League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.416.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
Rumpelstilstkin kaže...

hm... koga da kupim sada, imam ono 4000 IP-a, imam vec WW-a i YI-a, jer volim takve Char. mislio sam da kupim Pantheon-a, kakav je on... on je 3150... sta vi mislite... da li da ga uzmem ili ne...

mozda bi mi bolje dosao neki mage, poput Anivia-e ili Amumu-a, mada nisam neki igrac sa takvom vrstom Champions-a? Smijeh

Pantheon ti je odličan za burst dmg (puno dmg-a u jako kratkom roku), za njega samo kupuješ čim više dmg-a i armor penetration. Razmisli još o Olafu, mislim da je on prilično jak. Ima svoj lifesteal, ima veliki dmg koji dobiva sa HP-om, ima usporenje i ulti od kojeg je nezaustavljiv. On je kao Master Yi, samo izdržljiviji i sa nekim prednostima.

I još nešto u vezi Pantheona: ako ne voliš mageve,nemoj ga uzimati jer se igra kao mage,samo sa damage itemima.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzeo sam Olafa... he heee, malo sam igrao practice. 100 hp-a 3.000 attack speed :D, cut cut cut... svidja mi se. samo jos malo da mu vidim kakav cu  build... i to je to...

hvalaSmijeh

WeedAndBeer
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rumpelstilstkin kaže...

Uzeo sam Olafa... he heee, malo sam igrao practice. 100 hp-a 3.000 attack speed :D, cut cut cut... svidja mi se. samo jos malo da mu vidim kakav cu  build... i to je to...

hvalaSmijeh

3.0 attack speed??

Najveci je 2.5 kolko ja znam

Uglavnom odigro sam sa olafom jednom i heroj je predobar bar meni, al ne vidim bas puno ljudi da igra sa njime.

Ja imam sad preko 6k ipa pa cu si kupit akali i olafa valjda ili akali i morganu, htio bih ih isprobati.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je vama dobar heroj za uzet, nešto slišno Ashe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

teemo

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ovaj Corki dobar, igra sam prije s njim al ga sad nemam na ponudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

svi su dobri kad znas igrat s njima i kad im kupis pravi build

al corki je dosta slab na healthu

xDDD

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fali mi još 1000 onih za corkia

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 16:52 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Evo ja sam kupio nedavno Vladimira kako sam i namjeravao i moram reći da je to heroj po mom ukusu. To je prvi mage sa kojim igram inače. Dobar mi je jer je kao Morde s kojim sam se pošteno naigrao. Ima dobar skill za harass, mali cooldown i može dugo opstati u laneu. Može ubijati pored turreta još sigurnije nego Morde, jer s Mordeom treba uletiti, napraviti combo 3. skill, ulti, ignite i pobjeći, dok s ovim uletim, ulti, ignite, prvi, lokva i prvi nakon lokve.....i preživim lako jer mi sve to vrati dio HP-a. Stvoren za mid ili za držanje lanea protiv dvojice, ali naravno ne ako su ta dvojica npr Heimer i Morde ili neki drugi teški harasser.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Rumpelstilstkin kaže...

hvalaSmijeh

3.0 attack speed??

Uglavnom odigro sam sa olafom jednom i heroj je predobar bar meni, al ne vidim bas puno ljudi da igra sa njime.

Ja imam sad preko 6k ipa pa cu si kupit akali i olafa valjda ili akali i morganu, htio bih ih isprobati.

igram ja sa njim...prije 3 dana ga kupio dobar lik..lol 3.0 AS..

16 godina
protjeran
CroDino kaže...
Pinc kaže...
Rumpelstilstkin kaže...

hvalaSmijeh

3.0 attack speed??

igram ja sa njim...prije 3 dana ga kupio dobar lik..lol 3.0 AS..

ja sam jedanput dogurao do 4.5 Belji se znas kako sam se namucioIzlanuo se

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 17:02 (danfa123).
16 godina
neaktivan

osjecam s tobom.....ahhahahhah

18 godina
League Of Legends

hehe, moj Cho'Gath ne dobije bas nesto veliku brzinu i jacinu napada, oko 1.4 1.5 sa 170, 180 damage. Al zato health je preko 3600 armora isto ima ko smeca. Cho'Gath ima onu sposobnost da jede neprijateljske minione. Za svakog miniona dobijes jednu crticu u zdravlja, 6 puta tako. Kad te ubiju izgubis 3 al opet mozes pocet iznova. Tak da si nabildam health i armor da mogu izdrzat 3,4 championa da deru po meni par sekunda i jos uspijem pobjec ili ubit jednog. Imam oko 5000 pointa sad, al cekam da izmijene champione opet, cho'Gath mi paše za sad. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 18:44 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tommy2103 kaže...

hehe, moj Cho'Gath ne dobije bas nesto veliku brzinu i jacinu napada, oko 1.4 1.5 sa 170, 180 damage. Al zato health je preko 3600 armora isto ima ko smeca. Cho'Gath ima onu sposobnost da jede neprijateljske minione. Za svakog miniona dobijes jednu crticu u zdravlja, 6 puta tako. Kad te ubiju izgubis 3 al opet mozes pocet iznova. Tak da si nabildam health i armor da mogu izdrzat 3,4 championa da deru po meni par sekunda i jos uspijem pobjec ili ubit jednog. Imam oko 5000 pointa sad, al cekam da izmijene champione opet, cho'Gath mi paše za sad. 

nauci me

xDDD
18 godina
League Of Legends

Koji su najjači LATE-GAME championi?? Pogotovo kad uđete u dugu igru preko jednog sata.

Meni osobno Anivia, nju najviše i igram  i prejak sam sa njom :D

btw. najduža partija mi je bila 1h 25min i igrao sam sa Aniviom hehe

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

kad skupis 6 stackova dobis 720 helta, kolko se sjecam

16 godina
Pinc kaže...
tommy2103 kaže...

kad skupis 6 stackova dobis 720 helta, kolko se sjecam

Jos bude onolko ogroman pa ga vise ni grm ne prekriva koliki je,prek cijelog ekrana.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li je netko probat igrat ESL?

Da mi malo pojasne kako i sta treba uploadat kao dokaz pobjede i da odigramo, nebi volio odmah s strancima.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uglavnom tenkovi tipa shen, rammus, mundo, singed, amumu
od damage dealera jax, trynd, garen, olaf, sion
mislim da su ti najaci late gameri ali sve ovisi kakav build radis ako ides samo na dmg ili ability power mozes samo racunati da si nahranjen, da mozes backdoorati ili se zadnji ubaciti u team fight osim ako nemas zestok support

16 godina
skandalouz kaže...

Da li je netko probat igrat ESL?

Da mi malo pojasne kako i sta treba uploadat kao dokaz pobjede i da odigramo, nebi volio odmah s strancima.

Dali ima toga na US? I dali ima neki poseban dio kao za ranked? (ranked mi se vise i ne svida).

17 godina
protjeran
League Of Legends

obavijest o novom chamionpionu, samo steta sto nisu stavili nekakve slike

btw kod Olafa mi smeta njegov "E" napad napravi neprijatelju 340 "true" damagea sto valda znaci da ignorira armor i sebi nanese nesto malo. Meni je dmg obicnog napada bio 337.... pa mi je to malo glupo makar ignorira armor

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 9:19 (Lasta).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lasta kaže...

btw kod Olafa mi smeta njegov "E" napad napravi neprijatelju 340 "true" damagea sto valda znaci da ignorira armor i sebi nanese nesto malo. Meni je dmg obicnog napada bio 337.... pa mi je to malo glupo makar ignorira armor

Njegov E napad je samo jedan od onih napada koji je namijenjen da uništava tenkove. Ja sam u Lol-u od izlaska Nidalee i sjećam se da su od tada samo Olaf i Kog Maw dobili neki ability za uništavanje tenkova.

17 godina
neaktivan
Lasta kaže...

evo valjda je to daj champ:

link

18 godina
neaktivan
Čini se da će novi lik biti odlican tenk
16 godina
neaktivan

Ovi Matchmaking je čisto s*anje, uvik me stavi s nekim debilima u tim

17 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam zasto mi ne zeli instalirat igricu, proboo sam 10 puta brisat i ponovo pocet , omogucim Firewall-u ovu alikaciju i nista, ugasim firewall i nista....nece..., postavio bi pitanje na forum igrice ali moram se registrirat u igrici da bi si aktiviro acc ...ako netko znam i umije pomoc, molim vas

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 12:16 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitaj na njihovom forumu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ufff, ova zadnja me totalno deprimirala! Bio sam protiv siona i zileana u liniji. Sion je na početku imo 32 AP, a zilean 51 AP.Na drugom levelu,zilean sa dvije bombe radio 450 damaga. Doslovno su me uništili. Što mislite,koliko AP rune mogu pomoći na kraju igre kad su svi protivnici ravnopravni?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav van je

?
?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
" postavio bi pitanje na forum igrice ali moram se registrirat u igrici da bi si aktiviro acc" napiso sam ti,nemoj se pravit pametan ako nemas pojma
Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 12:52 (Ner0).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice