FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 562.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 22
SimeKZ kaže...
WBY POTM, 

Složio sam ga i ja, ali kako stvari stoje letit će ubrzo van iz ekipe.

Prvo, neprimjetan je veliku većinu vremena, a drugo, promašuje mrtvace kao niti jedan napadač kojeg sam imao do sada.

Kap koja je prelila čašu u našolj ljubavi jer kad sam mu s Neymarom s lijeve strane proturio loptu na desnu gdje je cijela protivnička ekipa ispala skupa s golmanom, a on majstor odere pored gola.

Doslovno s 2m od gola, još je stajao unutar okvira gola, nije bio sa strane, lopta idealna i on šutne pored desne vratnice.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Meni je najjaci napadac. Uvjerljivo najbolji finisher kijeg sam imal. Da ne pricam kod loseg gameplaya da je vrh.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Meni ne paše i odletio je van kako sam i najavio.

Benzema je u dvije utakmice više napravio nego on u 20.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 22

Kakvi debili, jos jedan objectives su skenjali... ovaj silver obj za treci tjedan treba izgleda asist i gol sa L1 igracem jos uklopiti unzahtjev. U cca 7 dana tri objectivsa ujebana. BravO!

0 0 hvala 0
17 godina
shtifke kaže...

Kakvi debili, jos jedan objectives su skenjali... ovaj silver obj za treci tjedan treba izgleda asist i gol sa L1 igracem jos uklopiti unzahtjev. U cca 7 dana tri objectivsa ujebana. BravO!

Ne kužim što hoćeš reći? Ja sam taj silver objectives odradio da ga nisam niti pogledao. Što je trebalo napraviti? Čitam nekoliko puta i ne kužim što pišeš. Tko je L1 igrač? Što je unzahtjev?

8 godina
FIFA 22

Ne kuzim ni ja, valjda previse popijem pa me debeli prsti jebu. 

Znaci, zahtjev je bio igrati sa dva igraca iz League 1 (L1)... medjutim, nije bilo samo to... na redditu sam procitao da funkcionira ako sa L1 spanerima das gol i asistiras pa sam tako i napravio i bilo je ok. 

Unzahtjev je ustvari "u zahtjev"... znaci umjesto "space" tipke sam opalio "z"... jebiga, godine, alkohol, nervoza... kurac, palac... 😆😁

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2022 0:31 (shtifke).

2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Vidim da se kod mene nije ništa dešavalo u usporedbi sa nekima, ali valjda se toliko toga nakupilo da je jednostavno prelilo čašu, pogotovo ove tri stvari:

1. SB - komp izvodi korner, moj golman uhvati loptu, šprintam do 16m, stisnem X da baci rukom, on ju baci i sudac nešto svira, faul za njega na 16m, nije mi jasno šta kako, upalim replay i nigdje ničega osim toga da moj golman baca loptu rukom i da je na tom mjestu faul, znači svirao je ruku mog golmana van 16m. Gledao sam iz različitih kuteva i bila je milimetarska jer je animacija takva da kad baca loptu on još produži koji metar samo šta su stavili neko ograničenje oko 16m, ali eto nije pomoglo.

2. Rivals - Lik ide u napad, kruži oko obrane i igrač mu uletava u mojih 10m, trči ravno do golmana i zaletava se u njega gdje i igrač i golman padnu na pod, naravno protivnik je to vidio i lagano puknuo loptu u prazan gol, a od faula ništa. Šta je još smješnije dok je lopta došla do gola njegov napadač se uspio dići. a moj golman je izvodio neke kerefeke na podu i još jednom dodatno pao.

3. Bilo koji mod - jebanje u mozak, ne znam kako da to pametnije nazovem, ali ono kad stineš pucanje pred samim golom pa igrač pimpla loptu i neče odmah puknut, a kad protivnik šprinta i stineš oduzimanje lopte i ako slučajno dođe tebi u noge zašilji je na tribine jer tad nema delaya. To se odnosi i na dodavanja i na tackle, igrač ide kraj mene, stisnem tackle i tek kad je prošao radi se animacija, namjerni delay, a sa druge strane kad je korner i stiščem tipku da moj igrač izbije loptu i ne daj bože da je golman uhvati ide automatsko ispucavanje koje ne mogu prekinut. Sam na 5m, dodam igraču, pucam, ali ne, prvo 5743928 dodira, a ne daj bože da opet stisnem pucanje, zacrveni se i pukne u pm.

Ugl. ovo treće me je izbacilo iz takta jer je konstantno prisutno, sutra idem na poslovni put na 5 dana gdje ću se maknut od fife, kad se vratim taman mi stiže elden ring i fifa pa-pa. Nije vrijedno živaca, utakmicu do dvije je super za odigrat, ali sve preko toga stvara nove psihičke poremećaje.

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Vidim da se kod mene nije ništa dešavalo u usporedbi sa nekima, ali valjda se toliko toga nakupilo da je jednostavno prelilo čašu, pogotovo ove tri stvari:

Sve što si nabrojao se očito događa svima jer svi se pretežno žalimo na slične stvari, bilo da igramo na PS-u ili PC-u.

Kod nas na PC-u je još gora situacija jer mi imamo i čitere pa više ne znam jel me jebe igra ili čit.

Evo ti jedan primjer za delay koji spominješ (i meni se događaju iste situacije BTW)... jučer igram WL i vodim pred kraj utakmice s jednim golom razlike - ne sjećam se koliki je bio rezultat.

Lik je sve stavio u napad, presing i sve što ide uz to... obranim napad, moj golman ima loptu i gledam radar, a na desnoj strani žive duše, samo moj Figo.

Okrenem gljivu na Figa, i držim 2-3 sekunde, držim do kraja da lopta ide daleko.

Pitanje za milijun dolara - kamo je lopta odletjela?

Odgovor - njegovom napadaču na glavu koji je stajao 3m od golmana na rubu mog šesnaeasterca - složit ćemo se svi da mu nije bilo teško pospremiti loptu u gol.

ALT + TAB - I got no time for dat.

Još jedna situacija (bez obzira što sam stavio pasove u prostor na semi asist nakon čega puno bolje dodajem na taj način)... napadam kroz sredinu, vidim lijevo Neymar k'o duh, samo mu treba proturit loptu i sam ide na gol.

Okrećem gljivu ulijevo prema Neymaru, stišćem dodavanje u prostor, a lopta ide na desno na potpuno suprotnu stranu prema Figu?!?!?!?!??!

WTF

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Shivi kaže...

Sve što si nabrojao se očito događa svima jer svi se pretežno žalimo na slične stvari, bilo da igramo na PS-u ili PC-u.

Kod nas na PC-u je još gora situacija jer mi imamo i čitere pa više ne znam jel me jebe igra ili čit.

Evo ti jedan primjer za delay koji spominješ (i meni se događaju iste situacije BTW)... jučer igram WL i vodim pred kraj utakmice s jednim golom razlike - ne sjećam se koliki je bio rezultat.

Lik je sve stavio u napad, presing i sve što ide uz to... obranim napad, moj golman ima loptu i gledam radar, a na desnoj strani žive duše, samo moj Figo.

Okrenem gljivu na Figa, i držim 2-3 sekunde, držim do kraja da lopta ide daleko.

Pitanje za milijun dolara - kamo je lopta odletjela?

Odgovor - njegovom napadaču na glavu koji je stajao 3m od golmana na rubu mog šesnaeasterca - složit ćemo se svi da mu nije bilo teško pospremiti loptu u gol.

ALT + TAB - I got no time for dat.

Još jedna situacija (bez obzira što sam stavio pasove u prostor na semi asist nakon čega puno bolje dodajem na taj način)... napadam kroz sredinu, vidim lijevo Neymar k'o duh, samo mu treba proturit loptu i sam ide na gol.

Okrećem gljivu ulijevo prema Neymaru, stišćem dodavanje u prostor, a lopta ide na desno na potpuno suprotnu stranu prema Figu?!?!?!?!??!

WTF

Ista stvar se dogada kod bacanja rukom. Ako je slucajno protivnicki igrac ispred golmana u razmaku od 1-5m, ta lopta zavrsava tocno njemu na prsima. Imal sam situaciju di je 90min +2min nadoknade. U 92:11 ja punim da ispucam, moj golman pukne takav traljav udarac da je lopta jedva se maknula od 16m. Frajer uzima, zaobilazi golmana i izjednacava. To nekad granici sa ludosti. 

13 godina
FIFA 22

Nije mi jasno kako netko moze imat tolko srece da sve ovo ima. Prime ikone, toty igraci... a joystick u rukama mu je stran pojam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Ono mislim se mislim .prodati ili ne .ipak je to kartica od priko milje trenutno 😇 

Trenutna ekipa 🙂 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Igra ko da je čula da je neću igrat neko vrijeme... Napravio sam neke sbc-ove, pokupio nagradu za sb i još sam imao pakate od rivalsa... Uglavnom u 10 paketa ono vrijedno spomena:

1. future stars smith rowe - ima zavidne statse, ali ga ne mogu nikako uklopit bez bar još jednog engleza iz premiershipa

2. gold ruben diaz - super za utopit u neki sbc ili čak i prodat ako zafali sitno za nešto

3. totw trippier - ide na prodaju

4. winter wildcard semedo

5. winter wildcard azpilicueta - on i semedo oba rwb s tim da je azpilcueta duplić kojeg sam prije dobio

6. domestic nešto narančasto, neki golman za kojeg nisam čuo, ali ide za 15k

Ostalo su foderi, mislim da 3x 86 i 2x 85 igrača, a ne moram spominjat da bez acerbia i joao felixa ne može ništa proći. Da mi je ostala volja izganjao bih chalobaha 87 i kupio još jednog engleza pa napravio hibrid premier lige i serie a.

Nije neki vau od paketića, ali mene veseli kad god dobijem specijalnu karticu

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2022 21:29 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
NixaFX kaže...

Ono mislim se mislim .prodati ili ne .ipak je to kartica od priko milje trenutno 😇 

Trenutna ekipa 🙂 

Ako ispadnu od reala spljugat ćeš parsto tisuća coinsa. Ako prođu real cijena će mu porasti. Dvosjekli mač. No i sadašnja cijena je više nego dovoljna da je pobereš.

13 godina
NixaFX kaže...

Trenutna ekipa 🙂 

Ja bi ga igrao. Jebo coinse, svejedno kurcu na vrijede.

8 godina
FIFA 22

Jucer sam odigrao svoju prvu WL ove sezone... najradje bi i da je zadnja 😆 Bas teretana, i brdo sexa... ali sam ja bio jeban... 🤣

Uglavnom ostvario sam zacrtano i uzeo 9 pobjeda. Dobio sam dva 1od4 TOTW igraca ali obzirom na los izbor ostavio bi ih za srijedu navecer kad izadju novi. Hoce li to funkcionirati tako?

0 0 hvala 0
13 godina
shtifke kaže...

Jucer sam odigrao svoju prvu WL ove sezone... najradje bi i da je zadnja 😆 Bas teretana, i brdo sexa... ali sam ja bio jeban... 🤣

Uglavnom ostvario sam zacrtano i uzeo 9 pobjeda. Dobio sam dva 1od4 TOTW igraca ali obzirom na los izbor ostavio bi ih za srijedu navecer kad izadju novi. Hoce li to funkcionirati tako?

Nece, pikovi tako ne funkcioniraju. Paketi sa druge strane da.

17 godina
FIFA 22

bemtimatercucku, stvarno sam više mazohist igranjem na pcu. prodat ću grafu, stavit neko smeće tek tolko da vrti i kupit plejku.

Sad sam reportao neko smeće mrtvo kancerogeno. Vodim 6-0, ove retardirane frendly objective sa po 5 tekmi dnevno, lik zabije gol, krenemo s centra, dakle 6-1 za mene, ja odigram 2 dupla i izbacim ga skroz, lik rq, meni ne prizna win, vrati me na 5 neodigranih..

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Jedan odličan pp Konačno baš ona prava icona

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 22

Danas sam imao barem 5  ovakvih utakmica u rivalsima, sa ovakvim statistikama, svaki put me ovako EA izjebe kad moram ici diviziju vise, ovo vise nije normalno sto mi rade...

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 15:04 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Nemam ga kako uklopiti s da ne mijenjam barem dva igrača a opet žao mi propustiti Griezmanna. Kartica mi privlačna i simpatična a na takve sam uvijek bio slab. Posložio sam 4 zahtjeva i nedostaje mi peti, momčad ratinga 84. Imam još 6 dana za razmisliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Nemam ga kako uklopiti s da ne mijenjam barem dva igrača a opet žao mi propustiti Griezmanna. Kartica mi privlačna i simpatična a na takve sam uvijek bio slab. Posložio sam 4 zahtjeva i nedostaje mi peti, momčad ratinga 84. Imam još 6 dana za razmisliti.

To je kartica koja se mora imat. Traitovi + statsi koje ima. High/Medium i 4/4. To ce bit show.

12 godina
neaktivan
Znaci od ikona ove godine :
Baby Henry,Ballack, pa 2 puta koeman, van der sar, inzagi, van perise i jučer napravim mid dobijem seedorfa a danas napokon ova igračina iz mid or prime 🤩🤩🤩

1 0 hvala 0
13 godina
Krenio sam prekjucer izbrisat igre i idem otvorit nagrade od wl. Naravno cilu sezonu kurca nisam dobio i packiram mbappea. Prodam ga i slozim cilu ekipu nanovo. Wby, griezman neymar itd itd. Al nije to to. Laborde i icardi su ipak sve :)
Neymar je meni osobno smece, ben y je ok al nista ekstra. Correa mi je bolji duplo. Al ovi griezman mi se nonstop nalazi u sansama. Ima neki k u njemu da ulazi u sanse
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Malo sam mu stavio druge instrukcije i sad trpa ko lud. Griezman na cam s engineom je ludilo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bombilakus kaže...
Malo sam mu stavio druge instrukcije i sad trpa ko lud. Griezman na cam s engineom je ludilo!

Kakav je ovaj Caqueret? To je onaj CDM klinac?

13 godina
Kroket je vrh kartica. Po meni jedan od top 3 cdma iako ga ja koristim kao b2b.
Ima sve osim udarca, sa njim ne moze pogoditi niti stadion.
Okretan, najbolja pass animacija u igri, 5-8 oduzetih lopti po partiji nema gdje ga nema.
Najdrazi cm osobno jer mi odgovara stilu igre.
17 godina
SimeKZ kaže...

To je kartica koja se mora imat. Traitovi + statsi koje ima. High/Medium i 4/4. To ce bit show.

Složio sam ga, tko ga jebe. Igrat će na 8 che. Naravno u packovima gola kita

17 godina
FIFA 22

Moj klasični 84+ sbc

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2022 21:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Moj klasični 84+ sbc

Aaa, jači si

5 godina
neaktivan
FIFA 22

Iz 84+ picka dybala motm koji odletio u icon pack, a prije neki dan eusebio i evo sad cafu prime iz mid/prime ocito konacno ea nesto daje iz ovih icon packa

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice