Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.576.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
TheThing kaže...

ram map u 2 klika očisti standby memoriju

Isusatiboga...

Sa SSDova, defragmentacije (defragmentacije SSDa?) i AMDova bez amortizera smo došli do j*benih cleanera memorije. "Sad ču joa to poklikat, kaj kurac vindovsi znaju baratat' sa nemorijama!" Fućkaš sve znanje i vrijeme ulupano u razvoj superfetcha i memory managera - pravi gejmer zna sam koliko koji proces zaslužuje memorije!

Strah me idućeg koraka... Sveta vodica i križevi po PCjima?

My name is Legion... For we are many!
16 godina
Grand Theft Auto V PC

U biti od Nuveema ništa. Bannali su Holu i FlyVPN. Drugi VPNovi mogu proći ali sada Nuveem uspoređuje adrese na paypalu i ako vam adresa u paypalu nije brazilska (a nije), automatski se prekida transakcija. Ista stvar i sa R* Warehouseom. Koliko vidim neki su pokušali na gamersgateu kupiti preko kineskog proxya, dobili banove ili punu cijenu igre od 60USD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC
Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja na svojem pc-u vrtim texture very high ,full hd,water i te gluparije na very high, x16, pogašen blur i još neke bezvezarije i pod advance options sve upaljeno osim zadnje postavke koja je pogašena 

i sve mi vrti najnormalnije i ne šteka ama baš ništa.

vi koji igrate sa "very high" na 30 fps-a niste normalni ljudi.

nekužim čemu forsiranja sa svim postavkama da budu maksimalne ako ti komp to nemre gutat? 

i onda mu bude 30 fps-a i on je "zadovoljan"?

takve treba kaznit, ali kaznit batinama.

To su ljudi koji su oboljeli od konzolitisa.

Terapija se propisuje ovisno o težini bolesti, a obično uključuje reinstalaciju grafičkih drivera 2x dnevno na tašte.

Teži oblici se dodatno liječe defragmentacijom SSD diska uz redovno čišćenje radne memorije jednom tjedno.

PSN - DeniZg80
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

hehe, imamo jednog koji je uvjeren da je pametniji od MSovaca koji su razvili superfetch i caching...

Osnovno pravilo kod rada i programiranja - ne diraj RAM, ne miči ništa iz RAMa što nije tvoje i ne pokušavaj ništa optimizirati umjesto windowsa. Alociraj/dealociraj svoje objekte, drugo niš ne diraj. I ne trtljaj po tuđem rasponu adresa... 80% BSODova koje prosječni gejmer vidi je radi raznim konflikata u memoriji radi raznih optimizera, cleanera i ostalih smeća.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bevis kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam na mom kompu vrti u zadnje vrijeme nakon zadnjeg updatea i do 110fps (iako zna pasti u travi ili kad brze vozim na 40), prosjecno ide 60-70

Da, a koje postavke, reza i to?

sve very high, texture high, memoriju zauzima 2250 od 2048mb

rezolucija nazalost 1440 900, na ljeto fhd 24"

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

High speed vožnja je očaj na 30fpsa, bolje smanjit manje bitne postavke (npr trava sa ultra na high,very high, neke postavke na high) i igrat na 60fpsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

High speed vožnja je očaj na 30fpsa, bolje smanjit manje bitne postavke (npr trava sa ultra na high,very high, neke postavke na high) i igrat na 60fpsa.

lock na 40,7 FPS-a je zakon

16 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Šta smanjit, isključit potpuno, npr bez sjena dobiš brdo fps-a...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 16:47 (1BIT).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel mi moze netko rec koja je razlika izmedu ova 2 kljuca: Kljuc 1, kljuc 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bevis kaže...

Je*** ti onda sve to kad moraš sasut 20k u komp da bi igra nešto na max...
Ali moram primjetit da je loše optimizirano kad mi nešto poput bf4 ili slično ide preko 60 bez ikakvih problema...

Nasao pricati o problemima u igri i spomene od svih igara BF4 oj zivote,igra koju sam prvi dan kupio i trebalo jedno 5 giga patcheva da lici na ista i da se ne vuce kao mrtva zivotinja po cesti,o netcodu u BF3 i 4 necu ni pocinjati pricati,u svakome slucaju GTA nije bez problema tu i tamo ali reci da je BF ispoliraniji proizvod je smijesno.

11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jeftiniji aktiviraš na R* Social Clubu dok skuplji na steamu...

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trebam pomoc stvarno ne kontam u cemu je fora, ali mogao bih da razbijem komp i sve ostalo sto dodje uz njeg! Pocnem da prelazim misije, zavrsim misiju FATHER/SON i dalje nista trubaa   Nigdje nikakve ikone nema nista!!! Jeli zna neko u cemu je fora? 

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
headshot kaže...
razermario kaže...

zar ima neke razlike preko 60 FPsa ? Jer ljudsko oko i ne primijeti vise od 60 slicica u sec..

Milo ti podne,ja sam lud kad mi padne na 57 fpsa 

15 godina
SoynTech kaže...
gamer34 kaže...

Jel postoji neka razlika gdje aktiviram, to jest sto dobivam aktiviranjem na steamu?

12 godina
protjeran
DbrM3 kaže...

Trebam pomoc stvarno ne kontam u cemu je fora, ali mogao bih da razbijem komp i sve ostalo sto dodje uz njeg! Pocnem da prelazim misije, zavrsim misiju FATHER/SON i dalje nista trubaa   Nigdje nikakve ikone nema nista!!! Jeli zna neko u cemu je fora? 

Hvala

Nemogu otvoriti reddit uglavnom pretraži ovu temu, moraš skinuti 2 fajla i stavit ih u dlc folder.

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam bug na prvoj misiju tj. u onoj početnoj.Taman kad izađem iz one"kuće" i moram rokat policajce koji dolaze s autima igra jednostavno stane.I tako već 3 puta. Ima li tko kakav prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 17:29 (Fane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
SoynTech kaže...
gamer34 kaže...

Jel postoji neka razlika gdje aktiviram, to jest sto dobivam aktiviranjem na steamu?

Mislim igra je ista no i kad je aktiviraš na steamu svejedno moraš koristiti R* Social Clubu. Večaina ih preferira steam jer tamo več imaju pozamašnu kolekciju igra kojoj bi rado pridružili i GTA V ili što več..

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, drug moj nema gdje nisam trazio nigdje nista :( 

Imas li ti mozda neki link, nesto da ovo rijesim jer fakat me nervira drama 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da pitam ove koje nemaju orginal, jeste instalirali sve updatove ili?  meni se skida sad, pa da ne skidam sva 4 bezveze ako ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam isti problem! Jesi li uspio rijesiti? 

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam pitanje,sutra cu kupiti igru i na kojim bi postavkama mogao igrati sa konfiguracijom pod moj pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima li koja dobra dusa u Zagrebu da moze prekopirati orginal social club verziju?

jutros ostavio prije posla da skida i pukla veza ko zna kada i tek na 16 GB ...

a veza puca cesce  nego :D...

ako ima nek se javi na pm,ima cevape od mene ...

pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se na g2a placa porez, jer vidim da mi pri checkout nesto pise kao da moram platit jos 25%, a to me onda ispada i skuplje nego na steamu. Inace koliko je sigurna g2play stranica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

proklet bio onaj koji je dozvolio da igra izađe sa memory leakom toliko odgoda kupis igru i onda steka nakon duzeg igranja ma j*bi se rockstar

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
St0ka kaže...

U biti od Nuveema ništa. Bannali su Holu i FlyVPN. Drugi VPNovi mogu proći ali sada Nuveem uspoređuje adrese na paypalu i ako vam adresa u paypalu nije brazilska (a nije), automatski se prekida transakcija. Ista stvar i sa R* Warehouseom. Koliko vidim neki su pokušali na gamersgateu kupiti preko kineskog proxya, dobili banove ili punu cijenu igre od 60USD.

Banali samo za GTA V ili i za ostale igre??

13 godina
Slugterra4 kaže...

Imam pitanje,sutra cu kupiti igru i na kojim bi postavkama mogao igrati sa konfiguracijom pod moj pc?

da se mene pita s tim kompom nebi ni kupovao igru

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
18 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

da se mene pita...

... svi bi varali ljude na njuškalu kao ti!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zbog čega može biti da su mi naglo pale performanse?
Bilo je sve u redu i odjednom su performanse dosta lošije(20-30 FPS razlike). Jedino sam isključio ambient occlusion.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Zbog čega može biti da su mi naglo pale performanse?
Bilo je sve u redu i odjednom su performanse dosta lošije(20-30 FPS razlike). Jedino sam isključio ambient occlusion.

Defragmentacija diska..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice