League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.538.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
Ali iskreno da kažem ovi turniru u S3 su meni veliko sranje. NA LCS, EU LCS, OGN i šta još već ima.. mislim glupo je da 10 sedmica igraš protiv istih timova svake proklete sedmice. Sjećam se prije koliko je bilo puno više turnira i gdje su EU i NA timovi igrali jedni protiv drugih a ne ova glupost od LCS.

Neki timovi čak nisu ni stigli vježbati puno koliko ovaj LCS oduzima vremena.

Potpuno se slažem s tobom. Prije smo imali turnire svakih mjesec dana, pa je bilo uzbudljivo za gledati, ko je izvježbao više, ko ima nove taktike, nove champove da igra, a ovako mi je baš reta*dirano da na pladnju svaki dan imam bar 10 matcheva od raznoraznih evropskih i američkih timova. Mislim da u ovom LCS uživaju samo noviji igrači lola koji ne znaju kako je to prije bilo...

EUW: MushRoomD
13 godina
League Of Legends

Meni osobno je jako ružno to što stalno, ali stalno gledam iste pickove.

Znači uzmem za primjer jučerašnje finale, 4 gejma, i konstantno istih 11-12 champova. To je možda sadašnja meta, ali brate to je tako gadno da to nisu istine. Sve je postalo jednolično i monotono, svaki gejm je isti, tu i tamo bude nešto drugačije, no sve je više manje cijelo vrijeme isto. S druge strane shvaćam da su to pare u pitanju i da se treba držati provjerenih kombinacija... 

A ja tu vrištim od sreće kada mi Diamond picka jungle Karmu ili Nuke Fizza da napokon vidim nekakve druge kombinacije i playse -.- 

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
guls kaže...

Znači uzmem za primjer jučerašnje finale, 4 gejma, i konstantno istih 11-12 champova. To je možda sadašnja meta, ali brate to je tako gadno da to nisu istine. Sve je postalo jednolično i monotono, svaki gejm je isti, tu i tamo bude nešto drugačije, no sve je više manje cijelo vrijeme isto. S druge strane shvaćam da su to pare u pitanju i da se treba držati provjerenih kombinacija... 

A ja tu vrištim od sreće kada mi Diamond picka jungle Karmu ili Nuke Fizza da napokon vidim nekakve druge kombinacije i playse -.- 

Zato treba vise ponovo poceti s gameovima u nedjelju. Mi igramo karmu stalno, ILI SE CAK BANNA PROTIV MENE {#}( I FIORA PONEKAD) !!!

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
13 godina
League Of Legends

Gle kaj se mene tiče ja sam svaku nedjelju popodne/navečer free, ali ja sam 1.east 2.silver 1 i već tu ne udovoljavam kriterijima za ugodno trolanje. I sad sam tužan.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Matchmaking opet otisao u qrac. Ja sam Silver II sa 300 normal winova i 600 ranked gameova, stavi me sa likom koji je U PLACEMENT MATCHEVIMA i ima 90 normal winova, NEMA rune. On kao ide na top, udjemo u igru, prvo je sa nama na botu, onda je 5 minuta u jungleu pa je isao do njihovog nexusa. Cijelo to vrijeme nije rekao ni jednu rijec. Onda drugi game, zovem adc kao drugi pick, prvi pick isto kaze adc, rekoh pustim mu zbog pick ordera. Kasnije vidim na lolnexusu da ima 120 normal winova uzeo je AP rune i ima 10 ranked gameova. Dosli u game, builda AP ezreala...

Nije zbog winratea jer imam 52% i jucer sam svaki drugi game imao ~48% winrate gold II i I, cak i nekoliko platinuma u teamu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
guls kaže...

Zato treba vise ponovo poceti s gameovima u nedjelju. Mi igramo karmu stalno, ILI SE CAK BANNA PROTIV MENE {#}( I FIORA PONEKAD) !!!

Top 5 banned champions in BUG.hr MIX MATCHES:

1. Karma

2. Vayne

3. Heimerdinger

4. Anivia

5. Zed

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pratim ovu temu godinu dana i sjecam se da ste igrali svake nedjelje navecer i ja sam stvarno zelio s vama igrati jer pojedine momke ovdje smatram autoritetom ali nisam moga zbog skole, jedva sam ceka praznike da napokon zaigram s vama i iz zajebancije a i da naucim nesto ali vi odluciste da neigrate ljeti i sada opet pocinjete kad pocne skola. fuck logic lol

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogli bi opet to organizirati... Sta vi mislite?

30 AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
death_zombi kaže...

Ja nisam imo ništ protiv fnatica dok nisu nrateda izbacili. Čak nit regi chaoxa nije tako bezveze izbacio ko ovi. Doslovce su mu došli jedan dan i bez nekog pretjerang objašnjenja rekli da više ne igra za njih. A i cyanide se nakako čudno drži stalno, nekako se čini prepotentan.

Evo sad da ti kao najveci Fnatic fanboy objasnim neke stvari (salim se, naravno, ali istina je da sam za njih vec duze vrijeme). Nisu ga bezveze izbacili. Usporedi xPekea ili Cyanidea i nRateda. xPeke ujutro ustane, pojede nesto, upali stream, odigra 3, 4 gejma, kaze da ima teampractice i gasi stream. Malo odigra sa timom nekih 2, 3 gejma. Odu rucati, i onda streama od 2 popodne do 5 navecer. Ide u teretanu (barem on tako kaze) i kad se vrate jos od 8 do 11 streama. Slicna prica je i sa Cyanideom. Njima je to zivot, dan i noc igraju LoL.

nRateda je s druge strane bolio qrac za teampractice, odigrao je 2 normala na dan i dalje otisao d*kati dok su drugi vjezbali. A dali su mu smjestaj, hranu i placu da ne radi nista? Budimo iskreni, ni njegova igra prije nego sto je otisao iz Fnatica nije bila na nivou LCS igraca.

Za Cyanidea se slazem da je na LCSu cudan nekako, ali na streamu je OK, odgovara na pitanja u chatu, objasnjava igru, buildove, zasto radi neke stvari kad jungla...

Koliko ja znam izbacili su ga zbog neigranja SoloQ,nije lud da neigra scrimove svoje ekipe.Nisu ga upozorili na to i odjednom su ga izbacili iz tima.Btw on je bio najbolji support europe tako da tvoja prica ne drzi vodu.

13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Pratim ovu temu godinu dana i sjecam se da ste igrali svake nedjelje navecer i ja sam stvarno zelio s vama igrati jer pojedine momke ovdje smatram autoritetom ali nisam moga zbog skole, jedva sam ceka praznike da napokon zaigram s vama i iz zajebancije a i da naucim nesto ali vi odluciste da neigrate ljeti i sada opet pocinjete kad pocne skola. fuck logic lol

mozemo igrat ovih dana samo neka se napravi glasanje pa ako se vise od 10-ak ljudi skupi mozemo zaigrat , ja preferiran da to bude neka popodnevna ura 4-5 sati

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 13:08 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam se prebacio na west tako da bi i ja mogo zaigrat sad s vama! Ako ima neko da smurfa na Eastu nek se javi možemo zajedno!

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pa tako je to, koga ces uloviti preko praznika kad su svi vani navecer(vecinom) a po danu ili se spava ili se radi. Termin se nije mogao dogovoriti pa smo i odustali od toga.

Mogli bi opet poceti samo ne znam koliko ih je jos uvijek zagrijano za to. Termin bi bio opet isti, oko 8 h na EUW

@Rayz00

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 13:10 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Fol je bio u tome što preko raspusta nikad nismo svi u istom terminu online, tako da je bilo nemoguće nešto takvo organizirati. Jedino sad kad je već kraj ljeta, uskoro početak škole (meni bar ne {#}) da nešto "skontamo". Nek dosad 3-4 glasa na "AJMOOOOOOO", ajde dera još

13 godina
neaktivan

ja bih se isto pridružio

EUW:cantonaking

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je kur*c s ovim communityem stvarno ne kuzim.Buildam BT na Vayne blejma me cjeli tim a amumu ima merc treads i Spirit of The Ancient Golem a mid fizz 2 itema u 45 minuti WTF?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Koji je kur*c s ovim communityem stvarno ne kuzim.Buildam BT na Vayne blejma me cjeli tim a amumu ima merc treads i Spirit of The Ancient Golem a mid fizz 2 itema u 45 minuti WTF?

Da nisi iso na bt nego na BORK mozda bi uspio izcarry-at :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

nije ni BT los izbor, pogotovo nakon ovolikih nerfova botrka, smanjen range, povecan cd, oslabljen active 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:42 (win4crazzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

nije ni BT los izbor, pogotovo nakon ovolikih nerfofa botrka, smanjen range, povecan cd, oslabljen active 

Ti nemaš dozvolu da pričaš o BT na vayne :P

15 godina
League Of Legends

39% life steal u 20 min na 200 dmg :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:42 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tolko vas je aktivnih u ovoj temi a nitko nije zainteresiran za igranje LoL za stvarni novac? Saljite mi pm ako jeste....

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZokyCRO kaže...

Tolko vas je aktivnih u ovoj temi a nitko nije zainteresiran za igranje LoL za stvarni novac? Saljite mi pm ako jeste....

Evo jednog šaljivdžije {#} Ne moram na PM, možeš nam ovdje reći o čemu se radi, nema nas mnogo koji se možemo kvalificirati za igranje u novac Nevinašce

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha, dodjem na forum danas ujutro, vidim neki padobranac. "Igrajte LoL za lovu!" Pa nije ovo oglasnik... Prvo ti meni pokazi tu lovu pa cemo se onda dogovoriti kako cu ja igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja imam jedan EUW account, ali nisu baš rune i dosta mi je smanjen pool jer nema puno champova, ali bi se moglo nešto iskombinirati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Riot dijeli skinove Riot Blitzcrank i Arcade Hecarim... za one koji su bili na Gamescomu! GGWP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

još da je netko od nas bio :) a jel se negdje djele neki bespla champovi ili nešto,ja nikad ništa nisam dobio :(

12 godina
neaktivan
Ivicahor21 kaže...

još da je netko od nas bio :) a jel se negdje djele neki bespla champovi ili nešto,ja nikad ništa nisam dobio :(

Jedino ono preko forsbuka i jutjuba, ne znam jel još vrijedi! Riot Girl Tristana (najgori skin u povijesti pc igara, antiskin!) i Unchained Alistar.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

U koliko sati igramo "AJMOOOOOOOOOOOOOOO"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

miš u ruku i ajmooooooooo :))

13 godina
neaktivan
ZokyCRO kaže...

Što ti imaš od toga?

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
16 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...
ZokyCRO kaže...

Što ti imaš od toga?

Pa vidiš da je dao referral link, uvijek ima neka kvaka Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice