Na blogu se nalazi link za peticiju koja se potpisuje protiv...pročitajte sami čega! i potpišite se
Na blogu se nalazi link za peticiju koja se potpisuje protiv...pročitajte sami čega! i potpišite se
dosadni ste i bogu i vragu s tim peticijama stvarno...
EDIT:
Ljudi su vidjeli par minuta gameplay videa koji je bio namjenjen samo da se pokazu odredjene odlike i pravac u kojem igra ide, i na tih par bijednih minuta pametnjakovici pisu neke peticije...Sta cemo igrat igru koja ima 3 boje kao D2 da ne govorim o D1...
I sada tu ljudi pile sa nekim peticijama jel je igra "presvijetla" ili "nije dovoljno goth/mracna" sve sto mogu rec je jedan veliki LOL vidili ste pola poluproizvoda igre koja ce izac u najboljem slucaju 2010. Mozda igra pocinje lagano, dok svijet jos nisu napale horde demona...postaje mracnije s vremenom ili sta ja znam (da procito sam Q&A i tamo je to spomenuto), ovakve peticije su totalno nepotrebne i besmislene, jer sigurno nece blizz mjenjat nesta zbog toga sto je 20k ljudi potpisalo tamo neku peticiju, 20k ljudi nije puno za igru koj ce se prodat u milijunima, al to nije bitno toliko...Bitno je to da nisu ljudi vidili ni 5% igre i vec se hrpa geekova pravi pametnim i pisu neke peticije...
Ja osobno ne zelim jos jednu tamnu igru di prevladava boja govna kao u D2 (harrogat anyone?) i tome slicno, svijet je ziv, kada pada kisa DOGODI se i duga pa da je vani i 7 miliona demona...pustite ljude da rade svoj posao, pozivanje na tu neke peticije nema tolike koristi, samo ce nam jos manje davat infoa jer ce ljudi krenut pilit bez da su vidjeli gotov proizvod...pogledajte si panele sa WWI i tamo je lijepo objasnjena color paleta, i ono najbitnije OBJEKTIVNO je objasnjeno a ne u maniri hard core "fanova" koji pisu peticije...
Mozda moj comment zvuci ostro ali u zadnje vrijeme mi je dosta whinera po raznim forumima :-) Zasto nebismo pustili igru da se razvija i onda donijeli konacan sud baziran na konacnom proizvodu? Svakako da feedbeck fanova doprinosi razvoju ali ovakav agresivan i ponekad bez argumenata osim necije subjektivne percepcije artworka ili cega vec nije po meni pozeljan...
kako si im rekaaaoooooo :D
slažem se sa tobom u potpunosti...
Tema već postoji, peticija je već bila spomenuta. Usput, ako se nešto objavljuje, onda se ne daje link pa "pogledajte sami", nego se u postu objasni.