Nikakvi ostali kurci palci kaj su mi igrali spicu nisu ni blizu toj kartici. Pa cak ni ovaj mid Eusebio. Mbappe je jedini igrac koji nece nabit u golmana kad ides 1v1, nego ce uredno pospremit loptu iznad njega kad on legne. Njegov lob nejde kraj gola, preko gola ili u zadnji red tribina. Njegov lob ide tocno uz stativu, tako da CB i da hoce izbacit loptu, ne moze. Kartica sa kojom ne treba razmisljat, nego se samo okrenes i udaris prema golu.
Tnx.
Ali....
Obzirom na stanje igre na pcu, nekak nemam volje investirat sve što imam u 1 igrača. Upravo igram prvu tekmu wl, rumunj, sve moguće čiteve ima, tim sa 5,6 prime ikona, crveni kvadratići se pale SVAKI put kad on dođe u šansu za gol, i SVAKI put kad ja stisnem dodavanje ili šut na njegovoj polovici. Meni pada stamina na SVIM igračima jednako, skroz na nulu, već nakon njegovih 1-0. Faula nema, uklizavanja bez lopte s leđa, penali se ne sude, 4 uklizavanja u noge bez lopte za redom u 16m, faul nijedan. Auto-pressing SVIH njegovih igrača radi 90min, 3ica, 4ica su na igraču s loptom. Njemu stamina na 100% CIJELU tekmu, a rekoh, mojima pada od 10e minute na nulu. Znači SVE 'asistove' kancerogeno retardirano smeće ima popaljene. I onda da ja zbubam 2,3 milje u jednog jedinog igrača i igram protiv takvih usranih retarda ograničenih? Mislim da ne, jer količina smeća čiterskog na pcu je abnormalna što igra ide dalje. Da nemam ruke i da sam debil koji ne zna igrat, ne bi ništa rekao, ali u 9 od 10 tekmi dobijem likove sa mbapeima, eusebiima, cruyfovima, i slične, i onda dolaze rusi, rumunji, bugari, turci (sve manje), koji plate par desetaka eura mjesečno da si nadomjeste manjak mozga i penisa. Mrš i igra i usrani ea koji to tolerira godinama.