League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

EG napravio 3 katastrofalne greške, bez toga su dobro počeli i igrali, al previše killova na jednoj osobi, i yellowpete je bio loš, od sredine meča prema kraju kao da su se pogubili.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

EG napravio 3 katastrofalne greške, bez toga su dobro počeli i igrali, al previše killova na jednoj osobi, i yellowpete je bio loš, od sredine meča prema kraju kao da su se pogubili.

da bilo mi je šteta u početku su bili predobri a tamo pred kraj čisti raspad ajd makar se nadam da će se urazumit i iskoristit priliku da uđu u finale sad kad počnu ovi gubitnici se borit za mjesto 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima zainteresiranih za 5s team, ja sam b3,al ipak mislim da sam bolji od toga

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
guls kaže...

Gledam ovo i uspoređujem sa scenama koje je Reginald prije izvodio i mislim si hebote, pa za kolike pare oni igraju kad šute i trpe ta sranja? Mora da je majmun pun ko brod.

Čitao sam malo, neki pretpostavljaju da je problem u ugovorima ( gubitak para za prekid ugovora ). Iako mislim da će se nakon World Championshipa ( ili čak i prije ako se ne kvalificiraju tamo ) TSM raspasti ( barem ovakav kakav sad jest ).

A vjerojatno ih drzi ugovor do ovog prvenstva... Vjerojatno bi oni odavno izasli da ih neobvezuje ugovor...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jbg, nemože froggen konstantno carryat četvoricu. Taman da se i kvalificiraju za world, ne vjerujem da imaju ikakve šanse tamo.

lol [eu]east: cpt z0mbie

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi uzdižu Froggena do nebesa,iako su mu davali farmu i killove,očito to nitko ne primjeti,

jer je imao teškog snowballa champa,Fizz-a.
No njih je ubila koordinacija,Wickd je SATRAO sOAZ-a na topu,

Yolo i Krepo su dominirali onu dvojicu noobova na botu,Froggen je oneshotao

xPekea kad mu je palo na pamet,ali su teamfightove i clutch callove uradili UŽASNO.

Imali su priliku satrati Fnatic,ali jednostavno je nisu iskoristili.Pete je uradio što je mogao,

ipak je to MF,ulte su mu bile spot on svaki put,što se ne može reći za Snoopeha.

Ugl,gg Fnatic,ovakav EG ga ne može dobiti,no EG ide na Worlds.
Došao Lemondogs ili GG,EG ide na worlds,sabrat će se i ići tamo gdje

zaslužuju.

#EGWorldsWeBelieve! 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Regi=best Wukong cosplay (citat kolege iz tima),znači organski ne mogu podnijet tog malog prepotentnog klošara,jedino što ima su daske u glavi,wildturtle je beskicmenjak po kojem moze srat i ovaj nece nikad nista reć takav je ko osoba,xspeciala je rasplakao ali Dyrus je u stanju razmontirat i njega i brata u to sam siguran,moja procjena je da ako ne prođu CLG a trenutačno su sa njima 0-4 to bi mogao biti kraj TSM u ovom sastavu s tim da se nadam ako ne prođu CLG da otiđu iz ekipe Dyrus i Xspecial +Chaox i evo to nova jaka ekipa,mislim da je svima jasno koliko su si dobri Dyrus i Chaox.

Regi,najviše me smeta kod njega što se postavlja kao šef,što je u redu ali opet i kao šef u raspravi moraš imat argument  a jedini njegov je ,i am right you are wrong i tako svaki put.

Da regi nije "glavni" u TSM-u, vec bi on davno izletio iz teama, vjerojatno i sa cijele competitive scene. Kao igrac koji maina mid znam da njegov skill nije nesto posebno, u soloQ cesto gubi lane protiv potpuno nepoznatih igraca, radi glupe pogreske i onda kad vidi da ne moze igrati protiv njih pocne lagani troll npr. sa 1/6 ide 1 v 1 protiv 9/0 Vayne. Vec je nekoliko puta napravio takvu svadju iz nicega. Pa mislim normalno je da nekome smeta kad igra, a ti si namjerno glasan i onda jos ides pod*ebavat. Dyrus nije nista lose napravio. Jucer sam bas gledao Dyrusov stream kad se to dogodilo tako da sam vidio Live. xD

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Svi uzdižu Froggena do nebesa,iako su mu davali farmu i killove,očito to nitko ne primjeti,

jer je imao teškog snowballa champa,Fizz-a.
No njih je ubila koordinacija,Wickd je SATRAO sOAZ-a na topu,

Yolo i Krepo su dominirali onu dvojicu noobova na botu,Froggen je oneshotao

xPekea kad mu je palo na pamet,ali su teamfightove i clutch callove uradili UŽASNO.

Imali su priliku satrati Fnatic,ali jednostavno je nisu iskoristili.Pete je uradio što je mogao,

ipak je to MF,ulte su mu bile spot on svaki put,što se ne može reći za Snoopeha.

Ugl,gg Fnatic,ovakav EG ga ne može dobiti,no EG ide na Worlds.
Došao Lemondogs ili GG,EG ide na worlds,sabrat će se i ići tamo gdje

zaslužuju.

#EGWorldsWeBelieve!

Baš sam pratio yelowpete šta radi, on ulta i nakon toga praktički ništ ne radi. Wickd nije satro soaza u topu, dobio je jedan kill i iako je dobio prednost, nakon toga je vecinom hugo turret jer ga je ovaj cijelo vrijeme pokal sa kennenom. Krepo je odigro solidno, a snoopeh nakon onog fighta na dragonu nije jednu poštenu ultu napravio.

lol [eu]east: cpt z0mbie
15 godina
neaktivan
League Of Legends

To je MF,Aatrox je trebao biti clean up party,

jer realno,ostatak teamcompa je bio wombo combo,pogodi ulte,winnaj game,

što su oni failali.
Nisu imali konstantan damage,jedino Aatrox,barem kako sam ja vidio.
Od tako reći najboljeg world top lanera sam očekivao puno više,no

vidi se koliko je Wickd bolji od arogantnog ?ajmuna sOAZ-a. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma EG je ima užasne callove i u prvom i u drugom gameu,užasne.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ma EG je ima užasne callove i u prvom i u drugom gameu,užasne.

+1
Sprem gamea protiv ATN,ovo danas je bilo krajnje užasno. 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne bi volio da Gambit izgubi od Lemondogsa jer će to onda značiti da ili oni ili EG neće ići na svjetsko.. a baš sam to i želio, Gambit, EG i bilo ko još sa njima.

A sad da se Gambit i EG bore za treće mjesto i za svjetsko..

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ne bi volio da Gambit izgubi od Lemondogsa jer će to onda značiti da ili oni ili EG neće ići na svjetsko.. a baš sam to i želio, Gambit, EG i bilo ko još sa njima.

Gambit s ovim Voidleom nema šta tražiti na worldsima.

15 godina
Lord Nofak kaže...
Aliser kaže...

Voidle je jedno 3 puta bolji od Darkera, a ipak Edward je carry. {#}
Jel sutra loser bracket bo3?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 17:35 (darko099).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Diamond kralj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Lord Nofak kaže...
Aliser kaže...

Voidle je jedno 3 puta bolji od Darkera, a ipak Edward je carry. {#}
Jel sutra loser bracket bo3?

Voidle igra jako loše ako se usporedi s mythyem,Krepoem,Deficiom i Yellowstarom.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto.. Lemondogsi pobijediše Gambit 2:0

To nisam očekivao. Sutra će biti gusto između EG i GMB.

A što se tiće Voidlea.. vidi se da je dosta lošiji support od ostalih.

Edit: 3 mjesto je BO3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 17:47 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lemondogsi predstavljaju Europu na Worldsima...

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Eto.. Lemondogsi pobijediše Gambit 2:0

To nisam očekivao. Sutra će biti gusto između EG i GMB.

A što se tiće Voidlea.. vidi se da je dosta lošiji support od ostalih.

Edit: 3 mjesto je BO3.

Eh ta 2 gejma su Lemondogsi dobili jer su igrali s razmisljanjem o champ selectu i itemima sto se pogotovo vidlo onaj prvi game.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Pa Lemondogsi su najvise od svih EU timova pokazali, nzm sto je tu bilo cudno da ce oni na World Championship. Mislio sam da ce to ostvariti u mecu za trece mjesto protiv EG-a i da ce se Gambit trgnut, al ocito nis od tog.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Lemondogsi neće proći grupnu fazu,osim ako prvo mjesto sutra im to ne dopusti.
Premladi,neiskusni,profitirali na lošem danu Gambita.

Well,kao da idu dva iz Europe,u Lemondogse jedino polažem nade da će dobiti GamingGear.eu,

jer realno,to je jedini tim s kojim će se moći nositi tada...

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Well,kao da idu dva iz Europe,u Lemondogse jedino polažem nade da će dobiti GamingGear.eu,

Ti tvrdiš da i cijeli summer split profitiraju na lošim danima ostalih ekipa? Ne bulazni smiješni čovječe {#}

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Lemondogsi su puno puno bolje odigrali od Gambita u to nema sumnje nikakve. Bolje iteme, bolje champove, jednostavno su outpickali Gambita.

A Tabzz i Nukeduck su predobri bili, pogotovo šta je Tabzz uradio Alex-u na bot lane, razvalio ga sa Vayne.

A što se tiće sutra za EG vs Gambit.. mislim da veće šanse ima EG, ne zato što ih ja više volim, nego zato što su do sada uvijek bili bolji od njih, i koliko ja znam samo su 1 match izgubili od Gambita. Ali opet kao što sam i prije rekao, svašta se može desiti, niko nije ni očekivao da će Lemondogsi ići u finale, a kamoli na svjetsko.

16 godina
neaktivan
Nije bitno ko je prvi, osim zbog para, EU je bio zadnji na all starsu i oni su svi u grupi
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Lemondogsi su zasluzeno prosli,momci igraju odlicno.Kako ce zavrsit na Worldsima bez iskustva to niko nezna ali su pokazali koliko su jaki u EU.

Izgleda da je Diamondprox u velikom ''slumpu'',ako nastavi ovako nece im se pisat dobro protiv EG-a.

Pick i ban faza im je bila ocajna,ostavit zac/jarvan combo 2 game-a...Enough said.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
pandza94 kaže...

Lemondogsi su puno puno bolje odigrali od Gambita u to nema sumnje nikakve. Bolje iteme, bolje champove, jednostavno su outpickali Gambita.

A Tabzz i Nukeduck su predobri bili, pogotovo šta je Tabzz uradio Alex-u na bot lane, razvalio ga sa Vayne.

A što se tiće sutra za EG vs Gambit.. mislim da veće šanse ima EG, ne zato što ih ja više volim, nego zato što su do sada uvijek bili bolji od njih, i koliko ja znam samo su 1 match izgubili od Gambita. Ali opet kao što sam i prije rekao, svašta se može desiti, niko nije ni očekivao da će Lemondogsi ići u finale, a kamoli na svjetsko.

Ne znam baš da nitko nije očekivao imali su sjajne šanse,trebali su pobijediti samo jedan BO3 od 2, protiv ekipa koje su konstantno dobivali tijekom sezone.

S razlogom su bili prvi,možda ih Fntc pobijedi ali čini mi se da LD ima upper hand.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM TSM TSM :) , bit ce navijanja uskoro sigurno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Martin1974 kaže...

FREESM FREESM FREESM :) , bit ce navijanja uskoro sigurno

There I fixed it for you :)

15 godina
neaktivan

Ljudi ih nisu smatrali među favoritima uopšte na to sam mislio.

Većina ljudi je kontalo da će EG, GMB i Fnatic ići ali eto, desilo se upravo obratno.

Usput, GMB i EG igraju sutra u 9 sati da znate.

16 godina
Martin1974 kaže...

TSM TSM TSM :) , bit ce navijanja uskoro sigurno

Kad igraju ?

#yolo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice