FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 562.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 22

Je li ovo reakcija golmana?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 22
movie kaže...

Je li ovo reakcija golmana?

To je to famozno bacanje na leđa - svaka čast onome tko je isprogramirao tu animaciju.

[19xx] 4ntraks
16 godina
FIFA 22

Ne znaš što je tragičnije. To što tvoja dva igrač nisu blokirala loptu iako su 2 milimetra od nje, ili reakcija golmana.

Ali ne brini, sljedeći put će obraniti eurogol koji u gornji kut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Ja sam složio Grizija i Varanea jučer i prekjučer, u zadnji tren oba. Razjebo sam si zbog toga skoro 3 od pet jebeno dobrih timova koje imam, ali, htio sam ih u glavnoj ekipi i to je to.

Zbog Grizija sam vratio Fekira u prvi sastav, i mogu vam reć, ništa on oslabio nije, i dalje je to jedan od broken igrača ove godine/fife. Njegovi šutevi, njegova utrčavanja u 16 i natrčavanja na odbijene lopte, extra. A toliko dugo sam tražio cam-a i isprobavao sve moguće varijante, trpao if messija na cama, neymara, itd., a ovaj šaban stoji u klubu bezveze, što je najžalosnije nakon 500 tekmi odigranih, i uvijek mi je bio jako dobar.

Evo, sad opet messi i ney sjede na klupi, igraju fantazisti sa slike, jedino šaram u obrani, jer imam nekoliko odličnih cb-ova uz varanea, pa ih šaltam.

Jedina zamjerka mi je i dalje Kante, jednostavno mi je preslab u duelima, i passing mu je banana žešća. Stvarno mi je krajnje vrijeme za uzet Guendu ili onog Caquereta i riješit tu poziciju, samo da nisam tak prokleto tvrdoglav za kupovanje igrača, jednostavno obožavam igrat sa first owned igračima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 22

sto ucinise sa ovim silverima..upropastili jedini igrivi mod. Jedino tu su vrijedila neka nogometna pravila. 

sada kao i zlatni beskrajna stamini,blokovi sa 10metara , prolaze kroz igrace ,svaki ludi pass prolazi. 

Neka nazovu igru fantasy football,jer ovo nema veze sa nogometom. 

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Jučerašnji dan mi je bio baš uživancija.

Prvo idem igrat Finals kurac palac - fale mi još 2 pobjede do 21 - reko odradim to pa od foddera složim SBC za ikonu.

Aha - kako da ne... svih 5 protivnika napucani s karticama - od TOTY do jebačkih ikona - i što je po mene pogubno - svi igraju takav presing i obranu da im ne mogu ništa.

Ne znam da li je to cheat ili se to u postavkama može složiti, ali nema jebene šanse da prismrdim golu.

Moji ne mogu dodat kako njihovi blokiraju dodavanja, pokrivaju sve igrače na terenu - nema šanse.

A oni kad dobiju loptu - pap- tap- pap - već su pred mojim golom i naravno zabijaju iz svakog udarca.

Ono, nisam jučer počeo igrat igru pa mi je jako čudno da im ne mogu apsolutno ništa u napadu - kad slučajno dođem pred gol - moga okruže petorica i možeš se jebat.

Dobijem jednu od tih 5 - ne znam ni sam kako???

Lik izašao kad je bilo 2-0 za mene - valjda me igra pomazila pa sam mu na prepad uvalio ta 2 komada.

Nakon toga idem rješavat silver kurac što isto treba doći do 21 pobjede.

Kad je taj zadatak izašao, uredno sam dobivao 2-3 partije od 5 što sam igrao.

Sad, svi napucani sa specijalnim karticama - isto igraju presinge čudne - ja ne mogu prdnut.

Izgubim svih 5 utakmica jučer, tj. pokvitam jer nema smisla mučit se protiv idiota.

Nakon toga idem u rivalse jer mi je ostala još jedna pobjeda do 8, a sve se mislim, ako bude kao u ovim friendliesima, guzit će me do sutra dok ne pobijedim.

U 17 minuti 3-0 za mene - lik izlazi van, a ja gasim govno jer dalje nema smisla gubit živce.

Kakav sam mu gol zabio sa Figom za 2-0, malo je falilo da izađem od srama.

Imao korner, idem na dodavanje, ulazim s Figom s lijeve strane na crti 16m - on me stisne s dvojicom - reko, ako sad izgubim loptu ide kontra i pušim gol.

Opalim na prvu stativu jako i lopta uđe u rašlje - a krv ti jebem, kad pucam s 5m, golmani brane ili gađam prečku, a ovakve stvari prolaze - stašno što su od igre napravili.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Kakvi doktori igraju ovu igru. 

Odem si odigrat malo Rivalse. Dobijem 4 tekme... udem u petu, ajme posebnog isfrustriranog klinca. Igra constant pressing od prve minute. Nakon sta sam promasio sve sta se promasit da, ode on na 3-0. 60min, njegovi ne mogu hodat i krene on cuvat loptu. Nabija lopta sa jedne na drugu stranu. 3-1, 3-2, 3-3... disconnect :D Kakve su to glave majka te jebala. Pa to pola ne moze proc IQ test bez da nema rezultat Retardiranog. Strasne spodobe igraju ovo. 

Sad mi je opet mir do petka. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ovo koda igras CoD a puskom ne moze pogodit vrata od staglja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Danas u rivalsima svaka tekma ista. U prvom poluvremenu protivnički golman već ima po 7, 8, 9 obrana a moj niti jednu. Jednostavno sve što puknem golman brani. U jednoj tekmi lik mi zabio 4 gola s najmanje 20 metara. Ono, pustim ga da puca jer je daleko od gola a moj golman istrčava na taj udarac i baca se na pet metara od gola a lopta preko njega pada u gol. Nema smisla, jednostavno nema smisla.

Navečer idem igrati sa silverima SB da poberem ultimate pack. E kakva je to tek karačina da to nije normalano. Jednu tekmu sam imao 35 udaraca po golu i idem u produžetke jer je bilo 2-2. Treba zabiti gol van 16m. Imam De Bruynea, Pogbu, Reusa ali ne vrijedi. Igra ne da. Pogodio sam večeras bar 20 prečki. Što golman nije obranio išalo je daleko od gola kao u ragbiju. Jednostavno kada dođe takav zadatak u SB AI se pretvara u 11 TOTY igrača. Čista frustracija.

Stvarno mi se sve manje igra jer ova igra razjebava organizam. Kakve sam ja golove danas primao. Većina ih je iz kategorije glup gluplji. Jednog sam snimio, nije mi se dalo snimati svaku tekmu ali taj jedan je ogledalo svih ostalih golova koje sam primio. Mene jebe jedna stvar. Moj golman ima od nula do tri obrane po tekmi. Uglavnom pada na guzicu i izmiče se loptu dok protivnički brani da to nije normalno. Zašto je to tako? Zašto nema nekog balansa. Imma De Geu i kurca ne može obraniti. Protivnik ima isto takvog De Geu i brani sve što puknem po golu. To nije normlano.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Zvučat ću kao teorteičar zavjere, ali da li sam samo to ja primjetio (možda zazujao) ili i ostali kada dovedete nekog novog taj prvih par tekmi razvaljuje, a onda se lagano utopi u prosjek i tako u krug sa novim igračima?

Primjetio sam to još prije kad sam doveo Handanoviča, čuda je radio prvih desetak utakmica, a onda je postajao sve šuplji i šuplji dok na kraju kao da nisam imao golmana jer da se ne ponavljam znamo svi kakve retardacije izvode na golu. Poslije njega sam doveo Szczesnya i ista stvar, zadnji put kad sam igrao postao je malo veća rupa.

Ali nije to samo sa golmanima nego i igračima, kak sam dobio future stars Smith Rowea koji mi se nikako ne uklapa i ima chem 4 u prvoj postavi, probao sam ga takvog i leti po terenu da to nije normalno, bježi obrani, pogađa, a to sve sa manjim paceom i shootingom od igrača koji inače tu igra. Ali nije on jedini, imam još takvih primjera gdje novi igrači u početku rasturaju, a onda odu u k...., kao da te igra na taj način potiče (tjera) da što više trguješ, mijenjaš, naravno trošiš...

I am over 9000!!!

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 22

istina. Meni je plavi Mendy skidao nemoguce u pocetku. I kazem super ,nasao golmana. I za par utakmica opet po starom. nit jedna ,nevazno protiv koga igram

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Jel ga ko ikad probo, evo izletio iz prime packa, imam vec mid eusebia.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Užitak je u ovoj igri rješavati zadatke sa srebrnom momčadi u SB. Tada se pali turbo AI na najjače. Treba mi 50 udaraca za 5 golova jer 31 nije dosta. S druge strane AI će zabiti iz prvog prelaska preko centra. Kaj sve ja ne trpim zbog usranog ultimate packa u kojem ću ionako dobiti karinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
FIFA 22

Definitivno legenda kluba. Uz WW Coutinha (koji igra još uvijek u prvoj ekipi) i FB Benza (davno umirovljen) najbolji SBC ove godine.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ultimate pack - nositelj Tielemans 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Jučer su nam uvaljali pack za rođendan. Imam tridestak packova pa ne znam kaj sam dobio? Je li zna netko što su dijelili? Rekao bih da sam dobio rare player pack, no nisam siguran.

Danas ću sve otvoriti jer startaju prime moments icone pa se budala nadam.... ne znam čemu

edit: otvorio 32 packa. U ultimate packu dobio Brunu Fernandesa i 29 govana od čega 20 duplića. Dobio sam 4 puta Cavania od toga tri puta untradeable. Dobio sam Szcesnya i to je to od walkouta. Od promo kartica dobio sam MOTM Minaminoa koji vrijedi 14k coinsa, i to je to od promo kartica. Sve zajedno nisam u 32 packa dobio 100k coinsa. Baš poticajno. Preskačem i ove tokene. Neću ih skupljati jer sam zadnji put dobio karinu pa se ne želim ponovno opterećivati skupljajući da bih opet dobio karinu i bio razočaran. Prestao sam i igrati. Odigram tjedno možda pet tekmi i polako odustajem od igre. Nek si nađu novu budalu jer sam je ja dosta dugo glumio. Da sve ove godine nisam mogao dobiti bar jednu iconu stvarno nema smisla. Nek se jebu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2022 20:59 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Niti jednu pobjedu nisam dobio na poklon u WL... dvije partije su šupčine izašle na kick offu - ne daju pobjedu - pravi junaci.

Iskrvarim za 53 boda, lijevi palac me boli koliko sam stiskao usranu gljivu i onda dobijem takvo smeće u nagradama da se pitam što mi to treba??!!!

Pomamio sam se za crvenim Mbappeom pa sam zato gurao na 51 bod, inače igram laganini do 45, al što vrijedi kad ja veću karticu od 84 u ultimate packu ne mogu dobit, a crvena govna neću niti spominjat.

Jebo im ultimate pack mater svima skupa.

Otvorio 83x25 - neki kurac Japanac iz bundeslige 87 je bio nositelj i kurčina ostalo.

U onom smrdljivom 81x3 sam dobio nekog Talijana RB - aj to izgleda nije loša kartica, al što da radim s njom kad mi ne paše u timu nikako.

Meh...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Aj, donekle mi se isplatilo što sam igrao SB za tokene... nakon jučerašnja dva ultimate packa iz pakla, ovo je super - još i tradable - odmah je na marketu završio :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Prvi vikend u FIFAi 22 da ne igram WL. Tezi sam za zadrzanu vodu koju bi znojenjem izgubio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Aj, donekle mi se isplatilo što sam igrao SB za tokene... nakon jučerašnja dva ultimate packa iz pakla, ovo je super - još i tradable - odmah je na marketu završio :)

Ja željno isčekujem nagrade od wl, na pola sam odigranih, ali krvarim iz očiju. Slike gameplaya u prilogu. Ja golmana nemam, a imam 3 iznimno često korištena golmana u igri inače, znači da su kao odlični, ali eto, ne ovaj vikend, tj ne kod mene.

Igram tekmu za tekmom, i sam sebi ne vjerujem. Nikad, ali nikad za redom nisam ovoliko glupljih golova dobivao, i nikad za redom moji napadači nisu znali zabit gol ko sinoć. Ovo je frustrirajuće jer je kontinuitet. Da se razumijemo, pobjedio sam većinu, ali ovako igrat, a ne zabijat, a primat 90% šuteva koji mi se upute, to je jebanje u mozak na suho bez vazelina.

Kao vrhunac svega, jednu tekmu je lik imao ben yeddera na golu!?!?!?!?!?!?, koji je imao SEDAM obrana u prvom poluvremenu. Pobjedio sam tu tekmu na kraju, ali ono, namučio se ko majmun bespotrebno.

I samo jedan (pre)očiti čiter, koji je očito imao sve slidere namještene na max od svih tekmi. Vrhunac te tekme su 2 situacije - ofsajd mi sudi 2x za dodavanje sa korner linije unatrag na povratnu na penal za cam-a (znači nije slučajnost da igra jebe, nego naletih već x puta na takva smeća koja imaju allmighty cheat, prođem s krilom po korner liniji prema prvoj stativi i lupim kroz šumu nogu povratnu na penal - to je gol u svakoj tekmi, osim u ovoj di je suđen ofsajd, DVAPUT. Da stvar bude fascinantnija, njegov golman od 6" visine se bacio sa prve stative, bio je pol metra ispred mene jer je krenuo u animaciju bacanja meni u noge na gol autu, i iz te animacije se bacio SEDAM METARA udesno i obranio šut koji sam uputio sa penala u suprotne rašlje prije neg je suđen ofsajd. Drugi ofsajd preslikana situacija, samo nije obranio fantom od golmana, ali je suđen ofsajd za istu takvu povratnu loptu). Situacija druga, golovi - znači, neviđeno, kante puca finesse sa 35 metara lijevom nogom u rašlje, zeleni tajmer. Drugi gol, kimpembe gold, sa 16m lijevom nogom u suprotne rašlje, shot power 99. Treći gol, varane moments, 35-40m u suprotnu stativu, shot power 99. A meni Garrincha, If Messi, moments Grizi i Ginola, pucaju sa 10m 25x po golu, u rašlje, po podu, suprotni kut, prvi kut, finesse, SVE sam probao, SVE je golman obranio.

Ali, to je jedna tekma, čitersko smeće, jer nije dosuđen niti jedan faul s leđa bez lopte u moju korist, al nijedan, ofsajdi koji to nisu nikad i nigdje, šutevi sa igračima koji imaju šut 60 sa slabijom nogom, itd. Ali kad igram normalno, pa me igra jebe da ja ne mogu u pet utakmica u kojoj SVAKU imam zabit, a pucam SVAKU 25x na gol, a primam 3 gola SVAKU takvu tekmu iz 4 udarca po golu, e pa de me nemoj jebat. Smeće usrano od igre.

Rekoh, željno isčekujem wl nagrade kad završim, da vidim zašto me ovoliko prči.

13 godina
FIFA 22

Apropo golmana, snimio sam ovo neki dan gdje se vidi kako moj golman brani, a kako brane kad ja pucam na gol.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Poberem sada ona tri packa 81x3 obrana, sredina i mapad. 9 kartica, svih 9 imam i sve su untradeable. Znači, sve u smeće. Kakvo trolanje. Inače najbolja od tih 9 kartica je bila Kramarić 83.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

To je to, ne znam jesu bolji pickovi ili totw pack.

Sva sreća od svega toga smeća sam složio prime icon sbc, bar da malo tih foddera pobacam, pa šta bude bude.

Moglo je bolje, ali moglo je i puno gore, imam novu špicu za igrat neko vrijeme, oni su ionako najpotrošnija roba, 20 tekmi super, onda idućih 20 ne mogu zabit ništ, ovak dobro dođe za rotirat.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
jopis kaže...

Sva sreća od svega toga smeća sam složio prime icon sbc, bar da malo tih foddera pobacam, pa šta bude bude.

Moglo je bolje, ali moglo je i puno gore, imam novu špicu za igrat neko vrijeme, oni su ionako najpotrošnija roba, 20 tekmi super, onda idućih 20 ne mogu zabit ništ, ovak dobro dođe za rotirat.

pa dobio si špicu do kraja igre, ništa se nemoj žaliti meni je pao litmanen ,e od toga mislim da nema gore 

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
jopis kaže...

pa dobio si špicu do kraja igre, ništa se nemoj žaliti meni je pao litmanen ,e od toga mislim da nema gore 

Kažem, moglo je bolje, a i puno gore. A sad baš da je špica do kraja igre, nije baš da mi fali špica, još sam ih masu pobacao u sbcove, ovo mi je jedina ikona uz Garrinchu i (povremeno u igri) Čeha u klubu, jedino njega ne dam. Zola, Kaka, Stoichkov, Raul, Figo, odletili su odavno po kojekakvim sbcovima. Ali neka ga, možda postane i prva špica, bumo vidili. Ak bude dobar, samo se transferiram nazad na taktike sa 1 napadačem i krilima usko uz njega, a sa jakom sredinom, ta mi je taktika ionako najbolje odgovarala zbog najmanje rupa kroz sredinu.

86+ red pick upgrade, meh. Sad sam se sjetio da su mi 3 falila za popunit novu momčad za pick, za novi meh. Svaki mjesec po jedan složen od izlaska, samo crveni Messi je ostao, sve ostalo su bila neupotrebljiva smeća.

17 godina
FIFA 22

Čitam kako je Jopis odigrao prime SBC pa rekoh ajde da i ja okušam sreću jer mi ionako ništa ne treba pa nemam razloga čuvati kartice. Na kraju ne mogu biti nezadovoljan ali ta mi kartica apsolutno ne treba. Mijenjao bih se s Jopisom za karticu.  Nakon dvije godine odigrao sam po prvi put icon sbc i dosta mi je za ovu fifu. Naravno u packovima nisam ništa dobio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Čitam kako je Jopis odigrao prime SBC pa rekoh ajde da i ja okušam sreću jer mi ionako ništa ne treba pa nemam razloga čuvati kartice. Na kraju ne mogu biti nezadovoljan ali ta mi kartica apsolutno ne treba. Mijenjao bih se s Jopisom za karticu.  Nakon dvije godine odigrao sam po prvi put icon sbc i dosta mi je za ovu fifu. Naravno u packovima nisam ništa dobio.

Meni crveni Messi sjedi na klupi, Garrincha igra već 200+ tekmi. Najbolje krilo. Messi je dobar jedino za cam-a ili cf-a, ko krilo nula bodova, dok Garro, mrak. I što je najbolje, zabije bez jebemti s obje noge. Kompletan igrač, dribling, sprint, šut, pass odličan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2022 21:34 (jopis).
17 godina
jopis kaže...

Meni crveni Messi sjedi na klupi, Garrincha igra već 200+ tekmi. Najbolje krilo. Messi je dobar jedino za cam-a ili cf-a, ko krilo nula bodova, dok Garro, mrak. I što je najbolje, zabije bez jebemti s obje noge. Kompletan igrač, dribling, sprint, šut, pass odličan.

Meni je na RW TOTY messi ali kad krene tekma mijenjam formaciju pa mi igra ili CAM ili ST. Ovisi u kojoj formaciji igram. Sada mogu ili messia ili njega staviti na LW umjesto neymara. S obzirom da messi ima veće statse probat ću s njim na LW pa će biti na 7 che. Ne gubim puno osim nešto na brzini. Garrinchu ću probati onda na CAM a messija na ST pa da vidim kako će to funkcionirati. Uglavnom s krilima ne igram.

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Meni je na RW TOTY messi ali kad krene tekma mijenjam formaciju pa mi igra ili CAM ili ST. Ovisi u kojoj formaciji igram. Sada mogu ili messia ili njega staviti na LW umjesto neymara. S obzirom da messi ima veće statse probat ću s njim na LW pa će biti na 7 che. Ne gubim puno osim nešto na brzini. Garrinchu ću probati onda na CAM a messija na STpa da vidim kako će to funkcionirati. Uglavnom s krilima ne igram.

Ja bi okrenuo. Garrincha je (meni) odličan na st, na cam-u luta dosta, stalno je u 16, nema ono veznjačko da stoji na 20ak m pa ulazi u 16 kad krene akcija, nego leti stalno u špicu. A rekoh, meni, pogađa odlično od svud, i pokazao se odličan u 16ercu, pa kad igram s englezima ili talijanima, on je na klupi, a s klupe ulazi na st-a i nemam niti jednu zamjerku. A Messi sa svojim finesseom je ideala za cam-a, da stoji na 20ak m od gola i čeka situaciju za opalit finesse ili proigrat špicu.

17 godina
jopis kaže...

Ja bi okrenuo. Garrincha je (meni) odličan na st, na cam-u luta dosta, stalno je u 16, nema ono veznjačko da stoji na 20ak m pa ulazi u 16 kad krene akcija, nego leti stalno u špicu. A rekoh, meni, pogađa odlično od svud, i pokazao se odličan u 16ercu, pa kad igram s englezima ili talijanima, on je na klupi, a s klupe ulazi na st-a i nemam niti jednu zamjerku. A Messi sa svojim finesseom je ideala za cam-a, da stoji na 20ak m od gola i čeka situaciju za opalit finesse ili proigrat špicu.

Meni je obrnuto. Nemam naviku pucati van 16m pa mi to nije neka prednost. Messi mi se na CAM gubi. Zna proći pola poluvremena a da ne takne loptu. Na ST je stalno u igri. Pozicioniranje savršeno. Trpa lijevom, desnom, glavom. Nebitno. Kad se prebacim u 4-2-3-1 messi mi igra na CAM i tada kao da ga i nemam. Većinom igram 4-1-2-1-2(2) i messi mi je na desnom ST. Tu pokriva kompletnu desnu stranu i uvijek je na pravom mjestu. Ulazi na gol s te desne strane i lopta mu je na ljevici idealna za udarac. Garrinchu s obzirom na dobre pass statse mislio sam probati na CAM pa da vidim. U ovoj 4-1-2-1-2(2) formaciji na CAM mi igra Neymar i prezadovoljan sam. Probam pa ako se ne nađem bacit ću ga na klupu pa će ulaziti s klupe po potrebi. Sadašnja momčad mi je po guštu. Zato sam i rekao da nemam više kaj kemijati. Možda bih ubacio na CDM ovog Kantea 93 pa da vidim hoću li što dobiti time u obrani. Gundouzi mi je odličan. Nešto se pričalo da bi mogao dobiti neku flashback SBC karticu. Ako bude, budem je složio. Stvarno do totsa ne mislim ništa mijenjati u momčadi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice