Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
Slugterra4 kaže...

Imam pitanje,sutra cu kupiti igru i na kojim bi postavkama mogao igrati sa konfiguracijom pod moj pc?

Sve low, rezolucija 1280x

Darko
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se na g2a placa porez, jer vidim da mi pri checkout nesto pise kao da moram platit jos 25%, a to me onda ispada i skuplje nego na steamu. Inace koliko je sigurna g2play stranica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

proklet bio onaj koji je dozvolio da igra izađe sa memory leakom toliko odgoda kupis igru i onda steka nakon duzeg igranja ma j*bi se rockstar

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
St0ka kaže...

U biti od Nuveema ništa. Bannali su Holu i FlyVPN. Drugi VPNovi mogu proći ali sada Nuveem uspoređuje adrese na paypalu i ako vam adresa u paypalu nije brazilska (a nije), automatski se prekida transakcija. Ista stvar i sa R* Warehouseom. Koliko vidim neki su pokušali na gamersgateu kupiti preko kineskog proxya, dobili banove ili punu cijenu igre od 60USD.

Banali samo za GTA V ili i za ostale igre??

12 godina
Slugterra4 kaže...

Imam pitanje,sutra cu kupiti igru i na kojim bi postavkama mogao igrati sa konfiguracijom pod moj pc?

da se mene pita s tim kompom nebi ni kupovao igru

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

da se mene pita...

... svi bi varali ljude na njuškalu kao ti!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zbog čega može biti da su mi naglo pale performanse?
Bilo je sve u redu i odjednom su performanse dosta lošije(20-30 FPS razlike). Jedino sam isključio ambient occlusion.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bilo je sve u redu i odjednom su performanse dosta lošije(20-30 FPS razlike). Jedino sam isključio ambient occlusion.

Defragmentacija diska..

13 godina
chutac kaže...

Imam original box verziju, i poslije onog zadnje update-a sto je bio neki dan, primjetio sam da mi dosta lagga u odnosnu prije update-a, zbog cega je to, ne bih znao, morat cu ipak malo smanjiti neke postavke 

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Postoji recept koji kaže: smanjite postavke ili očekivanja!

Freak Show Inc.

3 1 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

ne mogu ti opisati koliko mi je drago kad dobijem savjet od tebe...

14 godina
Hrvek1909 kaže...
chutac kaže...

Defragmentacija diska..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Više ne znam šta da radim, stalno mi kad stisnem desni klik ili Q na ovj misiji (blitz play) stane igra i izbaci ovo

Grand Theft Auto V has stopped working. ako ne kliknem desni klik ili Q onda klasika pri kraju misije kad se likovi mjenjaju isto stane igra i tu poruku izbaci.

u čemu bi tu mogao biti problem? sve sam probao mjenjati update, dx11, visual cc

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 22:03 (igor300).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvek1909 kaže...
chutac kaže...

Defragmentacija diska..

Fora je bila zanimljiva prvih par dana ali sad već pokušavate na silu bit smiješni a nejde vam. 

http://i.imgur.com/9v6Uc.gif

SVEMOGUĆI
17 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...
Friday kaže...

ne mogu ti opisati koliko mi je drago kad dobijem savjet od tebe...

Pošalji mi sliku u PP!!! Ili dođi tu gdje sam pa ćemo se ljubiti...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mali tračak nade da će ovo smeće on onlinea jednog dana biti zabavno kao SAMP

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra je skroz ok...frame rate je ok ali nekad u voznji kad stisnem desni klik za nisanjenje izbaci me na desktop...gta is stoped working..ali samo nekad...i u desnom donjem kutu di je mobitel ali malkoc veca povrsina od mobitela u igri mi je kao artefakti...tockice..linij..ugl sjebano i samo u tom uglu i samo u gta v...probao sve moguce promjene postavki..dobro ne bas sve jer tek od jutros igram ali vecinu...imam zadnje drivere i zadnji update...ima tko slican problem ili zna rjesenje?! Tnx...

Vidim da u drugoj temi pise iskljuciti MSAA...nije pomoglo..jos cu isprobavat...probat s starijim driverima pa javim...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 22:13 (Juka.sb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Juka.sb kaže...

Igra je skroz ok...frame rate je ok ali nekad u voznji kad stisnem desni klik za nisanjenje izbaci me na desktop...gta is stoped working..ali samo nekad...i u desnom donjem kutu di je mobitel ali malkoc veca povrsina od mobitela u igri mi je kao artefakti...tockice..linij..ugl sjebano i samo u tom uglu i samo u gta v...probao sve moguce promjene postavki..dobro ne bas sve jer tek od jutros igram ali vecinu...imam zadnje drivere i zadnji update...ima tko slican problem ili zna rjesenje?! Tnx...

Zgasi MSAA

MSAA i amd se ne vole

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Juka.sb kaže...

