Jeli mi moze netko od elite igraca objasniti kako ovo napraviti. Znaci trcim sa tahom po loptu i iza njega je neprijateljski aubameyang ja sam jako blizu lopte a i on je odmah meni sledja ja stisnem L2 da se zagradim ali aubameyang srusi mog taha bez prekrsaja uzme loptu i zabije gol. Onda sljedeca akcija ja sam sa tahom tocno uz njegovog sterlinga i naguravamo se za loptu i on uspije sa sterlingom izgurati taha a drzao sam L2. Na futheadu sam isao gledat statse i vidio sam da moj tah ima 96 strenght a aubameyang ima 76 strenght a sterling ima 52 strength. Sa kojom kombinacijom tipki ja mogu uciniti fizickog slabijeg igraca da bude super jak. Moj protivnik je sigurno bio top 100 igrac kad je uspio nadjacati sa duplo slabijim i manjim igracem od 69kg igraca koji ima 97kg. U pravom zivotu bi manji igrac morao uzeti neku kemiju da mu poveca toliko snagu da uspije izgurati covjeka koji ima 97kg koji isto trenira svaki dan sto znaci to je 97kg misica a ne sala. Sigurno mora postojati neka caka kao npr. u dragon ballu postoji tehnika kaioken koji povecava osobi snagu za duplo. Pa si nekako razmisljam sto ako su kanadjani uveli nesto slicno kaioken tehnici i sterling je iskoristio i tako uspio nadjacati moga taha ipak su uveli TF koji nema veze sa realnoscu pa mi to nekako i drzi vodu. Ovo da aubameyang srusi taha to vjerujem da se moze desiti samo puknes igraca po nogama u trku i pada odmah bez obzira koliko je jaci od tebe ali onda bi se sudac isto trebao oglasiti. Ovo je igra i to su sve jedinice i nule i ako u igri pise da je moj igrac skoro pa duplo jaci onda bih trebao svaki fizicki duel ja nositi sa tim igracem osim ako suparnicki igrac nije dobio neki boost u snazi onda bi mogao mene nadjacati.Ne znam nisam pametan. Ne znam kako da to bolje analiziram zato trazim vas elite igrace da mi objasnite kako povecati snagu svojih fizickih slabijih igraca i da imam jos jedno pitanje kad se poveca igracu snaga da li mu se i stamina trosi puno brze ili jos nisu izbalansirali?
Nisam elite igrac al sam redovno gold1-2, cesce gold1. Ja ti znam spamat L2 i ako on ima ideju dodavat bilo gdje drugdje osim svojim golmanu zna se nekvom cudnom tehnikom dogodit da moj napadac uzme loptu. Najcesce mi to uspije s brzim igracima koji imaju visoku ocjenu reakcija. Meni je u napadu lukaku pa je malo logicnije ako s njim izguram nekog al znao je i jesus osvojit loptu tako isto sam se cudio iz prve al ve sam naviko. Ja uvije dodaj golmanu da izbjegnem takva sranja.
Znaci drzis sprint i spamas po L2(gradenje).

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24