TSM TSM TSM :) , bit ce navijanja uskoro sigurno
Kad igraju ?
U petak (30 august), u 22:00.
TSM TSM TSM :) , bit ce navijanja uskoro sigurno
Kad igraju ?
U petak (30 august), u 22:00.
Ljudi ih nisu smatrali među favoritima uopšte na to sam mislio.
Većina ljudi je kontalo da će EG, GMB i Fnatic ići ali eto, desilo se upravo obratno.
Usput, GMB i EG igraju sutra u 9 sati da znate.
to ujutro jalda? A kud tak rano :S
Istina je da je TSM zaostao malo u S1 :) al nema veze nekak su mi dragi.
TSM ima najveći fanbase što se tiće NA teamova, jedni su od najboljih teamova, završili su 3. na lcsu. Nisu zaostali u s1 meti, solidno igraju svi osim one gorile, možda se čak plasiraju i za worldse. (mada nakon ove svađe dyrusa i regija teško)
I'll facepalm just for the sake.
Jeli u redu ako kažem da bi ja tija da world championship osvoji Cloud9?
EG rastura Gambit, stvarno igraju perfektno osim yellowpetea koji je napravio jednu grešku :P
Al inače svaka čast, Snoopehovi gankovi na mjestu, froggenove ulte također. Zaslužena pobjeda.
Sad još samo jednu takvu odigraju i GG :D
EG rastura Gambit, stvarno igraju perfektno osim yellowpetea koji je napravio jednu grešku :P
Al inače svaka čast, Snoopehovi gankovi na mjestu, froggenove ulte također. Zaslužena pobjeda.
ja neznam što će se s gambitom dogodit ako dođu na worlds
ja neznam što će se s gambitom dogodit ako dođu na worlds
Ako budu igrali kao ovaj prvi game, sumnjam da će uopšte i otići na worlds.
Ja mislim da Gambit bez Gosua nikad neće biti isti.
Koji ADC za 4800 ??
Caitlyn ili Vayne ??
Ez-a sam izbacio iz izbora.
10 | Caitlyn |
---|---|
14 | Vayne |
1 | Neki drugi ADC do 4800 |
#EGWorldsWeBelieve!
Koliko god ja želim da EG pobijedi na World Championshipu, to se neće desiti, doći će neki Azubu kao prošli put i nagazati ih nogama.
Froggen bi trebao već jednom skužiti da nije bog kao u s2 da picka što god želi i owna. Ne sjećam se kad je uopće pickao Zyru zadnji put.
Froggen bi trebao već jednom skužiti da nije bog kao u s2 da picka što god želi i owna. Ne sjećam se kad je uopće pickao Zyru zadnji put.
Mogao je komotno ponovo Oriannu pickati ali nisu zbog toga izgubili.
Istina, al diamond je napravio odličan posao sa counterjungle, Amumu kad jednom počinje zaostajati, skoro nemoguće se vratiti, ak nemaš golda, nemreš niš tankat, i beskoristan si.
A i krepo mi ne izgleda baš ugodno sa Treshom.
EG izgubili game u pickovima po mojem mišljenju.
Zapravo Froggen i carrya sam EG, i kad gube, on je uvijek najači u gameu, ista situacija sa Doubleliftom.
900 AP Karth too stronk, GG WP GG!
EG idite u k*rac.
Sramota je da je gaynatic otišao na World Championship.
Teško je biti EG fanboy danas.
EG idite u k*rac.
Sramota je da je gaynatic otišao na World Championship.
Get a life.
E šteta, EG ispao iz svjetskog prvenstva, ovaj treći game je bio šlampavo odigran.
Fail gankovi top, prvi baron, bilo je 4 vs 5 jer je krepo bezveze uhvaćen sam, i onda Froggen uspije otjerati Genju dok je gambit pokušavao barona, Snoopeh je trebao engegati, wickd za njim s ultom i froggen sa ultom se uključiti. Imali su par dobrih prilika za comeback, al zaribali previše, jbg baš mi žao, al Alex je odigrao predobro s Karthusom u oba dva gamea, EG je trebao u drugoj to nekak riješiti.
Global presence champi su Gambitu dobili game.
Koji ADC za 4800 ??
Caitlyn ili Vayne ??
Ez-a sam izbacio iz izbora.
Kojega kod uzmes neces pozaliti. Ja imam preko 70 game-ova sa Vayne i prejaka je, pravi op po meni.
Penta kill od forumasa X-Plosiv (ShadowSneakDude) sa katarinom koju je napravio nedavno kad smo igrali timski ranked
Bravo Shadow,gg wp!
Što se tiče EG malo mi ih je žao zato što je to momčad što god tko mislio o njima kao igračima i njihovom skillu ali ti dečki su prava ekipa,prijatelji i u tom sastavu su otkad ja znam za njih,mozda i jedna od najstabilnijih momčadi i to im je bila uvijek snaga nikad se ne predaju u stanju su okrenut čuda ali eto ovoga puta nije bilo dovoljno,opet s druge strane ovo će za svaku momčad koja se nije kvalificirala na svjetsko biti prekretnica ,opet se nadam da se EG neće raspast niti promjenit sastav i time potvrdit ovo iznad što sam napisao.
Koliko bi gambit bio jači da imaju edwarda sad se tek vidi ali opet po meni je Voidle kvalitetniji od Darkera , posebice u gejmu sa sonom a i zadnji za Zyrom odlicno odradjeno...
Kakav je ovaj gaminggear.eu vrijedili nečemu?
Istina ljubisimo, vidi se da su skladni kao prijatelji, a i fer kao osobe.
Kolko god sam navijao za EG, sad drago mi je da je GMB došao na Svjetsko, Fnatic me živcira i najbolja opcija bi bila da su LD, EG i Gambit prošli dalje al ke je tu je.
Nadalje živo me zanima kak će LemonDogsi proći na svjetskom prvenstvu, jer su stompali na LCS-u sve, prije ovih kvalifikacija završili su nešto 17/11 ili tak nešto, nisu bili niti blizu da ne prođu.
Dal su stvarno tolko dobri da su uspjeli pogaziti starije i iskusnije ekipe, i kak bude to izgledalo protiv koreanaca :D