League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.817.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo za svjetsko prvenstvo, ako zanima nekog kada će biti što

Sep 15 - od 21:00 +
Sep 16 - 04:00 +
Sep 17 - 04:00 +
Sep 19 - 04:00 +
Sep 20 - 04:00 +
Sep 21 - 21:00 +
Sep 23 - 23:00 +
Sep 24 - 04:00 +
Sep 27 - 05:00 +
Sep 28 - 21:00 +
Oct 4  - 05:00 +

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Što više prelazim levele, to lošije scoreove imam.

Na lvl 25. mi je prosjek bio negdje 10-2, a sad 5 rundi zaredom imam negativan score.

Npr. 7-10, 4-8, 9-15.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Posaljite ovu poruku svojim prijateljima u igri (ne u queue niti kada su afk, bas u igri).

Ima da se useru:

{#}

<br /><font color="#ffffff"><font color="#ff66ff">System message: Due to the decision of the Player Behavior & Justice team your account has been permanently suspended

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Re: League Of Legends
Ferritin kaže...

Posaljite ovu poruku svojim prijateljima u igri (ne u queue niti kada su afk, bas u igri).

Ima da se useru:

{#}

<br /><font color="#ffffff"><font color="#ff66ff">System message: Due to the decision of the Player Behavior & Justice team your account has been permanently suspended

Idem odmah probat na Aram. :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Tomek.Klc kaže...
Ferritin kaže...

Ima da se useru:

{#}

Ne mozes to reci kada si ti u igri. Ti moras biti u pocetnom Menu-u

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
14 godina
Ferritin kaže...
Tomek.Klc kaže...
Ferritin kaže...

Ima da se useru:

{#}

Ne mozes to reci kada si ti u igri. Ti moras biti u pocetnom Menu-u

Sad sam tek shvatio, probat ću sutra. :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

HTML IS GOING INSANE

ne mogu dodati kod, crasha mi forum xD tako da evo vam ga napisanog na slici

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 12:17 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
BannedOnThisForum kaže...

HTML IS GOING INSANE

edit:

stavio sam to prek browser urla u status, no medjutim dok oznacim sebe pise mi samo kod.

izvor:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1lzvg0/the_newly_found_html_trick_in_the_status_bar/cc4jncg

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 13:17 (LeftY_CRO).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj ranked me sve više i više čudi. Što sam bliže Diamond 1, to mi se više čini kao da zapravo tonem prema bronci, bar što se tiče ponašanja ljudi ( a ponekad i skilla ). Malo gubiš, odmah počne rageanje, svađanje, ljudi odlaze afk itd. Izgleda da se ljudima neda više ozbiljno igrat jer teško da mogu uć u Challenger.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zbog ovog HTML "buga" izgasen chat, bar na eune {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

HTML IS GOING INSANE

edit:

stavio sam to prek browser urla u status, no medjutim dok oznacim sebe pise mi samo kod.

izvor:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1lzvg0/the_newly_found_html_trick_in_the_status_bar/cc4jncg

Najbolji nacin da vidis kako to izgleda na tvom statusu je da odes u neku od public  chat soba i predjes misem preko svog imena u toj chat sobi :)

Kad  gledas sebe u normalnom modu uvijek ces vidjeti html status.

12 godina
Ahriiiii kaže...
LeftY_CRO kaže...

HTML IS GOING INSANE

edit:

izvor:

Najbolji nacin da vidis kako to izgleda na tvom statusu je da odes u neku od public  chat soba i predjes misem preko svog imena u toj chat sobi :)

jesam, isprobao sam to i napraviti custom game i svejedno mi kaze kod.

no medjutim dok neko od frendova oznaci mene ocito im pise kak treba :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Ahriiiii kaže...
LeftY_CRO kaže...

HTML IS GOING INSANE

edit:

izvor:

jesam, isprobao sam to i napraviti custom game i svejedno mi kaze kod.

no medjutim dok neko od frendova oznaci mene ocito im pise kak treba :)

Pa fora je u tome da drugi i vide to kaj ne  {#}  tebi je ionako svejedno kaj pise sve dok drugi to vide

evo jos par fora

http://www.ownedcore.com/forums/rts/league-of-legends/league-of-legends-exploits/431510-fun-html-things-do-chat-friends-list.html

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Here come the server problems,again.

Riot <3

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Here come the server problems,again.

Riot <3

This will be our longest game ever!

EDIT: Brat igra ranked, u promociji za diamond 2, 1-1 u seriesu, izgubi, piše defeat al nije izgubio series {#}. RIOT OP!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:45 (Blizek).
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ovaj ranked me sve više i više čudi. Što sam bliže Diamond 1, to mi se više čini kao da zapravo tonem prema bronci, bar što se tiče ponašanja ljudi ( a ponekad i skilla ). Malo gubiš, odmah počne rageanje, svađanje, ljudi odlaze afk itd. Izgleda da se ljudima neda više ozbiljno igrat jer teško da mogu uć u Challenger.

Pričaj mi o tome. Danas meč (Platinum 1) i winamo brutalno, njihovi rejđaju bla bla bla...naš Varus napravi dvije greške (vidi se da nema mozga) i kreće rejđanje. Lijepo kažem Varusu da ne koristi Q na neprijatelje kada smo mi u bushu a oni dolaze prema nama, jer im ne možemo tada ambush napraviti. Primjer: Ide njih 2-3 na nas 5, ne znaju da smo tu, mi baš da krenemo, a Varus baci Q i ovi pobjegnu. Onda Ezreal (Diamond 5, premade samnom) odluči "This Varus doesn't deserve win." i flasha se u njih solo i izgubi nam gejm. A onda kreće rejđanje narednih 5 minuta, pa i nakon gejma.

Baš sam pogledao, sjetio se SivHD i njegovog videa, i rekao gg.

13 godina
League Of Legends

Jucer sam slucajno naletio na ovu foru sa "Troll banom" na streamu jednog Diamond I lika, igra od beta verzije i igra gejm sa subscriberima, odjednom mu pise crvenim slovima da je Permabanned.

I onda samo odjednom zastane, pocne govoriti wtf, why would i get banned. I am playing this game for such a long time and now i get permabanned? wtf? I never said any bad words to anyone. I dont even have warning. like, wtf? Onda za 3 minute. OH, NOW I GET IT. THAT WAS THAT SHIT WHAT EVERYONE IS TALKING ABOUT. OOOOOH, YEAH, YOU CAN WRITE IN COLOR FROM THAT LAST PATCH. GODDAMMIT!

I za 10 sekundi dobije poruku od jednog frenda s kojim je jako dobar i inace igra s njim da ga je za*ebo. {#}

Al bio je onako, samo da se ne rasplace kad je dobio poruku za permaban.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji streamer? mora biti video, hoću vidjeti to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

koju stranicu s guidovima preporucujete, tj. koje su po vama najbolje i najpouzdanije?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja uglavnom koristim 

Lolking ( uglavnom ovo jer mi je nekako preglednije i brze ucitava nego mobafire

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:14 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Ja uglavnom koristim 

Lolking ( uglavnom ovo jer mi je nekako preglednije i brze ucitava nego mobafire

Iskreno, lolpro>mobafire, isključivo iz razloga što se na lolpro nalaze detaljni guidovi igrača sa pro scene, pa im se može vjerovati :)

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Ja uglavnom koristim 

Iskreno, lolpro>mobafire, isključivo iz razloga što se na lolpro nalaze detaljni guidovi igrača sa pro scene, pa im se može vjerovati :)

Zgodno uvijek zapravo zaobidjem taj LoL Pro  budem i njega ubacila u bookmarkse tnx 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

I SoloMid je isto jako dobar, dosta ljudima nepregledan, ali ima poprilično OK buildova. Ja osobno idem praktički samo lolking, jer mogu pogledati i 10 guideova, uzeti najpametnije stvar, izmiksati malo, i to je to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedini koji koristim http://www.probuilds.net/ Nema guideova al vidiš kaj proovi trenutačno bildaju , koje skillove uzimaju, build order, rune i masterije, a to je sve kaj meni treba :D. Ak baš želiš guiedove onda lolking i solomid preporučam.

lol [eu]east: cpt z0mbie

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li ko 0,91 E na psc da mi da,pls hitno je!

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li tko slučajno još jedan kod za Riot Blitza? Bio bih vrlo zahvalan :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada netko ima kodove, posta ih ovdje. Ako se ne varam istekli su.

A mislim da štekanje za PSC i to ne pripada u ovu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Ova tema se iz rasprave o LoL-u, gameplayu, buildovima, strategiji pretvorila u trznicu kodovima i PSC karticama...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

danas veselo udem u q, pickam ''Hecarima'', sredim lijepo jungle rune i masterije i lockam i odem zujat na forum/fejs, kada ono dode loading screen i vidim ja pickao sam thresha umejsto hece :D bilo je zanimljivo, srecom bio je normal koji smo eto na kraju i dobili, ali da je ranked bolje bi pazio ovako sam pickao, lockao i sve do loading screena nisam skuzio da je to Thresh :D ima jos netko da se tako zeznuo, slicne su im ikonice i nije prvi put da sam krivo pickao, iako ovaj put nisam primjetio i lockao i tek na kraju skuzio :/

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ova tema se iz rasprave o LoL-u, gameplayu, buildovima, strategiji pretvorila u trznicu kodovima i PSC karticama...{#}

Its our town now, yo. 

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice