- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isto tako moze znacit da se R* mozda ipak odlucio napravit RDR za PC :) Sve u svemu...realno glednao sta mogu donijet na PC od "zadnjih" naslova osim GTA5 i RDR? LA Noire je dosao, MP3 je izasao. Ostaju GTA5 i RDR...kraj mojoj sreci nebi stao kad bi znao da ce GTA5 doc za pola godine a iza njega RDR...
rdr je star 3 godine, tako da vise nije medu najnovijim naslovima, jedino gta 5 ostaje
neznam sta svi zale za tim rdr, ja sam ga igrao kod frenda i opce mi se nesvida ta kaubojska tematika
rdr je star 3 godine, tako da vise nije medu najnovijim naslovima, jedino gta 5 ostaje
neznam sta svi zale za tim rdr, ja sam ga igrao kod frenda i opce mi se nesvida ta kaubojska tematika
a čuj, RDR se možda tebi ne sviđa, ali igra sama po sebi je čisto remek djelo.
i to koliko je stara igra nije ni najmanje bitno.
a čuj, RDR se možda tebi ne sviđa, ali igra sama po sebi je čisto remek djelo.
i to koliko je stara igra nije ni najmanje bitno.
A to sto je ova tema otvorena za GTA 5 to neznaci da se nesmije pisat o RDR??
A to sto je ova tema otvorena za GTAV to neznaci da se nesmije pisat o RDR??
Pa bilo bi lijepo kad bi se držali teme,a tema se zove GTA 5.
Evo jos jedna starija slika (2-3 mj stara) i to je jedan nesluzbeni screenshot koji mozda niste opazili (ne znam bas radi li se o fejku ili ne) ali pogledajte malo na radar/mini map.... tako izgleda slicno i u GTA, mada opet nisam siguran, mozda su dvije slike "spojene", mozda je ta lokacija negdje iz RDR-a hmm
Evo jos jedna starija slika (2-3 mj stara) i to je jedan nesluzbeni screenshot koji mozda niste opazili (ne znam bas radi li se o fejku ili ne) ali pogledajte malo na radar/mini map.... tako izgleda slicno i u GTA, mada opet nisam siguran, mozda su dvije slike "spojene", mozda je ta lokacija negdje iz RDR-a hmm
minimapa je od GTA
avion ovaj koji oprasuje nesto crveno (neki otrov xD?) je slican kao onaj koji je oprasivao polja iz trailera
cak mi i lik lici malo na trevora odiza, jedino sa malo vise kose...
seems legit :D
WTF? haha izgleda kao GTA na macfarlane's ranch-u iz RDR...
Placeholder
valjda refund
Ako ne bude kasina uzalud im trud.
WTF? haha izgleda kao GTA na macfarlane's ranch-u iz RDR...
Pa iz trailera se vidi da Trevor bas zivi na slicnoj ovakvoj lokaciji. Po meni je to bas slika iz GTA 5.
Sto se tice PC verzije, mene je ovo, sto je neko ranije postavljao, u potpunosti uvjerilo da ce izaci, i to bez odgode. Posebno ovaj dio pod 9. Ovaj lik koji je navodno radio za Rockstar. Rekao je da se igra od pocetka razvija i za PC i za konzole. Cak je rekao i za online dio i da ce se igrati sa tri lika, puno prije nego je objavljeno iz Rockstara.
Jos kad se pogledaju ove detaljnije slike koje su prije izasle, vidi se da su iz PC verzije.
Nadam se dobrim radio postajama
vice city je imo najbolji soundtrack
NIKO THE FAST
... Posebno ovaj dio pod 9. Ovaj lik koji je navodno radio za Rockstar. Rekao je da se igra od pocetka razvija i za PC i za konzole. Cak je rekao i za online dio i da ce se igrati sa tri lika, puno prije nego je objavljeno iz Rockstara.
Jos kad se pogledaju ove detaljnije slike koje su prije izasle, vidi se da su iz PC verzije.
E da tad kad je on to postavljo na forumu niko mu nije vjerovao svi su mislili da je fake i da troluje i na kraju je dobio ban na forumu a kasnije se ispostavilo sve sto je on prico da je bila istina.
Ja sebi kupujem neki ps3 na brzinu jednostavno nemogu cekat.
Baš igram GTA IV,i mislim si,kako je Vice City bio dobar. Podsjetila me grafika na njega pošto igram na low,haha.
I padne mi na pamet kako bi bilo divno da naprave istu stvar u GTA V sa radiom kao i Vice Cityu. Ako ste dobro slušali radio. Nekada bi se znale vijesti promijeniti na njemu,i na radiu bi se pričalo o nekom ubojstvu,ili nečem sličnom,al ito tek kada napravite par misija.
To bi bilo dobro vidjeti u VTA V. I da se kuće mogu kupovati,kao u SA i VC.
Baš igram GTA IV,i mislim si,kako je Vice City bio dobar. Podsjetila me grafika na njega pošto igram na low,haha.
I padne mi na pamet kako bi bilo divno da naprave istu stvar u GTA V sa radiom kao i Vice Cityu. Ako ste dobro slušali radio. Nekada bi se znale vijesti promijeniti na njemu,i na radiu bi se pričalo o nekom ubojstvu,ili nečem sličnom,al ito tek kada napravite par misija.
To bi bilo dobro vidjeti u VTA V. I da se kuće mogu kupovati,kao u SA i VC.
potvrđeno je kupovanje kuća, imaš u gameplay traileru, kupuje se kao preko interneta u igri. I odlična stvar je to što kad odrediš kuću koji si želiš kupiti, možeš namjestiti da ti odmah pokaže preko gps-a put do te kuće.
eto na slici:
potvrđeno je kupovanje kuća, imaš u gameplay traileru, kupuje se kao preko interneta u igri. I odlična stvar je to što kad odrediš kuću koji si želiš kupiti, možeš namjestiti da ti odmah pokaže preko gps-a put do te kuće.
eto na slici:
YAY!!!!!!!!!
Alaj si sa foruma direkt iskopirao :P
Nema to veze sa GTA V, mozda novi read dead ili bully :)
Alaj si sa foruma direkt iskopirao :P
Nema to veze sa GTA V, mozda novi read dead ili bully :)
Kakav forum Kakve Trice?? Sa Newswire kopiro :)
sreca pa to vec ima 10 dana ta vijest...bas je BREAKING news