FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 543.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 22
SimeKZ kaže...

Nikakvi ostali kurci palci kaj su mi igrali spicu nisu ni blizu toj kartici. Pa cak ni ovaj mid Eusebio. Mbappe je jedini igrac koji nece nabit u golmana kad ides 1v1, nego ce uredno pospremit loptu iznad njega kad on legne. Njegov lob nejde kraj gola, preko gola ili u zadnji red tribina. Njegov lob ide tocno uz stativu, tako da CB i da hoce izbacit loptu, ne moze. Kartica sa kojom ne treba razmisljat, nego se samo okrenes i udaris prema golu. 

Tnx.

Ali....

Obzirom na stanje igre na pcu, nekak nemam volje investirat sve što imam u 1 igrača. Upravo igram prvu tekmu wl, rumunj, sve moguće čiteve ima, tim sa 5,6 prime ikona, crveni kvadratići se pale SVAKI put kad on dođe u šansu za gol, i SVAKI put kad ja stisnem dodavanje ili šut na njegovoj polovici. Meni pada stamina na SVIM igračima jednako, skroz na nulu, već nakon njegovih 1-0. Faula nema, uklizavanja bez lopte s leđa, penali se ne sude, 4 uklizavanja u noge bez lopte za redom u 16m, faul nijedan. Auto-pressing SVIH njegovih igrača radi 90min, 3ica, 4ica su na igraču s loptom. Njemu stamina na 100% CIJELU tekmu, a rekoh, mojima pada od 10e minute na nulu. Znači SVE 'asistove' kancerogeno retardirano smeće ima popaljene. I onda da ja zbubam 2,3 milje u jednog jedinog igrača i igram protiv takvih usranih retarda ograničenih? Mislim da ne, jer količina smeća čiterskog na pcu je abnormalna što igra ide dalje. Da nemam ruke i da sam debil koji ne zna igrat, ne bi ništa rekao, ali u 9 od 10 tekmi dobijem likove sa mbapeima, eusebiima, cruyfovima, i slične, i onda dolaze rusi, rumunji, bugari, turci (sve manje), koji plate par desetaka eura mjesečno da si nadomjeste manjak mozga i penisa. Mrš i igra i usrani ea koji to tolerira godinama.

13 godina
FIFA 22

PC fifa je nesto najgore kaj gaming svijet ima. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

https://www.instagram.com/jxoel03/?hl=hr

Upravo sam igral protiv ovog lika. Gubio sam 2-1 i odustao jer ne mogu to gledat. Ball roll scoop turn, elastico, elastico, elastico... vrti, vrti, vrti samo vrti sa igracem koji ima loptu. Nista ne igra doslovno, samo drka na takav nacin. PRO igraci, koja komedija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Jel zna neko koliko se krece prodaja koina ? Koja je cena i da li ima neko neki sajt za prodaju da me uputi ? 
hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2022 2:39 (nazariodelima9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nazariodelima9 kaže...

Jel zna neko koliko se krece prodaja koina ? Koja je cena i da li ima neko neki sajt za prodaju da me uputi ? 
hvala

Popit ces ban na account i market. Ne treba ti to sad. Jos TOTS i gotova igra.

17 godina
FIFA 22

Nisam igrao od prošle srijede pa sam danas odigrao da dojdem do onih 8 pobjeda u rivalsima zbog nagrada. Nakon patcha sam prvi put igrao. Dakle, ja se ne mogu dodati a vidim da i protivnik ima problema s dodavanjima. To nije normalno. Nije problem da mi protivnik čita dodavanja već u tome da ja dodam loptu ravno njemu u noge. Hoću dodati prvom do sebe igra dodaje onom iza njega ali protivniku u noge. Danas sam 90% golova dobio nakon krivog dodavanja. I dalje funkcionira oštar centaršut na drugu stativu a danas po prvi put me slomio neki lik a da mi nije ušao u 16m. Zabijao mi golove s dvadeset metara, za popizditi. Ne znam čemu služi golman u ovoj igri. Lik puca sa 17m a on stoji i baca se na petercu, znači pet metara od gol crte. U kojem paralernom svemiru se tako golman postavlja? Ovo nema smisla. Fakat jebeno smeće od igre i još kada sutra dobijem karinu u packovima, duplo jebeno smeće od igre. Nisam do danas dobio niti jednu promo karticu a valjda sam ovdje jedini igrač koji nikada nije dobio bilo kakvu icon karticu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

a da mi nije ušao u 16m. 

To je sad meta - svi pucaju izvana i nije bitna udaljenost - 20-25-30m ma samo rokaj brate, a golman radi paradu, u prazno se baca na guzicu - smijeh.

Super mi je kako se panjevi brzo prilagođavaju na novonastale uvijete.

Kad je bio onaj korner glitch - svi su tako odigravali.

Sad su skužili ove udarce izvana - jebeno svi ih rokaju.

Ja sam jučer toliko partija rage quitao koliko sam valjda u zadnjih tjedan dana sveukupno.

I onda popizdim i zainatim se da ću jednu odigrati do kraja bez obzira na okolnosti.

Što se dogodi - dobijem protivnika koji mi je bio prije 5 minuta i koji mi je zabio dva gola iz prva dva napada gdje sam quitao.

Reko, neću izaći, idem igrat pa da vidimo koliko će me natrpat na kraju.

Prvi njegov korner nabaci na Varanea i odmah 1-0 za njega - malo je falilo da izađem, ali nisam.

Na kraju je on izašao kad sam okrenuo na 2-1 - lik ustvari nema blage veze, ali ga je igra gurala pa je zato i zabijao te golove.

Što se pack lucka tiče ja se ne mogu žaliti jer redovno dobivam neki kurac - ništa specijalno, ali dobijem pa šutim.

Mogu se požaliti jedino na to da sam prekjučer dobio ovog novog Atala u 81+ packu i jučer istog tog Atala u istom packu.

Reko, šaraj malo, šaraj....

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

To je sad meta - svi pucaju izvana i nije bitna udaljenost - 20-25-30m ma samo rokaj brate, a golman radi paradu, u prazno se baca na guzicu - smijeh.

Super mi je kako se panjevi brzo prilagođavaju na novonastale uvijete.

Kad je bio onaj korner glitch - svi su tako odigravali.

Sad su skužili ove udarce izvana - jebeno svi ih rokaju.

Ja sam jučer toliko partija rage quitao koliko sam valjda u zadnjih tjedan dana sveukupno.

I onda popizdim i zainatim se da ću jednu odigrati do kraja bez obzira na okolnosti.

Što se dogodi - dobijem protivnika koji mi je bio prije 5 minuta i koji mi je zabio dva gola iz prva dva napada gdje sam quitao.

Reko, neću izaći, idem igrat pa da vidimo koliko će me natrpat na kraju.

Prvi njegov korner nabaci na Varanea i odmah 1-0 za njega - malo je falilo da izađem, ali nisam.

Na kraju je on izašao kad sam okrenuo na 2-1 - lik ustvari nema blage veze, ali ga je igra gurala pa je zato i zabijao te golove.

Što se pack lucka tiče ja se ne mogu žaliti jer redovno dobivam neki kurac - ništa specijalno, ali dobijem pa šutim.

Mogu se požaliti jedino na to da sam prekjučer dobio ovog novog Atala u 81+ packu i jučer istog tog Atala u istom packu.

Reko, šaraj malo, šaraj....

Inače nemam naviku izlaziti iz tekmi ali jučer sam izašao iz četiri jer stvarno nije imalo smisla. Lik mi zabije dva gola s 20 metara. Ok, igramo dalje. Napravim tri mrtvaca, TOTY Messi sam izađe na golmana, povaljam ga i pucam i dva puta pogodim stativu a jednom mi pukne preko gola? Uvijek isto stišćem. Nisam napravio ništa krivo ali igra mi ne da zabiti a lik zabije iz svlačionice iz nikakve šanse. Kako da igram? Izađem van.

Evo tri fotke sve iz jedne tekme. Dakle, ja sam prvo poluvrijeme izašao pred njegovog golmana 5 puta i sve golman brani a on zabije na onaj brzi centaršut na drugu stativu s 30 metara? Jednostavno mi igra ne da zabiti. Njegov golman 8 obrana za 45 minuta a moj 0. Je li to fer? Drugo poluvrijeme uspijem izjednačiti na 3-3 i onda u 90 minuti dobijem ovakav gol. Kako ovo nije zaleđe? Fotka je iz dva kuta da se jasnije vidi. Gledam i ja ništa ne vidim osim zaleđa. Iz druge fotke se jasnije vidi crta na travi i koliko je od nje udaljen igrač koji zabija i koliko onaj koji dodaje. Uglavnom, izgubljena tekma u 90 minuti ovakvim golom. Najgore kada uđeš u ovakvu tekmu i dobiješ te smiješne golove se otvorim do kraja pa ako lik zna onda me natrpa jer nemam nikoga otraga. Fakat ja to sve manje kužim i sve manje imam želju za igrom. Bar da nekaj u packu dobijem pa da mi se da volja no niti to mi ne daju. Totalno karanje.

13 godina
FIFA 22

Golmana nemam. Crveni karton za faul u njegovih 16m. Genijalna igra. Stvarno vrh kodiranja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 12:14 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Gledam ove vaše screenshotove i razmišljam zašto naši golmani ne brane jer i kod mene je identična situacija.

Moj golman ako ima 3 obrane po utakmici je čudo, a protivnički ima tri samo u jednom mom napadu i to tri mrtvaca mi brani.

Razmišljam... da li te obrane ovise o našem stilu igre ili koji kurac se događa?

Trenutno imam plavog Mendyja na golu, ali svaki kojeg sam probao radi iste pizdarije tako da mi se uopće ne da eksperimentirat s golmanima.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Gledam ove vaše screenshotove i razmišljam zašto naši golmani ne brane jer i kod mene je identična situacija.

Moj golman ako ima 3 obrane po utakmici je čudo, a protivnički ima tri samo u jednom mom napadu i to tri mrtvaca mi brani.

Razmišljam... da li te obrane ovise o našem stilu igre ili koji kurac se događa?

Trenutno imam plavog Mendyja na golu, ali svaki kojeg sam probao radi iste pizdarije tako da mi se uopće ne da eksperimentirat s golmanima.

Ne znam kaj da mislim. Nije mi jasno da Inaki Williams ima 3WF ako se ne varam, zakuca iz mrtvog kuta savrseno felsanu loptu u 90. Na drugoj strani ja idem sa POTM Mbappeom, 1v1 sa golmanom, on pomakne golmana ja gadam suprotnu stranu od one di je golman, ovaj se baci i pokupi loptu. Nije mi to jasno. Kako ja mogu popit 5 komada od lika koji mi sve ukupno napravi 3 prave sanse, sve ostalo su odbijene jebene lopte i udarci sa 30m jer pokusava onaj retardirani finess.

Ima situacija di zajebem pa slozim frajeru da ide 1v1. Al' mi nije jasno da na postavljenu obranu, presjeceno dodavanje... odbijena lopta zavrsava direktno u njegovim nogama i zabija gol. 

Moj napad je Bamba Fantas, Mbappe POTM i Gelson Fantasy, iza njih Jorginho TOTY i Eusebio Mid. Kako ja imam skoro 6 EG po tekmi a zabijem 3-4 gola mi nije jasno. Protivnicki golman ima uredno 40%+ efikasnost obrana. Udarci unutar 16m, cak i sa 5m mi zna obranit. 

Glup sam ocito za zabit gol, nemam drugog objasnjenja. 

17 godina
Skilledžija kaže...

Baš pratim, u ova dva dana sam odigrao 18 utakmica. Evo i sada sam igrao. U najboljoj tekmi moj golman je imao 4 obrane. Protivnicima u jednom poluvremenu ima po osam obrana. Igrao sam jučer jednu tekmu gdje je protivnički golman imao 13 obrana i danas jednu gdje je imao 14 obrana. Najsmješnije je kaj lik ima istog golmana kao i ja, POTM De Geu. Njemu čuda radi na golu a moj primi sve što se uputi po golu. Fakat ne kužim. Samo bih napomenuo da ja stvarno rijetko pucam van 16m. Uglavnom sve brani u onoj zoni oko 7 metara od gola kada proigram svog igrača i kada bi stvar realizacije trebalo biti rutina jer to se ne brani. Izgleda da je bolje pucati s 25 metara nego sa 7 metara iz izigrane akcije.

17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam dugo patnje imao sa onom top verzijom maignana, i prošli tjedan složim desaillya, i vratim si czecha na gol. Preporod. Postotak obrana mi se povećao za duplo. I isto tako glupo izgubljenih utakmica. Događaju se i dalje, naravno, ali u puno manjoj mjeri. Imam i tog 89 Mendya, jedno vrijeme mi je bio na golu, branio je čuda, i onda samo ko grom iz vedra neba, počeo se bacat na leđa. Za sad, čeh je br.1 od onog što ja imam, a ne kupuje mi se golman bezveze, još uvijek važem u glavi slagat potm mbappea ili ne, žao mi coinsa u 3pm, a Daka i Puskas trpaju samo tako.

Crveni Sterling mi je otkriće, odjebo sam sva ova nova krila, koristim crvenog sterlinga zadnjeg i garrinchu desno. Top krila. Crveni Messi, Neymar, sjede na klupi i ulaze ko cam-ovi ili špice, nisu sjena ovoj dvojici što se krilne pozicije tiče. Sad čak kontam utrpat malo foddera u ovog sbc A.Colea i složit ga tak da imam više opcija za linkanje.

13 godina
movie kaže...
Samo bih napomenuo da ja stvarno rijetko pucam van 16m. Uglavnom sve brani u onoj zoni oko 7 metara od gola kada proigram svog igrača i kada bi stvar realizacije trebalo biti rutina jer to se ne brani. Izgleda da je bolje pucati s 25 metara nego sa 7 metara iz izigrane akcije.

Pa u tome je izgleda i problem... i ja isto igram tako.

Pucam izvan šesaneasterca svaku desetu partiju ako mi se TOTY De Bruyne slučajno nađe u poziciji za pucanje.

Inače nastojim izigrati protivnika i imati čim čistiju situaciju za pucanje, tj. čim bliže golu, al kita kad ovi bolje brane što si ti bliže.

Golove iz obijanca zabijem svaku 20-tu partiju, a primam svaku drugu barem jednog iz odbijanca.

Jbga, ovi kad pucaju iz daljine, moj golman odbija i uvijek netko naleti na odbijenu loptu.

Meh, ne isplati se više ni komentirati ovu igru jer nema smisla - moramo se s time pomiriti ili obrisat igru, jbga.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 22

Evo kako meni lik okrene tekmu. Ja vodim 2-1 i onda primam ovakva dva gola.

Prva situacija, naravno svaka odbijena lopta nakon kornera ponovno je protivnikova. Lik puca od prve a moj golman izlazi na 5 metara i baca se. Pa kakvog to ima smisla? Je li debil koji je radio ovu igru ikad bio na golu? Gol je visok gotovo 2.5 metara i širok preko 7 metara. Kakve šanse golman ima obraniti ovakav udarac ako brani na 5 metara od gola? Da je stajao kako treba, metar van linije, samo bi napravio par koraka u stranu i pobrao balon. U drugoj situaciji opet izbijena lopta i opet protivnik prvi  dolazi do lopte, doda i puca iz okreta a moj golman, teško je to opisati.

Treća situacija je posebna priča. Ok, lik si je stvorio prostor ali  opet puca iz okreta na pamet, ravno u mog golmana. Što reći na njegovu reakciju? 84 minuta a reza 0-0.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 14:06 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Imaš laganih 2-0. Igra odluči da to tako nejde. Moraš izgubit 3-2 od 77 do 90. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...
nazariodelima9 kaže...

hvala

Popit ces ban na account i market. Ne treba ti to sad. Jos TOTS i gotova igra.

Ne isplati ti te prodavat jer trebas prodat bar 20$ vvrijednosti coinsa da bi mogao podici. Ja sam prodao za nekih 10$ i ne mogu nista s njima. Ne vrijdei jer i ban mozes dobit lagano.

13 godina
FIFA 22

Apropos golomana, snimao sam danas par situacija i mislio kompilaciju napravit, al nemam volje za drkanje.

Izabrao sam samo jednu situaciju koja je po mom mišljenju to zaslužila.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Apropos golomana, snimao sam danas par situacija i mislio kompilaciju napravit, al nemam volje za drkanje.

Izabrao sam samo jednu situaciju koja je po mom mišljenju to zaslužila.

Klasičan fifa 22 gol. Takvih sam se nadobijao. Ne kužim to? Pa vidio si kod mene. Lik pukne u golmana, on sjedne na guzicu a lopta se od njega odbije u gol. I onda protivnički brani 5 zicera sa sedam metara da si jaja izgrizeš od muke. Balans igre ne posotoji.

13 godina
movie kaže...

Klasičan fifa 22 gol. Takvih sam se nadobijao. Ne kužim to? Pa vidio si kod mene. Lik pukne u golmana, on sjedne na guzicu a lopta se od njega odbije u gol. I onda protivnički brani 5 zicera sa sedam metara da si jaja izgrizeš od muke. Balans igre ne posotoji.

Balans postoji ako se EA pita jer po njihovoj logici svi mogu igrati protiv svakoga i svatko može svakome zabiti gol.

Da ne spominjem kad čitam protivnikovu igru, presiječem dodavanje zbog toga, a lopta se odbije njemu nazad ili se moj igrač spotakne, padne, zastane itd. i izgubi loptu momentalno.

A presing je priča za sebe i ovo što su uveli seccond man kad ti taj sam oduzima loptu ili igrač s kojim si ispao i on u povratku na poziciju sam napada i oduzima lotpu.

Gdje je tu nogomet, nadigravanje, nadmudrivanje????

Njima je to balans i jebe im se živo.

Samo ne kužim čemu onda divizije????

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Dečko ili je kupio account ili kupuje pointse. Ja drugog objašnjenja nemam za njegovu ekipu i njegovu igru. Tony mbappe, pele, Ronaldinho, sve ih ima.

Kaj radi cijelu temu? Glitcha one through lopte i ubacuje. Na koji način ga igra nagrađuje? Sa hobotnicom na golu. 

Ovo granici sa ludilom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Dečko ili je kupio account ili kupuje pointse. Ja drugog objašnjenja nemam za njegovu ekipu i njegovu igru. Tony mbappe, pele, Ronaldinho, sve ih ima.

Kaj radi cijelu temu? Glitcha one through lopte i ubacuje. Na koji način ga igra nagrađuje? Sa hobotnicom na golu. 

Ovo granici sa ludilom.

Jebo te led, ja nemam 35 udaraca na gol kad igram SB na amater HAHAHAHAHAHHA

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Idemo dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Kak me sere ovih dana.

Odustanem od slaganja mbappea. Nakon 2 dana ajd onda kad neću to, idem složit onaj 92+ icon sbc.

Usput, rješavam tokene za prime ikonu od swapsa.

I, userem se DVAPUT. Divota.

U primeu od swapsa 92 Nesta, u 92+ sbcu 92 Rivaldo lw.

Sad više nit coinsa, nit Mbappea, nit igrivog igrača.

To je bio potez za notes, puta dva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
FIFA 22

Sada ozbiljno, koji je ovo vrag, cijeli tim bez stamine u 40 minuti, golman stoji 10 metara ispred gola, a u rivalsima nema sanse da dođem do iduće zastavice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

odličan mi je ovaj richarlison ,ako dobije bilo kakav upgrade bit će brutalan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Nakon mog zadnjeg posta u kojem sam se jadao kako ne mogu dobit dobru ikonu iz icon paketa uletio mi je moments Roberto Carlos iz wl nagrada prije 2 tjedna, a danas, Svemogući R9 iz ovog novog prime icon paketa. Još sam uvijek u šoku 😀

3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 22

Igra je težko sranje ali zato icon pp opet odlican. Evo i team sve untreadable osim jorga.

3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 22

Evo o tome pricam, frajer zabije 4 golov ni kriv ni duzan i to cak 3 iz nepostojecih penala.. pa sta se događa s tim govnom od igre? Pa evo mozes imat ekipu od 20m al ako ea kaze ne, onda te moze i baba vanga pobjedit

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Nije mi jasan razlog zbog kojeg u ultimate packu ne mogu dobit karticu veću od 84, odnosno kako ih uspije svaki put posložit 30 komada koji su zakurac?!

Ultimate pack - nositelj IF Bale, još jedna kartica 84 i ovo ostalo sve ispod 82.

Aj da mi da više 84 i 83 kartica, al jebem mu mater, sve 81 i 80 kartice - pa dokle više?!?!?!?!

Na žalost nisam snimio ultimate pack, al sam jednostavno motao TOTW pack jer je taj još veća strahota.

Sva sreća pa sam ovu WL odigrao bez znojenja i nerviranja, tamburao sam ih sve redom bez problema.

Došao sam do 56 bodova, čak sam razmišljao da povučem do 60 ovaj put jer su mi ostale 4 partije, ali taman je počeo lag pa sam odustao i poklonio te 4 pobjede.

Ne znam da li je do jebenog usisavača što je žena upalila ili koji kurac - ima ono govno što samo ide po kući i usisava, a on je spojen na router - jebo sam mu mamu.

BTW

Ponukan vašim ikonama, složim jučer i ja prime icon upgrade i dobijem Šukera, Casillasa i Roberta Carlosa.

Još sam dobro prošao na kraju - uzeo Šukera - NOOOOOOOT :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice