League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tkalle kaže...
Blizek kaže...

Gogo Brokenshard my buddy from old, very old days xD {#}

Ko'e taj? 

Ma igra sad za Complexity, s njime sam prije jedno 2 i pol godine na Leaguecraftu surađivao i igrao koju partiju. Jučer su dobili C9.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

kako rijesiti ovaj busplat u lol replayu?
imam oko 430 snimki i ni jednu ne mogu otvorit..  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kako rijesiti ovaj busplat u lol replayu?
imam oko 430 snimki i ni jednu ne mogu otvorit..  

Nikako

EUW: iPLAY Murloc
14 godina
neaktivan

Ne koristiš lol zbugani replay....

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Nikako

a u racku

Tkalle kaže...

a koristio prije, radio mi je, pregledao sam bio 50tak komada, onda nisam dugo nista palio, i evo sad nakon par patcheva, nece mi ni jedan...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 14:48 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Nikako

a u racku

Tkalle kaže...

a koristio prije, radio mi je, pregledao sam bio 50tak komada, onda nisam dugo nista palio, i evo sad nakon par patcheva, nece mi ni jedan...

sta kazete jel baron replay valja?

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Nikako

a u racku

Tkalle kaže...

Neznam dal je tak još uvijek, al prije kad sam ja koristio lolreplay je bilo da možeš gledati replayove samo iz gameova na trenutačnom patchu.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
15 godina
death_zombi kaže...

Neznam dal je tak još uvijek, al prije kad sam ja koristio lolreplay je bilo da možeš gledati replayove samo iz gameova na trenutačnom patchu.

ne znam, napravit cu backup, mozda jednog dana proradi haha, steta, imo sam snimljenih oko 12 penti tamo :/

baron replays sam jucer testirao, od 7 gejmova snimio mi 4

ako se nekom da, moze probati ovo pa neka javi dojmove

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj potrefilo se par gameova,i dospio sam u d5 elo hell,tj 2 win= 1 loss za LP,

imam terrible MMR.
I sada,ja ću od toga dobiti čir na želudcu,jer nemoš vjerovati čega će sve biti ovdje

i koliko zapravo ima AFK ljudi.
Niti u jednoj diviziji prije nije bilo AFK koliko ih je ovdje,naprosto predivno :3 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta kazete jel baron replay valja?

Odličan

EUW: iPLAY Murloc
11 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto mom prijatelju laga lol a ima intel pentium d940,8500gt 512 i 1gb ram,uglavnom igra na very low i 1024x768 reza i igra mu ide onako oko 30-40fps ali cim je neka akcija odma je lag i nemoze igrati i nekad mu izadje iz igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra zahtjeva 2GB rama tak da negledajući ostale komponente to odma mjenjaj.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite o novom game modu?

Stize nam 29. maja i traje do 8.juna..

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ljudi moji, ja imam intel pentium dual core 2.8 ghz, 2 gb rama i nvidia geforce gt 220 1 gb , fps 60 - 70 bez ikakvih lagova. Sve max, jedino shadows off, i ta 4 godine stara konfa tjera LoL ko zvijer.

Unatoc takvoj konfi lol bi pri very low ipak trebao raditi bez lagova, jedino je ram malo problematican. Ugl, ja sam par puta ugasio zvuk i dobio jos par fps-a, mozda ti i stabilizira lagove. Zvuci nevjerojatno, ali radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 22:20 (weedeveryday420).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

4 god je poprilično novo, a ako nisi primjetio, ja sam rekao da doda još 1GB rama jer mu je to premalo.

14 godina
neaktivan

Soz za dupli post al eto da vam se refresha...

El zna netko neki dobar program za snimanje a da nije fraps?

11 godina
neaktivan
League Of Legends
kakav je blitzcrank?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

msi afterburner i mirillis action!

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Tkalle kaže...

Pitam zato što mi dosta fps dropa dok snimam s frapsom (Ove replaye....)

Padne mi na 20 -.-

Kako ti koje si navel utječu na fps?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 7:04 (Tkalle).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

snimao sam cod4 fragove najprije sa frapsom, pa sa afterburnerom, kratko probao camstudio, xfire, ez vid, dxtory i na kraju d3dgear.

po meni, sve je to isti klinac, svi oni uzimaju resurse i svi skidaju fps-e. ako nemaš dovoljno dobar komp, uvijek će biti dropova. na kraju mi je najbolje ispalo sa DecLinkovim eksternim snimačem, kojeg sam doduše posudio na mjesec dana.

nije bilo dropova, jer sve ide preko capture carda, proc je bio minimalno opterećen. samo što takva kartica košta 500 low end (snima samo 720p), pa na dalje, npr. 1080p reza, nedavno su izbacili i za 4K - preko 1500 kn i to polovnjaci na ebay-u, kod nas ih još nema ni za kupit :D

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma inače imam 180 FPS i u tf-u dropa na 120. 

E sad...Nisam probavao poslje snimat, ali dok sam probavao dosta mi je dugo bio komp pod opterećenjem prije pokušaja.

Sad nezz budem dns još probal pa onda ću isprobavat ove koje ste vi naveli...

17 godina

Ak imas nvidia gtx 650 pa na dalje, mozes koristiti shadowplay s jako malim dropom (oko 5%), zato kaj one u sebi imaju taj neki hw chip za video.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 8:20 (ukay1000).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

snima samo 20 minuta, al ok stvarčica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kak mislis snima samo 20 minuta? XD Snima kolko oces. Ovisi koji opciju koristis. Shadow mode - snimi zadnje igranje do 20min, Manual mode - snimas kolko oces. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 8:38 (ukay1000).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

jbg, kad je izašao shadowplay nije bilo manual moda, samo record 20 min, nakon toga trebalo je ponovno palit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ide to pomalo,odlučio sve više igrat macu,pošto mi je kukac dosadio.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
LeftY_CRO kaže...
Tkalle kaže...

Pitam zato što mi dosta fps dropa dok snimam s frapsom (Ove replaye....)

Padne mi na 20 -.-

Kako ti koje si navel utječu na fps?

kod svih takvih snimanja ces imati fps drop, osim ako posjedujes ssd i na njega snimas...

ja nemam ssd i sa msi afterburnerom mi najbolje radi. snimao sam battlefield 3, battlefield 4, path of exile, lol itd i sve igre su mi bile igrive

treba samo malo nastimati postavke i  to je to

mirillis nisam probao ali ga svi hvale pa sam zato preporucio

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
League Of Legends

Kako izaci *ebeno iz tog Silvera vise...  juce sam bio S2 -> promo dobio za S1... a danas evo S3  17 bodova... cijelo *ebeno vrijeme ili je neko afk.. ili flame , ili jednostavno trolla i ok

Finger Up
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Kako izaci *ebeno iz tog Silvera vise...  juce sam bio S2 -> promo dobio za S1... a danas evo S3  17 bodova... cijelo *ebeno vrijeme ili je neko afk.. ili flame , ili jednostavno trolla i ok

Here we go again. Evo ti jednostavnog i jedinog pravog rješenja : KAD NAUČIŠ IGRAT!!!

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
17 godina
Ssd ti nema nikakve veze kod fps dropa, sto kod sinmanja, sto bez. Dok snimas, program dodatno opterecuje cpu ili gpu (ovisno o programu) i stvara zapis na hdd koji daleko nadmasuje brzinom (klasicni hdd zapisuje i do 100 megabajta po sekundi) . S ssdom neces dobit nista osim brzeg ucitavanja same igre. Recimo gtx600 serije pa na dalje, imaju u sebi chip za enkodiranje videa pa je sam cpu/gpu minimalno opterecen i nekak mi je to najelegantnije resenje. Postoje i posebne kartice, ali kostaju dosta.
Za lol bi najbolje bilo napraviti replay, pa onda ekstraktirati zeljeni dio kako zelimo.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice