mislis na altermw3?
nevjerujem da ce to raditi kako treba, ipak je to pre-alpha, nekad kasnije ce valjda napraviti kako treba
mislis na altermw3?
nevjerujem da ce to raditi kako treba, ipak je to pre-alpha, nekad kasnije ce valjda napraviti kako treba
provjerio alterMW3 radi cudo ima tu i tam izbacivanja sa servera :)
Jedno pitanje, nisam nešto pratio ove nove mape, no kada dolaze na PC, ili je to samo za konzole?
Već je došlo.
dali vam radi altermw3
jucer i jutros igro a sad nece da uđe u igru
dali vam radi altermw3
jucer i jutros igro a sad nece da uđe u igru
Imaju nekih problema, no kazu da se ukoro biti sve u redu, do onda cekaj :)
Ma super..... sad kad je dosao aiw3 nece bit vise igraca na steam-u. I onda se pitamo zasto pc gaming propada
.
Ma super..... sad kad je dosao aiw3 nece bit vise igraca na steam-u. I onda se pitamo zasto pc gaming propada
.
Propada zato sto naprave igru za konzolu bez normalnih dedicated servera, fov 65 ffs, lean, raznih mogucnosti tweakova,nepostajanja konzole...
Koliko sam procitao cak su napravili u aiw3 i anticheat koji je efikasan za razliku od vac-a i njegovog delaya.
Ja prelazim na aIW3 čim izađu normalni serveri, kao na MW2.
Lijepo nađeš dobar server s domaćom ekipom bez granade launchera, akimba i ostalih gluposti i eto odlične zabave.
Da slažem se nadam se da če napraviti dobar posao :).
intel core 2 duo @2.10 GHZ,3GB DDR3,ati mobility 4330 512mb..jel bi mogo vrtit mw3? mw2 sam roko na extra grafici
sickness je al sam pogledo i tvoj neki cod4 clip i mogu ti rec da se radje drzis cod4 ^^ kvaliteta je bila malo losija al je edit zato bio predobar :DD
Hvala ma imo sam puno problema sa rendanjem :(
intel core 2 duo @2.10 GHZ,3GB DDR3,ati mobility 4330 512mb..jel bi mogo vrtit mw3? mw2 sam roko na extra grafici
Trebao bi mw3 je mrvicu zahtjevniji od mw2.
Ovaj fmg akimbo me živcira totalno. Trebalo bi izbaciti skroz akimbo a ostaviti ga samo za pištolje, narušavaju totalno iovako šugav balans. 
Da još kada je neki smrdljivi ćiter onda je bulag.....
da ugasis sijene i trebalo bi ici glatko :)
Ah :) neko voli igrati s njima neko ne :) al one kada su ugašene dobijes fps :).
Sve super na Altermw3, jedino je problem što su serveri nestabilni. Ruše se svakih par sati (barem danas) no inače sve 5..
naravno da se ruše svako malo kada je tek izašlo prije par dana :D.
Pa stvar nije ni u beti, još je alpha verzija ffs
.
Mogao bi, al mozda ce ti malkice štekat u mp-u. Ali lako to riješiš tweakanjem.
Imas tu neke tweakove, kad napravis sve to imat ces pristojan fps.
seta ai_corpseCount "2"
seta cg_blood "0"
seta cg_brass "0"
seta cg_laserlight "0"
seta cg_marks "0"
seta dynEnt_active "0"
seta fx_marks "0"
seta fx_marks_ents "0"
seta fx_marks_smodels "0"
seta r_allow_intz "0"
seta r_allow_null_rt "1"
seta r_blur_allowed "0"
seta r_compressmodels "1"
seta r_displayMode "windowed (no border)" // note - not actually windowed, looks the exact same
seta r_ext_compress_textures "1"
seta r_ext_compressed_textures "1"
seta r_distortion "0"
seta r_dof_enable "0"
seta r_drawSun "0"
seta r_drawWater "0"
seta r_fastSkin "1"
seta r_fastsky "1"
seta r_flame_allowed "0"
seta r_flameFX_enable "0"
seta r_gfxopt_dynamic_foliage "0"
seta r_gfxopt_water_simulation "0"
seta r_glow_allowed "0"
seta r_motionblur_enable "0"
seta r_multiGpu "0"
ja igram od kad je altermw3 izasao i jos mi nije nijednom izbacilo, imam original igru al tamo cu morat kupovat dlc-ove a tu je besplatno, a ako zelite igrat zajedno samo u isti tren upalite da vam trazi lobby i nema problema
Kako da igram ove nove mape na PC-u? Nisam ništa pratio pa pitam.
Graficka mi je riknula tako da ne igram CoD vec 6-7 dana ali kako znam od prije da DLC mape nisu jos izasle za PC, nek me neko ispravi ako grijesim.
Igram mw2 i black ops preko altera,pa me zanima dali se moze igrat mw3?Ako neko zna metodu,bio bi mu zahvalan da mi je posalje porukom,
Igram mw2 i black ops preko altera,pa me zanima dali se moze igrat mw3?Ako neko zna metodu,bio bi mu zahvalan da mi je posalje porukom,
http://altermw3.net/ evo izaslo prije par dana, očekuj bugove, probleme sa pingom, izbacivanjem..... Ali sredit ce oni to sve :)