imam problem (mozda i nije) kad zavrsim pripreme za 1. pljacku, ona draguljarnica, odaberem sve, koga uzet, kako napast i sve, sejvam, dodem drugi put u igru i nemam nista nigdje, nikakve misije, cak prodem sve one upitnike i nista...i odem kod psihica isto, obavim i to, sad nemam nista...vidio sam jednom jedan kombi kako po gradu se vozi i oznacen sa plavom tockom...prodem blizu i lik pocne bjezati kad me skuzi...kasnije sam tek skopcao da bi mogao biti onaj kombi sta moram ukrasti kako smo se dogovorili za pljacku (odabrao sam tisi nacin obavljanja pljacke) - ima li koga da moze pomoci, dal moram cekati da me zovu ili da nadem opet kombi, uzmem ga i onda ce se nesto dogoditi?
original igra je, da ne bi pomislili mi rec da se dogada jer je pasterizirana
Mislim da moras naci GATEAWAY auto, znaci auto sa kojim ces pobjeci nakon pljacke. Znaci uzmes neko random auto na ulici, i odes na parking i nazoves lestera. Tako startujes misiju.
kad sam u bilo kojem autu, zovem lestera i ne javlja mi se
imam problem (mozda i nije) kad zavrsim pripreme za 1. pljacku, ona draguljarnica, odaberem sve, koga uzet, kako napast i sve, sejvam, dodem drugi put u igru i nemam nista nigdje, nikakve misije, cak prodem sve one upitnike i nista...i odem kod psihica isto, obavim i to, sad nemam nista...vidio sam jednom jedan kombi kako po gradu se vozi i oznacen sa plavom tockom...prodem blizu i lik pocne bjezati kad me skuzi...kasnije sam tek skopcao da bi mogao biti onaj kombi sta moram ukrasti kako smo se dogovorili za pljacku (odabrao sam tisi nacin obavljanja pljacke) - ima li koga da moze pomoci, dal moram cekati da me zovu ili da nadem opet kombi, uzmem ga i onda ce se nesto dogoditi?
original igra je, da ne bi pomislili mi rec da se dogada jer je pasterizirana
Taj kombi sa plavom točkom ti je označen kao usputna misija, u njega se zaletiš na stražnja vrata da se otvore i pokupiš novce šta ispadnu ili na semaforu postaviš C4.
A što se tiće misije, ako si sve dobro odabrao, trebao bi prvo ukrasti kombi od firme koja se bavi istrebljivanjem buba i žohara, kombi ti je sparkiran blizu aerodroma (ako se dobro sjećam), u hali, ali trebao bi biti označen na karti, ne kreće se nikamo, samo dođeš tam i mazneš ga, samo šta će ti zaposlenici murju zvat, pa trebaš malo bježat, taj kombi dofuraš kod Lestera i sparkiraš ispod nadvožnjaka.
Zatim trebaš ukrasti još jedan kombi od firme koja se bavi kemikalijama, on se kreće po gradu, ali trebao bi ti također biti označen na karti, njega isto dofuraš kod Lestera i sparkiraš ispod nadvožnjaka, kad to obaviš, onda možeš u pljačku, netreba ti nikakvo getaway vozilo, jer bježite na motorima...
EDIT: evo ti prohod sa you tube-a
hvala, vidjet cu, ali kao sta kazem, nemam nista oznaceno na mapi, samo one zabave, F, upitnike koje sam rijesio i jos par stvari, a L nemam, nemam nikakvih drugih tocaka...
evo pogledao sam dio, uopce nemam oznaceno ono heist setup, neznam zasto...

.