Najebali ste i mene pa sam jučer složio prime icon upgrade.
Pošto s tim nikad nisam imao sreće, tako je bilo i ovaj put - Vieri :(
Najebali ste i mene pa sam jučer složio prime icon upgrade.
Pošto s tim nikad nisam imao sreće, tako je bilo i ovaj put - Vieri :(
upravo mi je pao allan iz picka ,brutalana kartica ali jedini je problem da mi nemre u prvu jer ga nemogu linkat
i naravno napravim još jednu ikonu i padne del piero 92, ma ove godine fakat nemam s ikonama sreće, baš sam mislio da bi možda neki brazilac pao da mi ovaj uleti u prvu ali kurchina
BrutAllan?! 😁
Nisam pratio ove RTTF kartice ali su nekaj očito mijenjali. Zašto je Mahrez dobio nadogradnju a Silva nije a iz istog su kluba? Zašto Fekir nije dobio nadogradnju a prošli su u dvije tekme dalje? Sanchez koji je ispao dobio je nadogradnju? Ništa više ne kužim.
Nisam pratio ove RTTF kartice ali su nekaj očito mijenjali. Zašto je Mahrez dobio nadogradnju a Silva nije a iz istog su kluba? Zašto Fekir nije dobio nadogradnju a prošli su u dvije tekme dalje? Sanchez koji je ispao dobio je nadogradnju? Ništa više ne kužim.
Pobjede nakon objavljivanja kartice + prolaz dalje. Tako ide upgrade.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Lag zadnjih dana nemoguć - ne znam jel do mene ili do njih, ali kod mene sve izgleda u redu?
Sad me igra toliko isprcala, baš me jebalo u mozak i pravilo budaletinu od mene.
Kakve obrane je njegov golman imao, pola udaraca sam mu pucao unutar 10m, a ovaj skače k'o mačka.
Na kraju mu u drugim produžecima zabijem za 2-1 tako da pucam iz očaja, golman odbije loptu na jedinog igrača nečuvanog i zabijem.
Kasnije sve što sam opalio je ušlo - idiotarija.
Svaka cast kretenu imbeciloidnom koji je unistio Silver Lounge sa jos glupljim silver promo. Zamisli umotvorinu da slozis silvere koji imaju ocjene ko goldi i smiju uc u Silver Lounge. Tako da svatko ko nije obavio sve i jedan jebeni Silve obj nema nikakve sanse kraj takvih igraca. A na kraju kad metes covjeka sa silver MLS ekipom, ti izade na 0-0.
Ovog pajsera ima svaki drugi tim u Rivalsima - http://www.futbin.com/22/player/23969/wylan-cyprien
Ponekad se pitam.... što će mi u ekipi TOTY De Bruyne kad je silver Cyprien must have igrač - krv ti jebem.
Pobjede nakon objavljivanja kartice + prolaz dalje. Tako ide upgrade.
Ne kužim? Pa MC je pobijedio nakon što je objavljena kartica Silve? Zašto Silva nije dobio nadogradnju? Kaj kartice koje su objavljene prošle godine više ne dobijaju nadogradnju?
Ako se ne varam, Bernardo Silva ima "road to the KNOCKOUTS" karticu koja se upgrejda samo do knockout faze, znaci gotovo.
Nećkam se oko slaganja Ricea... da li je on upgrade umjesto Guendouzija?
Jel da netko probao?
Ako se ne varam, Bernardo Silva ima "road to the KNOCKOUTS" karticu koja se upgrejda samo do knockout faze, znaci gotovo.
Istina, sad sam pogledao. Nisam to uopće skužio. Kaj oni neće sve izmisliti.
Prvo su sjebali pakete za tokene u kojima su bili Tim 2. Ljudi otvorili, dobili tim 2... na kraju ih kompnezirali jer su dobili tim 2 igrace.
Danas predstave drugi dio Icon Moments igraca. Ljudi otvaraju Mid or Prime pick i dobivaju Prime Moments Ikone unutra. Oni koji su dobili Prime moments budu kompenzirani.
Koga mi podrzavamo to je strasno.
Gledam sinoc kakvo je stanje u SB jer nisam igrao. S 29k bodova si elite1. To se nikad do sad nije dogodilo na PS. Znaci interes igraca je uvelikom padu. Zasluženo. Pokusavam se natjerati igrati ali ne ide. Jednostavno mi se ne da. Slazem samo sbc i nisam nista do sada dobio. Niti u ovom promou nisam dobio nikakvu obojenu karticu. Volje i želje za igrom je sve manje.
Kakav pis of šit od gameplaya ovaj vikend, extra
Prva tekma, lik igra sa 4 obrambena i 6 NAPADAČA. I što je najtužnije, dobije me, jer su ti napadači jači u oduzimanjima lopte i man markingu 90 minuta nego moji cdm-ovi sa 90+ defendingom
. Bez obzira što nakon gejma sve igrače u statsima prikazuje kao njihove bazne verzije jer još nisu ispravili taj retardirani bug, lik ima sve top verzije istih, toty, birthday, totw, moments, kak kojeg. Al nebitno, nego helou, ŠEST NAPADAČA u igri!?!?!? Di su sad teoretičari da statsi padaju kad se igrač koristi na nepredviđenoj poziciji, pogotovo napadači koji imaju passing ko moja pokojna baba, a defending statse ko marco reus. I onda takvi igraju bolje nego Kante, Challobah i Zakaria. Brutalno
.
Ostale tekme, samo da se vidi nebuloza i retardacija igre.
nova momčad 
ali hitno moram promjeniti casillasa jer je kriminal
Jel Ramos čemu?
Imam foddera - tri duple untradable jučer dobio pa ih moram negdje uvalit.
Odustao sam od Ramosa i kupio Diasa te složio Ricea.
Odigrao sam samo 3 partije s njima, ali prvi dojmovi su dobri.
Dias mi je napravio penal, a da nisam stiskao tackle nego sam samo bio uz igrača - osim toga mrcina koja čisti sve oko sebe.
On i Varane bi mogli biti solidna kombinacija i nadam se da je ovaj penal što je Dias napravio samo iznimka.
Rice je agilniji nego što sam očekivao, dobar pas ima, a to mi je važno.
On samo treba biti otraga i čuvati leđa ekipi u napadu, a za sada je solidan po tom pitanju.
I ne, Rooney ne igra u vezi nego u napadu s Mbappeom - 4-4-2 formacija :)
Od 10 ujutro se tjeram da odigram još 8 tekmi rivalsa da dojdem bar do 50 i ne da mi se.... Izgleda da me više ova igra niti malo ne veseli.
Odustao sam od Ramosa i kupio Diasa te složio Ricea.
Odigrao sam samo 3 partije s njima, ali prvi dojmovi su dobri.
Dias mi je napravio penal, a da nisam stiskao tackle nego sam samo bio uz igrača - osim toga mrcina koja čisti sve oko sebe.
On i Varane bi mogli biti solidna kombinacija i nadam se da je ovaj penal što je Dias napravio samo iznimka.
Rice je agilniji nego što sam očekivao, dobar pas ima, a to mi je važno.
On samo treba biti otraga i čuvati leđa ekipi u napadu, a za sada je solidan po tom pitanju.
I ne, Rooney ne igra u vezi nego u napadu s Mbappeom - 4-4-2 formacija :)
Imam taj stoperski par vec 250+ tekmi. Beton.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Bemti rane krvave, evo ti, sve od večeras - 86+ x7 iz swapsa, 85+ x3 sbc, year in review sbc i prime icon pack sbc. Vrh vrhova sam dobio, od SVEGA toga, NITI JEDAN IGRAČ za klupu, a kamoli za prvu.
Bar su visok rating kartica pa ćeš ih ubaciti u neki sbc. Ja niti to ne mogu dobiti. Jučer sam otvorio nekih 15 packova i nisam dobio karticu vrijednu 20k coinsa. Fakat ne kužim tko dobija te obojane kartice. Vidim da ih nitko niti ovdje ne dobija. Možda je ovaj forum uklet. Da mu promijenimo ime ili nešto jer ovako dalje ne ide.
Bemti rane krvave, evo ti, sve od večeras - 86+ x7 iz swapsa, 85+ x3 sbc, year in review sbc i prime icon pack sbc. Vrh vrhova sam dobio, od SVEGA toga, NITI JEDAN IGRAČ za klupu, a kamoli za prvu.
Bar su visok rating kartica pa ćeš ih ubaciti u neki sbc. Ja niti to ne mogu dobiti. Jučer sam otvorio nekih 15 packova i nisam dobio karticu vrijednu 20k coinsa. Fakat ne kužim tko dobija te obojane kartice. Vidim da ih nitko niti ovdje ne dobija. Možda je ovaj forum uklet. Da mu promijenimo ime ili nešto jer ovako dalje ne ide.
Jesu jesu, ubile se od visokog rejtinga, 7x86=4x86 i 1x88. 3x85=2x85 i 1x86. Alaaa, tolko su visoke da nemam ni za 1 momčad 87 rejtinga složit za icon pick
, a treba 2 momčadi 87, od 4 sbc-a za pick