je ko uspio imat vise??
da sam imao ap rune islo bi i preko 1.4K
Pa što ste radili u toj partiji ( srednje dugačkoj ) da si u 45 min uspio toliko golda skupiti? Što ste se samo šurili ili?
je ko uspio imat vise??
Pa što ste radili u toj partiji ( srednje dugačkoj ) da si u 45 min uspio toliko golda skupiti? Što ste se samo šurili ili?
je ko uspio imat vise??
OMG, stisnes R i skides svima vise od pola HP, ili nekog cak i ubijes.
Ili su protivnici imali malo mozga pa su si svi kupili banshees veil i malo magic resista pa ih nisi mogo ubijat.
Pretpostavljam da nisu imali mozga. :)
Kaj se tice Xina nerfali su ga, sad nije tolko op kolko je bio.Meni je zabavno igrat s njim.
i vise od pola sve sam ih spustao na - 30% a ashe na 10% jer nije imala defense item(oko 1500 dmg ako imas samo force of nature)
game je trajao malo manje od jednog sata jer sam dobio dc oko 10 minuta pa sam morao relogat zbog vision buga
a od kud mi pare?
oko 500 minions killa za 50 min + kilovi i assisti, prodao sam full stack soulstealer, 2 roda of ages
a rodovi nisu skupi malo manje od 3k golda
i bwt ne preporucam ovaj build nikome osim ako niste igrali karthusa barem 50 puta i znate kako pwnat..
nije lak heroj za igrat
Što nije bolji full stack soulstealer za AP nego peti Archangel? Donosi i CD reduction.
nzm, mozda...
razlika ti je u 100 AP, nije los soulstealer ali uvijek mozes nabaviti golem buff + masterisi skidas ult na 80 sec a 72 ti je max
Evo partija od maloprije :)
Ezreal?.... lijepo, lijepo, baš sam maloprije totalno zagrizo za Ezreala na DPS jer je prebrutalan na polju, gotovo neuhvatljiv, a nuker. Još samo da kupim neke rune za njega i krećem i ja u igru s njim. Svaki dan sam sve više uvjeren u navode da je DPS Ezreal najbolji carry u igri.
Da Ezreal... Meni je jedan od najbolji heroja i samo s njim i igram kupio sam rune za manu i critical chance.
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Evo partija od maloprije :)
Ezreal?.... lijepo, lijepo, baš sam maloprije totalno zagrizo za Ezreala na DPS jer je prebrutalan na polju, gotovo neuhvatljiv, a nuker. Još samo da kupim neke rune za njega i krećem i ja u igru s njim. Svaki dan sam sve više uvjeren u navode da je DPS Ezreal najbolji carry u igri.
Da Ezreal... Meni je jedan od najbolji heroja i samo s njim i igram kupio sam rune za manu i critical chance.
Hehehehe, ja imam full critical chance rune....bit će nice.....
doso s mora, komp mi krepa, sad sam na staroj krami, lol se update, nadam se da cu moc pokrenut... jel mi moze ko rec kakav je vladek i sto su smanjili na xinu?
doso s mora, komp mi krepa, sad sam na staroj krami, lol se update, nadam se da cu moc pokrenut... jel mi moze ko rec kakav je vladek i sto su smanjili na xinu?
Igram Vladeka koji je apsolutno odličan, stvoren za tower dive kao i Mordekaiser, Xin više nije OP, ali i dalje može napraviti jako puno dmg-a pa se puno koristi.
A sto su smanjili?
A sto su smanjili?
Ovo je nevideno sta mi se danas dogodilo.Igram 3v3 i imali su negdje 4 killova a mi 0,pocnem ih ja klat sa shacom i onda vlad ode afk pa leave.Amumu i ja sami ostali i opet killamo ih i onda amumu ode afk i quit... pa mislim ono,vodili smo ih jer sam sa shacom imao 10:1 i morao sam surrender jer nemrem sam.
Ovo je nevideno sta mi se danas dogodilo.Igram 3v3 i imali su negdje 4 killova a mi 0,pocnem ih ja klat sa shacom i onda vlad ode afk pa leave.Amumu i ja sami ostali i opet killamo ih i onda amumu ode afk i quit... pa mislim ono,vodili smo ih jer sam sa shacom imao 10:1 i morao sam surrender jer nemrem sam.
Quit-ali su vjerojatno zato jer su svi killovi išli k tebi, a i njima treba golda, barem kill ili dva, jer nemogu oni samo biti mamac koji pogine, a ti dobiješ kill. Iako bi u ovom slučaju tako odnijeli pobjedu, njima je izgleda ponos bio važniji od pobjede pa nisu htjeli biti mamac i žrtva. Jbg i meni se događalo, kad netko u našem timu bijesni jer nije super extra ludo nafidan kao naš najjači igrač. A to je sve zato jer su naviknuti na to da budu carry-ji, a sad su uzeli support-e i očekuju isto da budu nahranjeni što je glupost.
Quit-ali su vjerojatno zato jer su svi killovi išli k tebi, a i njima treba golda, barem kill ili dva, jer nemogu oni samo biti mamac koji pogine, a ti dobiješ kill. Iako bi u ovom slučaju tako odnijeli pobjedu, njima je izgleda ponos bio važniji od pobjede pa nisu htjeli biti mamac i žrtva. Jbg i meni se događalo, kad netko u našem timu bijesni jer nije super extra ludo nafidan kao naš najjači igrač. A to je sve zato jer su naviknuti na to da budu carry-ji, a sad su uzeli support-e i očekuju isto da budu nahranjeni što je glupost.
Ziva istina,ali ak cemo vec tako onda brate reci da ti ostavim koji kill,a ne quit i lose da dobijemo.
Imali tko da hoce samnom i frendom 5v5?
Imali tko da hoce samnom i frendom 5v5?
Si na US-u?
Meni je Matchamaking najgori u igri. Prečesto dobivam debile u igri. Ja napadnem lika koji je jači od mene misleći da če mi moj pomoć, a on stoji 5m od mene i ubiva kripove. I nakraju ubije i mene i njega, a mogi smo ga. Matchmaknig je S*ANJE
i BTW oćemo organizirat da nas 5 s foruma igra protiv random ekipe
jedino zamjerka na traileru mi je to sto se ww teleportira, trebao je tamo lezati il nes, il ako je vec on, onda i kayle se trebala
zasto kayle
pa nije crkla
Meni je Matchamaking najgori u igri. Prečesto dobivam debile u igri. Ja napadnem lika koji je jači od mene misleći da če mi moj pomoć, a on stoji 5m od mene i ubiva kripove. I nakraju ubije i mene i njega, a mogi smo ga. Matchmaknig je S*ANJE
i BTW oćemo organizirat da nas 5 s foruma igra protiv random ekipe
Ja sam za jer je i meni dojadio ovaj matchmaking, mogli smo 5v5 i svi s foruma da budemo da se zezamo na custom serveru :)
zasto kayle
pa nije crkla
zato sto su ju izudarali vise od ww i trebala je :p
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
croatian league of legends comunity
http://www.crtanihr.info/lol/index.php
samo hrvati
predstavite se napravitte acc
u klan CroClan Us/Eu samo iznad 20 lvl
sa kad ovo citam ja bi rekao da ste vi njubare;)jel znate zasto....pa evo stalno s****e po Matchamaking-o a nije on kriv....pa sad ako sam ja dobro skuzio on rasvrstava igrace po lvl i sad nemoze on znat da li je ovaj lvl 30 dobar ili los..zato jbg
Po meni ,matchmaking je dobar,ali ljudi jednostavno nekada su "glupi" ili im je stvarno los dan.
@Blizek,tnx za ezrealea,ali on roka na AD-u :D moram si ga kupit,ali valja skupit 6300 ipa
Po meni ,matchmaking je dobar,ali ljudi jednostavno nekada su "glupi" ili im je stvarno los dan.
@Blizek,tnx za ezrealea,ali on roka na AD-u :D moram si ga kupit,ali valja skupit 6300 ipa
:S kupit?? pa on se dobije besplatno koliko ja znam ja sam ga dobio a svi dobiju pocetne likove iste, ili?
a druga stvar ovaj matzchmaking nije toliko loš, dobar je i bolji od nekih drugih igara, nije to do math makinga nego do osobe sto ako vidi u pocetku da neide odustane ili mu jednostavno pukne veza kak meni zna nekad puknut i ispadnem debil a kad se vratim budem lvl 3 oni 11 pa izgube radi mene jer su 4v5 ili slicno nesto, i da trebalo bi organizirat matcheve ja sam se registriro prije 3 dana na cro klan na us-u i ekipa je odlicna danas smo igrali i prek skypa pricamo i odlicno bude =) tko hoce probat malo ozbiljniji match nek se javi na forum :)
ne, ne dobis ih free, svaki tjedan ti se mjenjaju champion.
Ako hocete da odigramo kakav normal game, svi hrvati, dogovorite se, pa me mozete slobodno pozvat.
Na US: MojoJojo90
Nas 5 protiv 5 random ekipe
Bar da popravim svoj negativni win/lose ratio