Heroes of the Storm

poruka: 621
|
čitano: 120.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Imam 2 key-a, zainteresirani neka se jave na PM.

edit - ostao jedan.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 14:37 (PROTECTOR).

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Hvala, ali mi se cini da je iskoristen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Heroes of the Storm

Evo dva beta keya, pa tko prvi njegovo ..

3) W8DJF4-G6Y9-DJ9XGB-8GKE-T2CR6G
4) 4KV92P-XE8R-D4RJ9B-CXH2-62XTH9

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
Tonči kaže...

Mali savjet za one koji su tek stigli u igru da ne budu baš totalni noobovi: ne igrajte HotS kao LOL. Zaboravite farmanje miniona i solo obrane lanea ili tower napade. Igrajte map objective.

vjerojatno si se malo zeznio, ali ''farmanje miniona'' je valjda najvaznija stvar u igri

novi igraci najcesce rade gresku da ostavljaju prazne lainove - I time gube exp i partiju

16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Pozdrav!

Evo igram Heroes-e već 3 dan i već sam 18 lvl. Preferiram supp pa ako ima nekog da oće zaigrat (često sam u partiyima) neka me doda

mikiFrajer#2397

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
marac84 kaže...
Tonči kaže...

Mali savjet za one koji su tek stigli u igru da ne budu baš totalni noobovi: ne igrajte HotS kao LOL. Zaboravite farmanje miniona i solo obrane lanea ili tower napade. Igrajte map objective.

vjerojatno si se malo zeznio, ali ''farmanje miniona'' je valjda najvaznija stvar u igri

novi igraci najcesce rade gresku da ostavljaju prazne lainove - I time gube exp i partiju

Mora da su super te tvoje partije gdje farmaš minione :) Sigurno si daleko dogurao. :)

16 godina
Tonči kaže...
marac84 kaže...
Tonči kaže...

Mora da su super te tvoje partije gdje farmaš minione :) Sigurno si daleko dogurao. :)

Na pocetku najvaznija je stvar soakanje lainova, ne kuzim da to smatras nebitnim. Znaci prvi do 10. lvla ima dosta veliku prednost i moze diktirati tempo igre, cak i snowballat do pobjede. Ako imas prednost, opet soakanje moze zadrzati istu, no ako zaostajes vec teze, tada se isplati roamat u 5. za hero kill exp

Govorimo o prvih 10 lvla - vjerojatno i prije, nisi valjda mislio da tvrdim da u objective based igri moj team cijeli game stoji u 3 lanea? OK, mozda se nisam dobro izrazio... i to soakanje lanea traje kratko, ali je po meni itekako bitno

Generalno novi igraci rade gresku da se grupiraju od pocetka i pokusavaju genkat ljude  - sto mozda moze i proci, ali samo ako igras protiv noobova

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Takoder se slazem do 10 lvl-a najbitnije je farmat minione i skupljat exp. onda si tim moze i dozvolit da neko od njih umre jer kill do nekog 5 lvl-a nema bas neki utjecaj na exp. uz sve to naravno pokupi se u pravo vrijeme neki camp pa se lane pusha s njim a onda nek enemy team genka kolko oce kad ce zaostajat sa exp.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Prije svega hvala na keyu, drugo poceo sam igrat Hots i prvi dan sve je super ali drugi dan mi se pojavljuju neki lagovi igrica mi se stalno zaledi pa opet krene nekako koda steka.
Do kompjutera nije jer sam provjerio system requiremenst i na high detaljima bi isto trebalo radit neznam zasto mi se to pojavljuje i jel se nekom isto to desava. Jel mozda neko
zna kako to popravit? Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/16285498525 mucili koga ovaj bug i koje rjesenje bi bilo?

hah meni se u igri kad igram zaledi pa krene pa zaledi pa krene ito najcesce u teamfightu kad smo svi na hrpi

11 godina
neaktivan
ZokyCRO kaže...

Frend mi je dao beta key i nagovorio me da barem probao ovo ali imam tehnickih problema, na 720p rezi na medium detaljima mi frame rate skace od 10-60 fps-a i trokira igra jako naravno....ne kuzim u cemu je problem jer sam siguran da bi trebalo barem biti stabilnih 30-40fps-a na tim detaljima, probao sam updejtati nove drivere za grafu ali kaze da su up to-date, zna li netko sto napraviti?

Igram na laptopu:

i5 proc

6GB RAM

Geforce GT525M 2GB

Slican problem imam i ja fps mi padne igra stane pa opet krene na normalnom fps-u igra mi se zaledi pa krene ali requiriments su mi dobri za igru

16 godina
odjavljen
marac84 kaže...

Na pocetku najvaznija je stvar soakanje lainova, ne kuzim da to smatras nebitnim. Znaci prvi do 10. lvla ima dosta veliku prednost i moze diktirati tempo igre, cak i snowballat do pobjede. Ako imas prednost, opet soakanje moze zadrzati istu, no ako zaostajes vec teze, tada se isplati roamat u 5. za hero kill exp

Govorimo o prvih 10 lvla - vjerojatno i prije, nisi valjda mislio da tvrdim da u objective based igri moj team cijeli game stoji u 3 lanea? OK, mozda se nisam dobro izrazio... i to soakanje lanea traje kratko, ali je po meni itekako bitno

Generalno novi igraci rade gresku da se grupiraju od pocetka i pokusavaju genkat ljude  - sto mozda moze i proci, ali samo ako igras protiv noobova

Niti jedna partij koju sam igrao ne izdrži nikakvo laneanje do lvl10. Zaboga, pa zmaja, teror, tornjeve, to se odmah uzima čim je dostupno, kakvi laneovi. Uvijek udarno: objective i popunjavanje praznog hoda kampovima. S obzriom da prvih 2-3 levela nisi dovoljno jak za kampove, ideš na malo farma miniona, ali samo ako nemaš što drugo radit. Ne dediciraš ljude minionima, to je fail.

Iznimno dobri timovi mogu se grupirati i pushati od starta 5 vs. whatever, ali to je vrlo rizično jer su kule opasne pa trebaš imati anti-tower/minion specijaliste kao Zagaru, Sylvanas itd.

Farmanje laneova, da budem iskren, ako ga radi protivnički tim, iz moje perspektive izgleda i završi kao trčanje krugova oko njubova. Genkanje ljudi je loš potez. Ljude genkaš samo ako su dobra prilika i ako ti smetaju za objective.

IMHO i nakon nekih 1500 partija - najbolja mi se, sa svim likovima, taktika pokazala: objective i kad god možeš filler mercova. Ako imaš bonus na boostanje mercova (Azmodan, Sylvanas...) možeš i to malo, boostati lane s mercovima. Boss kad je neprijatelj slab, idealno, taman prije nego skupiš npr. treći tribute ili kad trebaš obranu - najbolja situacija je kad neprijatelj nema vremena boriti se s tobom i za objective jer mu mercovi i bossovi žderu kule. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 22:17 (Tonči).
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

pa naravno da ides na objective primarno daleko od toga al i uz njega konstantno farmas minione svaki dobar tim to radi... Nitko nije ni rekao da je to primarna stvar do 10 lvl-a al itekako bitna i puno puta je bar meni donjela i pobjedu iako je moj tim puno vise puta znao umrjet od protivnickog.... najbitniji je tajming u ovoj igri i sto se tice kampova i gankova

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma ja komentiram uglavnom ove koji SAMO to rade. Lik se nasadi na neki lane i cijelu partiju ne mrda - farma minione.

10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

A ima i takvih hahaha xd msm ajde  koji put ima i to smisla akose hammer igra solo ili sylvana al opet ovisno i kakavj je enemy team :P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Budući da mi LoL ne radi,jel ima netko viška key?Čisto da isprobam kaj je to

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ja sam upravo dobio ove ključeve pa sam se registrirao samo da to postam :)

1) FYND7Z-VV2V-J244JX-66DX-6MHMPF
2) P9GRGT-2BNH-FV76M6-6JMR-KKWHDX
3) XMCWNC-9BVW-GP7EFY-NRT6-R2PCZ2
4) 72MXXB-TP4E-W7R7KP-VFCC-2426TT

Uživajte!

2 0 hvala 1
16 godina
Heroes of the Storm

1) D6GBPX-JE8F-ZY6YKZ-C6GE-KT4T2V
2) HXZP2T-RHZG-BK7Z9P-862F-77PCXZ
3) 9PFRRF-JNHN-X8P6ZK-RD9T-YHF4NC
4) 9NRHPM-HYXT-D86J6Y-R42D-FWNYEN

dobio na mail keyeve pa ako tko želi neka se posluži.

Happy gaming!

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Keep them coming ..

1) DEYC7M-XRX2-G9HEH8-ZNMW-6PV462
2) H4M6J6-VZR9-VZXEXZ-DBHT-BHPDYW
3) T72YHD-4T89-BEHPYF-W48P-97GX2X
4) PFJTEM-FWVG-J7D8XJ-PYFJ-YDVCBN

;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
Heroes of the Storm

Dobih i ja neke keyeve:

1) Z8Z99K-6F6N-MW9FE8-9ZNW-HFGB2H
2) Y8MMJT-2PEH-KGCKCW-2GW2-X46HFH

SRETNO!!!!

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

novi set keyeva

1) TXM662-MX7K-EZGZK7-8E6K-VEB6WN
2) FF7RPP-R4ZN-W2T8XX-99VJ-CRGGJP
3) KGGKMM-6T6X-8ZPPZX-WTPC-NVCCW9
4) HR8X44-7JRH-VR9WXF-FHJJ-KMPCVD

GL GG HF

3 0 hvala 1
14 godina
Heroes of the Storm

Evo i ja dobio par ključeva:

8JCNZ8-X47D-CYYXPW-CRMM-VC94RV
HKXZ8J-2KCW-ZBNF8R-NJC7-J4CCR6
NXX6DJ-989G-KPFZ9F-WBNJ-76GYK9

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Nakon odvisenih prvih par sati uz igru mogu reci da nisam ocekivao ni blizu tako originalne i dobro osmisljene heroje i buduci da od onog prvog teasera nisam gledao niti citao nista u svezi s igrom, sve je bilo jedno vrlo dobro iznenađenje i osvjezenje nakon godina lola i dote. Ovo bi mogla biti velika stvar itekako

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

imam i ja 3 keya kome treba neka se javi hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Heroes of the Storm

Mislim da trebamo napravit neku temu da se skupi ekipa i da se odigra koja partija zajedno, bolje je i zabavnije ili jednosavno mozemo staviti ign da se međusobno dodamo, slobodno me dodajte pomijac#2840

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

1) MK8KB4-J9BF-T9486Y-KNDB-CHN6TY
2) MKRR2Y-47DC-ZPNK2F-4WDH-JEBD87
3) 4R72HZ-JCP4-HWKGPW-4286-9V2Z9X
4) JNVN2H-CDGM-EJK74K-4NCR-G99G4Z

wot: maxonuniversal

1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
www.mmo-balkan.com
12 godina
Heroes of the Storm

Evo ovdje 3 beta key-a za HotS, pa 'ko prvi njegova djevojka :)

1. 2T6VPX-PDDE-FF49E9-9ED6-C6BYDD

2. CW4VHE-9XEW-WK8TGZ-MN4X-VWG4RT

3. YZ8WGY-R7GE-RJH6JZ-PV7Z-X8VC7D

Uživajte!

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Evo beta kljucevi...

1) NCMJJC-YCTC-XYY2RM-PDWD-JZ98VR
2) HRFHWJ-NC4W-ZHZRFR-FKBX-BHXHP8