Zgasi MSAA

MSAA i amd se ne vole

Da li samo u igri ili i u CCC?

13 godina
neaktivan
Juka.sb kaže...
Ikarus01 kaže...
Juka.sb kaže...

Zgasi MSAA

MSAA i amd se ne vole

Da li samo u igri ili i u CCC?

U igri je dosta.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
chutac kaže...

Imam original box verziju, i poslije onog zadnje update-a sto je bio neki dan, primjetio sam da mi dosta lagga u odnosnu prije update-a, zbog cega je to, ne bih znao, morat cu ipak malo smanjiti neke postavke 

Ja imam Steam verziju i nadam se da će slijedeći update unormaliti fps :)

Friday kaže...

Pokušao si biti pametan, a nisi pročitao problem kako spada. FPS je bio izvrstan(50-75), a sada je oko 35-50. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da, to je opce poznati bug i koliko vidim ima stranica i stranica komentara (rockstar page) ljudi koji imaju taj problem sa svim kombinacijama hardvera (nvidia, amd, intel).

To je bug koji se desi kada se izvan vozila npr gaci bilo koje oruzje iz slota za granate (sticky, bombe, dimne...) i nakon toga se ude u vozilo i stisne desni klik sa nisanjenje, instant crash.

Neznam zasto to neki povezuju sa hardwerom kada se jasno vidi da je bug u igri, dogada se u tocno odredenim uvjetima.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 22:47 (alien20).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja na HD 7850 (overclockana) furam sve na very high bez AA. 

I ispod 50 FPSa ne padne, 60 je prosjek (V-Sync on), ali problem je u tome što nakon par sati konstantnog igranja (5-6-7h...) igra počne jednostavno loše raditi, FPS počne drastično padati itd... 

Ima još tko taj problem? 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Deawood kaže...

I ispod 50 FPSa ne padne, 60 je prosjek (V-Sync on), ali problem je u tome što nakon par sati konstantnog igranja (5-6-7h...) igra počne jednostavno loše raditi, FPS počne drastično padati itd... 

Ima još tko taj problem? 

Izadjes napolje malo, to ti je jedino rjesenje. Nego da te pitam koji processor imas ?

Darko
14 godina
Deawood kaže...

Ima još tko taj problem? 

Pisalo se već tu na zadnjih par strana o tome. Igra kako vrijeme prolazi koristi sve više i više RAMa

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 23:10 (KiCo77).
14 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...
Deawood kaže...

Ima još tko taj problem? 

Izadjes napolje malo, to ti je jedino rjesenje. Nego da te pitam koji processor imas ?

Jadan odgovor, ja ne gasim igru u tome je stvar. 

i5 2400.

KiCo77 kaže...
Deawood kaže...

Ima još tko taj problem? 

Pisalo se već tu na zadnjih par strana o tome. Igra kako vrijeme prolazi koristi sve više i više RAMa

Zahvaljujem, znači još 8GB mi ne gine xD

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

da se mene pita...

... svi bi varali ljude na njuškalu kao ti!

Ček ček ček...ovo sad nekuzim....kakvo varanje...kakvo njuskalo

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

ako već imaš 8 sumnjam da ti treba dupla porcija.

Probaj u task manageru povećati gtav.exe prioritet na high a launcher na nisko.

Iako gta je pun memory leakova od zadnjeg patcha kolko čujem.u tom slučaju možeš samo čekati novi patch

14 godina
neaktivan
igor300 kaže...

Više ne znam šta da radim, stalno mi kad stisnem desni klik ili Q na ovj misiji (blitz play) stane igra i izbaci ovo

Grand Theft Auto V has stopped working. ako ne kliknem desni klik ili Q onda klasika pri kraju misije kad se likovi mjenjaju isto stane igra i tu poruku izbaci.

u čemu bi tu mogao biti problem? sve sam probao mjenjati update, dx11, visual cc

To se i meni stalno dogada na toj misiji... A kad idem pucat iz auta igra se crasha i u misiji i izvan nje...

13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Deawood kaže...

ako već imaš 8 sumnjam da ti treba dupla porcija.

Probaj u task manageru povećati gtav.exe prioritet na high a launcher na nisko.

Iako gta je pun memory leakova od zadnjeg patcha kolko čujem.u tom slučaju možeš samo čekati novi patch

Slažem se, 8 gb ram-a bi moralo bit taman za ovu igru.

-- Ako se netko bori sa memory leakom, možda ovo pomogne : http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/33ia8c/100_stuttering_fix_with_page_file_on_a_ssd/

Meni je page file također smješten na SSD-u (po defaultu), a igra je instalirana na Hard disk. Tijekom igranja GTA V, RAM usage mi zna doć do 6050 MB najviše, a kad upalim igru, bude oko 4000-4500 MB. Nemam nikakav iznenadni stuttering (štekanje), kao da nemam taj memory leak, al opet je RAM usage previsok.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice