Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.577.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Kada se igra downloada, počne li instalacija sama ili ju treba ručno pokrenuti? Pitam jer bi mi download trebao biti gotov oko 21h, a tada me nema doma

Meni je instaliralo samo tjekom downloada. Problem ti je sta veza zna pucati, ako ces biti na drugom kompu upali team viewer da mozes kontrolirati status, tako sam ja s posla to odradjivao.

Koliko sam shvatio čim se igra downloada spremna je za igranje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 16:43 (FileFicho).
16 godina
neaktivan
Da, nema instalacije nikakve
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

eto i mene za dan i pol :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Skinuto sinoc, danas preko teamviewera podesen onaj nesretni rockstar club ... i sada krecem polako s posla kuci, izljubim djecu, frknem ih u krevet i GTA V !!!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 17:03 (Bastardo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako nekoga zanima domaći prodavač, provjereno X-puta kupovao sam kod njega base-host.com.hr

Nema PDV-a, nema ništa. 
Dok na većini drugih stranica izbacuje cijene s PDV-om.

Ili netko ima bolju ponudu?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo da se javim kako radi kod mene, sve postavke na high, 1080p, fxaa, 60fps avg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene također zanima gdje je najisplativije kupiti. Vidim da na Nuveemu trenutačno nema gta, valjda će uskoro doći. Ali nikako ne mogu naći kako se preko njega kupuje. Ima li nekakva bolja solucija od njih ( što se tiče cjene i sigurnosti ) ili? Ako nema može netko u poruci poslati tutorial ili nekakvo objašnjenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel vama prikazana igra na vasem profilu??

Ja nemrem niti skinut igru, rusi mi se social app cim ga pokrenem bez ikakvih errora. Igra mi ocito nije niti prikazana na profilu i to je to. Nemam pojima kaj vise da radim :/

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 17:25 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Što više ne daju mjenjati postavke tipa ulazak u auto F, trčanje (to si stavim na T)..... Ovo, ono ili ne znam pronaći? 

Da sam sebi odg. Ispod Keyboard/Mouse je Key Bindings e tu treba tražiti te postavke.

Zbunilo me ovo Keyboard a ništa nema osim za podešavanje miša. 

Inače skinuo jugurt na engleski je igra ne na kineski ne znam zašto ali se ne bunim.

Igra radi ko Bog s tim da sam si ograničio mobilni i7-4710HQ na 99% da ne ide u turbo i da manje grije i bez problema hendla ovo sa 4x2.50GHz.

Grafa mi malo prelazi limit (GTX 860M 2047MB) za 100-150MB jer sam digao texure na high ali opet sam u benchmarku 40-50FPS-a na FHD većinom a mogu i još malo smanjiti doživljaje pa će biti i bolje. Neke stvari sam stavio i very high ali eto ide. 

Uglavnom jedna GTA IV se dan danas kod mene ne može mjeriti (sa ne znam kojim patchem) sa ovim koje je tek izašlo. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 17:56 (Oldy).
18 godina
Sale_ds kaže...

Jel vama prikazana igra na vasem profilu??

Ja nemrem niti skinut igru, rusi mi se social app cim ga pokrenem bez ikakvih errora. Igra mi ocito nije niti prikazana na profilu i to je to. Nemam pojima kaj vise da radim :/

S vremenom ce ti se pokazati igra na profilu. A sto se tice rusenja social app,probaj napraviti reinstall.

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljudi s kojim programom slikate ekran dok ste u igrici? Meni ne radi F12 za slikanje ekrana preko steama dok sam u igrici

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali ima neko problem sa pixelima u daljini , ne znam kako da ih rijesim , mxaa mi je off 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Probaj fraps za screenshote. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 17:54 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo glede onog procesa gta5 launcher exe koji troši nepotrebno prcesor a micanje istog uzrokuje nešto bolji fps ali i rušenje igre! našo sam neki bat file koji ubija taj proces šta vi mislite o tome?

http://www.mediafire.com/view/wr1ne7crkp187wt/Grand_Theft_Auto_V.bat

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
weks kaže..
    S vremenom ce ti se pokazati igra na profilu. A sto se tice rusenja social app,probaj napraviti reinstall.

Radio sam reinstall valjda deset puta, stavio nove drivere za grafu, frend mi je dao i neki mali update sa social club app..ni to nije urodilo plodom. Platio sam igru 350kn, a nemrem je ni skinut. Da sam je barem skinuo pa da ne radi nebi nis rekao lol.

Doduse, donio mi je frend svoju ali kad i nju pokrenem isto s*anje se desi... -.-
Support sam kontaktirao prije skoro 24h, ne hebu zivu silu :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:12 (Sale_ds).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Digni friške windowse na drugu particiju kao ja. Ja sam morao jer jogurt radi samo na sedmici ali i pametnije je možda tako da ništa drugo ne radim na toj sedmici nego samo da služi za igranje GTA. Naravno instalirao samo osnove tipa direct x-e, vc++-e.....   Social club, nvidia gta v driver..... 

I sada igri nema što smetati od ranije niti dolazi sa čime u sukob jer je friška instalacija. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:17 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Digni friške windowse na drugu particiju kao ja. Ja sam morao jer jogurt radi samo na sedmici ali i pametnije je možda tako da ništa drugo ne radim na toj sedmici nego samo da služi za igranje GTA. Naravno instalirao samo osnove tipa direct x-e, vc++-e.....   Social club, nvidia gta v driver..... 

I sada igri nema što smetati od ranije niti dolazi sa čime u sukob jer je friška instalacija. :)

Nema apsolutno nikakve sanse da to radim. Ako ce to biti zadnja solucija trazit cu povrat love.

Apsurdno je da ja uopce ne uspjevam pokrenuti download igre. 

18 godina

Pokusaj barem jos novi .NET framework i VC++ instalirati.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Čuj ja sam je jako želio igrati a za nju sam i kupio lap od 8 tisuća kn prije 5 i pol mjeseci.

I sve sam napravio da je i igram i igram je. 

Ako je tebi stalo onda ćeš probati jer te očito nešto kolje ako neće ni od frenda raditi kod tebe. :)

EDIT: Da probaj ako već nisi to što piše iznad  .NET framework i VC++ instalirati. i Direct X-e. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:27 (Oldy).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

..Evo, nemam jebenih rijeci, zar sam ja toliki baksuz ili kaj, ne znam...zovem upravo overseas di je zapelo sa dostavom, zasto nije stigla, meni lik odgovara: jbga, ostao mi kombi u kvaru, sutra vam mozda dode paket...rekel sam mu ma ne treba zuriti, mozete tamo oko Božića dostaviti, mahh....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Oldy kaže...

Čuj ja sam je jako želio igrati a za nju sam i kupio lap od 8 tisuća kn prije 5 i pol mjeseci.

Na kojim postavkama igraš sa 860m?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC
pozdrav,
tko zelis moze me slobodno dodati na GTA Online.
nick : apollo.64
igrica je super,a o grafici ( u 4K ) da ne spominjem :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Oldy kaže...

Na kojim postavkama igraš sa 860m?

Većina high (texture), nešto very high, nešto je i off. Vsync on, x16, ne znam sve napamet. Prelazi mi limit VRAM-a za 100-150MB ali koliko sam vrtio ove razne benchmarke a ima ih više jedan za drugim ide oko 40-50FPS-a na FHD jasno.

Bolje od GTA IV u svakom slučaju. :)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

.Net sam jucer. Evo skidam VC++ pa cemo vidjet..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Lucky shot. Dvojica s jednim metkom.

Lucky Shot. Dvojica s jednim metkom. Lucky Shot. Dvojica s jednim metkom.
Marko Ištuk
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je bio ovaj benchmark, sorry - ponavljanje gradiva.
Ako nije, svakako pogledajte.

In our gameplay testing, it was determined that a framerate of 40FPS or greater is preferable for an enjoyable experience.

Closer to 50 is better. 60FPS is unnecessary for playability with GTA V, as it is not a high-precision title.

Dobro su objašnjenje postavke i većina današnjih mid-high end grafičkih kartica.
Svakako bacite oko da ne spamamo temu s "hoću li moći igrati", "koliko ću fpsa imat"..

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:35 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marko008 kaže...

Lucky shot. Dvojica s jednim metkom.

I to u kojoj pozi :D

16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

.Net sam jucer. Evo skidam VC++ pa cemo vidjet..

Skini  VC++_All_Redist_Packages

Piše da se za svaki slučaj instaliraju i x86 i x64. po svim tim godinama. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:39 (Oldy).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

@Oldy Hvala, imat ću na umu kod kupnje laptopa

BTW Jel uspio netko sa grafičkom od 1gb VRAM stavit texture na više od normal?

Igram na 1080p normal, iskorištenost grafičke mi je ~50%, najviše što mi je ikad skočilo bilo je 75% ja mislim, a CPU se zaljepio na 100%

Ne znam dal da se idem uopće zezat sa overclockanjem ili zamjenom procesora ako neću svejedno moć igrat sa high texturama jer mi iskorištenost VRAMA skoči na 1600/1022, sad mi je žao šta nisam 2gb uzeo..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Evo napokon i to dočekao, pokrenuo igru, odigrao malo i sve super. Fraps kaže da igram u 60 FPS-a a postavke su na high koliko sam vidio. Iako piše 60 fps-a nekako mi se sve čini tromo... Miš kao da ima acceleration a autom mi je malo teže upravljat. Nekako nemam taj osjećaj 60 fps-a. Ima još neko ovaj "problem"?

Ugasi Vsync..

https://www.g2a.com/r/mmarko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice