Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.454.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

koji je crimson u pitanju? 15.11 ili 15.12? ja imam 15.11, a 12ka je skinuta i ceka instalaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jeli netko presao sve misije za Epsilon?,imam problem kad trebam onu njihovu robu nositi 10 dana,lik mi uvjek promjeni odjecu 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
krokodil kaže...

jeli netko presao sve misije za Epsilon?,imam problem kad trebam onu njihovu robu nositi 10 dana,lik mi uvjek promjeni odjecu 

Ja sam "varao" pa sam otišao spavati jedno 40 puta da pređem tu misiju.  Misija poslje toga je još ubitačnija , ali nagrada, ako odigraš kako spada vrijedi muke (2M dollara ako ukradeš auto koji voziš) 

12 godina
neaktivan
quickr kaže...
krokodil kaže...

Ja sam "varao" pa sam otišao spavati jedno 40 puta da pređem tu misiju.  Misija poslje toga je još ubitačnija , ali nagrada, ako odigraš kako spada vrijedi muke (2M dollara ako ukradeš auto koji voziš) 

Probao sam i ja tako,samo nisam 40-tako,nego 20-25...znači opet moram to...za poludit

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Spavaj sa Trevorom, on najduže spava.

Da, znam, spavaj sa Trevorom. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
krokodil kaže...
quickr kaže...
krokodil kaže...

Probao sam i ja tako,samo nisam 40-tako,nego 20-25...znači opet moram to...za poludit

Na ekranu ti točno piše koliko još dana moraš biti u odjeći. 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali ima tko voljan pomoći oko Heista The Humane Labs Raid, igram na PC(VratacCRO)

0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

koji je crimson u pitanju? 15.11 ili 15.12? ja imam 15.11, a 12ka je skinuta i ceka instalaciju

Kod mene je bio problem 12-ica.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

ima li neko preporuku kako brze do para? Citam za ove money glitches jel se moze dobiti ban zbog toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DangerousB kaže...

ima li neko preporuku kako brze do para? Citam za ove money glitches jel se moze dobiti ban zbog toga?

Igraj hajstove, zaradit ćeš kad tad. Ne želim pametovati ali u svakoj igri gdje rushas do brze love na kraju postane dosadno i nemaš više izazova za igrat dalje. 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanima me za vas koji koristite modove na gta.. znaci za ubacivanje autiu dali ih stavljate tocno u folder di kazu npr update/x64/dlcpacks/dlc/patchday1ng ili sve trpate u x64e.prf? neznam kakvo je to modiranje u gta v kad imas vise od 15 vehicles.prf filove-a..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Zanima me za vas koji koristite modove na gta.. znaci za ubacivanje autiu dali ih stavljate tocno u folder di kazu npr update/x64/dlcpacks/dlc/patchday1ng ili sve trpate u x64e.prf? neznam kakvo je to modiranje u gta v kad imas vise od 15 vehicles.prf filove-a..

Večinom svaki mod ima readme file i tamo piše di ga moraš stavit.

SVEMOGUĆI
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Encyanix kaže...

Večinom svaki mod ima readme file i tamo piše di ga moraš stavit.

A znam da skuzio sam a stvarno nekuzim zasto to tako na vise mjesta ima isti file..

PSN: Chov1ch
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz ljudi...instaliram ja gta 5 kod onog dijela di treba skinuti 54 mb..on to skine i onda pokaze da je launcher prestao raditi..sta da napravim???

probao sam sa antivirusom i adminom ali nista nesto drugo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Koliko dugo se čeka za odgovor na Rockstar supportu? Danas je četvrti dan i još ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Koliko dugo se čeka za odgovor na Rockstar supportu? Danas je četvrti dan i još ništa...

ja cekao odgovor 24h

14 godina
krokodil kaže...
FileFicho kaže...

ja cekao odgovor 24h

Stvarno ne znam u čemu je problem, čak Steam koji ima par puta više korisnika od njih odgovori u 2 dana. Jutos u 10:32 je prošlo 96 sati otkako sam im poslao mail.

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo malo sam krenuo snimat i stunt raceve. Bit će još toga 

GTA V ONLINE - GOLF KARTING

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ekipa. 

Ja imam jedan stariji problem. Sada sam  prvi put zavrtio GTA V. U misiji "Marriage Counseling" stisnem gas ("w"), i sve

super, ode prvi segment stupa, držim dalje, odlično, ode i drugi. Nakon toga auto mi počne plutati/letjeti po zraku i ne mogu 

završiti misiju nikako. Da li postoji neki quick fix?! Htio bi najjednostavnije moguće rješiti problem...
Hvala!!

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only appear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Trebam ekipu za igranje GTA Online na PC-u jer se vise s random igracima ne moze. Ako neka ekipa trazi clana samo posaljite PM.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 16:30 (ZareCro).

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

znali di ima sada za uzet gta5 najjeftinije na steamu je sad 59,99 eura sto mi je malo preskupo,ako more pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

imaš na g2play; rockstar social club key za 28 eura i steam key za 40.

Look! That turbo has an engine!

1 0 hvala 0
16 godina
Apachy kaže...

imaš na g2play; rockstar social club key za 28 eura i steam key za 40.

Steam key? Si siguran?

SVEMOGUĆI
14 godina
Grand Theft Auto V PC

da evo upravo gledam - gta v steam gift je 37.99, ako se doda onaj buyer protection dođe euro više.

Look! That turbo has an engine!

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

jel se desava nekome da invite igrace za heist pojavi se spisak i samo nestanu igraci sa liste niko ne prihvati invite za heist..? to mi se danas vise puta desilo ili pise joining i samo od jednom left... bas nervira to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

jel se desava nekome da invite igrace za heist pojavi se spisak i samo nestanu igraci sa liste niko ne prihvati invite za heist..? to mi se danas vise puta desilo ili pise joining i samo od jednom left... bas nervira to

To je normalno, oni su dobili invite-ove i kada ga igrac prihvati spojiti ce se u tvoj session bez obzira na to sto je nestao sa tvoje liste. Sto se tice "left" statusa moze biti vise stvari; da je igrac uistinu napustio session, da je pukla veza, crash u trenutku join-a itd... Nista neobicno na zalost uz ovakav matchmaking sistem..

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 0:12 (Minoza).
11 godina
neaktivan
Wayto XD kaže...

znali di ima sada za uzet gta5 najjeftinije na steamu je sad 59,99 eura sto mi je malo preskupo,ako more pomoc

Definitivno na instant gaming-u,trenutna cijena gta 5 tamo ti je 26,19 eura....i sto se tice svih igara instant gaming je bog i batina za sve,tj sa online kupnju igrica....kakav steam ili g2a....ovdje je cijena uvijek duplo manja nego na paprenom steamu ili g2a...i sigurnost je provjerna i key dobijes odmah

14 godina
Na Nuuvem-u je bilo neki dan za 69 R$
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zelim slozit kompjutor sta mi treba da mogu igrat gta 5

0 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice