Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.155.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Comi123 kaže...

Jel neko zna kako funkcioniše sistem zvezdica/policije u igri? Ja sam pronašao ovo, mada je još uvek bilo nezvanično. Kako bih samo voleo da je ovo istina, i da je potvrđeno od strane Rockstara...

-Jedna zvezdica – policija će vas pratiti peške, bez sirena i upotrebe auta (osim ako vi ne koristite auto s kojim jurite).

-Dve zvezdice – policija će pokušati da vas uhapsi bez vatrenog oružija, naravno napašce vas ako vi uperite oružije u njih.

-Tri zvezdice – organizovani napad policije na vas sa svim merama koje poseduju, uključujući vatreno oružje.

-Četiri zvezdice – policija će koristiti kontrolne punktove, biće veoma agresivni, radio stanice će pričati o vašim kriminalnim radnjama, i policija će vas tražiti tokom sledećih 24h (vreme proračunato u igri, ne u stvarnim satima) čak i ako uspete da im pobegnete.

-Pet zvezdica – policija će aktivno hteti da vas ubije, čak i ako se vi predajete. Traži će vas u sledećih 48 sati čak i ako im pobegnete, a za vreme kojih će neke misije biti nedostupne..

-Šest zvezdica – vojska vas napada, traže vas u sledećih 72 sata, za vreme kojih će neke misije takođe biti nedostupne.

To bi bilo  super :)

14 godina
odjavljen
4ucker kaže...

- Sljedeća 144 sata, pozivaju sve svjetske sile, šalju radio valove vanzemaljcima kako bi došli u pomoć, aktiviraju sagrađeni i montirani laser s Mjeseca koji vas locira, prati, naposlijetku i ubija, pritom u trenutku pogotka uništavajući sve u radijusu od 5 000 kilometara kako bi bili sigurni da su svi vaši potencijalni potomci mrtvi.

Ne baljezgaj.

15 godina
protjeran
4ucker kaže...

- Sljedeća 144 sata, pozivaju sve svjetske sile, šalju radio valove vanzemaljcima kako bi došli u pomoć, aktiviraju sagrađeni i montirani laser s Mjeseca koji vas locira, prati, naposlijetku i ubija, pritom u trenutku pogotka uništavajući sve u radijusu od 5 000 kilometara kako bi bili sigurni da su svi vaši potencijalni potomci mrtvi.

{#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
stefagtx kaže...
Comi123 kaže...

Jel neko zna kako funkcioniše sistem zvezdica/policije u igri? Ja sam pronašao ovo, mada je još uvek bilo nezvanično. Kako bih samo voleo da je ovo istina, i da je potvrđeno od strane Rockstara...

-Jedna zvezdica – policija će vas pratiti peške, bez sirena i upotrebe auta (osim ako vi ne koristite auto s kojim jurite).

-Dve zvezdice – policija će pokušati da vas uhapsi bez vatrenog oružija, naravno napašce vas ako vi uperite oružije u njih.

-Tri zvezdice – organizovani napad policije na vas sa svim merama koje poseduju, uključujući vatreno oružje.

-Četiri zvezdice – policija će koristiti kontrolne punktove, biće veoma agresivni, radio stanice će pričati o vašim kriminalnim radnjama, i policija će vas tražiti tokom sledećih 24h (vreme proračunato u igri, ne u stvarnim satima) čak i ako uspete da im pobegnete.

-Pet zvezdica – policija će aktivno hteti da vas ubije, čak i ako se vi predajete. Traži će vas u sledećih 48 sati čak i ako im pobegnete, a za vreme kojih će neke misije biti nedostupne..

-Šest zvezdica – vojska vas napada, traže vas u sledećih 72 sata, za vreme kojih će neke misije takođe biti nedostupne.

To bi bilo  super :)

Jedino mi je ovo sa vojskom malo bezveze, al sve ostalo je uredu. i Promjenio bi to da ako se stvarno odlucis predat da te ne ube...bilo to na 4 ili na 1 zvjezdici...da ti pruze priliku cak i na 6 zvjezdica da se predaš....naravno ako to napravis na normalan nacin...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Jedino mi je ovo sa vojskom malo bezveze, al sve ostalo je uredu. i Promjenio bi to da ako se stvarno odlucis predat da te ne ube...bilo to na 4 ili na 1 zvjezdici...da ti pruze priliku cak i na 6 zvjezdica da se predaš....naravno ako to napravis na normalan nacin...

A cuj, da bi doso do 4 zvjezdice trebas dosta murje, i neduznih njudi pobit, tako da nebi bilo smisla da se mozes predat, eto tako, nakon svega toga. Ja bi do 3. stavio da se mos predat, dalje da te ubiju.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

A cuj, da bi doso do 4 zvjezdice trebas dosta murje, i neduznih njudi pobit, tako da nebi bilo smisla da se mozes predat, eto tako, nakon svega toga. Ja bi do 3. stavio da se mos predat, dalje da te ubiju.

Pa cuj, istina je da se pobije dosta policije, al kao i zapravo...ako postoji mogucnost da te normalno uhvate zasto ne...nakraju krajeva zar nije bolje tako nekog velikog uboicu uspjet uhvatit zivog i sudit mu da ostatak zivota trune u zatvoru...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

hmm, izgleda da se neću rješit tako brzo zvijezdica, a to znači rokaj do mile voljee  {#}

14 godina
odjavljen
GTA 5

Ljudi. Ovo, kao što rekoh nije zvanično, i ko zna da li će biti ovako, ili nam možda opet daju, po meni, standardni krš "stani da te uhvatimo". Dakle, ako neko nađe bilo kakav info za momke u plavom i wanted sustavu, istog trena ovde da objavi. Kako niko ne pita Rockstar u vezi ovoga?

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

mislis da bi te ameri nakon sto si pobio desetke policajaca i civila uopce htjeli privest? pa oni bi te i u stvarnom zivotu ubili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da bi bilo realno da kad ubiješ čovjeka na ulici, da te onda njegova obitelj ili država tuži pa moraš angažirati odvjetnika i proći kroz 200 stranica papirologije... i tako za svako ubojstvo. lolz

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...
Diazz72 kaže...

Pa to da je grafika na konzolama lošija nego na pcu nije ništa novo. . .

pa da je taj PC puno skuplji od konzole nije ništa novo 

govorimo kako su loše teksture na ps4-u u gameplayu složi mi pc za 3400 kn koji će biti bolji od tog ps-a.

Čisto da se razumijemo ja nemam konzolu niti sam ju ikad imao ali mrzim kada vi što date za komp 10000 kn+ serete kako je grafika na ps-u sranje bla bla nemogu svi toliko izdvojit za PC i normalno da si grafic whore.Ponavljam ti sa svojim pc-om možeš igrat na high i navikao si vrv na 60 FPS i uber grafiku ali mnogi nisu i ne smeta im p.s evo c/p njegovo pc-a da nemorate tražit

CPU: AMD FX-4100 Black Edition (@4,60GHz)
GPU: xFx HD 7870 2GB Black Edition
Memory: Corsair XMS3 32GB (4x8GB)
Sound card: Creative Audigy 2 ZS Platinum
HDD: Caviar Green 2x2TB
MBO: MSi 970A-G46
PS: Corsair Gaming Series™ GS800 V2 (2013 Edition)
Case: Zalman Z11 Plus (5x140mm,2x90mm,1x230mm)->;DarkGreen LED
Keyboard: Logitech G110
Mouse: Logitech G600

He JBGa, ja trošim na to, meni komp nije samo za igranje nego i za posao, a i opet da nije trošio bi na njega, jbga, ja vozim fiata umijesto nekog SUV-a jer dajem na komp koliko dajem, jbga neko će rađe dati te pare na SUV-a. . .

UGL. . .Ovdije nije ni riječ o PS4 već PS3, koj kad je izašao koštao je 5000Kn (složi komp sa komponentama jačine PS3, jeftinije ćeš proći nego da kupuješ PS3 za 2800-3000Kn koliko dođe PS3), koliko će PS4 koštati kad izađe nemam pojma (nisam vidoviti Milan, a neki od nas se ovdije dobro igraju vidovitog Milana. . .), tako da o tome neću ni raspravljati. . .

EDIT:

MARKOcVp kaže...

I opet to je relativno, mozda samo trola, pa je stavio tako konfu, mozda ima neku sasvim desetu.... ali ko da je bitno....

Ako ima ovu konfu, jako je lose balansirana, fx4 je realno preslab za 32gb rama + moze bottleneckati 7870 u cou zahtjevnim igrama, gs 800 je prejako napajanje za tu konfu, xfx 650 bi drzao bez problema sve naclockano maksimalno, HDD su losi za os, green serija je jako spora i namijenjena je za skladistenje podataka.....

tako da nemoj se previse obazirati  sto svatko pise ;)

FX-4 na 4,6 je sasvim OK procesor za sad, jaci mi ni ne treba, 32GB memorije mi je jedino radi rada za grafikom jer mi treba radna memorija, a kaj se tice bottleneck za to sam saznao nakon kaj sam kupio grafu i jos dan dans ne razumijem kompletno taj bottleneck i ostale pi*darije, ja problema sa kompom nemam i to je to. . .xfx 650 XXX edition sam imao prije, no zamijenio sam ga sa GS-800 (prvenstveno radi grijanja). . .SSD imam na novom laptopu i ne znaci mi skoro nista, dali mi treba minuta ili 5 za prebaciti fajl ne znaci mi nista, meni treba space kao sto si i naveo, ja sam sebi naso neki balans i to odrzavam. . .jebes ti to ako imas zvijer a sa njom nemozes nista, nekakav balans mora postojati. . .ja ne znam zasto ovo uopce spominjemo, jer trema nije hardwerska, ali eto. . .

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 22:13 (Diazz72).
15 godina
odjavljen
GTA 5

mene je nasmijalo

1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Jedna sitnica koju biste mislim i vi htjeli, a dosad je nije bilo, a to je da - kada vozite postoji mogućnost pritiskanja neke tipka koja će zadržati onu brzinu kojom sada vozite. Toga dosad nije bilo, a ja se volim onako laganini vozati po gradu, ne uvijek divljati, te nije baš ugodno malo malo pritiskati W na tipkovnici.

Just pointing out..

Moj PC  
15 0 hvala 0
18 godina
protjeran
4ucker kaže...

Jedna sitnica koju biste mislim i vi htjeli, a dosad je nije bilo, a to je da - kada vozite postoji mogućnost pritiskanja neke tipka koja će zadržati onu brzinu kojom sada vozite. Toga dosad nije bilo, a ja se volim onako laganini vozati po gradu, ne uvijek divljati, te nije baš ugodno malo malo pritiskati W na tipkovnici.

Just pointing out..

Tempomat ? ;)

Play Hrad Play Cool
17 godina
The Black Iso kaže...
4ucker kaže...

Just pointing out..

Tempomat ? ;)

Pa da, tako nešto, haha.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Just pointing out..

kao onaj cruise control u SR igrama?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
luka94 kaže...
4ucker kaže...

Just pointing out..

kao onaj cruise control u SR igrama?

Yes, yes, yes..

14 godina
GTA 5

Ja na Xbox 360 kontroleru mogu voziti istom brzinom, ali vjerojatno zbog triggera, inače nema šanse.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Just pointing out..

To bi bilo jako ljepo da ubace i korisno u nekim misijama u kojima moraš pratit nekog na određenoj udaljenosti...btw svi koji su igrali Mafiu 2 znaju kako je to tamo bilo dobro rješeno.

17 godina
KiX777 kaže...

Ja na Xbox 360 kontroleru mogu voziti istom brzinom, ali vjerojatno zbog triggera, inače nema šanse.

Na konzolama je to moguće, samo "ukočiš" gljivu i to je to. Na PC-u to nije moguće. Moraš izgledat kao lik koji vozi auto i ima parkinsona.

A kad malo bolje razmislim, pa nisu ni najavili igru za PC - a ja već razmišljam šta bi i kako bi trebalo, lololol.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 23:41 (4ucker).
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Just pointing out..

Odkud to?? djes to naso?? to bi bilo super :) Uvijek sam volio da kuliram sa utom u GTA :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 0:33 (stefagtx).
17 godina
GTA 5

to je vrhunski jer ova voznja na pcu je kretenizam, to je ko da upalite auto i onda pritisnete gas pa pustite pa ga opet stisnete, pa pustite i tako stalno. na konzoli nisam igro nikad gta pa neznam.

Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

to je vrhunski jer ova voznja na pcu je kretenizam, to je ko da upalite auto i onda pritisnete gas pa pustite pa ga opet stisnete, pa pustite i tako stalno. na konzoli nisam igro nikad gta pa neznam.

Na konzoli je to puno bolje rjeseno, jer xbox joystick ima analogne tipke r2 i l2 pa fino mozes vozit.

17 godina
4ucker kaže...
KiX777 kaže...

Na konzolama je to moguće, samo "ukočiš" gljivu i to je to. Na PC-u to nije moguće. Moraš izgledat kao lik koji vozi auto i ima parkinsona.

A kad malo bolje razmislim, pa nisu ni najavili igru za PC - a ja već razmišljam šta bi i kako bi trebalo, lololol.

Pomocu gamepad-a mozes drzati konstantnu brzinu i to kakvu hoces (triggeri u vecini slucajeva ili one pressure sensitive tipke) i mozes skretati naglo/laganini s gljivama odnosno ovo sto kazes, "ukocis" gljivu i isto je kao kada vozis pravo vozilo odnosno koristis volan i papucicu za gas.

Ima jos jedna solucija, pa tko voli neka izvoli hah (odnosi se na sandbox igre tipa GTA i sl): noge su za gas i kocnicu, lijeva ruka za volan i desna ruka mis (npr. zamisli da se vozis u autu tako i istovremeno radis drive by, ne ono E i Q vec nisanis s misem gdje hoces), to je odlicno odnosno nebi bilo problema ali problem nastaje kada treba izaci van iz auta, tada se trebas sto brze "presaltati" na tastaturu i mis, a volan sutnuti sa strane ili nastaviti kao kreten mijenjati smijer s volanom kada trcis ulicom haha.....  to je ono kada hoces ovce i novce odnosno uvijek ima pogodnosti i nedostataka (volani imaju svoje prednosti i mane, a mis i tastature svoje).

mar123 kaže...

Probaj s gamepad-om i biti ce isto kao na konzoli hh ali eto, srecom, tastatura ima pun k tipki i lijepo bi bilo vidjeti opciju za tempomat (kada ne trebas drzati gas odnosno W, kao na pravim vozilima) ili eventualno opcija za postavljanje nekog limita kao npr. u Mafiji 1 (ali u tom slucaju moras drzati gas odnosno W), jedno od toga ili jedno i drugo bi trebalo biti implementirano u bilo kojoj igri.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 1:35 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...
4ucker kaže...
KiX777 kaže...

Pomocu gamepad-a mozes drzati konstantnu brzinu i to kakvu hoces (triggeri u vecini slucajeva ili one pressure sensitive tipke) i mozes skretati naglo/laganini s gljivama odnosno ovo sto kazes, "ukocis" gljivu i isto je kao kada vozis pravo vozilo odnosno koristis volan i papucicu za gas.

Ima jos jedna solucija, pa tko voli neka izvoli hah (odnosi se na sandbox igre tipa GTA i sl): noge su za gas i kocnicu, lijeva ruka za volan i desna ruka mis (npr. zamisli da se vozis u autu tako i istovremeno radis drive by, ne ono E i Q vec nisanis s misem gdje hoces), to je odlicno odnosno nebi bilo problema ali problem nastaje kada treba izaci van iz auta, tada se trebas sto brze "presaltati" na tastaturu i mis, a volan sutnuti sa strane ili nastaviti kao kreten mijenjati smijer s volanom kada trcis ulicom haha.....  to je ono kada hoces ovce i novce odnosno uvijek ima pogodnosti i nedostataka (volani imaju svoje prednosti i mane, a mis i tastature svoje).

Ti znaš da ja uopće ne mislim na volan i papučice? Nego striktno tipkovnica + miš. Ne pada mi na pamet kupovati to zbog igre, ako njeno samo korištenje to dirigira.

17 godina
4ucker kaže...
lovac82 kaže...
4ucker kaže...
KiX777 kaže...

Ti znaš da ja uopće ne mislim na volan i papučice? Nego striktno tipkovnica + miš. Ne pada mi na pamet kupovati to zbog igre, ako njeno samo korištenje to dirigira.

Znam, samo kazem da je to u jedno ruku dobro ovima koji zele "maximalno" iskustvo tijekom voznje (da bude sto je moguce vise realnije) ali cim izades iz vozila nastaje kaos tako da to, kao sto sam rekao i nije neka solucija.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina

http://www.gamersbook.com/scene/news/gta-v-pc-version-listed-on-amazon-germany/

Isprike ako je bilo:(

Ali svejedno,izgleda da je i na FRA Amazonu isto objavljena PC verzija. 

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 12:50 (ivanoile).
17 godina
neaktivan
GTA 5

Kad izađe PC verzija bit će ovako:

{#}

Shut up and take my money Shut up and take my money
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 13:04 (DarioGTI).
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
DarioGTI kaže...

Kad izađe PC verzija bit će ovako:

{#}

Ili vise ovako 

14 godina
neaktivan
GTA 5

Dali se sjecate one peticije?

200,000...nelose, iako ta peticija nista nemoze promijeniti (ali znamo da dolazi na PC), pokazuje koliko ljudi

stvarno zele PC verziju I da nas Rockstar nemoze zanemarit.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice