Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.155.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Isto tako moze znacit da se R* mozda ipak odlucio napravit RDR za PC :) Sve u svemu...realno glednao sta mogu donijet na PC od "zadnjih" naslova osim GTA5 i RDR? LA Noire je dosao, MP3 je izasao. Ostaju GTA5 i RDR...kraj mojoj sreci nebi stao kad bi znao da ce GTA5 doc za pola godine a iza njega RDR...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
protjeran
GTA 5

rdr je star 3 godine, tako da vise nije medu najnovijim naslovima, jedino gta 5 ostaje

neznam sta svi zale za tim rdr, ja sam ga igrao kod frenda i opce mi se nesvida ta kaubojska tematika

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

rdr je star 3 godine, tako da vise nije medu najnovijim naslovima, jedino gta 5 ostaje

neznam sta svi zale za tim rdr, ja sam ga igrao kod frenda i opce mi se nesvida ta kaubojska tematika

a čuj, RDR se možda tebi ne sviđa, ali igra sama po sebi je čisto remek djelo.

i to koliko je stara igra nije ni najmanje bitno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 14:49 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
MARKOcVp kaže...

a čuj, RDR se možda tebi ne sviđa, ali igra sama po sebi je čisto remek djelo.

i to koliko je stara igra nije ni najmanje bitno.

A to sto je ova tema otvorena za GTA 5 to neznaci da se nesmije pisat o RDR??

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 15:21 (stefagtx).
17 godina
moderator
stefagtx kaže...

A to sto je ova tema otvorena za GTAV to neznaci da se nesmije pisat o RDR??

Pa bilo bi lijepo kad bi se držali teme,a tema se zove GTA 5.

سمندری ڈاکو
17 godina
GTA 5

Evo jos jedna starija slika (2-3 mj stara) i to je jedan nesluzbeni screenshot koji mozda niste opazili (ne znam bas radi li se o fejku ili ne) ali pogledajte malo na radar/mini map.... tako izgleda slicno i u GTA, mada opet nisam siguran, mozda su dvije slike "spojene", mozda je ta lokacija negdje iz RDR-a hmm

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 15:43 (lovac82).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravio si sliku.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Jeli ovo mozda moguci release date za PC?

http://i.imgur.com/SSoTR2w.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 17:42 (deadmaus1337).

0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

Evo jos jedna starija slika (2-3 mj stara) i to je jedan nesluzbeni screenshot koji mozda niste opazili (ne znam bas radi li se o fejku ili ne) ali pogledajte malo na radar/mini map.... tako izgleda slicno i u GTA, mada opet nisam siguran, mozda su dvije slike "spojene", mozda je ta lokacija negdje iz RDR-a hmm

minimapa je od GTA

avion ovaj koji oprasuje nesto crveno (neki otrov xD?) je slican kao onaj koji je oprasivao polja iz trailera

cak mi i lik lici malo na trevora odiza, jedino sa malo vise kose...

seems legit :D

16 godina
neaktivan

WTF? haha izgleda kao GTA na macfarlane's ranch-u iz RDR...

13 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...

Jeli ovo mozda moguci release date za PC?

http://i.imgur.com/SSoTR2w.png

Placeholder

15 godina
neaktivan
Pa čekaj malo, ako ima prednarudžba za pc onda sta bude ako ne izađe za PC?
Be Water My Friend
15 godina
bruslii kaže...
Pa čekaj malo, ako ima prednarudžba za pc onda sta bude ako ne izađe za PC?

valjda refund

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
GTA 5

Ako ne bude kasina uzalud im trud.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

WTF? haha izgleda kao GTA na  macfarlane's ranch-u iz RDR...

Pa iz trailera se vidi da Trevor bas zivi na slicnoj ovakvoj lokaciji. Po meni je to bas slika iz GTA 5.

Sto se tice PC verzije, mene je ovo, sto je neko ranije postavljao, u potpunosti uvjerilo da ce izaci, i to bez odgode. Posebno ovaj dio pod 9. Ovaj lik koji je navodno radio za Rockstar. Rekao je da se igra od pocetka razvija i za PC i za konzole. Cak je rekao i za online dio i da ce se igrati sa tri lika, puno prije nego je objavljeno iz Rockstara.

Jos kad se pogledaju ove detaljnije slike koje su prije izasle, vidi se da su iz PC verzije.

16 godina
GTA 5

Nadam se dobrim radio postajama

Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
zagi55 kaže...

vice city je imo najbolji soundtrack

15 godina
neaktivan
Nadam se da neće biti kao u GTA IV, cura me zove da se množimo i izađem iz auta i kad se vrati ta pjesma što je svirala još nije ni završila...
NIKO THE FAST
16 godina
mar123 kaže...
zagi55 kaže...

vice city je imo najbolji soundtrack

13 godina
neaktivan
Bilal kaže...

... Posebno ovaj dio pod 9. Ovaj lik koji je navodno radio za Rockstar. Rekao je da se igra od pocetka razvija i za PC i za konzole. Cak je rekao i za online dio i da ce se igrati sa tri lika, puno prije nego je objavljeno iz Rockstara.

Jos kad se pogledaju ove detaljnije slike koje su prije izasle, vidi se da su iz PC verzije.

E da tad kad je on to postavljo na forumu niko mu nije vjerovao svi su mislili da je fake i da troluje i na kraju je dobio ban na forumu a kasnije se ispostavilo sve sto je on prico da je bila istina.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja sebi kupujem neki ps3 na brzinu jednostavno nemogu cekat.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Baš igram GTA IV,i mislim si,kako je Vice City bio dobar. Podsjetila me grafika na njega pošto igram na low,haha.

I padne mi na pamet kako bi bilo divno da naprave istu stvar u GTA V sa radiom kao i Vice Cityu. Ako ste dobro slušali radio. Nekada bi se znale vijesti promijeniti na njemu,i na radiu bi se pričalo o nekom ubojstvu,ili nečem sličnom,al ito tek kada napravite par misija. 

To bi bilo dobro vidjeti u VTA V. I da se kuće mogu kupovati,kao u SA i VC.

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
turbojc kaže...

Baš igram GTA IV,i mislim si,kako je Vice City bio dobar. Podsjetila me grafika na njega pošto igram na low,haha.

I padne mi na pamet kako bi bilo divno da naprave istu stvar u GTA V sa radiom kao i Vice Cityu. Ako ste dobro slušali radio. Nekada bi se znale vijesti promijeniti na njemu,i na radiu bi se pričalo o nekom ubojstvu,ili nečem sličnom,al ito tek kada napravite par misija. 

To bi bilo dobro vidjeti u VTA V. I da se kuće mogu kupovati,kao u SA i VC.

potvrđeno je kupovanje kuća, imaš u gameplay traileru, kupuje se kao preko interneta u igri. I odlična stvar je to što kad odrediš kuću koji si želiš kupiti, možeš namjestiti da ti odmah pokaže preko gps-a put do te kuće.

eto na slici:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 2:33 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Kako bi bilo dobro da postoje i scam stranice i daš novce, a dobiješ kitu marjanovu ne kuću heheh
14 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

potvrđeno je kupovanje kuća, imaš u gameplay traileru, kupuje se kao preko interneta u igri. I odlična stvar je to što kad odrediš kuću koji si želiš kupiti, možeš namjestiti da ti odmah pokaže preko gps-a put do te kuće.

eto na slici:

{#} YAY!!!!!!!!!

13 godina
neaktivan
GTA 5
breaking news! Rockstar Toronto is looking for a networking programmer who specializes in the synchronization of the wide range of gameplay mechanics found in a Rockstar open world game gtav for xbox one -ps4 or pc?????? https://www.rockstargames.com/jobs/position/db3f31c9d688e44c32a5aefed3c14789/rockstar-toronto
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stefagtx kaže...
breaking news! Rockstar Toronto is looking for a networking programmer who specializes in the synchronization of the wide range of gameplay mechanics found in a Rockstar open world game gtav for xbox one -ps4 or pc?????? https://www.rockstargames.com/jobs/position/db3f31c9d688e44c32a5aefed3c14789/rockstar-toronto

Alaj si sa foruma direkt iskopirao :P

Nema to veze sa GTA V, mozda novi read dead ili bully :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
stefagtx kaže...

Alaj si sa foruma direkt iskopirao :P

Nema to veze sa GTA V, mozda novi read dead ili bully :)

Kakav forum Kakve Trice?? Sa Newswire kopiro :)

16 godina
GTA 5

sreca pa to vec ima 10 dana ta vijest...bas je BREAKING news

Moj PC  
1 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice