Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam štucanje u igri riješio tako da Alt+tab-am iz igre i usput u Task Manageru postavim GTAV.exe prioritiy na high, pa se vratim u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Ruku na srce page file nebi ni trebo iskljucivat.

Ima jedan dobar članak na netu zasto.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ja na svojem pc-u vrtim texture very high ,full hd,water i te gluparije na very high, x16, pogašen blur i još neke bezvezarije i pod advance options sve upaljeno osim zadnje postavke koja je pogašena 

i sve mi vrti najnormalnije i ne šteka ama baš ništa.

vi koji igrate sa "very high" na 30 fps-a niste normalni ljudi.

nekužim čemu forsiranja sa svim postavkama da budu maksimalne ako ti komp to nemre gutat? 

i onda mu bude 30 fps-a i on je "zadovoljan"?

takve treba kaznit, ali kaznit batinama.

Moj PC  
2 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
animal4444 kaže...

Sve je okej, sve lepo radi, ali taj prokleti statering ili stucanje mi ubija dozivljaj. koja god podesavanja stavio. Onda sam gledao po jutubu i dosta ljudi se zali na taj problem, ljudi sa 980 i titanima takodje imaju...sta reci, ne moze sve da bude savrseno....sta mi znaci i 40 plus fps-a kad malo malo pa stucne, pa ovo pa ono...kontam nemam jak komp pa ono, ali opet ljudi sa dosta jacim masinama imaju iste probleme. Sramota jer su imali tolike godine da naprave da radi kako treba i opet ista prica, samo je hype veci pa dosta njih ili cuti ili je jednostavno ocarana marketingom....

Imaš 4GB memorije, a igra uz to igra ima memory leak! Nakon nekogog vremena se RAM popuni i počne nered.... Čovjek sa 16 GB je stavio screenshot di ima zauzeće od kakvih 14 GB RAMa dok igra GTA V , (guru3d ili neogaf neznam)!

Jučer mi se to dogodilo nakon dva sata, a danas mi je došlo do 7.2 GB nakon 15 minuta u igri!

Altatabanje iz igre u Windowse samo povećava mogućnost da će doći do stutterigna!

Moro sam uključit page file jer bez njega imam CTD nakon nekog vremena u igri!

Već su tri zakrpe vani a nisu popravili to kao i ambient occlusion opciju koja ne funkcionira u igri...

Da primetio sam to. Jer recimo krenem sa igrom i proverim u task menadzeru i ostane mi slobodno jos oko 600-700MB rama, posle kraceg perioda krece da raste i dodje do nekih 3.9 Gb i onda poludim i izadjem, i tako vremenom kako igras sve vise i vise raste ram i sve se vise primecuje to stucanje. Ali eto opet ima par njih koji kazu da im radi okej i da nemaju tih problema...svaka cast njima...

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Zenge kako ne razumiješ da tvoje oči ne mogu vidjeti više od 30 FPS? Čak štoviše, tendencija je da se ukupan FPS ograniči na 2 ili maksimalno 3 FPS. Onda ćeš od frejma do frejma moći razmisliti o svom idućem potezu. Nešto kao one hex strategije...

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran

ram map u 2 klika očisti standby memoriju

www.mmo-balkan.com
13 godina

Mislim da je to do launchera od rockstara.

Pratim forume itd...On zapravo guta.

Ja imam jogurta koji to ne koristi,ide preko 3DM launcher I potrosnja RAM-a je prakticki ista cijelo vrijeme,a recimo session igranja traje 4 sata u komadu.

Bez ikakvog stuttera,itd...P.s Imam hard disk star 8 i po godina na kojem je instaliran GTA.

16 godina
odjavljen
TheThing kaže...

ram map u 2 klika očisti standby memoriju

Isusatiboga...

Sa SSDova, defragmentacije (defragmentacije SSDa?) i AMDova bez amortizera smo došli do j*benih cleanera memorije. "Sad ču joa to poklikat, kaj kurac vindovsi znaju baratat' sa nemorijama!" Fućkaš sve znanje i vrijeme ulupano u razvoj superfetcha i memory managera - pravi gejmer zna sam koliko koji proces zaslužuje memorije!

Strah me idućeg koraka... Sveta vodica i križevi po PCjima?

My name is Legion... For we are many!
16 godina
Grand Theft Auto V PC

U biti od Nuveema ništa. Bannali su Holu i FlyVPN. Drugi VPNovi mogu proći ali sada Nuveem uspoređuje adrese na paypalu i ako vam adresa u paypalu nije brazilska (a nije), automatski se prekida transakcija. Ista stvar i sa R* Warehouseom. Koliko vidim neki su pokušali na gamersgateu kupiti preko kineskog proxya, dobili banove ili punu cijenu igre od 60USD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC
Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja na svojem pc-u vrtim texture very high ,full hd,water i te gluparije na very high, x16, pogašen blur i još neke bezvezarije i pod advance options sve upaljeno osim zadnje postavke koja je pogašena 

i sve mi vrti najnormalnije i ne šteka ama baš ništa.

vi koji igrate sa "very high" na 30 fps-a niste normalni ljudi.

nekužim čemu forsiranja sa svim postavkama da budu maksimalne ako ti komp to nemre gutat? 

To su ljudi koji su oboljeli od konzolitisa.

Terapija se propisuje ovisno o težini bolesti, a obično uključuje reinstalaciju grafičkih drivera 2x dnevno na tašte.

Teži oblici se dodatno liječe defragmentacijom SSD diska uz redovno čišćenje radne memorije jednom tjedno.

PSN - DeniZg80
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

hehe, imamo jednog koji je uvjeren da je pametniji od MSovaca koji su razvili superfetch i caching...

Osnovno pravilo kod rada i programiranja - ne diraj RAM, ne miči ništa iz RAMa što nije tvoje i ne pokušavaj ništa optimizirati umjesto windowsa. Alociraj/dealociraj svoje objekte, drugo niš ne diraj. I ne trtljaj po tuđem rasponu adresa... 80% BSODova koje prosječni gejmer vidi je radi raznim konflikata u memoriji radi raznih optimizera, cleanera i ostalih smeća.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bevis kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam na mom kompu vrti u zadnje vrijeme nakon zadnjeg updatea i do 110fps (iako zna pasti u travi ili kad brze vozim na 40), prosjecno ide 60-70

Da, a koje postavke, reza i to?

sve very high, texture high, memoriju zauzima 2250 od 2048mb

rezolucija nazalost 1440 900, na ljeto fhd 24"

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

High speed vožnja je očaj na 30fpsa, bolje smanjit manje bitne postavke (npr trava sa ultra na high,very high, neke postavke na high) i igrat na 60fpsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

High speed vožnja je očaj na 30fpsa, bolje smanjit manje bitne postavke (npr trava sa ultra na high,very high, neke postavke na high) i igrat na 60fpsa.

lock na 40,7 FPS-a je zakon

15 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Šta smanjit, isključit potpuno, npr bez sjena dobiš brdo fps-a...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 16:47 (1BIT).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel mi moze netko rec koja je razlika izmedu ova 2 kljuca: Kljuc 1, kljuc 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bevis kaže...

Je*** ti onda sve to kad moraš sasut 20k u komp da bi igra nešto na max...
Ali moram primjetit da je loše optimizirano kad mi nešto poput bf4 ili slično ide preko 60 bez ikakvih problema...

Nasao pricati o problemima u igri i spomene od svih igara BF4 oj zivote,igra koju sam prvi dan kupio i trebalo jedno 5 giga patcheva da lici na ista i da se ne vuce kao mrtva zivotinja po cesti,o netcodu u BF3 i 4 necu ni pocinjati pricati,u svakome slucaju GTA nije bez problema tu i tamo ali reci da je BF ispoliraniji proizvod je smijesno.

11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jeftiniji aktiviraš na R* Social Clubu dok skuplji na steamu...

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trebam pomoc stvarno ne kontam u cemu je fora, ali mogao bih da razbijem komp i sve ostalo sto dodje uz njeg! Pocnem da prelazim misije, zavrsim misiju FATHER/SON i dalje nista trubaa   Nigdje nikakve ikone nema nista!!! Jeli zna neko u cemu je fora? 

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
headshot kaže...
razermario kaže...

zar ima neke razlike preko 60 FPsa ? Jer ljudsko oko i ne primijeti vise od 60 slicica u sec..

Milo ti podne,ja sam lud kad mi padne na 57 fpsa 

14 godina
SoynTech kaže...
gamer34 kaže...

Jel postoji neka razlika gdje aktiviram, to jest sto dobivam aktiviranjem na steamu?

11 godina
protjeran
DbrM3 kaže...

Trebam pomoc stvarno ne kontam u cemu je fora, ali mogao bih da razbijem komp i sve ostalo sto dodje uz njeg! Pocnem da prelazim misije, zavrsim misiju FATHER/SON i dalje nista trubaa   Nigdje nikakve ikone nema nista!!! Jeli zna neko u cemu je fora? 

Hvala

Nemogu otvoriti reddit uglavnom pretraži ovu temu, moraš skinuti 2 fajla i stavit ih u dlc folder.

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam bug na prvoj misiju tj. u onoj početnoj.Taman kad izađem iz one"kuće" i moram rokat policajce koji dolaze s autima igra jednostavno stane.I tako već 3 puta. Ima li tko kakav prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 17:29 (Fane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
SoynTech kaže...
gamer34 kaže...

Jel postoji neka razlika gdje aktiviram, to jest sto dobivam aktiviranjem na steamu?

Mislim igra je ista no i kad je aktiviraš na steamu svejedno moraš koristiti R* Social Clubu. Večaina ih preferira steam jer tamo več imaju pozamašnu kolekciju igra kojoj bi rado pridružili i GTA V ili što več..

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, drug moj nema gdje nisam trazio nigdje nista :( 

Imas li ti mozda neki link, nesto da ovo rijesim jer fakat me nervira drama 

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da pitam ove koje nemaju orginal, jeste instalirali sve updatove ili?  meni se skida sad, pa da ne skidam sva 4 bezveze ako ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam isti problem! Jesi li uspio rijesiti? 

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam pitanje,sutra cu kupiti igru i na kojim bi postavkama mogao igrati sa konfiguracijom pod moj pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima li koja dobra dusa u Zagrebu da moze prekopirati orginal social club verziju?

jutros ostavio prije posla da skida i pukla veza ko zna kada i tek na 16 GB ...

a veza puca cesce  nego :D...

ako ima nek se javi na pm,ima cevape od mene ...

pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice