Izgubiš zato jer su likovi njubleki, ne zato jer imaš 4 assasina.
Frend i ja smo u letili u takav match i razguzili ful balansiranu ekipu.
Trenutno ti ljudski faktor ima puno veću ulogu od team compa jer ima jako puno novih igrača.
Izgubiš zato jer su likovi njubleki, ne zato jer imaš 4 assasina.
Frend i ja smo u letili u takav match i razguzili ful balansiranu ekipu.
Trenutno ti ljudski faktor ima puno veću ulogu od team compa jer ima jako puno novih igrača.
Uspio i ja doć do beta keya i to na twitchu :) Ekipa imate kakav savjet kako krenut s igrom?
Za pocetak je probaj igrat :)
Ajoj, ja sam mislio da je prvo treba instalirati
----- brisati -----
odlučio sam se napokon igrati ranked Hero League i mogu reć da je nebo i zemlja naspram Quick Matcha, balansiraniji timovi i team compozicije.
Biti cu zao...DOTA ili HoS?Koje su razlike i sto je po vama bolje od djelova igre.Znaci trazim misljenja igraca koji npr jedno i drugo igraju a ne da se tu svadjaju.
Hos ... po meni puno bolji gameplay :)
Lakše nabavit bubreg na crnom trzistu nego key... :)
Biti cu zao...DOTA ili HoS?Koje su razlike i sto je po vama bolje od djelova igre.Znaci trazim misljenja igraca koji npr jedno i drugo igraju a ne da se tu svadjaju.
DoTA2 je puno puno kompliciranija, pogotovo za novog igrača pa je vrijeme potrebno da bi bio imalo dobar dugo. HoTS je puno jednostavniji po pitanju osnovnog gameplaya jer nema last hitanja, nema zlata, već je samo bitan exp koji vrijedi za cijeli tim. Hots ima sustav talenata koji je jednostavniji, ali i dalje omogućuje raznolike buildove za pojedinog lika. Kao netko tko je probao i LOL i DoTu i HoTS, meni osobno je HOTS najbolji. LOL i DoTA 2 su kao veliki nogomet, a HOTS je fuca 5 na 5 :)
-HoTS vs. DoTA
-nema last hitanja
-nema golda
-globalni exp (cijeli tim jedan level)
- više mapa s posebnim objektivima
- Jungle kampovi kad ih pobiješ krenu raditi za tebe (genijalno)
- svi skillovi dostupni odmah, izbor talenata mijenja kako rade, izbor između 2 ultimatea
- manji broj heroja, pa ako sad kreneš bit će ti lakše naučiti šta koji sve može
- 4 klase: warrior (tankovi), assassini, supporti i specijalisti.
moraš probati pa vidi da li ti se sviđa, nema druge.
Jel ima kakve sanse dobit sad vise key od blizzarda, prije par dana sam se prijavio za betu, vidim da se po 10$ prodaju cak ali mi je glupo davat lovu za igranje kad je igra f2p
Dojmovi nakon duzeg igranja.
HotS je sama po sebi vrlo inovativna i unikatna MOBA. Prvih tjedan dana sam se jako priljubio uz igru, no s vremenom mi je nazalost dosadila.
Shop je nikakav. Igra je cisti grind. Nakon svakog game-a dobijete 30 golda. Da, postoje i questovi, ali nekad mi se jednostavno ne igra samo warrior ili assassin kao sto mi sami quest "zapovijeda".
Prvih deset levela je sam uzas. Igraci ne znaju da opce postoje objectivi u igri, tako da soloq definitivno ne dolazi u obzir. Zapravo, ovu igru ne mogu vise vidjeti zabavnom ako nema nas 5 premade. Sve ostalo je cisto kockanje, posto sam kao individualac ne mozete nista napraviti.
Na drugu stranu, 5 razlicitih mapa i razni objectivi su stvarno zabavni i dinamicni. Igra nije monotona i dosadna kao sto cesto bude u Doti npr. To je veliki +, ali opet, samo uz premade ekipu.
Ono sto mi se ne svidja je sto se nikad ne mozete osjecati bas "jako". Jedan put sam doslovno 3 minute se tukao sa likom 1v1 i na kraju si nista nismo napravili i otisli svojim putovima. Ono sto zelim reci je da se cesto osjecate kao da ne radite nikakav DMG. Nekima je to ok, no meni se iskreno ne dopada.
Eto, to su bili neki moji dojmovi. Nazalost nemam 5 premade prijatelja koji jos imaju key, tako da necu ni igrati do daljnjega. Igra definitivno ima neku svoju buducnost, ali ne mislim da ce Dota 2 ili cak LoL igraci se prebaciti na HotS :)
Slazem se da ako nemas s kim igrat onda je to cista kocka solo q mozes bit dobar kolko god al ako su u timu kreteni nema pomoci xd
Ja nebi reko da je veca kocka soloq nego u lolu ili doti, danas malo gledao streamove i vidio da zuna iz C9 ima 94wina i 33losta i rank 1 je u hots-u. Znaci moguce je postic nesto i ako tim nije bas dobar
a moguce je naravno kad si lvl 40 nemozes bas dobit noobove i ako si bas dobar mozes pogurat svoj tim al na malim lvlima kad se tek krece nema sanse xd
a i razlika je u matchmaking sistemu rankeda i quick matcha
blizzard se opoštenio,poslali mi kljuc :)
Najbolja MOBA na tržištu trenutno. Definitivno je odličan potez što nema gluposti poput "last hita" i "grindanja miniona", no veliki je problem što je puno igrača koji ni ne razumiju kako se igra HotS.
HotS se NE igra tako da se:
- heroji ubijaju minioni
- heroji ubijaju kule
HotS se IGRA tako da se:
- prioritet daje objectiveima mape
- koristi mercove za napad na kule i minione
- pomaže se bossove i zmaja (ovisno koja mapa) u napadu
Svaki tim koji se zalijepi samo za PvP i ubijanje heroja, gubi od normalnog tima. Jednako se događa kad tim ubija kule i minione samostalno. Također se gubi kad se solira po mapi besmisleno ili se rade besmislene stvari u grupi.
Pametna soliranja poput uzimanje kampa bliže neprijateljskoj bazi, dok je neprijatelj zabavljen nekom bitkom, odvraćanja pozornosti s objectivea mape i rješavanje dok je neprijatelj u borbi, uzimanje bossa dok je neprijatelj mrtav i sl. su uvijek bolja solucija od čoporativnog lova na heroje ili napada heroja na kule.
Najbolja MOBA na tržištu trenutno. Definitivno je odličan potez što nema gluposti poput "last hita" i "grindanja miniona", no veliki je problem što je puno igrača koji ni ne razumiju kako se igra HotS.
HotS se NE igra tako da se:
- heroji ubijaju minioni
- heroji ubijaju kule
HotS se IGRA tako da se:
- prioritet daje objectiveima mape
- koristi mercove za napad na kule i minione
- pomaže se bossove i zmaja (ovisno koja mapa) u napadu
Svaki tim koji se zalijepi samo za PvP i ubijanje heroja, gubi od normalnog tima. Jednako se događa kad tim ubija kule i minione samostalno. Također se gubi kad se solira po mapi besmisleno ili se rade besmislene stvari u grupi.
Pametna soliranja poput uzimanje kampa bliže neprijateljskoj bazi, dok je neprijatelj zabavljen nekom bitkom, odvraćanja pozornosti s objectivea mape i rješavanje dok je neprijatelj u borbi, uzimanje bossa dok je neprijatelj mrtav i sl. su uvijek bolja solucija od čoporativnog lova na heroje ili napada heroja na kule.
Tocno osim ovog za pushanje. Postoje compositioni koji imaju toliku pushersku moc da mogu jednostavno tako pobijediti vrlo rano. Takoder vrlo cesto moze biti tocna odluka ici zajednicki push npr nakon sto pobijete 2-3 neprijatelja. Also, split pushanje je najcesce bolje nego pushanje sa bossom/ terrorom. Zmaj je recimo iznimka neka jer njemu treba support posto je dobar samo protiv zgrada; ali terror ili boss moze uredno solo pushati jedan lane dok svi ostali pushaju drugi lane, pa protivnicima bude nemoguce efikasno se obraniti na obje strane. Sve u svemu nije moguce tolko simplificirati taktiku kao sto ti navodis, uvijek ovisi o trenutnoj situaciji u igri i "prava" taktika nije uvijek "idi po mercove". Pogotovo u late gameu je zapravo daleko najbitnije dobiti team fight jer ih pobijes sve na preko minutu i onda imas easy push za win ili za pokupiti sve objective/ mercove po mapi.
Naravno da nije jednostavna, ali svaki napad heroja na zgrade bez mercova/bossa/dragona je gubljenje vremena i put u poraz. Naravno da se situacija uvijek kompleksna od ovih jednostavnih pravila koja uvijek vrijede za prioritete: objective>sve ostalo.
No, prečesto se u pugovima događa da ove osnovne stvari ne kuže.
blizzard se opoštenio,poslali mi kljuc :)
kad si se prijavio za betu?
Istina, ako netko odluči izbrisati LOL i DOTA 2 iz postojanja.
ima tjedan-dva
Naravno da nije jednostavna, ali svaki napad heroja na zgrade bez mercova/bossa/dragona je gubljenje vremena i put u poraz. Naravno da se situacija uvijek kompleksna od ovih jednostavnih pravila koja uvijek vrijede za prioritete: objective>sve ostalo.
No, prečesto se u pugovima događa da ove osnovne stvari ne kuže.
Uopće nije tako. Malo si pogledaj koji guide za specific mape pa ćeš valjda skužit. Npr na haunted mines pushas lane u kojem je golem prije prvih rudnika jer ako uspiješ srušit tornjeve golem ide direkt na keep. imaš hrpu taktika na haunted hollow gdje tim jednostavno ignora prvi ili čak drugi tribute da bi pushali ili uzeli merc kamp. Isto tako na haunted mines koristiš sige giante za obrano od golema a ne za pushanje. malo previše generaliziraš.
Najbolja MOBA na trzištu? Ljudi, jeste vi normalni?
HotS jedva da je MOBA, a zvati je najboljom je suludo. DotA i LoL jos drze titulu najboljih, i ne vidim HotS da ce ikada doci do te razine, te po kvaliteti i popularnosti.
"MOBA za ljude koji ne vole MOBA-e" je najbolji opis ove igre. Potencijal je ogroman, ali igra u kojoj ne postoji individualnost, ce iritirati mnoge.
Zvati je najboljom, a igra jedva da je Sunca vidjela, je potpuna glupost. Dota i LoL ce jos dugo vremena biti broj jedan.
Naravno da postoji individualnost. Jedan los igrac u timu znaci da je skoro nemoguce pobijediti :) tako da osobni skill itekako ima veze. Iako ne u mjeri kao u doti da nafeedani lik pobije svu petoricu protivnika u 3 klika.
Naravno da postoji individualnost. Jedan los igrac u timu znaci da je skoro nemoguce pobijediti :) tako da osobni skill itekako ima veze. Iako ne u mjeri kao u doti da nafeedani lik pobije svu petoricu protivnika u 3 klika.
Da, al onda ce protivnicki team kupit "counter" item pa ce moc i protiv njega :)
HotS je trenutno kamen-skare-papir, bas iz tog razloga. Ako jedan lik stoji u lane-u dok je objective neki, izgubia si cili game :)
Nisi. HotS je fantastičan po tome što se dobrom igrom može preokrenuti i naizgled upropaštene partije.
Ja mislim da je sve stvar o osobnom ukusu kako ko voli.Osobno isto smatram da ce Hots bit totalni hit kad se igra jos razvije ovo zapravo nije ni pocetak tako da je besmisleno pricati dal je igra bolja ili nije od Lola i Dote nove mape tek dolaze cini mi se sad uskoro 2 nove a poslje ko zna sta ce biti i sta ce se tu jos mjenjat.Sve u svemu igra nije monotona ako se nade nekakav tim ili bar prijatelj za igrat duo igra je dosta zabavna :D
Likovi su nas znali gazit do besvjesti. Lupaju nam po bazi (njima je jedva prva linija načeta i imaju skoro 3 levela prednosti), ovi moj odustaju, uspijem ih rallyat, odbijemo napad i na kraju pobjedimo. Situacije koje su naizgled bezizlazne, svako bi rekao GG, kad okreneš na win je fakat neprocjenjivo.
Yup, dogodi se u nekih 20-30% igara. A ti comebackovi se zapravo svedu na jedan kljucni teamfight u kojem uspijes pobiti citav team bez da vama umre vise od 1-2. U tom trenutku sve se (moze) promijeniti