FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.058.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 19
Deadeye kaže...

Ovi totw sbc packovi su ispali teska prevara kao i svi drugi. Malo teorija zavjere ako me sjecanje sluzi iz prosle fife najbolji packovi su mi bili kada bi ih otvorio nakon nekog vremena neigranja, mozda tjedan dana je bilo u pitanju. Probat cu kad se skupi nesto u kosarici napravit kakvu pauzicu pa okusat srecu kada sa blagoslovljenom vodicom poskropim komp

Ja nisam igrao dva tjedna pa sam dobio k iz 3 totw paketa

12 godina
FIFA 19

Prijavio sam se na turnir na faceu u grupi fifa balkan i isao sam odigrati par tekmi da se malo izvjezbam prije nego krenem turnir igrat. Odigrao sam 13 utakmica dns i niti jednom nisam popizdio svaki put kad bi mi se desila glupost imao bi meh grimasu kao dolje na slici. Cudim se samom sebi kako me igra nije izivcirala a imao sam 3 poraza, 2 nerijesene i 8 pobjeda. Sasvim sam zadovoljan bio svojom igrom premda nisam igrao 2 tjedna ali sutra ce biti test u WL jer ipak sam igrao diviziju 4 i tu su mi pucali 2,3 puta sa 30m sto je jako malo za fifu19. Slozio sam si ove dvije momcadi od untredable i cheap igraca pa ako ima netko neki prijedlog kako bi mogao nadograditi ove momcadi do 100k coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
Deadeye kaže...

Ovi totw sbc packovi su ispali teska prevara kao i svi drugi. Malo teorija zavjere ako me sjecanje sluzi iz prosle fife najbolji packovi su mi bili kada bi ih otvorio nakon nekog vremena neigranja, mozda tjedan dana je bilo u pitanju. Probat cu kad se skupi nesto u kosarici napravit kakvu pauzicu pa okusat srecu kada sa blagoslovljenom vodicom poskropim komp

Ja nisam igrao dva tjedna pa sam dobio k iz 3 totw paketa

Ti packovi su bili cisto da isprazne 83+ igrace s klubova i sto vise coinsa kako bi morali kupovati packove za toty.

Ja sam isto ajmo rec nasjeo na tu foru ali nadao sam se pogbi ili sonu posto znam da toty necu taknut. :D

9 godina
neaktivan
FIFA 19

danas bi mogao biti neki jači ligaški SBC, marketinški gledano - da izmuzu coinse prije TOTY-a

0 0 hvala 0
12 godina
dr4zh3n kaže...

danas bi mogao biti neki jači ligaški SBC, marketinški gledano - da izmuzu coinse prije TOTY-a

Te ligaske SBC-e bit ce najbolje slagati za vrijeme toty-a. Svi igraci ispod 82 ratinga ce pasti na discard cijenu od ogromne kolicine pakatica koje ce se otvoriti jer morate racunati na to da ljudi nece samo kupovati pointse vec ce i skupljati paketice do totya i onda ih sve otvoriti odjednom

13 godina
neaktivan

Ja ocekujem neki Flashback friday SBC ili nesto u tom smislu, prije svakog promoa su sa takvim sbc-em pocistili ljude od coinsa.

+sjelo bi mi kao budali šamar jer mi je transfer lista vec par dana puna Kokea, Aspasa i ekipe pa bi ih se volio rjesit

Edit- Koga bi voljeli vidjeti za Flaschbak friday?  Ibarba da nas progoni u igri i u snovima kao 2013te?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 10:13 (zagid3).
12 godina
zagid3 kaže...

Ja ocekujem neki Flashback friday SBC ili nesto u tom smislu, prije svakog promoa su sa takvim sbc-em pocistili ljude od coinsa.

+sjelo bi mi kao budali šamar jer mi je transfer lista vec par dana puna Kokea, Aspasa i ekipe pa bi ih se volio rjesit

Edit- Koga bi voljeli vidjeti za Flaschbak friday?  Ibarba da nas progoni u igri i u snovima kao 2013te?

Do sada su uvijek izbacivali flaschback kartice sa kojima se moze napraviti neki link. Ibarbo bi bio beskoristan jer je kolumbijac i igra u japanskoj ligi

15 godina
FIFA 19

Ovaj vikend sam odlučio isprobati ovu "first owner" BPL ekipu.

Inače prošli vikend sam napokon uhvatio vremena odigrati cijelu WL, ali naravno nagrade kita, ni Edena ni Bobbyja.

Mada sam sinoć išao isprobati u rivalsima Andersona, i zbilja je odlična kartica.

Edit: Mahrez nije 1st owner :(

Momčad+za+ovu+WL Momčad+za+ovu+WL
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 10:53 (soft).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja jučer u players picku dobio Rashforda.

Probao ga jednu partiju - kao da igram s igračem manje - takav dojam je ostavio na mene.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Trenutni tim stim da mi je na LM Son koji mi se ne vidi u igri nikako .

Da li je Mane bolji ?Ima li neki drugi predlog za RM i LM ?

Ostatkom ekipe sam zadovoljan .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Pokušaj s 4-2-3-1(2) formacijom.

Ja sam je jucer probao cisto iz dosade i isto sam stavio sona na LM i lik trci ko lud.

9 godina
neaktivan
cicek kaže...
goust78 kaže...

Pokušaj s 4-2-3-1(2) formacijom.

Ja sam je jucer probao cisto iz dosade i isto sam stavio sona na LM i lik trci ko lud.

Probacu i to . :)

13 godina
neaktivan
The_K kaže...
zagid3 kaže...

Do sada su uvijek izbacivali flaschback kartice sa kojima se moze napraviti neki link. Ibarbo bi bio beskoristan jer je kolumbijac i igra u japanskoj ligi

9 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

Mislim da ni ne moze usporedjivati ta dva igraca jer su skroz razliciti. Kante je klasicni cdm dok je rui costa cam. Ako misli da mu je Kante u obrani neophodan onda je bolje da ga proda ako misli da moze u obrani bez njega neka ga proda ali i koristila bi informacija koga ima na camu. Mozda je bolje kupiti De Bruyna koji ima bolji udarac od njega i statse za dodavanje. Kasnije ga ipak moze prodati kada dodje netko bolji dok je sa Rui Costom ozenjen do kraja igre

Ne kužim tu histeriju za iconama? Pa rare de bruyne je kralj svemira za tog costu. Uzeo bih ga kada bi bio 50% jeftiniji od de bruynea a i tada bih dobro razmislio. Meni osobno, de bruyne je čudesna kartica.

Po cemu je rare de bryune kralj svemira za rui costu? pricas gluposti.. Igrao sam fifu 18 skoro 500 utakmica s Rui Costom i slozio sam ga i u ovoj fifi i ako ga koristis na pravoj poziciji s pravim chem styleom, zvijer je.. Ne mozes pricat kako je de bruyne bolji od coste jer vjerojatno nisi probao obojicu dovoljno da mozes ih usporedivat, a na temelju toga sto ti tu pises ljudi ce uzeti u obzir i mozda ne sloziti tog rui costu ili bilo kojeg drugog igraca samo zato sto su to negdje procitali. Kad me netko pita kakav mi je ovaj igrac, kakav mi je onaj ili kad me pita za savjet kojeg igraca bi trebao uzeti, uvijek kazem da proba igrati s obojicom jer ne igramo svi jednako, nekome ce odgovarati neka kartica koju ja ne mogu smislit tako da..

13 godina
neaktivan

Ja isto imam Ruia u ekipi i dere guzove, ovdje vecina ljudi pise o igracima koje nisu ni probali.

Doslovno me je u 4 utakmice doveo u Div3

17 godina
FIFA 19

Ekipa ne pase mi 4-3-3 jednostanvo me prelako buse... iako imam i ja svojih momenata.

Moze preporuka neke gusce formacije i tima do oko 320k coinsa max

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Ekipa ne pase mi 4-3-3 jednostanvo me prelako buse... iako imam i ja svojih momenata.

Niko tebe ne tjera igrati 433... Ako ti 433 pase radi chemistrya. Ingame promijeni u 4231 narrow i to je to. Koristi sve mogucnosti koje ti igra da, kako bi sebi olaksal i prilagodil igranje. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Niko tebe ne tjera igrati 433... Ako ti 433 pase radi chemistrya. Ingame promijeni u 4231 narrow i to je to. Koristi sve mogucnosti koje ti igra da, kako bi sebi olaksal i prilagodil igranje. 

Imam Hybrid ekipu i onda sam fiksiran radi Chema na neku taktiku..

Drugo je da imam sve igrace iz iste lige pa onda mijenjam to bez problema.. ovako u vecini slucajeva ne pase...

Ma sad sam prodao vec 80% ekipe i slazem si def. momcad koje je vise def. orijentirana a za napad cu iz kontre ili strpljivo.

Golman mi je jako bitan.

17 godina
neaktivan
playertwo kaže...
movie kaže...
The_K kaže...

Mislim da ni ne moze usporedjivati ta dva igraca jer su skroz razliciti. Kante je klasicni cdm dok je rui costa cam. Ako misli da mu je Kante u obrani neophodan onda je bolje da ga proda ako misli da moze u obrani bez njega neka ga proda ali i koristila bi informacija koga ima na camu. Mozda je bolje kupiti De Bruyna koji ima bolji udarac od njega i statse za dodavanje. Kasnije ga ipak moze prodati kada dodje netko bolji dok je sa Rui Costom ozenjen do kraja igre

Ne kužim tu histeriju za iconama? Pa rare de bruyne je kralj svemira za tog costu. Uzeo bih ga kada bi bio 50% jeftiniji od de bruynea a i tada bih dobro razmislio. Meni osobno, de bruyne je čudesna kartica.

Po cemu je rare de bryune kralj svemira za rui costu? pricas gluposti.. Igrao sam fifu 18 skoro 500 utakmica s Rui Costom i slozio sam ga i u ovoj fifi i ako ga koristis na pravoj poziciji s pravim chem styleom, zvijer je.. Ne mozes pricat kako je de bruyne bolji od coste jer vjerojatno nisi probao obojicu dovoljno da mozes ih usporedivat, a na temelju toga sto ti tu pises ljudi ce uzeti u obzir i mozda ne sloziti tog rui costu ili bilo kojeg drugog igraca samo zato sto su to negdje procitali. Kad me netko pita kakav mi je ovaj igrac, kakav mi je onaj ili kad me pita za savjet kojeg igraca bi trebao uzeti, uvijek kazem da proba igrati s obojicom jer ne igramo svi jednako, nekome ce odgovarati neka kartica koju ja ne mogu smislit tako da..

Meni je kdb odlican. Rui costu bi napravio cisto da razbijem monotoniju a cdm igraci mi se i tako i onako samo setkaraju gore dole posto mi je lakse braniti s cb igracima pa ne trcim toliko s cdm-ovima. Morat cu sacekat opet cet i wl pa da vidim ako ce me iznenadit s nekvih neocekivanih 100k jer trenutno mi prodaja kantea nebi omogucila da napravim 2/3 rui coste. 

13 godina
toxic kaže...
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Drugo je da imam sve igrace iz iste lige pa onda mijenjam to bez problema.. ovako u vecini slucajeva ne pase...

Ma sad sam prodao vec 80% ekipe i slazem si def. momcad koje je vise def. orijentirana a za napad cu iz kontre ili strpljivo.

Golman mi je jako bitan.

Kad namjestis u tactic screenu taktike... Kakva da ti je attacking, kakva ultra attack i ostalo,to ti ne utjece na shem. Pa ja starta sa 433 a u igri igram 4231 gdje mi Dembele i Bale igraju CAMove.

Odi na YouTube i pogledaj, sve ti je tamo objasnjeno.

17 godina
SimeKZ kaže...
toxic kaže...
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Golman mi je jako bitan.

Kad namjestis u tactic screenu taktike... Kakva da ti je attacking, kakva ultra attack i ostalo,to ti ne utjece na shem. Pa ja starta sa 433 a u igri igram 4231 gdje mi Dembele i Bale igraju CAMove.

Cek dakle ja sad recimo igram 4-3-3 i odmah na startu opicim na 4-4-2  gdje je kem loš onda mi je zapravo chem od 4-3-3 taktike? iako su ovdje npr 3 x cm a tamo 2 x cdm..

13 godina
toxic kaže...
SimeKZ kaže...
toxic kaže...
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Golman mi je jako bitan.

Cek dakle ja sad recimo igram 4-3-3 i odmah na startu opicim na 4-4-2  gdje je kem loš onda mi je zapravo chem od 4-3-3 taktike? iako su ovdje npr 3 x cm a tamo 2 x cdm..

To ti pokusavam rec, tako je.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Moja neka ideja kad igram fifu je da uvek imam CDM igraca koji je visok, snazan i pristojno brz, ima high workrate u odbrani i medium ili jos bolje low u napadu, kod mene je to Rijkaard. Pored njega imam nekoga kome namestim stay back, ali je nesto brzi box to box igrac, kod mene je to Torreira, i jednog ofanzivnog kome namestim stay forward, po mogucstvu high/high workrate, kod mene je to KDB. I sada oko ove polemike Rui ili KDB ne vidim zasto ne bi mogli da igraju obojica, KDB kao box to box a Rui kao CAM. Uzecu Rui Costu na loan pa cu videti kako se uklapa. Inace, ovo je prva Fifa koju igram online, igrao sam i Fifu 18 ali zanemarljivo u odnosu na ovo sada. Ono sto mi se ne dopada kod igre je to sto staaaalno izbacuju nove kartice i bukvalno svake nedelje za minimalan upgrade izvlace coinse. Black friday, futmas, TOTY, TOTW. Kupis igraca i za mesec dana cena mu padne za 50% u proseku.

0 0 hvala 0
13 godina
TStefan91 kaže...

Moja neka ideja kad igram fifu je da uvek imam CDM igraca koji je visok, snazan i pristojno brz, ima high workrate u odbrani i medium ili jos bolje low u napadu, kod mene je to Rijkaard. Pored njega imam nekoga kome namestim stay back, ali je nesto brzi box to box igrac, kod mene je to Torreira, i jednog ofanzivnog kome namestim stay forward, po mogucstvu high/high workrate, kod mene je to KDB. I sada oko ove polemike Rui ili KDB ne vidim zasto ne bi mogli da igraju obojica, KDB kao box to box a Rui kao CAM. Uzecu Rui Costu na loan pa cu videti kako se uklapa. Inace, ovo je prva Fifa koju igram online, igrao sam i Fifu 18 ali zanemarljivo u odnosu na ovo sada. Ono sto mi se ne dopada kod igre je to sto staaaalno izbacuju nove kartice i bukvalno svake nedelje za minimalan upgrade izvlace coinse. Black friday, futmas, TOTY, TOTW. Kupis igraca i za mesec dana cena mu padne za 50% u proseku.

A jbg, moras ubacivat novi content... ne mozes drzati godinu dana jedno te isto. Sad kad TOTY izade, to ce bit kaos pola mjeseca. SBC, weekly, nagrade... trpali nas budu contentom da ti na uši bude isel van. Al neka, cijelu godinu imas nest i za nekaj igrat. 

9 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

I ja volim CDM-e s high defensive work rateom, probao sam i na toj poziciji kroosa koji je med/med i nije mi toliko odgovarao kao netko tko ima high def.. sto se tice ove debate oko ruija i KDB.. to su dva veoma slicna igraca, dva CAM-a kojima je primarna namjera playmakeri, tako da ja iih ne bi uklopio zajedno ovako kako kazes da bi KDB kao box to box jer mislim da u tom slucaju ne mozes doc do njegovog full potencijala kojeg ti ta kartica moze pruzati, a onda za te coinse koje potrosis na to da ti KDB igra box to boxa radije ulozis na nekog pravog box to box igraca, ali opet kazem, probaj kako tebi odgovara, ne volimo svi isto i ne igramo isto.. Probaj Ruija na loanu, nemas sta izgubit, ako ti se ne svidi nemoj slagat, igraj s KDB-om koji je takoder odlicna kartica na CAM-u

17 godina
neaktivan
playertwo kaže...
TStefan91 kaže...

I ja volim CDM-e s high defensive work rateom, probao sam i na toj poziciji kroosa koji je med/med i nije mi toliko odgovarao kao netko tko ima high def.. sto se tice ove debate oko ruija i KDB.. to su dva veoma slicna igraca, dva CAM-a kojima je primarna namjera playmakeri, tako da ja iih ne bi uklopio zajedno ovako kako kazes da bi KDB kao box to box jer mislim da u tom slucaju ne mozes doc do njegovog full potencijala kojeg ti ta kartica moze pruzati, a onda za te coinse koje potrosis na to da ti KDB igra box to boxa radije ulozis na nekog pravog box to box igraca, ali opet kazem, probaj kako tebi odgovara, ne volimo svi isto i ne igramo isto.. Probaj Ruija na loanu, nemas sta izgubit, ako ti se ne svidi nemoj slagat, igraj s KDB-om koji je takoder odlicna kartica na CAM-u

Ja sam planirao rui costu ko cdm stavit pa da imam zeleni link s onim rb-om s juvea. Dobio sam ga ko crvenu karticu. A muci me sto mi cesto dolaze cdm igraci u priliku za finese s ruba 16 pa da jednog long shootera ubacim u cdm. 

15 godina

Meni najbolje funkcionira 442 sa custom taktikom i instrukcijama iz seasonsa Napoli. Na klupi je Martinez koji ulazi, a skupljam u napadu za Dybalu.

15 godina
FIFA 19

Opet se desilo nesto cudno pa na pocetku tekme AI upravlja i igra umjesto mene. Nakon 3 0 protivnik prekine posto je tezina ultimate. Uglavnom ako postoji neki nacin da se reproducira ova fora onda netko tako moze i varati da dode do vecih divizija. Meni se 2. Dogodilo skroz random i na razlicitim racunalima. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroVandal kaže...

Opet se desilo nesto cudno pa na pocetku tekme AI upravlja i igra umjesto mene. Nakon 3 0 protivnik prekine posto je tezina ultimate. Uglavnom ako postoji neki nacin da se reproducira ova fora onda netko tako moze i varati da dode do vecih divizija. Meni se 2. Dogodilo skroz random i na razlicitim racunalima. 

Kakve su ovo pizdarije?

Kakav AI? Kakva fora? 

12 godina
SimeKZ kaže...
CroVandal kaže...

Kakve su ovo pizdarije?

Kakav AI? Kakva fora? 

Pa AI upravlja tvojim igracima umjesto tebe i ti mozes jedino stisnuti start to se i meni jednom desilo samo sto sam ja izgubio utakmicu

Gledam pack opening ovog klinca bio je prvi u svijetu a u packovima je zaradio mozda 150k sto je dosta jadno 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice