- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ss od moje runde sa alistarom the best score ingame
supporter xDD
Čestitam na dobroj rundi, a kad smo kod pwn-a s Alistarom, slikao sam profil jednog DrDoom-a koji je u top 10 ELO igrača na našem serveru. Ovo je najjači score koji sam vidio s Alistarom. Ovo su dvije runde sa dva potpuno različita builda, a frajer je rastural s oba i to definitivno zaslužuje respekt.
puno defeatova
puno defeatova
A očito ga nije išlo onda, ali pogledaj koja je to j*bena igra s Alistarom...svaka čast, iako nije pobjedio ovu sa AP buildom.....
lad zavrsim match stavit su ss
od 1-17-11
koju smo pobijedili 
Uzeo sam Aniviu, i s*ebo sam totalno.
Spora, health katastrofa
Na kraju runde sam ima 1100 healtha i 1300 mane
Nisam nikada igrao s njom ali skontao sam da je treba znati igrati i bude fenomenalna.
Jednom sam igrao u lejnu s njom i nakon što je prije lvl 5 5 puta poginula rage quit, baš sam neki dan igroa i bio u lejnu s Aniviom bili smo 4 vs 5 i Anivianam je držala game do pobjede. Gazila je opako. Ja cak toliko nisam bio u lejnu s njom nego sam išao naokolo i gankao pošto sam igrao sa shackom
Spora, health katastrofa
Nisam nikada igrao s njom ali skontao sam da je treba znati igrati i bude fenomenalna.
Jednom sam igrao u lejnu s njom i nakon što je prije lvl 5 5 puta poginula rage quit, baš sam neki dan igroa i bio u lejnu s Aniviom bili smo 4 vs 5 i Anivianam je držala game do pobjede. Gazila je opako. Ja cak toliko nisam bio u lejnu s njom nego sam išao naokolo i gankao pošto sam igrao sa shackom
Anivia je jedan on najjačih championa u igri,ali za nju nitko ne prigovara da je OP jer ju malo ljudi dobro igra. Podsjeća me na Shaca-dobar igrač može napraviti puno ( ako ne i previše ) sa njom.
Spora, health katastrofa
Anivia je jedan on najjačih championa u igri,ali za nju nitko ne prigovara da je OP jer ju malo ljudi dobro igra. Podsjeća me na Shaca-dobar igrač može napraviti puno ( ako ne i previše ) sa njom.
Poceo sam sa Shacom opet ownat jer trebam nabrzinu skupit 6300 za ezraela(a posto s shacom odlicno igram i imam legendary-e non stop pa da brzo pobjedimo).Kako da igram s ezraleom? Kazu da je nabolji DPS.
Spora, health katastrofa
Poceo sam sa Shacom opet ownat jer trebam nabrzinu skupit 6300 za ezraela(a posto s shacom odlicno igram i imam legendary-e non stop pa da brzo pobjedimo).Kako da igram s ezraleom? Kazu da je nabolji DPS.
Kad sam igrao Ezreala na AD,najveći problem u teamfightu mi je bio fokusirati određenog championa jer su mu svi abilitiji skill shotovi. A AP je slabiji u 1v1. Tako da izbor ostaje na tebi.
Ma ok je heroj, nego je helt grozan. U startu igre 2x me pogodi i ode pola helta, pa kako da ubijem protivnika onda??
Ako napravim 2 killa s njom to mi je vrh
Koju opremu da uzmem na startu??
Ma ok je heroj, nego je helt grozan. U startu igre 2x me pogodi i ode pola helta, pa kako da ubijem protivnika onda??
Sapphire Crystal + 2 health potiona. Za summoner spellove uzmi Heal i Clarity ili Flash i Clarity.
Jel moze kakav itemlist za shackoa, da usporedim i da se naprijedim
Prekjučer owning s Katarinom, jučer 5 zaredom izgubljenih, mrdnut nisam mogao.
Koji su vaši buildevi za nju? Ja osobno idem na AP, sve se vrti ogo Ryiali Scepter i Zhonya Ring, Mejai Soulstealer i Sword of The Occult. Čizme po potrebi (ovisno o kakvim neprijateljima je riječ). A šesti item slot je prazan u slučaju potrebe za oracle elixirom, wardovima ili nekim masnim itemom u slučaju duge partije.
Jako je krhka, i brzo gine, slab armor i HP, a njen ulti koji je jedino dobro oružje kod nje se lako zaustavi...sam gurnu il bace u zrak. Užas.
ja igram sa Master Yi-em prvo šopam snagu kasnije brzinu prosjek mi je nekig 6-10 kilova po rundi s tim da se zna zalomit da ubijem 2 put, jucer sam izgubio 5 rundi za redom jer sam igro s 2 ljudi, 2 odustane illi budu afk i 3vs5 je zajebano ,pocetak se da pretrpit al kasnije je razlika vise nego ocita...igram na is serveru , nick WarMonger47, ako je tko za da bacimo rundu nek se javi =)
Odnosno kako sa shackom ubiti golema na lvl 1
Odnosno kako sa shackom ubiti golema na lvl 1
Postavis 5-6 onih boxesa iza njega,te ga napadneš i ubiješ. Iskoristi Smite na njemu također.
Što će ti Trinity Force?? Uzalud potrošenih 4k golda,radije uzmi Infinity Edge.
1-17-11
ahahahah

hahahahaha predobro xD
1-17-11
ahahahah

sad ocu 100 TU
Koji jeb*ni support hahahahaha, 1-17-11 i još pobjedi ranked game.....
Koliko treba gejmova otprilike za lvl 30
Koliko treba gejmova otprilike za lvl 30
meni je trebalo 160 dobivenih i 160 izgubljenih xD
a nubek moj :) čovječe treba znat igrat sa ptičicom, ne košta za badava 6300 i ima difficulity full hard ili kak već ;)
Ugl ovo ti je moj build:
1.start: saphire kristal + 2 HP
2.na prvom vraćanju (skupiš do 6 lvl-a 925 goldi minimum) kupiš catalyst protector(on će ti zadovoljit potrebe helti i mana, jer znaš koji je passiv da regenerira po lvl upu 200-300 helti i isto tako mana nezz sad napamet) i ako imaš dosta goldi buce - obične.
3. zatim ideš na rod of ages(tip: dobro ti ide ako ga kupiš prije dvadesete minute igre, ja znam ako napravim fb već i oko 13-e min)- on će zadovoljit tvoje health potrebe, a mane baš i ne, zbog trošnog ultija i ofc daje ti nekej sitno AP-a
4.skupiš za sorcer shoes(ono za magic pen) ili ako te dobro ide skupljaš golde preko killova i obaveznog Golem (blue-plavog) buffa za zhyona ring (mislim na needlesly large rod ako si u mogućnosti, ako si stacko dosta goldi) pa tek onda sorcer shoes...
5.dalje gledaš samo AP iteme (void stuff, druga zhyona, archangel možda itd.) ili ako ti treba za melle DMG za rušit towere, kupiš lich biane(al to ti je kasni mid i cijeli late game) i to ti je ugl to
A kaj se tiče igre. Moj prijedlog ti je da ideš u lane protiv low hp champa, a ne protiv tenkova jer češ se moć je**t protiv njih, preslaba je anivia za njih, ali recimo protiv champa tipa ashe u early game napraviš 2 puta Q+E combo i mrtva je, jer to je šema anivie - sa Q možeš napravit double dmg i ''chillaš'' protivnika i zatim unutar 2 sec udariš sa E (jer E radi double dmg ako je meta ohlađena - chillana) ili kad imaš ulti, mislim da je jasno. Dakle uvijek prvo Q ili R a zatim E, kad u mid gameu imaš mana i svega, rokneš Q, stunaš(drugi put stisneš da kocka eksplodira i stuna) zatim E, zatim R, staviš W(zid) da nemože pobjeći i da ti se E ColdDowna i to e to.
Ah da zaboravil sam reć, nemoj napadat nego svako malo šalji Q na champe i pokušaj snizit helte i radit taj combo Q+E, i napravi kaj više last hitova na minione, ugl igraj def i izbjegavaj napade drugih, i u early gameu imaš jajce koje će te spasit ako si kod svog towera.
Sad ti sve ovo ništa ne znači bez prakse, nadam se da sam pomogao. Btw. budem probo editirat ak bude kaj trebalo. Sretno ;)
Evo partija od maloprije :)
Ezreal?.... lijepo, lijepo, baš sam maloprije totalno zagrizo za Ezreala na DPS jer je prebrutalan na polju, gotovo neuhvatljiv, a nuker. Još samo da kupim neke rune za njega i krećem i ja u igru s njim. Svaki dan sam sve više uvjeren u navode da je DPS Ezreal najbolji carry u igri.
je ko uspio imat vise??
da sam imao ap rune islo bi i preko 1.4K