- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gta 5 launcher exe troši i do 25% cpu-a! jako puno pomaže za dual corove ali i recimo na mojem q8200 se osjetio boost.. nadam se da če rockstar barem nešto napraviti u vezi toga ako je ikako moguče.... Rušenje samog procesora radi ali igra radi kojih 10 minuta i sruši se...
Gta 5 launcher exe troši i do 25% cpu-a! jako puno pomaže za dual corove ali i recimo na mojem q8200 se osjetio boost.. nadam se da če rockstar barem nešto napraviti u vezi toga ako je ikako moguče....
Ja sam napravio onaj .bat file ali neku puta zna crashat igru.
Koliko vidim prema komentarima i recenzijama/benčmarcima ljudi su generalno zadovoljni optimizacijom.
Kada se samo sjetimo GTA IV i svih blagodati problema i bugova koje je donijela - ovo je pravo zadovoljstvo.
Na našu veliku radost, stvari s GTA V mogu ići samo na bolje.
Generalno, kako ste vi zadovoljni?
I da, molim da glasuju ljudi koji su igrali (ako nisu, ima opcija i za takve).
Pa meni bolje petica (ultra) ide od četvorke (ultra), gta 4 oko 20 fps, a gta 5 40fps.
Ak se ne varam mislim da ih sve imam 
Skidam sad jos SP1 za Win7 pa cemo vidjet..
Eh to bi te isto moglo klati.
Jbga održavajte te windowse. :)
Da crashuje ti zbog toga što je to ugašeno. Izgleda da je jako potrebno za igranje... ja bi realno volio da rockstar to sredi da smanji usage dobijem skoro 9 frejmova!
Koliko vidim prema komentarima i recenzijama/benčmarcima ljudi su generalno zadovoljni optimizacijom.
Kada se samo sjetimo GTA IV i svih blagodati problema i bugova koje je donijela - ovo je pravo zadovoljstvo.
Pa meni bolje petica (ultra) ide od četvorke (ultra), gta 4 oko 20 fps, a gta 5 40fps.
Ma četvorka nije do koljena. Ona je šuga dan danas.
2 dana sam igrao ukupno 7 sati. Danas pokrenem igru i uvijek dok loada story mod nakon cca 20 sekundi čujem error uz poruku kao na slici. Googlam, dosta ljudi se to javlja (nvidia i amd). Netko imao/riješio sličan problem ili da čekam rockstar? Vikend se približava

GTX 970 i 40 FPS-a?
Koja rezolucija?
Izgleda da nisam jedini kojem se crasha igra, sve sam pokuso al i dalje se isto desava.
GTX 970 i 40 FPS-a?
Koja rezolucija?
Advanced grap. options, trava na ultra, msaa ubiju i 980 sli a kamoli tek 970.
Izgleda da nisam jedini kojem se crasha igra, sve sam pokuso al i dalje se isto desava.
https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203458477-ERR-GFX-D3D-INIT-Crash-BSOD
Mah, taman sam mislio kako su dobar posao napravili. Ne može ti se to dešavati nakon toliko vremena provedenog na portanju...
Ak se ne varam mislim da ih sve imam 
Skidam sad jos SP1 za Win7 pa cemo vidjet..
Eh to bi te isto moglo klati.
Jbga održavajte te windowse. :)
To je to, evo proradilo :D A skoro si me natjero da istaliram jos jedne windoze joj joj xD
Uglavnom, nisam imao potrebe za azuriranjem, dok nije dosao velicanstveni GTA lol. Komp sluzi samo za igre i mutimediju tak da ono..
Hvala na pomoci i sugestijama...do sljedeceg crasha sad kad pokrenem igru..
Kako se ulazi na suvozačevo mjesto u GTA Online?
Mislim da mora netko sjediti na vozacevom.
F, pod uvjetom da je netko vec na mjestu vozača
Mislim da mora netko sjediti na vozacevom.
Šteta. Trebali su staviti da duži pritisak na F ulazi na bilo koje mjesto.
Ajde ljudi da ne igram sam, ko ima volje napravit neki crew, pravit probleme i radit misije i slično add me: MrDzoki :)
https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203458477-ERR-GFX-D3D-INIT-Crash-BSOD
Mah, taman sam mislio kako su dobar posao napravili. Ne može ti se to dešavati nakon toliko vremena provedenog na portanju...
Ja sam riješio problem tako da sam umjesto DX11 stavio 10.1. Nije rješenje, al da radi dok Rockstar ne izda neki patch. Probaj ove UPUTE.
Meni su inače neke igre štekale na DirectX11, odmah sam namjestio DirectX10 u GTAV i radi super (Y)
Koji program predlažete za prikazivanje iskorištenosti gpu/cpu a da nije msi afterburner.
konačno mi proradilo i na amd-ovoj grafički
ak nekome treba:
1) Change in switchable graphics gta5.exe to power saving mode
2) open your settings.xml in C:\Users\username\Documents\Rockstar Games\GTA V
3) find <DX_Version value="2" /> in this change value from 2 to 0
4) Run the game
5) Now the game will run on power saver mode via switchable, as soon as it loads and u can see the game
6) Change from power saving mode to High Performance
7) It will show blank screen to some people for some seconds and then boom the game will work
i to treba kod svakog pokretanja igre
hahaha nmg vjerovat. taman namjestim igru i radi super. I nakon 20-30 min mi se komp ugasi. Ajd da mi se igra crasha ili nesto ali cijeli komp se samo ugasi. I tako vec 2. put.
hahaha nmg vjerovat. taman namjestim igru i radi super. I nakon 20-30 min mi se komp ugasi. Ajd da mi se igra crasha ili nesto ali cijeli komp se samo ugasi. I tako vec 2. put.
Mozda pregrijavanje, najvjerovatnije
Mozda pregrijavanje.
Mozda ali nije se desavalo dok nisam stavio novi amd beta driver...jel moguce da je taj novi driver utjece na to ?
Mozda pregrijavanje.
Mozda ali nije se desavalo dok nisam stavio novi amd beta driver...jel moguce da je taj novi driver utjece na to ?
Ja sam upravo krenuo skidati te drivere , probat cu prvo na starim ovim ako bude radilo kako treba necu stavljat ove nove ...
evo na mom pcu ide na full hd, dx 11, very high texture, ostale stvari isto ili high ili very high, i sve popaljeno na advanced graphics. neznam kolko fpsa ali igra nijednom nije zastekala i sve ide glatko. zauzece vrama je 2850 otprilike od 3072. s obzirom na procesor koji imam i malo rama(samo 4 gb) prezadovoljan sam, graficka sve to gura kako spada.
Ja sam upravo krenuo skidati te drivere , probat cu prvo na starim ovim ako bude radilo kako treba necu stavljat ove nove ...
Meni su ti driveri pomogli sto se tice igre puno,rjesili lag i onaj bug sto mi je prikazivao samo 512vrama,takodjer i problem s misom koji je stekao ko lud, a sad jel mi se komp gasi zbog drajvera(prije se nije gasio) to neznam. Al probaj pa javi.