Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra li tko od vas (iz BUG crewa) GTA Online il ste svi prvo na singleplayeru? Danas nisam mogao nikog nać' za spojit se

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Da ne kupujem/skidam puste gigabajte, mogu li igrati na svom PC-u. Očekujem odgovor "ne", al eto, tko zna, možda postoji šansa kad svi kažu da je odlično optimizirana.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
KiCo77 kaže...

Igra li tko od vas (iz BUG crewa) GTA Online il ste svi prvo na singleplayeru? Danas nisam mogao nikog nać' za spojit se

Niti ja se ne mogu spojit na nikoga makar ima online igrača. Mozes negdje in game pogledat ko je online od crew membera. To nesto ne valja s tim crew-ovima

14 godina
šaki01 kaže...
vrinho kaže...

Kad sam im slao upit prošli tjedan pitao sam ih i zašto je viša cijena i danas se u odgovoru ispričavaju i da će u roku 3-5 radna dana vratiti tu razliku. Piši im, promise is a promise.

Jesam, pito sam ih danas u vezi toga.čekam odgovor. Nadam se da ce nam doc za 3-6 dana.tako bar piše za Hrvatsku na stranici.

Pošto sam optimist onda dajem kakve takve šanse za petak ali očekujem sigurno u ponedjeljak taj čarobni paket

---Life is ours, we live it our way---
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

A dodji kod nas, sve nas je vise :)  http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta_balkan_

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zzar nema nijedan vise sajt kao Nuuvem, pa makar bilo i za 35 eura?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ako je ovo istina,kapa dolje Rockstaru ! :)

GTA 5 PC Gameplay On Intel HD Graphics 4000 (Playable FPS )

Napravili su yeben posao s optimizacijom, svaka im cast. Jos da se ne crasha igra svako malo. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
neaktivan
jovan111p kaže...
KiCo77 kaže...

A dodji kod nas, sve nas je vise :)  http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta_balkan_

I kod vas sam prebacio i ist ne radi.. Vama radi da igrate jedni s drugima ili ???

16 godina
GamerX9 kaže...
doky01akablava kaže...

Ako je ovo istina,kapa dolje Rockstaru ! :)

GTA 5 PC Gameplay On Intel HD Graphics 4000 (Playable FPS )

Napravili su yeben posao s optimizacijom, svaka im cast. Jos da se ne crasha igra svako malo. 

jesi li ti probao na gt 740 ?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nisam jos, skidam upravo. Imal sam preloadano ali se nesto sjebalo kod dekripcije i updejtanja u režiji steama. Ocito kad steam auto-updatea, RSC ne registrira update i nemres igrat. Sad sam moral sve brisat jer nezz koji su fajlovi bili updejtani koji nisu, neam pojma. Ugl. sutra tijekom dana cu znat.

Imal sam srece da je na nekome mixu medium/high/ultra postavki Watch_Dogs fural na stabilnih 30 FPS-a tu i tam koji drop al na sekundu-dvije, tak da ocekujem nesto malo vise s istim postavkama, s obzirom na optimizaciju.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Prezadovoljan..

Nisam nista po postavkama dirao,AVG fps sa mojim komponentama je 85fpsa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ok ova igra je pre zarazna, toliko toga ima za radit.

Nadam se da ce svi uspjeti rijesiti probleme sa pokretanjem i zaigrati ovaj masterpiece sto prije.

Jedva sam je ugasio danas, teskom mukom.

Evo nesto slika od danas, dobra stvar je sto mozes sakriti HUD i slikati iz First person viewa.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 22:26 (Marcuskac).

7 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Prezadovoljan..

bus igrao kaj mp il prvo budes odigrao singleplayer?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 22:29 (apex13leo).
12 godina
neaktivan

Znaci treba ugasit auto update na steamu? Jer meni se jos skida. Jel ima ko iskustva s ovim? Kako ste vi ostali napravili?

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav ljudi, poceo sam razmisljati da sutra kupim igricu preko steama, jedino sti me prijeci je moja konfiguracija, ne trollam nego me stvarno zanima hocu li moci igrati, molim vas za pomoc oko toga, imate moju konfiguraciju ispod mog profila u MOJ PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Naravno da ces moc 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo napokon i to dočekao, pokrenuo igru, odigrao malo i sve super. Fraps kaže da igram u 60 FPS-a a postavke su na high koliko sam vidio. Iako piše 60 fps-a nekako mi se sve čini tromo... Miš kao da ima acceleration a autom mi je malo teže upravljat. Nekako nemam taj osjećaj 60 fps-a. Ima još neko ovaj "problem"?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

Lijep pozdrav ljudi, poceo sam razmisljati da sutra kupim igricu preko steama, jedino sti me prijeci je moja konfiguracija, ne trollam nego me stvarno zanima hocu li moci igrati, molim vas za pomoc oko toga, imate moju konfiguraciju ispod mog profila u MOJ PC

Ako su za moju rekli da ću moći, onda ćeš pogotovo moći i ti ^^

12 godina
neaktivan
playjob kaže...

Mislim da bi ti mogo bez problema vrtit negdje na mediu do high na full hd-u bez filtera i onih sjena koje ubijaju fps

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pretpostavljam da je zbog toga, ne garantiram nista. Drugima se nakon dekripcije palio RSC i tamo updejtalo, meni se odma na steamu i onda mi se nije htjela paliti igra jer je Launcher izbacivao da su missing fajlovi, a na Steamu je uredno bilo updejtano i nije se vise nista moglo. Na Launcheru se ne moze manualno updejtati tako da zajeb. Onda nisam znao koji fajlovi fale i rekoh nista, obrisao sam local content i sad skidam od 21h, jos 7 sati. Nadam se sutra prije skole igrati malo jer sam prva dva sata free s racunalstva fk yeah.

EDIT: O bgt, pisem post, odjednom jos 6 novih. Ovo je islo orimu, da se zna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 22:41 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Grand Theft Auto V PC

ja se nadam da cu sa svojom konfom gurati negdje na med/high..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

KLIK

12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
toma20 kaže...

KLIK

Gde spada 7990 ovde 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

trebam vase misljenje, posto sam napravio preorder u infomarku, koji nece do kraja mjeseca dobiti igru, pa sad ne garantiraju i da cu imati bonus ingame...

ako kupim u sophosu cim im dodu (cetv na dalje) da li bi trebao imati taj bonus? nisam napravio kod njhi preorder, nego bi dosao s kesom u ducan cim cujem da su dobili...

nego, lijepo ste se raspisali u ovih 10tak sati sta me nije bilo uz komp radi posla :D

i tek sam sad skuzio da moja grafa ima 2GB a ne 1 :D 270 X OC

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Zujko008 kaže...
playjob kaže...

Mislim da bi ti mogo bez problema vrtit negdje na mediu do high na full hd-u bez filtera i onih sjena koje ubijaju fps

Hvala ti, nadam se da ce komp uspjet izgurat na high :D kad kupim igricu preko steama koliko dugo cekam da mi sjedne na account i koliko dugo ce mi se skidati igra otprilike?

16 godina
jovan111p kaže...

Zzar nema nijedan vise sajt kao Nuuvem, pa makar bilo i za 35 eura?

ista stvar mene zanima.

14 godina
apex13leo kaže...
drahic kaže...

Prezadovoljan..

bus igrao kaj mp il prvo budes odigrao singleplayer?

Pokusavam sa Heatom sada MP ali stalno me ubacuje u neku yebenu utrku sa autima...

12 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

trebam vase misljenje, posto sam napravio preorder u infomarku, koji nece do kraja mjeseca dobiti igru, pa sad ne garantiraju i da cu imati bonus ingame...

ako kupim u sophosu cim im dodu (cetv na dalje) da li bi trebao imati taj bonus? nisam napravio kod njhi preorder, nego bi dosao s kesom u ducan cim cujem da su dobili...

nego, lijepo ste se raspisali u ovih 10tak sati sta me nije bilo uz komp radi posla :D

i tek sam sad skuzio da moja grafa ima 2GB a ne 1 :D 270 X OC

hahaha koji si njub ruske falio si za 1gb skroz ;) ja mislim da ces dobiti bonus bez obzira jesi li radio kod njih preorder . Nisu dobili sigurno 2 verzije jednu u kojoj je bonus i daju je ljudima koji su napravili preorder a jednu u kojoj nije i prodaju je ljudima koji dodu sa kesom u ducan . Uostalom iz sophoslaba su mi rekli da napravim ponovo preorder pred tjedan dana jer im se ovo od prije pobrisalo valjda . A radio sam preorder u 10 mj negdje ... Ugl mislim da bi trebao dobiti bonus , ja također cekam igru da dode u Rijeku u wtc u sophoslab...

16 godina
Grand Theft Auto V PC

mene bas zanima zasto je vama svima tolko bitan taj bonus koji dobijete preorderom, tih bjednih milijun dolara u onlineu? pa to se zaradi vrlo brzo pogotovo sad kad su heistovi dosli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I bas niko nezna pomoc oko steama i auto update? Auto update ili ne? Kako ste vi stavili bili?

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice