FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.059.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Jebo im konj mater odvratnu u picku... Ovo vise nije normalno. Ujutro igram, veza milina... 5 od 5 pobjeda. Pustim cijelo popodne na miru jer znam da steka i nije igrivo. Upalim sad... Uzasno, nije jebeno igrivo. Izgubim od lika koji ocigledno nema problema sa vezom, sve mu prolazi... Sve mu je odlicno. 3 gola zabije u razmaku od 30min gdje ja par puta kasnim, odnosno igra kasni, sa standing tackleom. Gubim utakmicu jer si ne mogu pomoc. 

Ocigledno je da ako zelis dobar Rank... Ili igraj od ponoci pa na dalje, ili rano ujutro jer ovako nema smisla. Odvratno da nisu u jebeno stanju postaviti dedikejted servere kako bog zapovijeda.

Slozim si poraz ni kriv ni duzan. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Sjajna kartica flashback Tevez, bolji od Aguera, osim weak foot i workrate segmenta. Ali nema sanse da to uklopim a da ne bude super sub. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
TStefan91 kaže...

Sjajna kartica flashback Tevez, bolji od Aguera, osim weak foot i workrate segmenta. Ali nema sanse da to uklopim a da ne bude super sub. 

Ajde kada složiš javi koliko cca. košta, brutalna kartica.

7 godina
neaktivan

Kostao me 80k, neke igrace imam u klubu.. Prodao sam Aguera i uzeo Van Dijka, a Tevez ce ulaziti na pocetku svakog meca. Zao mi Aguera, samo 13 meceva imam sa njim, 15 golova. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 19:41 (TStefan91).
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav, 

može mala pomoc oko slaganja ekipe, ima  1.6m coinsa za potrosit.

Ovo je tim na koji bi trebao nadovezat ostatak.

PSN : Kocka0908
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razmisljam kako cu za slijedeci tjedan napraviti ekipu sa Piattiem LW, Aguero ST, Salvio RW i Veron(88) kao CM i onda jos okolo njih stavit igrace. Piattia i Salvia imam SBC verzije i vec duze vrijeme zelim tim napravit za njih.

I sad kako je izaso FB Tevez reko stavit cu njega umjesto Aguera i tako igrati slijedeci tjedan. Pogledam cijenu Verona, 88 skocio sa 660k na 750k i dize se, a 86 sa 590k na 750 i dize se...

Ukratko prosla baba s kolacima sto se mog Verona tice

Al ajde barem napokon mogu prodat ove 85 rated sto sam ulozio

17 godina
playertwo kaže...

Po cemu je rare de bryune kralj svemira za rui costu? pricas gluposti.. Igrao sam fifu 18 skoro 500 utakmica s Rui Costom i slozio sam ga i u ovoj fifi i ako ga koristis na pravoj poziciji s pravim chem styleom, zvijer je.. Ne mozes pricat kako je de bruyne bolji od coste jer vjerojatno nisi probao obojicu dovoljno da mozes ih usporedivat, a na temelju toga sto ti tu pises ljudi ce uzeti u obzir i mozda ne sloziti tog rui costu ili bilo kojeg drugog igraca samo zato sto su to negdje procitali. Kad me netko pita kakav mi je ovaj igrac, kakav mi je onaj ili kad me pita za savjet kojeg igraca bi trebao uzeti, uvijek kazem da proba igrati s obojicom jer ne igramo svi jednako, nekome ce odgovarati neka kartica koju ja ne mogu smislit tako da..

Mi ovdje pričamo o kartici koja vrijedi 280k coinsa i o kartici koja vrijedi 750k coinsa. Stoga, drago mi je kada me netko uvjerava da je kartica od 750k coinsa bolja od one od 280k coinsa. Već je to uspjeh za de bruynea. Tvrdiš li da je rui costa tri puta bolji od de bruynea s obzirom da je skoro tri puta skuplji? Sada bih i ja mogao otkriti toplu vodu pa ti reći ako pravilno koristiš de bruynea na pravoj poziciji s pravim che styleom da je zvijer, no neću. Samo ću reći da mi za 280k coinsa de bruyne sve pruža. A bonus je 5* lošija noga i metak od udarca bez razmišljanja kojom ćeš nogom pucati. Za razliku 470k coinsa u cijeni slobodno dodatno ojačaš momčad na nekoj drugoj poziciji. Iz moje perspektive pored de bruynea davati 750k coinsa za rui costu je bacanje coinsa i to u ovom slučaju nepovratno.

7 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 20:31 (Amater443256).
7 godina
neaktivan
NeZnam kaže...

Pozdrav, 

Evo, ova trojica su ti oko 1.3M

Btw kartice dybale, coste i cuadrada ce vjerovatno dobiti upgrade

13 godina
neaktivan
movie kaže...
playertwo kaže...

Mi ovdje pričamo o kartici koja vrijedi 280k coinsa i o kartici koja vrijedi 750k coinsa. Stoga, drago mi je kada me netko uvjerava da je kartica od 750k coinsa bolja od one od 280k coinsa. Već je to uspjeh za de bruynea. Tvrdiš li da je rui costa tri puta bolji od de bruynea s obzirom da je skoro tri puta skuplji? Sada bih i ja mogao otkriti toplu vodu pa ti reći ako pravilno koristiš de bruynea na pravoj poziciji s pravim che styleom da je zvijer, no neću. Samo ću reći da mi za 280k coinsa de bruyne sve pruža. A bonus je 5* lošija noga i metak od udarca bez razmišljanja kojom ćeš nogom pucati. Za razliku 470k coinsa u cijeni slobodno dodatno ojačaš momčad na nekoj drugoj poziciji. Iz moje perspektive pored de bruynea davati 750k coinsa za rui costu je bacanje coinsa i to u ovom slučaju nepovratno.

Napraviti Rui Costu uopce nije lose. Ja sam ga osobno napravio zbog 4 razloga. 1. trenutna cijena ikona (570k) , 2. dobra je kartica, 3. omogucava mi radit hybride(a meni je zabavno igrati s cudnim ekipama), 4. ici ce u sbc za drugu ikonu

Znaci odradis Ruia za 620k i hrpu packova, i ako imas uzas pack luck i tad ce te izaci manje od 570k, nakon nagrada, koliko bi te kostala ikona. Mene je izasao nakon nagrada 400k, a iz kluba za njega nisam nista iskoristio.

Ja cu ga slijedeci tjedan staviti u SBC za Raula jer je Raul  

Ako ga mislis ostaviti u klubu sacekaj da skupis coinsa i dovedes tradeable verziju. Ako ti se nesvidi mozes ga prodati. 

Nista nije crno bijelo.

Edit- po mom misljenju dok ne isprobas karticu u paklu vikend lige, nemozes ju procjeniti do kraja. SB i rivalsi su ruganje i zezanje

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 20:54 (zagid3).
11 godina
protjeran

Ja bi probao sam englezima ima vise opcija.Felipe Anderson pogotov je ekstra opcija.

Sa talijanama nikad nisamvolio igrati ove godine nema se puno opcija u napadu.Doslovno 4,5 igraca.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
zagid3 kaže...

Ja isto imam Ruia u ekipi i dere guzove, ovdje vecina ljudi pise o igracima koje nisu ni probali.

Doslovno me je u 4 utakmice doveo u Div3

Ovdje neki ljudi komentiraju neke ljude a da ne znaju koje momčadi imaju niti s kojim igračima su igrali, ali ok. I mene je auba doslovno sam odgurao u div 4. No vrlo vjerojatno bi isto napravio i aguero ali što ću. Složio sam aubu i sam sebe uvjeravam da je najbolja kartica na svijetu. Doduše, ima odličnu statistiku ali istu takvu je imao i aguero koji je duplo jeftiniji.

edit: sviđa mi se ovo što si rekao. Kupiš ga, probaš pa ako ti se ne sviđa prodaš ga. Meni je stvarno bezeveze dati preko 600k za karticu s kojom poslije mogu obrisati guzicu. Prošle godine sam složio tri icone, u packovima dobio karinu a od izlaska totsa nisam igrao niti s jednom nikada više. Ove godine sam rekao da neću raditi iste gluposti i onda me ponese auba i packovi uz njega. Standardno u packovima nisam dobio ama baš ništa a s aubom sam se vjenčao do ko zna kad. Nadam se da će dobiti zimsku nadogradnju jer je ipak prvi strijelac lige pa ću nekako preboljeti 500k kojih sam sprašio na tu karticu.

Inače, jeftinije mu je složiti loan costu. Sada će to napraviti za manje od 6k coinsa. Stvarno jeftino za odigrati 20 tekmi s iconom. Čisto za probu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 21:12 (movie).
14 godina
neaktivan
Amater443256 kaže...
NeZnam kaže...

Pozdrav, 

Evo, ova trojica su ti oko 1.3M

Mislio sam uzet Ucl Perisica zbog visine, Cuadrada jer sa  ga ima i odlican mi je, i Dybalu, te neku ikonu za napadaca

PSN : Kocka0908
11 godina
SimeKZ kaže...

Sad gledam u fifa balkan grupu, lik izvukel po drugi put CR7. Jbg, kad te hoce, hoce te. 

Koja je grupa to na fb?

Daj link.

Jos jedno pitanje vi sto ste ulozili u 85 igrace npr.saula,koke itd...ocete ih jos drzati ili prodavati?

Ja sam ih kupovao po 9ipo tisuca,a sada idu po 12-13k.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 21:22 (hrka11).
17 godina
The_K kaže...

Gledam pack opening ovog klinca bio je prvi u svijetu a u packovima je zaradio mozda 150k sto je dosta jadno 

Nije jadno već sramotno. Gledam i smijem se a znam da mu nije do smijeha. Kakva su mu sranja izlazila, ja bih infarkt dobio. Danas odradim marquee, stvarno jeftino i opet nisam ziher da sam zaradio 5k coinsa. Kakvi su to packovi pa ja to ne mogu vjerovati.

17 godina
Amater443256 kaže...

Zašto bi Dybala trebao dobiti upgrade?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Amater443256 kaže...

Zašto bi Dybala trebao dobiti upgrade?

Mislim da je zamjenio Team of the group stage karticu za UCL live, TOTGS kartice ne dobijaju upgrade.

Hrka11- ja ih osobno prodajem profit je profit, ak cekas nekad izvisis nekad ode gore i operis se. Ja osobno uzmem coinse kad mogu da oslobodim tradepile.

Kupim jednog Matu za 2k, cim sam vidio zahtjeve za Teveza. Reko necu nakupovat brzo ih puno, ima jos Herera(od španjolaca za SBC) u ManU pa sam mislio da nece Mata otici toliko gore. Evo ga preko 8k....

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 21:37 (zagid3).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže... 

edit: sviđa mi se ovo što si rekao. Kupiš ga, probaš pa ako ti se ne sviđa prodaš ga. Meni je stvarno bezeveze dati preko 600k za karticu s kojom poslije mogu obrisati guzicu. Prošle godine sam složio tri icone, u packovima dobio karinu a od izlaska totsa nisam igrao niti s jednom nikada više. Ove godine sam rekao da neću raditi iste gluposti i onda me ponese auba i packovi uz njega. Standardno u packovima nisam dobio ama baš ništa a s aubom sam se vjenčao do ko zna kad. Nadam se da će dobiti zimsku nadogradnju jer je ipak prvi strijelac lige pa ću nekako preboljeti 500k kojih sam sprašio na tu karticu.

Inače, jeftinije mu je složiti loan costu. Sada će to napraviti za manje od 6k coinsa. Stvarno jeftino za odigrati 20 tekmi s iconom. Čisto za probu.

Evo samo da jos nesto kazem sto se tice ove rasprave za Ruia Costu, a mislim da se tice i inace SBC igraca.

Nekad mi je draze potrositi coinse na igraca iako mi neigra, nego da ga nemam. Recimo FB Sturidgea sam odradio, nije mi sjeo i neigra puno šnjime, no nije mi nimalo žao coinsa.

Mislim da svi igramo ovu igru jer volimo ovaj sport, pa nekad napravis i nelogicne odluke kad je u pitanju igrac ili ekipa koju volis.

12 godina
hrka11 kaže...
SimeKZ kaže...

Sad gledam u fifa balkan grupu, lik izvukel po drugi put CR7. Jbg, kad te hoce, hoce te. 

Koja je grupa to na fb?

Daj link.

Jos jedno pitanje vi sto ste ulozili u 85 igrace npr.saula,koke itd...ocete ih jos drzati ili prodavati?

Ja sam ih kupovao po 9ipo tisuca,a sada idu po 12-13k.

https://www.facebook.com/groups/301936976621742/?ref=bookmarks evo linka za grupu

11 godina
protjeran
FIFA 19

Meni je Mbappe najbolja kaertica daleko.Igrao bih 4231 on i bio ST i toliko sam golova dao sa njjim na najjednostavniju loptu u prostor da je bilo smijesno.

Samo sto nikad nisam imao puno coinsa da sastavimmomcad kakvu zelim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

Evo samo da jos nesto kazem sto se tice ove rasprave za Ruia Costu, a mislim da se tice i inace SBC igraca.

Nekad mi je draze potrositi coinse na igraca iako mi neigra, nego da ga nemam. Recimo FB Sturidgea sam odradio, nije mi sjeo i neigra puno šnjime, no nije mi nimalo žao coinsa.

Mislim da svi igramo ovu igru jer volimo ovaj sport, pa nekad napravis i nelogicne odluke kad je u pitanju igrac ili ekipa koju volis.

Složio sam ga i ja čisto zbog nostalgije za nekim prošlim vremenima kada sam krenio igrati fut i isto ne igram s njim. No on je stvarno bio jeftin pa mi nije bilo žao slaganja. Uz to sam se nadao nečemu u packu i naravno nisam dobio baš ništa niti u njegovom slučaju. Sad me svrbi tevez jer je oko 100k. Opet su u igri neki packovi i opet se nadam i znam da neće biti ništa u njima i suzdržavam se. Sjećam se prve sezone u futu tamo negdje 2012 godine i imao sam u napadu aguera i teveza. Oba su tada bila u MC ako se ne varam.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Složio sam ga i ja čisto zbog nostalgije za nekim prošlim vremenima kada sam krenio igrati fut i isto ne igram s njim. No on je stvarno bio jeftin pa mi nije bilo žao slaganja. Uz to sam se nadao nečemu u packu i naravno nisam dobio baš ništa niti u njegovom slučaju. Sad me svrbi tevez jer je oko 100k. Opet su u igri neki packovi i opet se nadam i znam da neće biti ništa u njima i suzdržavam se. Sjećam se prve sezone u futu tamo negdje 2012 godine i imao sam u napadu aguera i teveza. Oba su tada bila u MC ako se ne varam.

Odigraj offline season game ili SB na nekoj manjoj tezini. Mislim da je weekly objective 3 driven gola za Tevez 3 game loan

12 godina
FIFA 19

Ovaj bale je tako strgana kartica frajer mi je zabio sva 4 puta iz kick offa sa 30m finese bez TF sa desnom nogom bas kao iz onog video sto smo podijelili ovdje prije par mjeseci. Frajer ima weak foot 3 zvijezdice ali puca koda ima 5. Svaki put stavim formaciju 5 igraca iza pokrijem mu lijevu nogu a on je samo zvizne sa desnom nogom prodje kroz sve moje igrace i udje u gol. Pokusao sam ja isto sa krosom tako odmah iz kick offa kao i on tri dupla dodavanja nasao se na 30m i zapucao ali mi svaki put njegovi obranbeni blokirali loptu. Pa sam morao klasicno zabijat sa 5m golove premda sam i od tud zabio samo 3 puta od mogucih 8. AKo imate coinse kupujte balea elite 1 je zagarantiran snjime. Da frajer tako puca u pravom zivotu nitko ne bi ni pricao o Messiu i Ronaldu mislili bi da su prosjecni igraci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 0:08 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Koliko ispadne Teveze otprilike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Jeli mi moze netko od elite igraca objasniti kako ovo napraviti. Znaci trcim sa tahom po loptu i iza njega je neprijateljski aubameyang ja sam jako blizu lopte a i on je odmah meni sledja ja stisnem L2 da se zagradim ali aubameyang srusi mog taha bez prekrsaja uzme loptu i zabije gol. Onda sljedeca akcija ja sam sa tahom tocno uz njegovog sterlinga i naguravamo se za loptu i on uspije sa sterlingom izgurati taha a drzao sam L2. Na futheadu sam isao gledat statse i vidio sam da moj tah ima 96 strenght a aubameyang ima 76 strenght a sterling ima 52 strength. Sa kojom kombinacijom tipki ja mogu uciniti fizickog slabijeg igraca da bude super jak. Moj protivnik je sigurno bio top 100 igrac kad je uspio nadjacati sa duplo slabijim i manjim igracem od 69kg igraca koji ima 97kg. U pravom zivotu bi manji igrac morao uzeti neku kemiju da mu poveca toliko snagu da uspije izgurati covjeka koji ima 97kg koji isto trenira svaki dan sto znaci to je 97kg misica a ne sala. Sigurno mora postojati neka caka kao npr. u dragon ballu postoji tehnika kaioken koji povecava osobi snagu za duplo. Pa si nekako razmisljam sto ako su kanadjani uveli nesto slicno kaioken tehnici i sterling je iskoristio i tako uspio nadjacati moga taha ipak su uveli TF koji nema veze sa realnoscu pa mi to nekako i drzi vodu. Ovo da aubameyang srusi taha to vjerujem da se moze desiti samo puknes igraca po nogama u trku i pada odmah bez obzira koliko je jaci od tebe ali onda bi se sudac isto trebao oglasiti. Ovo je igra i to su sve jedinice i nule i ako u igri pise da je moj igrac skoro pa duplo jaci onda bih trebao svaki fizicki duel ja nositi sa tim igracem osim ako suparnicki igrac nije dobio neki boost u snazi onda bi mogao mene nadjacati.Ne znam nisam pametan. Ne znam kako da to bolje analiziram zato trazim vas elite igrace da mi objasnite kako povecati snagu svojih fizickih slabijih igraca i da imam jos jedno pitanje kad se poveca igracu snaga da li mu se i stamina trosi puno brze ili jos nisu izbalansirali?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 0:59 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Koliko ispadne Teveze otprilike?

Oko 120k

9 godina
neaktivan
movie kaže...
playertwo kaže...

Po cemu je rare de bryune kralj svemira za rui costu? pricas gluposti.. Igrao sam fifu 18 skoro 500 utakmica s Rui Costom i slozio sam ga i u ovoj fifi i ako ga koristis na pravoj poziciji s pravim chem styleom, zvijer je.. Ne mozes pricat kako je de bruyne bolji od coste jer vjerojatno nisi probao obojicu dovoljno da mozes ih usporedivat, a na temelju toga sto ti tu pises ljudi ce uzeti u obzir i mozda ne sloziti tog rui costu ili bilo kojeg drugog igraca samo zato sto su to negdje procitali. Kad me netko pita kakav mi je ovaj igrac, kakav mi je onaj ili kad me pita za savjet kojeg igraca bi trebao uzeti, uvijek kazem da proba igrati s obojicom jer ne igramo svi jednako, nekome ce odgovarati neka kartica koju ja ne mogu smislit tako da..

Glupo je usporedivati njihove cijene posto znas i sam zasto je takva razlika u cijeni, ne moram ti to objasnjavat, a i sam si krenuo s pricom kako je de bruyne svemir za rui costu, ja sam samo se ukljucio u pricu jer si postavio pitanjje zasto takva histerija za ikonama.. ljudi slazu ono sto im se svida, isto tako si i i sam naveo kako neces raditi neke greske iz prijasnjih fifa ali si opet slagao neke untradable igrace jer tako FUT funkcionira, a i mi smo takvi da stalno nesto novo zelimo isprobat, imat, otvarat packove.. Tako da isprve nisam skuzio tocno zasto si takvo pitanje uopce postavio, ali vidio sam da je netko naveo 4 razloga zasto je slozio rui costu i s time se apsolutno slazem, sa svakim od njih, pa eto ti svih odgovora.. ionako svi vecinom imaju iste ekipe, vrti se istih 20 igraca, uvijek je lijepo vidjet nesto drugacije, a uz ikonu stavis bilo kojeg igraca, slozis neki hybrid..

13 godina
FIFA 19

Igram sad WL. Najbolje iskustvo WLa. Zapalo me da ostanem budan u ovo doba pa reko ajde da odigram jednu. Toliko me vuklo igrat da sam 3 tekme odigro, sve tri tekme satro protivnike. Trenutacno sam na 8-1. Fluidno, responzivno, niti naznake na stucanje igre. Jednostavno mi nije jasno zasto ne boostaju te svoje servere i ne naprave stvar kako treba, jer je ovo milina igrat.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Jeli mi moze netko od elite igraca objasniti kako ovo napraviti. Znaci trcim sa tahom po loptu i iza njega je neprijateljski aubameyang ja sam jako blizu lopte a i on je odmah meni sledja ja stisnem L2 da se zagradim ali aubameyang srusi mog taha bez prekrsaja uzme loptu i zabije gol. Onda sljedeca akcija ja sam sa tahom tocno uz njegovog sterlinga i naguravamo se za loptu i on uspije sa sterlingom izgurati taha a drzao sam L2. Na futheadu sam isao gledat statse i vidio sam da moj tah ima 96 strenght a aubameyang ima 76 strenght a sterling ima 52 strength. Sa kojom kombinacijom tipki ja mogu uciniti fizickog slabijeg igraca da bude super jak. Moj protivnik je sigurno bio top 100 igrac kad je uspio nadjacati sa duplo slabijim i manjim igracem od 69kg igraca koji ima 97kg. U pravom zivotu bi manji igrac morao uzeti neku kemiju da mu poveca toliko snagu da uspije izgurati covjeka koji ima 97kg koji isto trenira svaki dan sto znaci to je 97kg misica a ne sala. Sigurno mora postojati neka caka kao npr. u dragon ballu postoji tehnika kaioken koji povecava osobi snagu za duplo. Pa si nekako razmisljam sto ako su kanadjani uveli nesto slicno kaioken tehnici i sterling je iskoristio i tako uspio nadjacati moga taha ipak su uveli TF koji nema veze sa realnoscu pa mi to nekako i drzi vodu. Ovo da aubameyang srusi taha to vjerujem da se moze desiti samo puknes igraca po nogama u trku i pada odmah bez obzira koliko je jaci od tebe ali onda bi se sudac isto trebao oglasiti. Ovo je igra i to su sve jedinice i nule i ako u igri pise da je moj igrac skoro pa duplo jaci onda bih trebao svaki fizicki duel ja nositi sa tim igracem osim ako suparnicki igrac nije dobio neki boost u snazi onda bi mogao mene nadjacati.Ne znam nisam pametan. Ne znam kako da to bolje analiziram zato trazim vas elite igrace da mi objasnite kako povecati snagu svojih fizickih slabijih igraca i da imam jos jedno pitanje kad se poveca igracu snaga da li mu se i stamina trosi puno brze ili jos nisu izbalansirali?

Zato što je igra retardirana. Meni danas nakon 10 sezona u singleu prebacilo na najveću težinu, nema teoretske šanse pobijedit, branim se cijelu tekmu i onda u zadnjih 5min dobijem 2 gola iz ničeg. A moj tim 80-85 igrači, protivnički 65-70. To može biti samo u ovako retardirano zamišljenoj igri kao što je ova fifa. Da ne spominjem izmišljene faule, nesuđenje očitog igranja rukom protivničkih igrača, usporavanje mojih, savršena dodavanja između mojih igrača preko pol igrališta, itd. itd. Da nije jadno, bilo bi smiješno.

SimeKZ kaže...

Igram sad WL. Najbolje iskustvo WLa. Zapalo me da ostanem budan u ovo doba pa reko ajde da odigram jednu. Toliko me vuklo igrat da sam 3 tekme odigro, sve tri tekme satro protivnike. Trenutacno sam na 8-1. Fluidno, responzivno, niti naznake na stucanje igre. Jednostavno mi nije jasno zasto ne boostaju te svoje servere i ne naprave stvar kako treba, jer je ovo milina igrat.

Ne znam šta bih ti rekao, ja uvijek doživljavam isti pattern od morona kad igram online, neovisno o kojem vremenu igranja se radi - dok je neriješeno ili dok moron vodi, igra radi normalno, čim ja povedem, u 80% slučajeva, ekipa pali torrente ili koji k već i onda krene lagganje do bola, naravno meni lagga, njima očito ne jer imaju savršena dodavanja i kontrolu lopte.

17 godina
The_K kaže...

Sjeti se da je prošle godine sterling na kari nosio van dijka, bacio ga van terena, uzeo mu loptu i zabio gol. Poslije se van dijk žali da je bio prekršaj na njemu. Mislim si, ako mrcinu od 2m može izgurati takav patuljak onda nisi niti zaslio da ti se svira prekršaj. No eto događa se. Problem je što se u ovoj igri to stalno događa. Ista stvar koju opisuješ događa se i meni. Nije lik neki igrač ali u svakom duelu me nosi na kari. Ja se nisam sve ove godine naučio gurati u napadu jer razmišljam kako zabiti gol a ne kako zagraditi loptu dok se u obrani dobro remplam jer samo razmišljam kako ga ne primiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice