Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.411.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Nego sta smo dokucili di instalirat gta V , diem za nekih sat vremena po fizicku kopiju te me zanima na SSD ili HDD mozete vidjet pod moj pc o kojim brandovima se radi . I jos dali trebam namjestat file paging , imam 16 gb rama . Sad HDD koristi 4 gb ja mislim . Je trebam drkat sta po tome ili ce gta vuci svih 16 gb . I koje drivere koristite za 270x za gta . meni su gore omega ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Di ćeš sa 500 MB VRAMA na ovu igru...

Inače uključi ovu opciju i tada se mogu sve postavke mjenjat neovisno o memoriji..

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

Di ćeš sa 500 MB VRAMA na ovu igru...

Inače uključi ovu opciju i tada se mogu sve postavke mjenjat neovisno o memoriji..

Nemam 500mb vrama,zato sam i postavio post :) Kazem ti tako mi je pisalo da imam samo 500mb i kad sam igro gta iv. Ali bio je neki fix i pisalo mi je poslje realno kako je. Inace ova opcija mi je pomogla sto se rez tice..:) ali me sekira ram

15 godina

Vidim da ljudi traže Teamspeak IP pa ako nemamo neki službeni evo vam moj : xcell.teamspeak.me Dvije sobe za GTA imaju a po potrebi napravim ja još.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

sad mi iskocila poruka error zlib library .restart or reinstall

vrjeme ,poslje heista na draguljarnicu i crnjo dolazi u kucu i onaj (fbi ? ) prica upali tv i onaj celo s pocetka guzi neku i bang

error

kako fixat to ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ja skidam jogurt da bih vidio da li mi igra sadržajno odgovara. Po onome što sam vidio mislim da će biti OK. Nikako se ne mogu načuditi što nitko više ne pravi demo verzije igara...

A dati 50-60€ na slijepo mi ne pada na pamet.

Ja ću isto skinuti jogurt verziju i isprobat kako i dali radi na mom laptopu, a onda tijekom ljeta možda izdvojim pare i kupim original ako budem zadovoljan kako igra radi te da malo probam multiplayer. Vjerujem da će igra biti izuzetno zanimljiva i zabavna ( s obzirom na to koliko sam volio SA i koliko jedva čekam viditi Los Santos u novoj verziji ), više me brine kako će igra raditi na laptopu i dali ću je uspjeti natjerati da radi na diskretnoj grafičkoj, a ne na intel HD 4000 graphics ( nažalost s time imam problema kod nekoliko igara, nadam se da neću i kod GTA ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Koliko vidim prema komentarima i recenzijama/benčmarcima ljudi su generalno zadovoljni optimizacijom.
Kada se samo sjetimo GTA IV i svih blagodati problema i bugova koje je donijela - ovo je pravo zadovoljstvo.

Na našu veliku radost, stvari s GTA V mogu ići samo na bolje.

Generalno, kako ste vi zadovoljni?

I da, molim da glasuju ljudi koji su igrali (ako nisu, ima opcija i za takve).

33 Izuzetna optimizacija.
16 Prilično sam zadovoljan.
0 U granicama igrivosti.
4 Moglo je to i bolje.
1 Nikako nisam zadovoljan.
30 Nisam igrao.
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz evo jucer kupljena igra i danas instalirana s obzirom da sam kupio u kutiji nisam skidao preko steama nego instalirao preko dvdova jer sam ocekivao da ce tako biti brze dosao sam do updatea prije pokretanja igre nakon instalacije, updatealo se neko vrijeme, svega stotinjak MB mozda i onda je izgubilo vezu "The Rockstar update service is unavailable (code 2)..." a na njihovoj stranici pise da je sve online, pa me zanima dali jos neko ima takvih problema ili to je neki problem s moje strane i mojim internetom, a sve ostalo mi radi normalno 

pa ako neko zna kako pomoci bio bih jako zahvalan 

hvala unaprijed :D

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512

0 0 hvala 0
13 godina
armenx3m kaže...

pozz evo jucer kupljena igra i danas instalirana s obzirom da sam kupio u kutiji nisam skidao preko steama nego instalirao preko dvdova jer sam ocekivao da ce tako biti brze dosao sam do updatea prije pokretanja igre nakon instalacije, updatealo se neko vrijeme, svega stotinjak MB mozda i onda je izgubilo vezu "The Rockstar update service is unavailable (code 2)..." a na njihovoj stranici pise da je sve online, pa me zanima dali jos neko ima takvih problema ili to je neki problem s moje strane i mojim internetom, a sve ostalo mi radi normalno 

pa ako neko zna kako pomoci bio bih jako zahvalan 

hvala unaprijed :D

Samo ponovo uključi RSC i sve bi tregalo biti ok nakon što ponovo skine tih 300njak MB. Meni je tako bilo.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo dok čekam da mi dostave fizičku verziju jer je paket na putu... pa da i ja pitam da li ću moć pokrenut i kak bi mi mogla izgledati igrica... pošto bez tog pitanja nemam kaj tražit tu...

Uglavnom, svi mi koji smo popušili i pred-naručili fizičku verziju, počele su dostave iz Mondo. Nadam se da čemo i mi danas konačno zaigrat (ako nam konfice dozvole)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa probao sam to vec 3 puta, i dalje nista, pise da je unavailable

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Neka mi se netko javi u PP sa normalnim download speed ( da isprobam hoće li na mojoj krami raditi igra barem na low-medium )  hvala. 

p.s. dali su kolege brazilci ponovno dobili kopije gta za kupnju ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 15:13 (g3arv8).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Što više ne daju mjenjati postavke tipa ulazak u auto F, trčanje (to si stavim na T)..... Ovo, ono ili ne znam pronaći? 

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon negdje 15-tak minuta igranja na ekranu mi se pojavi smeđa boja i kad stisnem Alt+F4 pise Gta v stoped working. Zna netko u cemu je problem?

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra li netko sa HD7870?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Igrate li svi na 60 lockano ili ste malo kompenzirali koju sličicu/sekundi da dobijete pravi prikaz?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima, imam grafičku od 2GB točnije AMD Radeon R9 270X 2GB O.C., sad sam instalirao igru i htio bih VRAM potrošnju s 2048MB razvući na 2122MB, nadam se da neće to štetiti grafičkoj? Plus namjestio sam da se tri ventilatora na njoj vrte na 100%... Molim vas neka mi netko pomogne tko se razumije u to

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Nakon negdje 15-tak minuta igranja na ekranu mi se pojavi smeđa boja i kad stisnem Alt+F4 pise Gta v stoped working. Zna netko u cemu je problem?

to ti je novi fičr, kad lik mokro prdne - dobiješ smeđe na ekranu

16 godina
Grand Theft Auto V PC

imam problem, kad startam igru, pojavi se onaj crni ekran kao da igra krece i odma iste sekunde mi se pojavi prozorcic i pise grand theft auto 5 has stopped working. zna netko kako rjesit to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Danas sam igrao heist prison break i dosli smo do 4 faze da ne spoilam kada umrem ostane mi slika moga lika a na mapi se vidi da hodam... moram alt+ enter i vratit u puni ekran i onda mi se vrati sve normalno!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
playjob kaže...

Lijep pozdrav svima, imam grafičku od 2GB točnije AMD Radeon R9 270X 2GB O.C., sad sam instalirao igru i htio bih VRAM potrošnju s 2048MB razvući na 2122MB, nadam se da neće to štetiti grafičkoj? Plus namjestio sam da se tri ventilatora na njoj vrte na 100%... Molim vas neka mi netko pomogne tko se razumije u to

Može li mi netko pomoći molim vas, da ne sprzim grafulju ili nešto haha

16 godina
playjob kaže...
playjob kaže...

Pričamo o onoj memoriji koja se prikazuje u grafičkim opcijama igre ili overcloacku?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 15:43 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
playjob kaže...
playjob kaže...

Pošto očito ne znaš što radiš bolje ni ne diraj. Ako radi ne popravljaj.

14 godina
mar123 kaže...

imam problem, kad startam igru, pojavi se onaj crni ekran kao da igra krece i odma iste sekunde mi se pojavi prozorcic i pise grand theft auto 5 has stopped working. zna netko kako rjesit to?

kupi igru!

12 godina
macgyver 53 kaže...

Zna netko? Jel se jos nekom to događa?

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
playjob kaže...
playjob kaže...

Pričamo o onoj memoriji koja se prikazuje u grafičkim opcijama igre ili overcloacku?

Memoriji u igri, ono kada namještaš kvalitetu slike i tako to pa ti gore izbaci npr 2122MB kao da se trenutno koristi na tim postavkama a sama grafa ima 2048

16 godina
sudy_freak kaže...
mar123 kaže...

kupi igru!

a to mi garantira da ce mi radit?

kad isprobam ovo onda cu ju kupit.

jel netko ipak zna rjesenje ovog problema?

16 godina
playjob kaže...

Memoriji u igri, ono kada namještaš kvalitetu slike i tako to pa ti gore izbaci npr 2122MB kao da se trenutno koristi na tim postavkama a sama grafa ima 2048

Ne možeš ju tako shebat sigurno. Jedino kaj ti se može desit da igra jako šteka tj. bude neigriva zbog malo FPS-a i to je to.

SVEMOGUĆI
14 godina
neaktivan
playjob kaže...
playjob kaže...

Stavi grafiku na default i ostavi se ćorava posla ;D

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja ne mogu virovat,kupia box izdanje 7 dvd-a i 3.dvd ostecen,jedva sam ga iskopirao 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice