Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The War Z
Zvonzi kaže...

uopće mi se ne da ulaziti u prepirke DayZ vs. WarZ (SimeKZ nadam se da si više uspio prodati igru, jer si postao naporan sa ovim rageanjem zbog tih 20$. da imam viška love, ja bi kupio od tebe igru, samo da te ne moram više slušat [na ovoj temi] :D). ja ću možda i uzet DayZ, ali samo pod uvjetom kad izađe standalone, da probam.

ne vidim smisao davanja 20€ ili koliko već za igru, koja će doslovce nestati za mjesec ili dva dana. s druge strane imaš WarZ, koji unatoč svom rageu, plakanju itd. i dalje ima popriličan broj igrača, sa dobrim potencijalom, i dosta zabave.

ako želiš neku instant zabavu, sa dobrim potencijalom i solidnim prostorom za napredak uzmi WarZ. inače čekaj DayZ standalone.

edit: plus, ako nisi spreman prihvatiti da igraš igru koja je daleko od dovršene, koja ima hrpu nedostataka, koja se pokušava boriti sa hackerima (uskoro bi trebao izaći novi AC sistem), nemoj niti kupovati.

{#}super odgovor hvala ti na pomoci {#}

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein
14 godina
The War Z

naravno, ne odgovaram ako ti se igra ne bude sviđala i požališ što si dao za nju 15$ :)

zato i kažem da je igra nedovršena, u fazi je nekakvog testiranja i ima puno nedostataka. ali mi je i takva pružila dovoljno zabave za tih 20$.

sad je samo pitanje hoće li developeri uspjeti od potencijalno dobre igre napraviti dobru igru.

0 0 hvala 0
13 godina
Zvonzi kaže...

uopće mi se ne da ulaziti u prepirke DayZ vs. WarZ (SimeKZ nadam se da si više uspio prodati igru, jer si postao naporan sa ovim rageanjem zbog tih 20$. da imam viška love, ja bi kupio od tebe igru, samo da te ne moram više slušat [na ovoj temi] :D). ja ću možda i uzet DayZ, ali samo pod uvjetom kad izađe standalone, da probam.

ne vidim smisao davanja 20€ ili koliko već za igru, koja će doslovce nestati za mjesec ili dva dana. s druge strane imaš WarZ, koji unatoč svom rageu, plakanju itd. i dalje ima popriličan broj igrača, sa dobrim potencijalom, i dosta zabave.

ako želiš neku instant zabavu, sa dobrim potencijalom i solidnim prostorom za napredak uzmi WarZ. inače čekaj DayZ standalone.

edit: plus, ako nisi spreman prihvatiti da igraš igru koja je daleko od dovršene, koja ima hrpu nedostataka, koja se pokušava boriti sa hackerima (uskoro bi trebao izaći novi AC sistem), nemoj niti kupovati.

Niko ne rage.a pa vidis, tolko je dobra da je svi oce kupit. U ovoj temi.

14 godina
Warz je jos uvijek u alpha/beta fazi...
nuff said
16 godina
Zvonzi kaže...

naravno, ne odgovaram ako ti se igra ne bude sviđala i požališ što si dao za nju 15$ :)

zato i kažem da je igra nedovršena, u fazi je nekakvog testiranja i ima puno nedostataka. ali mi je i takva pružila dovoljno zabave za tih 20$.

sad je samo pitanje hoće li developeri uspjeti od potencijalno dobre igre napraviti dobru igru.

jer koncept igre mi se sviđa survival i zombiji predobro,obozavam tak nesto i naravno znam da nije dovrsena i nije to puno to je 91 kunu tako da se samo nadam da ce developeri napraviti dobru igru, sto ti mislis hoce ?{#}

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein
16 godina
moderator
Teran kaže...

jer koncept igre mi se sviđa survival i zombiji predobro,obozavam tak nesto i naravno znam da nije dovrsena i nije to puno to je 91 kunu tako da se samo nadam da ce developeri napraviti dobru igru, sto ti mislis hoce ?{#}

Gle za 100kn je i više nego dobra,a kako kažu bit će još bolja nakon par patcheva.

DayZ mod nemoj sad uzimat(moraš uzet dvije igre,ne isplati se) radije pričekaj DayZ standalone koji će u alphi biti isto nekih 100kn.DayZ bi trebao ovaj mjesec.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Teran kaže...

Gle za 100kn je i više nego dobra,a kako kažu bit će još bolja nakon par patcheva.

DayZ mod nemoj sad uzimat(moraš uzet dvije igre,ne isplati se) radije pričekaj DayZ standalone koji će u alphi biti isto nekih 100kn.DayZ bi trebao ovaj mjesec.

Znaci bolje pricekati DayZ standalone i njega uzeti nego WarZ, i ima kakve informacije da ce DayZ stamdalone ovaj mjesec doci (alpha verzija) ?

17 godina
The War Z

nekako se nakon wipe-a situacija sto se tice bandita, ili bolje receno situacije da svatko puca na svakoga, malo poboljsala. Jucer sam jedno 3h proveo na serveru, sreo 4-5 ljudi i svi su bili friendly, cak i ja :). Valjda su ljudi shvatili, sada kada je 70 ljudi na jednom serveru, da zbilja nema smisla da se svi jednostavno nonstop ubijaju jer igra kao fps shooter nema smisla, onda cu bolje igrat COD ili BF.

btw. neznam jel onaj pistolj "Kruger" bio i prije ali odlican je za ubijanje zombija, zvuk mi se svidja a i ammo(.22) nije tesko za naci. Bilo bi dobro da uvedu samostrel(da mozes kupit strijele) i BB gun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Svinja kaže...

nekako se nakon wipe-a situacija sto se tice bandita, ili bolje receno situacije da svatko puca na svakoga, malo poboljsala. Jucer sam jedno 3h proveo na serveru, sreo 4-5 ljudi i svi su bili friendly, cak i ja :)

E to sam se i ja iznenadio kolko ima vise friendly igraca, ali kolko ce dugo to bit to je druga stvar :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
The War Z

Ma vraga lol, prije 3 dana mislim, vidim jedan iza leda ide sa palicom, a ja isto drzim jednu i kak promjenio na neku pusku odmah se predomislio....no za njim i pokusao me zatuc ali jedan pritisak je bio dovoljan :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja se prebacio na server EU 55.

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

zasto? pa zar nismo glasali di cemo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Kad se sjetim prije wipea. Spawnam se u campos (pošto sam tamo umro) iz global inventorya si uzmem saigu i B92. Nisam se spawna tamo sam, bio je neki lik pokraj mene, a drugi je prema nama trčao bez ičega i sa 5-6 zombija iza sebe. Taj koji je bio pokraj mene pita me dali imam kakvo oružije, pa reko ajde i bacim mu pištolj B92. Ovog koji je trčao prema nama su zombiji ubili te krenuli prema nama. U žaru borbe kad sam se ja borio sa zombijima ovaj lik kojem sam dao pištolj me ljepo u leđa spraši, ubije preostale zombije i uzme mi stvari.

Baš onako mučki me ubio, od onda sam rekao ne vjerujem više nikome.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

ma mislim sada trenutno. malo je bilo ljudi tamo, pa eto :D

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kad se sjetim prije wipea. Spawnam se u campos (pošto sam tamo umro) iz global inventorya si uzmem saigu i B92. Nisam se spawna tamo sam, bio je neki lik pokraj mene, a drugi je prema nama trčao bez ičega i sa 5-6 zombija iza sebe. Taj koji je bio pokraj mene pita me dali imam kakvo oružije, pa reko ajde i bacim mu pištolj B92. Ovog koji je trčao prema nama su zombiji ubili te krenuli prema nama. U žaru borbe kad sam se ja borio sa zombijima ovaj lik kojem sam dao pištolj me ljepo u leđa spraši, ubije preostale zombije i uzme mi stvari.

Baš onako mučki me ubio, od onda sam rekao ne vjerujem više nikome.{#}

Jučer sam slično prošao. Vidim dva lika, španjolci inače i kažem da ih vidim te da li su za grupu. Još oni meni govore da ih ne ubijem, imao sam m4 i još par dobrih oružja. Krenem s njima i nakon pet minuta istraživanja bam s leđa me rokne jedan. Kaže on meni e to ti je preživljavanje. Sad uzimam pauzu koji dan :)

17 godina
The War Z

ma nema sanse, jedino domaci koje znam recimo ovak kad se nademo....sve random prvom prilikom il bjez.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z
QNR9-BPIX-NHGA-UHSZ
Mislim da ovaj guest key jos nitko nije aktivirao, pa ko hoce neka proba :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Casper127 kaže...
QNR9-BPIX-NHGA-UHSZ
Mislim da ovaj guest key jos nitko nije aktivirao, pa ko hoce neka proba :)

vec je neko iskoristio :)

14 godina
neaktivan
The War Z

Ima nacina da se proba bez invitea - nexus warz emulator. Mislim da jos radi

Steam: merce990
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Da li je netko napravio clan? Ajde javite ako je da malo napravimo nekakvu ekipu, da organiziramo pljačkamo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ti bi samo pljacko...Cekamo da zvone napuni 20h igre
13 godina
Teran kaže...

Znaci bolje pricekati DayZ standalone i njega uzeti nego WarZ, i ima kakve informacije da ce DayZ stamdalone ovaj mjesec doci (alpha verzija) ?

Planirano je da će ovaj mjesec izaći, ali odgode su moguće. Cijena neće biti nešto visoka u početku, ali sa vremenom kako će standalone napredovati iz bete tako će i cijena rasti, minecraft style... A i standalone sa punom cijenom nebi smio biti pretjerano skup.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Casper127 kaže...
Ti bi samo pljacko...Cekamo da zvone napuni 20h igre

Ma ne bi samo pljačko, ali dosadilo sam igrati. Pa zato.

Usput novi patch :)

Engine optimizations to improve frame rates
Increase radius at which you see items
Updated UI for buying GC
Fixed a bug that did not show all backpack slots some times
Lowered server caps to 50 players
Lots of map updates
Fixed crash when running game on single core CPU
Animation fixes
Server stability fixes
Decreased hunger rate
Changed the server reboot message to display in red

17 godina
The War Z

evo pricaju i za privatne servere/mape...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Teran kaže...

Planirano je da će ovaj mjesec izaći, ali odgode su moguće. Cijena neće biti nešto visoka u početku, ali sa vremenom kako će standalone napredovati iz bete tako će i cijena rasti, minecraft style... A i standalone sa punom cijenom nebi smio biti pretjerano skup.

Nadamo se da ce ovaj mjesec izaci {#} super je to minecraft style {#}

17 godina
The War Z

cijena ce rasti, jel to znaci samo za one koji kasniju kupuju,a oni recimo koji su kupili na pocetku nece morat vise nista nadoplacivat? znam da se nemre rec 100% ali bar okvirno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Evo napokon sam uzeo igru... dva guest key-a dao frendovima, ostao jedan... Ima kakva ekipa za rasturanje? Teamspeak ili nesto? LP

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cropunk kaže...

cijena ce rasti, jel to znaci samo za one koji kasniju kupuju,a oni recimo koji su kupili na pocetku nece morat vise nista nadoplacivat? znam da se nemre rec 100% ali bar okvirno....

Da.

Steam: merce990
17 godina
The War Z

i naravno opet ljepa smrt....skuzim tipa u gradu aj put pod noge,sakrijem u sumi.polako nazad prema gradu kad vidi netko puca po meni,opet stura, i trcim ja tako sa pola healtha kad  bum mrtav...vidis njega na mene kak me s necim zatukel pajser ili sta,ali  njega napadnu 3 zombija....i naravno sve ih ubije -.-   ..... nes mi sve to sumnjivo kak se stvorio i kak tako lako ubio...hm.. no eto ode opet sve stvari dole.....kad ce vec jenput ti privatni serveri heh

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

DEVovi pobanali masu ekipe zbog hackova. \O/
btw, ja sam se vratio na EU145 :)

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice