatno da ćeš moći vrtiti.

jer mislim da je codmw2 moguće igrati prek xfirea 

15 godina
neaktivan

Zašto pobogu kad netko pita može li mu konfiguracija vriti određenu igru stave koliki im je hard disk? {#}

4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Loše misliš.
14 godina
neaktivan

MINIMALNA KONFIGURACIJA:

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA® GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
  • DirectX®: DirectX® 9.0c or later
  • Hard Drive: 16 GB free hard drive space
  • Sound: DirectX® 9.0c or later
  • Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.
Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma da, isto kao što je i za Black Ops bilo, a grafika se ništa nije promjenila.
14 godina
neaktivan

ma cod je uvijek isti samo kaj se grafika i oružja malo promijene....a engine isti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ako bude neoptimizirana ka BO bit ce shebano za nas koji smo na starim athlonima, a sad jos par dana pa će mo sve saznat.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

ups stranica nepostoji :)

Say Hello To My Little Friend
15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
dex3108 kaže...

ups stranica nepostoji :)

https://www.youtube.com/user/ThisIsNotMW3/

Meni radi

Karlovačko ^^
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

na kojim postavkama bi ja mogao igrati codmw3 i dal je moguće igrati multiplayer prek xfirea? intel core 2 duo 3 ghz, nvidia geforce 9600 gt 512 mb, 4 gb drr2 ram, 500 gb hdd?

naravno da ces moci vrtiti MW3, ali nemoze se igrati preko Xfirea, niti se MW2 mogao igrati preko Xfirea...Kupis Key , registriras ga na Steam i {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 0:16 (Kiki287).
15 godina
neaktivan

Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kojoj igri?
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina

Čitao sam na nekom forumu post od lika koji je navodno igrao mw3. Ne znam jeli stvarno igrao, ali se sjećam kako su neki na mojoj PSN listi igrali GOW3 i BO tjedan dana prije izlaska tako da mislim da nije fake.

Black Tues

"Jučer sam počeo igrati MW3 i nekako imam dojam kao igram expansion za MW2, na početku igre probijate se ulicama New Yorka tamaneći horde Rusa kako bi uništili njihov jammer. Prva misija "Black Tuesday" je kopija misije "Exodus" iz MW2 samo što je predgrađe zamjenjeno ulicama NY-a. Za sada nisam previše oduševljen... premda grafika je bolja nego u predhodnim serijalima, usudio bih se reći možda čak i bolja od BF3."

O tempora, o mores !

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

eh još samo 5 dana do call of duty-a

0 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Čitao sam na nekom forumu post od lika koji je navodno igrao mw3. Ne znam jeli stvarno igrao, ali se sjećam kako su neki na mojoj PSN listi igrali GOW3 i BO tjedan dana prije izlaska tako da mislim da nije fake.

Black Tues

"Jučer sam počeo igrati MW3 i nekako imam dojam kao igram expansion za MW2, na početku igre probijate se ulicama New Yorka tamaneći horde Rusa kako bi uništili njihov jammer. Prva misija "Black Tuesday" je kopija misije "Exodus" iz MW2 samo što je predgrađe zamjenjeno ulicama NY-a. Za sada nisam previše oduševljen... premda grafika je bolja nego u predhodnim serijalima, usudio bih se reći možda čak i bolja od BF3."

Hahahaha{#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
neaktivan
FrEaK94 kaže...

Danas sam na nekoj nagradnoj igri osvojio mw3 hardened edition :O Zanima me koliko kn vrijedi? :D

Koliko sam ja upucen to ti je igrica + godinu dana pretplate na callofduty elite stranicu ;)

http://www.callofduty.com/community/call_of_duty_xp_blog/blog/2011/09/02/call-of-duty-modern-warfare-3-hardened-edition-details

Hmm a gdje si to osvoji, i tata bi sine :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 16:15 (Kiki287).
15 godina
neaktivan

Mozda i igra bude ok, ali nemogu vjerovat da ce te to vi kupovati za PC, pa kad je bio daj neki COD event, na cijelom sajmu nije bilo ni rijeci o PC verziji, nista, nit jednog kompa, znam da je to favorit x360, ali ja ne kanim platit nesto znajuci da autori ne mare za mene kao PC igrača.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Mozda i igra bude ok, ali nemogu vjerovat da ce te to vi kupovati za PC, pa kad je bio daj neki COD event, na cijelom sajmu nije bilo ni rijeci o PC verziji

Zaboli me jel bilo nešto na nekom sajmu il ne.

PC verzija čist pristojno zvuči s ovim konfigurabilnim dedicated serverima.

15 godina
neaktivan
Koji su samo dostupni u privatnim mečevima.
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Koji su samo dostupni u privatnim mečevima.

?

Bit će najnormalnije i public.

15 godina
neaktivan
Ne, rečeno je da su dedicated serveri samo privatni serveri, a sve ostalo će bit na IWnetu.
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ne, rečeno je da su dedicated serveri samo privatni serveri, a sve ostalo će bit na IWnetu.

Ne, rečeno je da su unranked, to nema nikakve veze s public/private.

16 godina
protjeran
Promster kaže...
Keops kaže...

Black Tues

Hahahaha{#}

Zanimljivo veopma zanimljivo.

Radujem si vidjeti ovaj nastavak i jedva cekam da mi dodje moj key :) (Naravno ruski :))

The enemy of my enemy is my friend!
15 godina
neaktivan
To sam ti i htjeo reći.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice