FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 563.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 22

Nevjerojatno, ide novi promo. Nova boja kartica. Gdje je ovome kraj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 22
movie kaže...

Nevjerojatno, ide novi promo. Nova boja kartica. Gdje je ovome kraj?

Jeva cekam vidjet ubrani keš.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
FIFA 22

U svim tim packovima dobio sam jednog Kimmicha, jednog Reusa i preko stotinjak kartica rating 83 i niže. Bilo je 4/5 kartica rating 84. Nikakva obojena kartica. Strašno.

edit: odradio marquee, dobio ultimate pack. Skupio novih 12 packova. U svemu tome najbolja kartica rating 84. Pa kaj je ovo ultimate pack? Ne mogu vjerovati da ne mogu ništa dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 21:11 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Svi koji ste imali eriksena gold sad imate eriksena iz novog proma. 

Iskoristite sto prije 90 rating karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Imam ga, ali se neću zajebavat pa da me jebu kasnije.

Ionako nemam ništa pametno s tom karticom složit.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Imam ga, ali se neću zajebavat pa da me jebu kasnije.

Ionako nemam ništa pametno s tom karticom složit.

Ja cu ga mozda stavit u Mbappe SBC.

17 godina
SimeKZ kaže...

Hoćeš reći da će nam ga uzeti? Nađem ga sada u futu i još dobijem jednu token karticu pri ulasku u fut. Taman mi je nedostajala za rare player pack pa sam i njega složio i dobio Arnolda 87. Aj bar nešto.

5 godina
neaktivan
FIFA 22

Ko ima gori pack luck s ikonama od mene, plaćam mu pivu. :D 

Tri mid/prime picka

1. Prime Nesta - Mid Hugo Sanchez - Mid Rush

2. Mid Hugo Sanchez - Mid Butra - Mid Rijkaard 

3. Prime Trezeguet - Mid Zambrota - Prime Gattuso

s druge strane jedan kolega napravi prime icon paket i dobije Gullita. Dva dana nakon toga mid/prime pick, uleti mu mid Cruyff. Kaos.

0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

a da ga quicksellam pa kasnije vratim?

12 godina
FIFA 22

I dalje ne znam za koju picku materinu igram ovo smece od igre...

Nema ga cijele tekme i onda 4 gola padnu u roku od 75'-90'.

Od stative se odbija njemu na nogu, od golmana se njemu odbija na nogu, uklizim sa svojim igracem i pokupim drugog svog defanzivca i ovaj protrci sa Bebouom mater mu jebem...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 22

ma na kraju sam ga složio u nkunkua ,mada sam krenuo buksat foddere za mbappea,

on je jedini igrač koji mi treba, u stanju sam pobacat praktički sve igrače u klubu i ostavit si 15-tak igrača koji mi igraju ,ali mislim da neću imat dovoljno

ako bog da do kraja mjeseca ću ga probat složit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Krenuo je promo ali nisu mi uzeli Eriksena. Složio sam 10 zahtjeva za Mbappea i sada u zadnji 11 sam stavio tog Eriksena i ne znam da li da stisnem ili ne. Kakve sam sreće budu me banirali ako nekaj oko njega ne štima a opet, krenuo je promo i kartica mi je dostupna. Ako su nešto sjebali valjda bi je uzeli? Ne znam niti sam. Skupio sam opet dvadesetak packova pa ako sada opet ništa ne dobijem onda neka ide sve u 3pm.

Gledam na netu i nigdje ne vidim da postoji ta kartica Eriksena?

edit: otvorio sam 10 packova od potm mbappea i nisam dobio karticu ratinga 85. Otvorio sam još 8 packova i niti u njima nisam dobio karticu ratinga 85. Najbolja kartica rating 84. Potom sam uzeo eriksena i ubacio ga u zadnji sbc za mbappea. Kad ne mogu ništa dobiti bar da ovu iskoristim. Ako me zbog toga sjebu, super. Bar znam da sam gotovo s ovom igrom. Niti u tom zadnjem packu nisam ništa dobio. U zadnja tri dana otvorio sam oko 60 packova i jedini walkout mi je bio kimmich. Sve ostalo voda. S obzirom da u klubu nemam kartice visokog ratinga jer ih ne dobijam u packovima morao sam većinu toga kupiti tako da sam na kraju spizdio 1.5 milja za mbappea a ostalo ubacio iz kluba. Ubacio sam rare messija u sbc i još nekoliko igrivih kartica. Nekih mi bilo žao ali što ću. Uglavnom, sada sam ostao bez coinsa. Na nuli sam. Sve ispočetka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 21:53 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acmilan2 kaže...

I dalje ne znam za koju picku materinu igram ovo smece od igre...

Nema ga cijele tekme i onda 4 gola padnu u roku od 75'-90'.

Od stative se odbija njemu na nogu, od golmana se njemu odbija na nogu, uklizim sa svojim igracem i pokupim drugog svog defanzivca i ovaj protrci sa Bebouom mater mu jebem...

Uvijek mi je interesantan taj omjer obrana dva golmana. Moj rijetko kada skupi 3 obrane a protivnički su uvijek na bar 7. Kako da ja ravnopravno igram s likom koji je podjednak meni ako njegov golman sve brani a moj baš ništa? Ja ne kužim u čemu je to fora i zašto moj golman nema jednu utakmicu s 10 obrana. Dnevno odigram nekoliko tekmi u kojima protivnički golmani imaju 10+ obrana. Kakav je to balans u igri?

13 godina
FIFA 22

9 udaraca na gol, 7 obrana. Skoro 90% obrana. 

Njegov Cuadrado glavom sa 16m pogada u 90. 

Na kaj ja trosim vrijeme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Tko je mislio slagati Mbappea topla preporuka. Čudo kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Nagrindam 53 boda, veselim se otvaranju packova i onda mi ga metne po tko zna koji put.

Mislim da sam u ovom ultimate packu dobio najjaču karticu ove godine - Thiago Alcantara - ultimativnu ti krv jebem.

A crveni pickovi - što ja trebam napravit da jedanput dobijem crvenu karticu s kojom ću igrati neko vrijeme?

Lažem, na početku sam dobio Alabu i igrao sam s njim nekoliko utakmica 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Tijek tekmi u 90% mojih tekmi.

Krene igra. Protivnik uvjerljivo losiji, meljem ga al ne mogu gol dat. On pokusava onaj glitch pas sa krila, al mu procitam svakog. Napokon zabijem prvog a nakon tog jos dva. 

Pocinje drugo poluvrijeme i sa kick offa vidim da nekaj ne stima sa igracima. Nema sanse pogodit pas. 3-1, 3-2 i to onak... koda me demolira zadnjih 65min. 

Uspijem zadrzat 3-2. Prode 70min i sve se vraca u normalu. Ponovno mogu igrat, dodavanja funkcioniraju i dokrajcim ga.

Kak to ide. Krene tekma, nadomcan si. Igra detektira nakon debelog vodstva da je jedan igrac u velikoj prednosti i salta nesto u protivnikovu korist. Kad se postigne balans rezultata i statistike sve se vraca nazad. Kad se vrati nazad, ponovno meljes covjeka. 

Toliko je ocito da je bolesno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

E ti bar pobjediš utakmicu, od pocetka ove fife nisam nikad pobjedio utakmicu da me protivnik ubio i napravio 7,8 vise sansi od mene, a kad ja isto napravim 50% utakmica zavrsava ovako. Nebi bilo problema pa da mi igra vrati ali ne uvjek isti kurac

13 godina
SimeKZ kaže...

Tako je i kod mene, a vjerujem i kod svih.

Zajebu matchmaking i onda svoju grešku korigiraju tijekom utakmice.

Najslađa šema mi je kad vodim s jednim ili čak ponekad dva gola razlike i imam mat poziciciju za gol nakon kojeg protivnik obično kvita.

Moj ili puca u prečku s 10m ili njegov golman izvede čudo - u 90% slučajeva sljedeći protivnikov napad je gol - kako god bilo, što god on radio, on mora zabit.

Bilo da mu se lopta odbija nakon 15 moj tacklova, bilo da opali s 30m - nema veze, na njemu je samo da priđe mom golu i opali, ostalo igra odradi za njega.

Danas najsvježiji primjer - vodim 1-0 od samog početka utakmice.

Ovaj nije prišao mom šesnaestercu do 70', a ja svaki napad rokam preko gola, ili golman izvodi kerefeke na golu i brani.

Naravno, pali se totalni presing i kreće šou.

Moji se odbijaju od njegovih, ne mogu dodat, a njegovi lete - prvi gol mi zabije u 85', dodavanja iz prve, i nekako dođe na desni bok u šesnaesterac, opali u suprotni kut, a moj golman digne ruke kao da je debil, iznenadila ga lopta - samo da je ispružio ruku bi je izbio.

Drugi gol dobijem u 92' ista šema, ali ovaj put je lopta prošla doslovno kroz golmana - ovaj se baca na leđa nakon što protivnik puca iz mrtvog kuta.

Izgubim partiju ni kriv ni dužan.

Al jebe mi se, više se ne živciram toliko jer mi je ionako cilj doći do ranka 6, a to dođem s jednom rukom dok se drugom češkam po mudima.

Ako mi se zalomi da dobijem koju pobjedu na lijepe oči ili me baš ide, onda guram do ranka 5, mada znam da u ultimate packu imam zagarantirano govno, a crveni pick više mi ne znači apsolutno ništa jer uvijek dobijam smeće.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Jeli još neko ima problema s nestabilnim pingom na ps5?
Imam A1 180-200 brzina…ping mi varira od 30-50, s tim da više puta bude 50-60.
Na tako visokom pingu je skoro nemoguce igrat, protivnik me prelako izbacuje u obrani🙄

Zvao sam službu za korisnike, oni ne vide nikakav problem s mojom konekcijom…jeli možda treba nešto petljat po postavkama od ps-a?
PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Tako je i kod mene, a vjerujem i kod svih.

Zajebu matchmaking i onda svoju grešku korigiraju tijekom utakmice.

Najslađa šema mi je kad vodim s jednim ili čak ponekad dva gola razlike i imam mat poziciciju za gol nakon kojeg protivnik obično kvita.

Moj ili puca u prečku s 10m ili njegov golman izvede čudo - u 90% slučajeva sljedeći protivnikov napad je gol - kako god bilo, što god on radio, on mora zabit.

Bilo da mu se lopta odbija nakon 15 moj tacklova, bilo da opali s 30m - nema veze, na njemu je samo da priđe mom golu i opali, ostalo igra odradi za njega.

Danas najsvježiji primjer - vodim 1-0 od samog početka utakmice.

Ovaj nije prišao mom šesnaestercu do 70', a ja svaki napad rokam preko gola, ili golman izvodi kerefeke na golu i brani.

Naravno, pali se totalni presing i kreće šou.

Moji se odbijaju od njegovih, ne mogu dodat, a njegovi lete - prvi gol mi zabije u 85', dodavanja iz prve, i nekako dođe na desni bok u šesnaesterac, opali u suprotni kut, a moj golman digne ruke kao da je debil, iznenadila ga lopta - samo da je ispružio ruku bi je izbio.

Drugi gol dobijem u 92' ista šema, ali ovaj put je lopta prošla doslovno kroz golmana - ovaj se baca na leđa nakon što protivnik puca iz mrtvog kuta.

Izgubim partiju ni kriv ni dužan.

Al jebe mi se, više se ne živciram toliko jer mi je ionako cilj doći do ranka 6, a to dođem s jednom rukom dok se drugom češkam po mudima.

Ako mi se zalomi da dobijem koju pobjedu na lijepe oči ili me baš ide, onda guram do ranka 5, mada znam da u ultimate packu imam zagarantirano govno, a crveni pick više mi ne znači apsolutno ništa jer uvijek dobijam smeće.

To je najveci problem ove igre. Kaj ne igras radi igre, nego radi nagrada. Cilj je doc do tu i tu i onda uzet rank. Da igra valja, igral bi ju dok ti ruke ne otpadnu. Al igra nevalja i jebeno smo zakaceni na FOMO. 

15 godina
FIFA 22

Kolege moje, nisam upalio FUT mislim da ima vec 2 tjedna. Preporodio sam se. Ova igrica tolko psihicki utjece na moj mozak pogotovo za vikend jer uvijek imam u glavi "moram odigrat vikend ligu". Koliko god sam se zabavljao napocetku shvatio sam samo da igram kao sto ste rekli zbog nagrada. Sumnjam da cu je upalit jos koji puta jer nema smisla i zasto bi si namjerno naudio i nanosio stetu. 

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 13:55 (Jack Black).

0 0 hvala 0
13 godina
Jack Black kaže...

Kolege moje, nisam upalio FUT mislim da ima vec 2 tjedna. Preporodio sam se. Ova igrica tolko psihicki utjece na moj mozak pogotovo za vikend jer uvijek imam u glavi "moram odigrat vikend ligu". Koliko god sam se zabavljao napocetku shvatio sam samo da igram kao sto ste rekli zbog nagrada. Sumnjam da cu je upalit jos koji puta jer nema smisla i zasto bi si namjerno naudio i nanosio stetu. 

Tako sam i ja pretproslu WL preskocio. Moj period igranja svejedno stane tamo sredinom TOTSa. U onoj fifi sa el tornado ubacivanjima sam prestao i debelo prije TOTSa.

Nije mi ponekad jasno da kad vide da je odredeni potez glitchan, zasto ga potpuno ne izbace iz igre. Onemoguce. Kao sad ball roll u scoop turn. Toliko nerealan i glup potez koji kad napravis sa igracima koji imaju odreden body type i preko 95 agility/balance... jednostavno produ kroz tebe. 

17 godina
FIFA 22

Lolčina, momčina, traktorčina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...
Jeli još neko ima problema s nestabilnim pingom na ps5?
Imam A1 180-200 brzina…ping mi varira od 30-50, s tim da više puta bude 50-60.
Na tako visokom pingu je skoro nemoguce igrat, protivnik me prelako izbacuje u obrani🙄

Zvao sam službu za korisnike, oni ne vide nikakav problem s mojom konekcijom…jeli možda treba nešto petljat po postavkama od ps-a?

Ne, ali oni na A1 ti trebaju nekaj kod sebe poštimati. Zovi ih i reci da imaš PS5. Ne znam više kako se zove to kaj moraju oni odraditi kod sebe. Znam da sam imao problema i da su mi to odradili i da je bilo puno bolje. No kada kreneš u igru i kada ti je ping 50 odmah prekini pa traži protivnika ponovno. Nakon dva tri puta nađe ti protivnika s dobrim pingom. I tako stalno radi.

15 godina
neaktivan
Znači ipak je do njih 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Zvao sam danas i lik veli da je sve uredu, u biti jedno je napravi, vratio router na tvorničke postavke, ali opet isto…sad s nekim talijanom ping 46 (uključio sam ono da vidim koliki je ping ingame)…

Ajd pls probaj se sjetit šta trebaju, jer se oni neće se sjetit ako je ne kažem šta da naprave😞
PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
FIFA 22

ja isto igram wl samo nagrada ,ali te nagrade su tragedija.

useable red pick je praktički nemoguće dobiti, evo od početka fife do dana današnjeg niti jedan za prvu ili makar na klupu,

ultimate packovi su sprdačina ,a totw paketi žali bože, jedino od tih nagrada na kraju vrijede coinsi 

ali ljudi moji Casillas na golu je valjda najgori golman kojeg sam do sad koristio, frajer je katastrofa šta on prima,njega imam samo radi linka na ramosu i varaneu ali prvom prilikom moram nešto smisliti da ga maknem u 3pm i to direkt sbc

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2022 19:00 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...
Znači ipak je do njih 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Zvao sam danas i lik veli da je sve uredu, u biti jedno je napravi, vratio router na tvorničke postavke, ali opet isto…sad s nekim talijanom ping 46 (uključio sam ono da vidim koliki je ping ingame)…

Ajd pls probaj se sjetit šta trebaju, jer se oni neće se sjetit ako je ne kažem šta da naprave😞

Fakat više ne znam. Bilo je to po izlasku PS5. Rekao mi lik da se za PS5 trebaju otvoriti neki novi portovi i da su mrežne postavke drukčije nego kod PS4, tako nekako. No rekao sam ti da si i sam možeš pomoći. Kad ideš u tekmu i kad vidiš koliki je ping nemoj prihvatiti tekmu već izađi napolje pa ponovno uđi. Neki put nakon dva tri puta pronađe ti protivnika s normalnim pingom. Ja sam tako radio. Nikad nisam ulazio u tekmu ako je ping bio veći od 35. Ponavljao sam koliko puta treba.

13 godina
FIFA 22

Sve na svijetu je ova igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Odigram pet ovih 82+ sbc i u svih pet dobijekm karticu ratinga 82. Kad neće neće, i tako iz dana u dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice