Jer ima netko problema sa log... evo ja pokusao uci u lol i kaze mi pogresna sifra.................
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za one koje prate TSM:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1kyt8b/the_future_of_team_solo_mid_discussion_thread/
Pročitajte, izgleda da će se dosta stvari izmijeniti.
CLG wins vs TSM WOOHHOOOO #ibelieve
Edit:#FreeSM
Najbolji komentar
Regi: I get fucking annoyed when you bang your desk
Dyrus: I get annoyed by shit too...
Regi: THEN LEAVE! LEAVE IF YOU GET FUCKING ANNOYED!
Meh slusao sam sad bas taj video i ovaj regi je fkt dosadan i tvrdoglav...
Neznam jeli ko od vas ovo pročitao, ali ako nije molin vas pročitajte. Vidio sam par vas na forumu kako koristite izraze ''nigger'', ''nigga'', itd. (možda san i ja napisa jednon, ako jesan, žao mi je). Uglavnon, od kad je Lucian izašal jako puno ljudi je počelo koristiti takve rasističke ''ispade'', te je povodom toga jedan od moderatora reddita napisal ovo:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1kxgl8/meta_a_reminder_regarding_racist_speech/
P.S. Nikoga od vas ne optužujem, i ne upirem prstom, nego jednostavno ne volim rasizam.

Jer ima netko problema sa log... evo ja pokusao uci u lol i kaze mi pogresna sifra.................
Moras promijeniti sifru. To se meni jucer desilo.
To se smatra rasističkom uvredom. Ovaj drugi dio što si napisal se slažem s tobom. Oni jedan drugome to govore, a kad im neko drugi kaže (pripadnik neke druge rase), onda se jako uvrijede. Uglavnom, radi toga je moguće pobrat ban u igri.
pokusao sam ali pise da je pogresna :(
.
To je inmeni bilo pa sam iso prk mail-a resetirat pass..
Mehhh ovo je glupost xD Ja sam pjevo onu pjesmu u all chat onu : Niggga Niggga NIggga..... I svih 9 se pridruzilo xDDD
neam pojma ja nemogu :S
Neznam jeli ko od vas ovo pročitao, ali ako nije molin vas pročitajte. Vidio sam par vas na forumu kako koristite izraze ''nigger'', ''nigga'', itd. (možda san i ja napisa jednon, ako jesan, žao mi je). Uglavnon, od kad je Lucian izašal jako puno ljudi je počelo koristiti takve rasističke ''ispade'', te je povodom toga jedan od moderatora reddita napisal ovo:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1kxgl8/meta_a_reminder_regarding_racist_speech/
P.S. Nikoga od vas ne optužujem, i ne upirem prstom, nego jednostavno ne volim rasizam.
Sad su se modovi javili, dok su se koristili stereotipi za poljake,ruse i brazilce nisu ništa pisali, ali zbog izraza nigger se mora pisati cijeli post.
Political correctness my ass.
Danas u 13 Fnatic-EG, a u 16 Gambit-LD.
Ovo su jako bitni gameovi jer pobjednici sigurno idu na svjetsko a gubitnici igraju za mjesto na svjetskom.

Za one koje prate TSM:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1kyt8b/the_future_of_team_solo_mid_discussion_thread/
Najbolji komentar
Kad je Dyrus šakom opalio stol trebala se umjesto stola nać Regijeva glava, možda bi mu namjestila par dasaka u glavi.
Gledam ovo i uspoređujem sa scenama koje je Reginald prije izvodio i mislim si hebote, pa za kolike pare oni igraju kad šute i trpe ta sranja? Mora da je majmun pun ko brod.
Za one koje prate TSM:
Najbolji komentar
Kad je Dyrus šakom opalio stol trebala se umjesto stola nać Regijeva glava, možda bi mu namjestila par dasaka u glavi.
dyrus je mrcina može regia izbit da bude još gadniji nego što je sad
Gledam ovo i uspoređujem sa scenama koje je Reginald prije izvodio i mislim si hebote, pa za kolike pare oni igraju kad šute i trpe ta sranja? Mora da je majmun pun ko brod.
Čitao sam malo, neki pretpostavljaju da je problem u ugovorima ( gubitak para za prekid ugovora ). Iako mislim da će se nakon World Championshipa ( ili čak i prije ako se ne kvalificiraju tamo ) TSM raspasti ( barem ovakav kakav sad jest ).
Mislim da bi svakog novog championa koji izadje trebalo zabranit u rankedima na barem prvih tjedan dana od izlaska. Ovo je vise nemoguce, 3 takva gejma za redom...
Dobio demotion u Silver III, i najbolje od svega, rekao sam mu jos kad smo usli, "adc, pls dont pick Lucian". Ovaj mi napise "dont worry" i namjerno ga uzme.
Ovo su jako bitni gameovi jer pobjednici sigurno idu na svjetsko a gubitnici igraju za mjesto na svjetskom.
Ne kužim kako idu gubitnici i pobjednici na svjetsko? Može li mi neko objasnit ovaj sistem natjecanja, mislio sam idu 2 ekipe iz svake regije. Sve mi je to nesta zbrkano stalno se igra neki play off za nešto.
Dakle, igraju se sada eg:fnc i ld:gmb.Pobjednici idu direktno, a gubitnici iz ta dva gejma igraju mec za trece mjesto koje isto vodi na svjetsko
Ja mislim da tri idu na svjetsko. Nisam siguran.
mislim da onaj neki championship izmedju brazila eu i nezz tko jos sve ... osigurava pobjedniku jos jedno mjesto (3. mjesto) na world championsipu.
Ne kužim kako idu gubitnici i pobjednici na svjetsko? Može li mi neko objasnit ovaj sistem natjecanja, mislio sam idu 2 ekipe iz svake regije. Sve mi je to nesta zbrkano stalno se igra neki play off za nešto.
Ovo su ti polufinale.
Dakle to ti ide otprilike ovako:
Fnatic vs Evil Geniuses (Match 1)
Gambit Gaming vs Lemondogs (Match 2)
Pobjednik match 1 vs pobjednik match 2 (Finale) (Osigurano mjesto na svjetskom prvenstvu jer će biti ili prvi ili drugi.)
Gubitnik iz match 1 vs Gubitnik iz match 2 (Borba za 3 mjesto) (Osigurano mjesto na svjetskom prvenstvu tek kada pobijediš tu seriju.)
PRvi game užas od strange EG-a. Froggen, Krepo i Snoopeh očajni.
Regi=best Wukong cosplay (citat kolege iz tima),znači organski ne mogu podnijet tog malog prepotentnog klošara,jedino što ima su daske u glavi,wildturtle je beskicmenjak po kojem moze srat i ovaj nece nikad nista reć takav je ko osoba,xspeciala je rasplakao ali Dyrus je u stanju razmontirat i njega i brata u to sam siguran,moja procjena je da ako ne prođu CLG a trenutačno su sa njima 0-4 to bi mogao biti kraj TSM u ovom sastavu s tim da se nadam ako ne prođu CLG da otiđu iz ekipe Dyrus i Xspecial +Chaox i evo to nova jaka ekipa,mislim da je svima jasno koliko su si dobri Dyrus i Chaox.
Regi,najviše me smeta kod njega što se postavlja kao šef,što je u redu ali opet i kao šef u raspravi moraš imat argument a jedini njegov je ,i am right you are wrong i tako svaki put.
whoa fnatic :O
Ajd nek neko napise zbog cega su se posvađali, nepratim tolko NA LCS kao EU, al ovo me sad zanima.