FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.058.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
The_K kaže...

Jeli mi moze netko od elite igraca objasniti kako ovo napraviti. Znaci trcim sa tahom po loptu i iza njega je neprijateljski aubameyang ja sam jako blizu lopte a i on je odmah meni sledja ja stisnem L2 da se zagradim ali aubameyang srusi mog taha bez prekrsaja uzme loptu i zabije gol. Onda sljedeca akcija ja sam sa tahom tocno uz njegovog sterlinga i naguravamo se za loptu i on uspije sa sterlingom izgurati taha a drzao sam L2. Na futheadu sam isao gledat statse i vidio sam da moj tah ima 96 strenght a aubameyang ima 76 strenght a sterling ima 52 strength. Sa kojom kombinacijom tipki ja mogu uciniti fizickog slabijeg igraca da bude super jak. Moj protivnik je sigurno bio top 100 igrac kad je uspio nadjacati sa duplo slabijim i manjim igracem od 69kg igraca koji ima 97kg. U pravom zivotu bi manji igrac morao uzeti neku kemiju da mu poveca toliko snagu da uspije izgurati covjeka koji ima 97kg koji isto trenira svaki dan sto znaci to je 97kg misica a ne sala. Sigurno mora postojati neka caka kao npr. u dragon ballu postoji tehnika kaioken koji povecava osobi snagu za duplo. Pa si nekako razmisljam sto ako su kanadjani uveli nesto slicno kaioken tehnici i sterling je iskoristio i tako uspio nadjacati moga taha ipak su uveli TF koji nema veze sa realnoscu pa mi to nekako i drzi vodu. Ovo da aubameyang srusi taha to vjerujem da se moze desiti samo puknes igraca po nogama u trku i pada odmah bez obzira koliko je jaci od tebe ali onda bi se sudac isto trebao oglasiti. Ovo je igra i to su sve jedinice i nule i ako u igri pise da je moj igrac skoro pa duplo jaci onda bih trebao svaki fizicki duel ja nositi sa tim igracem osim ako suparnicki igrac nije dobio neki boost u snazi onda bi mogao mene nadjacati.Ne znam nisam pametan. Ne znam kako da to bolje analiziram zato trazim vas elite igrace da mi objasnite kako povecati snagu svojih fizickih slabijih igraca i da imam jos jedno pitanje kad se poveca igracu snaga da li mu se i stamina trosi puno brze ili jos nisu izbalansirali?

Nisam elite igrac al sam redovno gold1-2, cesce gold1. Ja ti znam spamat L2 i ako on ima ideju dodavat bilo gdje drugdje osim svojim golmanu zna se nekvom cudnom tehnikom dogodit da moj napadac uzme loptu. Najcesce mi to uspije s brzim igracima koji imaju visoku ocjenu reakcija. Meni je u napadu lukaku pa je malo logicnije ako s njim izguram nekog al znao je i jesus osvojit loptu tako isto sam se cudio iz prve al ve sam naviko. Ja uvije dodaj golmanu da izbjegnem takva sranja. 

Znaci drzis sprint i spamas po L2(gradenje).

17 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Jeli mi moze netko od elite igraca objasniti kako ovo napraviti. Znaci trcim sa tahom po loptu i iza njega je neprijateljski aubameyang ja sam jako blizu lopte a i on je odmah meni sledja ja stisnem L2 da se zagradim ali aubameyang srusi mog taha bez prekrsaja uzme loptu i zabije gol. Onda sljedeca akcija ja sam sa tahom tocno uz njegovog sterlinga i naguravamo se za loptu i on uspije sa sterlingom izgurati taha a drzao sam L2. Na futheadu sam isao gledat statse i vidio sam da moj tah ima 96 strenght a aubameyang ima 76 strenght a sterling ima 52 strength. Sa kojom kombinacijom tipki ja mogu uciniti fizickog slabijeg igraca da bude super jak. Moj protivnik je sigurno bio top 100 igrac kad je uspio nadjacati sa duplo slabijim i manjim igracem od 69kg igraca koji ima 97kg. U pravom zivotu bi manji igrac morao uzeti neku kemiju da mu poveca toliko snagu da uspije izgurati covjeka koji ima 97kg koji isto trenira svaki dan sto znaci to je 97kg misica a ne sala. Sigurno mora postojati neka caka kao npr. u dragon ballu postoji tehnika kaioken koji povecava osobi snagu za duplo. Pa si nekako razmisljam sto ako su kanadjani uveli nesto slicno kaioken tehnici i sterling je iskoristio i tako uspio nadjacati moga taha ipak su uveli TF koji nema veze sa realnoscu pa mi to nekako i drzi vodu. Ovo da aubameyang srusi taha to vjerujem da se moze desiti samo puknes igraca po nogama u trku i pada odmah bez obzira koliko je jaci od tebe ali onda bi se sudac isto trebao oglasiti. Ovo je igra i to su sve jedinice i nule i ako u igri pise da je moj igrac skoro pa duplo jaci onda bih trebao svaki fizicki duel ja nositi sa tim igracem osim ako suparnicki igrac nije dobio neki boost u snazi onda bi mogao mene nadjacati.Ne znam nisam pametan. Ne znam kako da to bolje analiziram zato trazim vas elite igrace da mi objasnite kako povecati snagu svojih fizickih slabijih igraca i da imam jos jedno pitanje kad se poveca igracu snaga da li mu se i stamina trosi puno brze ili jos nisu izbalansirali?

Sjeti se da je prošle godine sterling na kari nosio van dijka, bacio ga van terena, uzeo mu loptu i zabio gol. Poslije se van dijk žali da je bio prekršaj na njemu. Mislim si, ako mrcinu od 2m može izgurati takav patuljak onda nisi niti zaslio da ti se svira prekršaj. No eto događa se. Problem je što se u ovoj igri to stalno događa. Ista stvar koju opisuješ događa se i meni. Nije lik neki igrač ali u svakom duelu me nosi na kari. Ja se nisam sve ove godine naučio gurati u napadu jer razmišljam kako zabiti gol a ne kako zagraditi loptu dok se u obrani dobro remplam jer samo razmišljam kako ga ne primiti.

Ma i ove fore oko traninga sta povecava statse za +15 ili vise u pojedinom segmetnu moze igrati dosta vaznu ulogu + chem style

13 godina
FIFA 19

Trening kartice ne mozes koristit u WL i DIV ( za div nisam siguran =).

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Ma i ove fore oko traninga sta povecava statse za +15 ili vise u pojedinom segmetnu moze igrati dosta vaznu ulogu + chem style

Ovo je WL ne smiju se stavljati trening kartice a nijedan chemistry style ne moze povecati strenght sa 52 na 97 

12 godina
cicek kaže...

Nisam elite igrac al sam redovno gold1-2, cesce gold1. Ja ti znam spamat L2 i ako on ima ideju dodavat bilo gdje drugdje osim svojim golmanu zna se nekvom cudnom tehnikom dogodit da moj napadac uzme loptu. Najcesce mi to uspije s brzim igracima koji imaju visoku ocjenu reakcija. Meni je u napadu lukaku pa je malo logicnije ako s njim izguram nekog al znao je i jesus osvojit loptu tako isto sam se cudio iz prve al ve sam naviko. Ja uvije dodaj golmanu da izbjegnem takva sranja. 

Ti stisces L2 ili ga drzis?

12 godina
FIFA 19

Odigrao sada tekmu za turnir. Vodim frajera 2:0 i onda on ubaci Guilita u 70min i igrica je pukla tada. Ja nisam mogao nista napraviti u obrani zabije on meni do 75min za 2-2 onda ja njemu iz kick offa za 3-2 i onda mu zabijem iz counter kick offa za 4-2. Malo poslije on meni za 4-3 i onda ja njemu odmah za 5-3. Mi smo u 20min zabili 6 golova igrica je doslovno pukla meni obranbeni su skroz nestali na nista nisu reagirali izgleda da je i njemu isto tako bilo jer do 70min ja mu nisam mogao uci u sesnaesterac kao ni on meni. Nezz zasto igra to radi da ubacuje stres

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...
cicek kaže...

Spamat ga moras, tako da ti se igrac konstantno odguruje, odnosno rempla. Na taj nacin sa Suarezom doslovno metem obranu. Najbitnije je da si ispred protivnika, pa makar i za korak. 

15 godina

Dodes do 10 pobjeda u 15 utakmica i onda krecu timovi sa 3-4 ikone i svim ostalim bojama kartica. Lik mi zabije 7 golova iz 8 suteva sve finesse iz okreta iz prve. Nemozes obranit da hokejaski gol i 3 golmana.

13 godina
neaktivan

Protivnik iz moje druge utakmice. Poveo je 3-1, 3 finesa s okrenutim leđima prema golu, nekako sam se vratio i pobjedio 4 3.

Ja bih volio da protivnik sa 4 ikone dođe tek u šesnaestoj tekmi

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 14:39 (zagid3).
13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Dodes do 10 pobjeda u 15 utakmica i onda krecu timovi sa 3-4 ikone i svim ostalim bojama kartica. Lik mi zabije 7 golova iz 8 suteva sve finesse iz okreta iz prve. Nemozes obranit da hokejaski gol i 3 golmana.

Može ih imat 15 i gospu na golu ako ne zna igrat.

Popodne je jednostavno ne igrivo. 3 tekme 2 poraza i pobjeda. Cak i oba pobjeda je bila pod teskim kasnjenjem kontrola. Ne radi mi finte na vrijeme, timed finess ne postoji... Kod protivnika sve normalno. 

Sad sam jos frustriraniji nego inace, kad shvatis da zapravo uopce nisi los, nego je ne igrivo nama koji smo ocito u vukojebinama svijeta. Od silne želje da napravim fintu, prejako sam stisnul gljivicu i nest mi sad ronda u njoj. Ako sam sjebo joystick od 400kn radi igre, pojest cu se. 

12 godina
FIFA 19

Pogledajte njegovu drugu utakmicu ima toliko strganih radnji prelazak preko linije, golman brani rukom na 30m itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam lepo krenuo sa 5 pobeda u 5 utakmica. Onda sam jutros izgubio 2 utakmice od boljih igraca i nemam problem sa tim. Bolji u smislu da uzmu loptu i posle kickoff-a rade driblinge i cekaju poziciju za finesse. Sada sam uzeo i opet vezao 4 poraza, ali je gameplay uzasan, igraci su u najmanju ruku bili moj nivo. Bice tesko za gold 3 ponovo, falice mi 1 pobeda verovatno ali dobro, bitno mi je da dam sve od sebe, vise se i ne nerviram toliko. Inace, sto se tice Teveza nisam odusevljen. U svakom slucaju da imam untredable Aguera nikad ga ne bih menjao za Teveza. 4* weak foot mnogo znaci, a jos vise mi znaci high workrate kod Aguera. Tevez ne trazi prostor, ne utrcava iza stopera previse, i ono sto mi najvise smeta je kontrola lopte. Nekako mi je previse drven, nije toliko agilan i brz sa loptom, kad mu je u posedu malo se vise odbija od noge, ne znam kako da objasnim. Za nekih 60,70k sam ga uradio i iskoristicu ga svakako za SBC kad bude boljih opcija. Juce cim je izasao SBC Tevez moglo je dobro da se zaradi. Mata je bio 1.5k i umesto da kupim 10,11 ja nisam smeo a posle je cena mnogo skocila. Jbg, sta je tu je. Srecno svima u WL.

0 0 hvala 0
15 godina

Svaka utakmica ovako. Danas nisam primio manje od 3 gola ni u jednoj utakmici. Sve utakmice 5-4, 6-3... Dok jucer nisam primio gol u 3/5 utakmica ili sam primio samo jedan, a nisu ni ekipe nista jace nego jucer.

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Svaka utakmica ovako. Danas nisam primio manje od 3 gola ni u jednoj utakmici. Sve utakmice 5-4, 6-3... Dok jucer nisam primio gol u 3/5 utakmica ili sam primio samo jedan, a nisu ni ekipe nista jace nego jucer.

Dobro je. Meni je svaka tekma poraz u 90 i kusur minuti :)

Jbga ne mogu ocekivati da dodem dalje gdje sam i trenutno s obzirom da igru igram tek 2 ili 3 tjedna :)

13 godina
FIFA 19

Vidim da se žalite na ikone i jake kartice, ponekad sam i ja zbog toga frustriran, ali iz osobnog iskustva mogu reći da ikona ili Ronaldo ništa ne znači ako je igra odlučila da ne možeš zabit gol.

Iskreno, očekivao sam više golova od Ronalda i moram priznati da čak polako razmišljam da ga prodam jer mi je žalosno da me razbijaju neke ekipe s običnim gold igračima, a ja imam Ronalda i Socratesa u ekipi.

Znači Ronaldo će prije dati gol s 30m iz finesa ili neku kerefeku će izvesti s 20m nego kad mu namjestim loptu na 5m.

Takve lopte mu obično odlaze u prečku ili preko gola i to me frustrira.

Pogotovo što fines koristim vrlo rijetko jer mi to ide na kurac.

Što se ikone tiče, Socrates mi je untradable pa ga ne mogu prodat, ali on će ipak zabiti češće i bolje od Ronalda.

Kad vidim da nitko ne može zabit, onda ponekad guram samo na Socratesa jer on u takvim situacijama jedini može nešto napraviti.

Ovo što pišete za promjenu raspoloženja igrača tijekom igre se očito događa svima.

Ja svaki dan imam nekoliko partija gdje moram krv pišat da zabijem gol puno slabijim igračima od sebe i puno slabijim ekipama, a ponekad mi je svaka akcija savršena i svaki šut gol - jebeni užas.

Evo konkretno jučer jedna partija - lik ima pola ekipe nonrare gold igrače, a ovi rare su mu svi prosječni.

U sredini je imao nonrare iz Barcelone nekog brazilca - ne sjećam se imena - znači ta kartica je 70 minuta bila čudo - kakav Gulitt, kakav Kante - sve lopte je uzimao s lakoćom, uvijek je bio na pravom mjestu da presiječe loptu - strava.

Tip mi je jedanput prišao golu i zabio iz finesa sa 20m s nekim noname igračem, a ja opsjedam njegov gol i ne mogu ništa.

I onda od 80-90 mu zabijem 3 gola iz tri napada i to dva gola iz glupih odbijanaca i situacija koje ne volim niti ih želim imati dok igram.

Ne, FIFA je tako isprogramirana da Ronaldo promašuje mrtvace s 5m do 80 min i onda zadnjih 10 min cijela moja ekipa poludi i odigra savršeno - to mi je jadno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

Uzeo Origin access da vidim šta ima, i mazohista koji jesam, instalirao FIFA-u... nisam igrao od 15-ice kako treba, al vidim da se baš ništa nije promijenilo što se gameplaya tiče, ono što je onda bio l1 + trokut sad su faking no-scope finesse šutevi... i još budala dao novce za packove... 

-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Stiscem. Jer kod drzanja L2 ti ide gradit loptu a kod stuskanja ti pokusava odgurnuti igraca sa lopte. 

11 godina
FIFA 19

Sta slijedece minjat?

Kakav je bale?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Sta slijedece minjat?

Kakav je bale?

Kakav je Coutinho ?Mozda bih ga probao na CAM u 42121-2 naravno pocnem na LW pa predjem na CAM ?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 18:39 (goust78).
13 godina
neaktivan

Neymar trenutno 530k, a vjv nece uci u TOTY i vrati ce se na 600k. Kupite da ga dok je jeftin.  

Mene nosi zadnjih par WL. Ovo je ucinak ovog sto sam dobio u packu, drugog sam prodao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 18:37 (zagid3).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Vidim da se žalite na ikone i jake kartice, ponekad sam i ja zbog toga frustriran, ali iz osobnog iskustva mogu reći da ikona ili Ronaldo ništa ne znači ako je igra odlučila da ne možeš zabit gol.

Iskreno, očekivao sam više golova od Ronalda i moram priznati da čak polako razmišljam da ga prodam jer mi je žalosno da me razbijaju neke ekipe s običnim gold igračima, a ja imam Ronalda i Socratesa u ekipi.

Znači Ronaldo će prije dati gol s 30m iz finesa ili neku kerefeku će izvesti s 20m nego kad mu namjestim loptu na 5m.

Takve lopte mu obično odlaze u prečku ili preko gola i to me frustrira.

Pogotovo što fines koristim vrlo rijetko jer mi to ide na kurac.

Što se ikone tiče, Socrates mi je untradable pa ga ne mogu prodat, ali on će ipak zabiti češće i bolje od Ronalda.

Kad vidim da nitko ne može zabit, onda ponekad guram samo na Socratesa jer on u takvim situacijama jedini može nešto napraviti.

Ovo što pišete za promjenu raspoloženja igrača tijekom igre se očito događa svima.

Ja svaki dan imam nekoliko partija gdje moram krv pišat da zabijem gol puno slabijim igračima od sebe i puno slabijim ekipama, a ponekad mi je svaka akcija savršena i svaki šut gol - jebeni užas.

Evo konkretno jučer jedna partija - lik ima pola ekipe nonrare gold igrače, a ovi rare su mu svi prosječni.

U sredini je imao nonrare iz Barcelone nekog brazilca - ne sjećam se imena - znači ta kartica je 70 minuta bila čudo - kakav Gulitt, kakav Kante - sve lopte je uzimao s lakoćom, uvijek je bio na pravom mjestu da presiječe loptu - strava.

Tip mi je jedanput prišao golu i zabio iz finesa sa 20m s nekim noname igračem, a ja opsjedam njegov gol i ne mogu ništa.

I onda od 80-90 mu zabijem 3 gola iz tri napada i to dva gola iz glupih odbijanaca i situacija koje ne volim niti ih želim imati dok igram.

Ne, FIFA je tako isprogramirana da Ronaldo promašuje mrtvace s 5m do 80 min i onda zadnjih 10 min cijela moja ekipa poludi i odigra savršeno - to mi je jadno.

A gle ja vjerujem da se ponekad zna umiješat skripta u gameplay, ako ne onda se pretvorim u najnesretnije biće u našoj galaksiji. Recimo sad pred pola sata igrao sam tekmu na kojoj sam s pefect timed finishingom(dakle zeleno) gađao stative i precke i to je trajalo punih 80 min. Tad je on zabio s 30 metara finjak i opaca do 90 su mi se igraci probudili i pobjedio sam 2:1, također na glupe finese udarce. KDB i IF Lacazzete su mi ispromašivali ili bolje receno iznapucavali courtua na golu. Tako da mislim da oni drže do nekih standarda da ne možeš napraviti sad ću bubnut 30-0, ako ne iskrcas neku lovu na FP. Jer na kraju dana ipak je važnije da oni zadrže one koje mogu muzsti jer s nama koji mislimo samo igrat nemaju prevelike koristi ako nisi eksponiran i promoviras fifu.

Zvuci ko teorije zavjere al, više puta mi se dogodilo da jednostavno nisam mogao zabiti gol. Ili sam gađao stative ili mi je igrac izveo krivu animaciju kod šuta ili su svi udarci išli po sredini gola i svasta. Sve u svemu pizdarija. Razmisljao sam da prestanem igrat nakon gold3, al sam zaboravio da ce poceti TOTY pa ajde da dobijem nekve top lvl pakete. Sad sam trenutno gold2 i imam jos 6 utakmica za odigrat. Možda dojuri koji plavac iz paketa. :D

13 godina
FIFA 19

Evo, gore sam pisao o Ronaldu.

Igram sad WL i utamica u produžetku 120 min i probijem s Neymarom bok i u kontru idem, vidim Ronaldo me prati po sredini i gurnem mu loptu, on izlazi sam na golmana 1 na 1 i s 5m puca pored gola.

To je bila utakmica koju nisam smio dobiti u regularnom vremenu i to je to.

Sljedeća utamica, igram protiv tipa koji ima Ronalda, Neymara, Gerrarda i Blanca + ostale kartice odlične.

Moj Ronaldo uvalio het-trick i dobijem ga 4-2 bez većih problema.

Jedan gol iz kornera, a ova dva s ruba šesnaesterca, jedan lijevom u desne rašlje i jedan desnom u lijeve - dva prilično nezgodna udarca, ali je pogodio bez problema.

Očito Ronaldu ne leže udarci s 5m :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...
hrka11 kaže...

Sta slijedece minjat?

Kakav je bale?

Kakav je Coutinho ?Mozda bih ga probao na CAM u 42121-2 naravno pocnem na LW pa predjem na CAM ?!

Coutinho je odlican ako znas trikove radit i driblat mana mu je malo slabiji sut i fizicki je slabiji pa ga se lako odgura. Bale je nekad odlican i može sa 30m zabit a nekad fula sa 2m sve u svemu je odlicna kartica dok se skripta ne umijesa glavom isto zna super zabit. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
goust78 kaže...
hrka11 kaže...

Sta slijedece minjat?

Kakav je bale?

Dobar je,kao sto ti je kolega spomenio fizicki nije jak,dosta brz,sut nije toliko ni los,ali ne koristim krila toliko,promjenim formaciju u igri pa mi on na cam dodje i ok je.

More li mi netko objasnit ovo sto sad izlaze toty sta se desava s obicnim karticama istih igraca?

Moze li se tu zaradit ista sada?

17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Evo, gore sam pisao o Ronaldu.

Igram sad WL i utamica u produžetku 120 min i probijem s Neymarom bok i u kontru idem, vidim Ronaldo me prati po sredini i gurnem mu loptu, on izlazi sam na golmana 1 na 1 i s 5m puca pored gola.

To je bila utakmica koju nisam smio dobiti u regularnom vremenu i to je to.

Sljedeća utamica, igram protiv tipa koji ima Ronalda, Neymara, Gerrarda i Blanca + ostale kartice odlične.

Moj Ronaldo uvalio het-trick i dobijem ga 4-2 bez većih problema.

Jedan gol iz kornera, a ova dva s ruba šesnaesterca, jedan lijevom u desne rašlje i jedan desnom u lijeve - dva prilično nezgodna udarca, ali je pogodio bez problema.

Očito Ronaldu ne leže udarci s 5m :P

A šta ćeš, ma ja se vise ni ne sekiram nit kad izgubim na sumljivo. Ako vidim da me neide prestanem igrat umjesto da trošim vrijeme na tekme radim nešto drugo pa do kud doguram doguram :D

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Serveri su takav odron da samo oni mijenjaju gameplay toliko da nije potreban momentum, slider ili neka treća budalaština. Igra koja zahtjeva brze reakcije i u kojoj je AI isprogramiran na ovaj način i pomaže u ovoj količini ne smije sebi dopustit ovakvo kašnjenje kontrola. Pa igrač oko kojeg se u radiusu od 20 metara ne nalazi niko i koji prima ultra sporu loptu i ima ball control i sve žive statse visoko ne može da iskontroliše loptu 3 sekunde. Ostale stvari nema potrebe komentarisati. Ovo je najgora fifa u historiji. Odron od fudbala.

4 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Ma taj cijeli koncept nogometnih igri se mora promijeniti zasto mi svake godine imamo novi nastavak fife i pesa. Zasto nemamo jednu fifu ili pes 5 godina. Tako bi se mogao usavrsiti gameplay, ispraviti bugove i glitcheve jer zamislite da oni naprave npr. fifu 20 savrsenu svi su sretni sa njome 95% communitya oni bi po ovom konceptu morali 2021 mjenjati igricu a zasto je mjenjati ako je savrsena jednostavno to nema smisla i zato oni nikad nece napraviti savrsenu igricu jer kad bi je napravili mi ne bismo htjeli kupiti nastavak. Igra se jedna fifa 5,6 godina sve se ispegla serveri su odlicni nema bugova i glitcheva, svake godine u 9.mjesecu se resetira sezona i fut pocinje ispocetka bas kao kad se kupi nova fifa i za 5,6 godina neka izbace novu fifu ako su napravili neki bolji engine od sadasnjega.

A kao drugo trebaju vratiti igru na casual da se ne radi za pro igrace vec za prosjecne igrace a citava pro scena neka se prebaci na pro clubs jer to je jedini mod gdje AI ima najmanje utjecaja na igru to je mod koji ima najvise potencijala samo sto se nimalo ne ulaze u njega. Znaci bilo bi 11 pro igraca u timu i onda bi se vidjelo tko je nogometno najpametniji, tko je najbolji skiller, tko najbolje cita igru, tko je najbolji golman. Jebes ovo 1na1 mod kako to moze biti esport ako 50% stvari odlucuje AI i uvijek moze netko biti zakinut ni kriv ni duzan. 

Treba se desiti revolucija kod nogometnih igrica. 20 godina fifa i pes stancaju igre svake godine bezveze

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 19:42 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...
cicek kaže...

Ja sam probao stiskati L2 ali onda još lakše budem izguran. U nekim situacijama u trku kada stisnem L2 znam se odbiti od protivnika i izletiti ispred njega a on posrne ali kada sam s dvije noge na zemlji i želim se zagraditi stiskanje L2 pokazalo mi se lošim. Bolje je samo držanje L2. Ovo u trku je izgleda sve u timingu kada trebaš početi nabijati po L2 jer vidim da mi fora ne pali svaki put.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 21:54 (movie).
17 godina
zagid3 kaže...

Neymar trenutno 530k, a vjv nece uci u TOTY i vrati ce se na 600k. Kupite da ga dok je jeftin.  

Mene nosi zadnjih par WL. Ovo je ucinak ovog sto sam dobio u packu, drugog sam prodao.

Dok god igrači glasuju u omjeru 60/40 za neymara, messia i ronalda nema zime. Ovo mi je sada glupo. Do sada su uvijek toty kartice bile 11 najboljih igrača po izboru FIFE a ove godine svatko može glasovati za toty igrače i onda s 40% udjela još sudjeluje EA Sports. Po meni nema zime za neymara jer će se toty momčad slagati komercijalno. Do sada je uvijek najbolje ocjenjena toty kartica bila onog igrača koji je bio proglašen za najboljeg igrača na tom istom izboru. Dakle, koga interesira jedan modrić? Mislim da po prvi put najbolji igrač svijeta neće biti i najbolje ocijenjena kartica.

11 godina

Kolega daj savjet za zaradu :)

Poslusa sam te s kokeom i saulo i zaradio oko 200k,sad samna 400k sta dalje za zaradu?

:)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice