FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.060.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
zagid3 kaže...

Da, mislim da za ekipe od oko 100-300k najvise dobijes u SerieA.

Tak cu i napraviti.

Najprije na transfer sve svoje zaradit kolko se moze.

Imam golda sutra cu dobiti jos 45k itd... imat cu ukupno na raspolaganju danas oko 100k a sutra tih dodatnih 45k+

13 godina
neaktivan

Preporucio bih ti da kupujes igrace prije srijede, jer cetvrkom zbog nagrade dode do inflacije i svi igraci poskupe malo.

Btw stize dobar Totw. Son ST, Pogba, TIF Lala...

Asensio i Koke su ispod 12k, Saul 10.5k ako imate coinsa natovarite ih u klub. Parejo cim je objavljen u totw skocio sa 22k na 25k... 

13 godina
FIFA 19

Dobio u nekom packu dres od Novog Zelanda i zamalo ga discardam, ali pomislim, crni je i lijepo izgleda, da vidim koliko košta na merketu.

Nije bilo niti jednog kad sam provjeravao i stavim ga bezveze za 5.000 coinsa.

Otišao u roku pola sata :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam valjda 50ak dresova discardo budala sad malo gledao nasao 2 koja idu  3 4k i pa sam ih stavio na market samo neznam tko da 5k za dres al ajde

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
zagid3 kaže...

Preporucio bih ti da kupujes igrace prije srijede, jer cetvrkom zbog nagrade dode do inflacije i svi igraci poskupe malo.

Asensio i Koke su ispod 12k, Saul 10.5k ako imate coinsa natovarite ih u klub. Parejo cim je objavljen u totw skocio sa 22k na 25k... 

kako sam dobro trejdao :)

nasao sam cijelu obranu za sitne pare koju si naveo

U vezi sa zada allan i SMS te desno CAN

naprijed Icardi Cuardado i Politano za sada

Sutra kupujem Matuida a za LW cu se malo strpiti.

Uglavnom sve zajedno nisam potrosio vise od 90k

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav, ovu formaciju in game stavim 4231,firmino cam, mane napadac jesus lijevo krilo.

U division rivalsu razvaljujem ali ne znam kakak cu bit u WL. 

Sta mislite da prodam jesusa, manea i williana i kupin LUKAKUA, MAHREZA I SONA. ovu zadnju dvojicu bih zbog long shots jer sam uvjezbao TF

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Btw kakav je IF Wijnaldum? 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Amater443256 kaže...

Pozdrav, ovu formaciju in game stavim 4231,firmino cam, mane napadac jesus lijevo krilo.

Sta mislite da prodam jesusa, manea i williana i kupin LUKAKUA, MAHREZA I SONA. ovu zadnju dvojicu bih zbog long shots jer sam uvjezbao TF

Sve si odlično naveo, u 4-2-3-1 Sona na lijevog CAM-a, Mahreza na desnog CAM-a i Firmina na srednjeg CAM-a, i peri za Jesusom naprijed, tako sam ja igrao dobar dio vremena i bili su odlični, meni Lukaku nikako nije sjeo, moj savjet ti je da pereš sa Jesusom i skupljaš za Aguera, nema smisla imat daj međukorak sa Lukakuom ili Keanom,  bar nema meni.

Na CDM-u sam imao Fabinha i baš IF Wijnalduma, i bio mi je odličan, igrao sam sa njim sve dok nisam skupio za Pogbu, i bio sam jako zadovoljan. 

Ja bi na tvom mjestu kupio Sona, Mahreza i Wijnalduma, a onda išao upgradeat poziciju po poziciju sa Van Dijkom, Walkerom, Aguerom itd.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Otvorio sam oko milijun coinsa paketa sada, sve Ultimate paketi, 30 igrače sve rare.. ovakve sam dobivao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
C3c1l kaže...

Otvorio sam oko milijun coinsa paketa sada, sve Ultimate paketi, 30 igrače sve rare.. ovakve sam dobivao..

Zasto si to napravio? Pa u ovoj igri je najgore sto neko moze napraviti je potrositi prave novce ili coinse za koje si trosio svoje dragocjeno vrijeme i zivce u pakete

17 godina
toxic kaže...

Ja uvijek prvo krećem u kupovinu od napada prema obrani. 

7 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...
Amater443256 kaže...

Sve si odlično naveo, u 4-2-3-1 Sona na lijevog CAM-a, Mahreza na desnog CAM-a i Firmina na srednjeg CAM-a, i peri za Jesusom naprijed, tako sam ja igrao dobar dio vremena i bili su odlični, meni Lukaku nikako nije sjeo, moj savjet ti je da pereš sa Jesusom i skupljaš za Aguera, nema smisla imat daj međukorak sa Lukakuom ili Keanom,  bar nema meni.

Na CDM-u sam imao Fabinha i baš IF Wijnalduma, i bio mi je odličan, igrao sam sa njim sve dok nisam skupio za Pogbu, i bio sam jako zadovoljan. 

Ja bi na tvom mjestu kupio Sona, Mahreza i Wijnalduma, a onda išao upgradeat poziciju po poziciju sa Van Dijkom, Walkerom, Aguerom itd.

Hvala na savjetima. Sta si mislio pod ovim? 

13 godina
FIFA 19

Untradable je, al sad je zadnja linija Varane - Ramos... To je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...
C3c1l kaže...

Zasto si to napravio? Pa u ovoj igri je najgore sto neko moze napraviti je potrositi prave novce ili coinse za koje si trosio svoje dragocjeno vrijeme i zivce u pakete

Nanervirao sam se 

17 godina
movie kaže...
toxic kaže...

Ja uvijek prvo krećem u kupovinu od napada prema obrani. 

Na kraju sam uzeo Perisica doduse LM za cca 25k pretvorit cu ga u LW.

Ostalo mi je jos 23k to cu nasparat za Matuidia iako nekak mi se cini da bi mi mozda bolje legao neki napadacki orijenirani veznjak..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 9:54 (toxic).
11 godina
zagid3 kaže...

Saul je sada po 9700 coinsa prije 3 dana se prodavao po 14000...prodat cu odma godina i yedera if pa cu kupovat njega i cekat dan dva.

Ili da ne radim to? jer gledam sada if jeder idje po 161 000,a ja gaplatio 155 000,mozda ce bit jos skuplji?

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 10:06 (hrka11).
13 godina
neaktivan

Sve je malo skuplje od cetvrtka do subote jer ljudi dobiju coinse i rade ekipa i potraznja je veca. Nece Ben Yedder ici puno vise gore, mozda 10k.

Ja kupujem Kokea,Diega Costu,Saula zbog savrsenih linkova i 85ratinga pa kada dođe SBC gdje treba kemija i visok rating oni su popularna opcija. Jos su tu Aspas i Asensio sa zelenim linkom snjima.

Buduci da trenutno nema takvog sbc-a oni su pali cijenom i ja sam ulozio u njih coinse koji mi trenutno netrebaju i nije mi problem cekat takav sbc. 

Ovaj puta sam ulozio 600k, i imam jos 400k koje cu dns uloziti. Ako nemate toliko coinsa, predlozio bi vam Nacho Fernandeza koji je trenutno 1600 coinsa, Tah-a po toj cijeni. Raula Albiola i Sulea.

13 godina
FIFA 19

Alba ili Marcelo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zagid3 kaže...

Sve je malo skuplje od cetvrtka do subote jer ljudi dobiju coinse i rade ekipa i potraznja je veca. Nece Ben Yedder ici puno vise gore, mozda 10k.

Ja kupujem Kokea,Diega Costu,Saula zbog savrsenih linkova i 85ratinga pa kada dođe SBC gdje treba kemija i visok rating oni su popularna opcija. Jos su tu Aspas i Asensio sa zelenim linkom snjima.

Buduci da trenutno nema takvog sbc-a oni su pali cijenom i ja sam ulozio u njih coinse koji mi trenutno netrebaju i nije mi problem cekat takav sbc. 

Ovaj puta sam ulozio 600k, i imam jos 400k koje cu dns uloziti. Ako nemate toliko coinsa, predlozio bi vam Nacho Fernandeza koji je trenutno 1600 coinsa, Tah-a po toj cijeni. Raula Albiola i Sulea.

Upravu si...vidim sada koke se za 10k moze uzet inace idje po 14-15k njega i saula sam uzeo imao sam oko 200k kad sam prodao yedera.

Valjda se necu pokajat.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 11:16 (hrka11).
17 godina
FIFA 19

BTW ja igram na PC-u vidim da su na ps4 xone igraci jeftiniji dosta u prosjeku

na ps4 momcad od 100k na pcu kosta 145k coinsa

Zasto je to tako? Pretpostavljam veca baza igraca i samim time konkurencija u prodaji je veca i smanjuju cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

BTW ja igram na PC-u vidim da su na ps4 xone igraci jeftiniji dosta u prosjeku

na ps4 momcad od 100k na pcu kosta 145k coinsa

Zasto je to tako? Pretpostavljam veca baza igraca i samim time konkurencija u prodaji je veca i smanjuju cijene?

Zato jer market na PSu broji preko 8milijuna kartica... PC tu ti tamo premasi 1milijun.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Uradio sam ikonu Campbella danas. Sacekao sam nagrade, ali jedino Mahrez je bio preko 82 pa sam i njega iskoristio za SBC. Dao sam untredable Griezmanna, Wernera, Edersona, Fabinha, Thiaga Silvu, Thauvina, neke informe iz TOTW i nekih 300-400k koinsa. Dvoumio sam se da li da radim Campbella ili Rui Costu ali posto imam De Bruynea odlucio sam se za ovog prvog i po svemu sudeci pogresio, ali videcemo u WL. Sada mi ekipa ovako izgleda. Mozda bih ubacio Milinkovic Savica umesto Torreire, ali mislim da bi mi bio spor vezni red u tom slucaju, nisam siguran. Imam oko 150k, ako neko ima predlog za upgrade neka napise. 

0 0 hvala 0
12 godina
TStefan91 kaže...

Uradio sam ikonu Campbella danas. Sacekao sam nagrade, ali jedino Mahrez je bio preko 82 pa sam i njega iskoristio za SBC. Dao sam untredable Griezmanna, Wernera, Edersona, Fabinha, Thiaga Silvu, Thauvina, neke informe iz TOTW i nekih 300-400k koinsa. Dvoumio sam se da li da radim Campbella ili Rui Costu ali posto imam De Bruynea odlucio sam se za ovog prvog i po svemu sudeci pogresio, ali videcemo u WL. Sada mi ekipa ovako izgleda. Mozda bih ubacio Milinkovic Savica umesto Torreire, ali mislim da bi mi bio spor vezni red u tom slucaju, nisam siguran. Imam oko 150k, ako neko ima predlog za upgrade neka napise. 

Ove godine trositi coinse na obranu je suludo dovoljan ti je neki prosjecan obranbeni i radit ce ti posao kao ikona CB. Jer CB-ovi ovise o igri ako je momentum na tvojoj strani razarat ces sa bilo kojim obranbenim ako je protiv tebe prolazit ce sve kroz njega i ti tu nista neces moci napraviti. Trebas samo ulagati u vezne igrace i u napadace. Bolje da si uzeo Van Dijka  koji je oko 190k i on bi ti radio isti posao kao i Campbell i kasnije kad ti se ne svidi prodas ga. Ja sam imao in form Godina i sa Shadowom je imao sve defanzivne statse 99 i ja ti ne mogu opisati koliku je njemu puta lopta prosla kroz noge ili napravio totalni glupi tackle ili stajao na sasvim glupom mjestu sve ti ovisi do igrice jer ti prakticki sa CB-ovima ne upravljas vec samo sa zadnjim veznim

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 13:58 (The_K).
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Znam, ali mi je bila potrebna ikona da bih mogao da je menjam za neku drugu kad izadje SBC, a sada sam imao previse untredable kartica pa sam uradio njega jer mi je losa odbrana. Inace, jedna od stvari koje mi smetaju je situacija kada protivnicki napadac sutne, lopta pogodi mog igraca koji padne kao da ga je udario grom, a lopta se odbije na nogu protivniku. Najcesce tako primim gol. 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Na kraju sam uzeo Pjanica za 20k.. sjebo sam se jer sam ga mogao piknuti i za manje.

Matuidia cu svakako uzeti no kasnije ako ce biti potrebe.

Vidio sam Allana CL karticu za 17k pa mozda to uzmem umjesto ovog golda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ima netko kakve dobre instructionse za 4231?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...
TStefan91 kaže...

Ove godine trositi coinse na obranu je suludo dovoljan ti je neki prosjecan obranbeni i radit ce ti posao kao ikona CB. Jer CB-ovi ovise o igri ako je momentum na tvojoj strani razarat ces sa bilo kojim obranbenim ako je protiv tebe prolazit ce sve kroz njega i ti tu nista neces moci napraviti. Trebas samo ulagati u vezne igrace i u napadace. Bolje da si uzeo Van Dijka  koji je oko 190k i on bi ti radio isti posao kao i Campbell i kasnije kad ti se ne svidi prodas ga. Ja sam imao in form Godina i sa Shadowom je imao sve defanzivne statse 99 i ja ti ne mogu opisati koliku je njemu puta lopta prosla kroz noge ili napravio totalni glupi tackle ili stajao na sasvim glupom mjestu sve ti ovisi do igrice jer ti prakticki sa CB-ovima ne upravljas vec samo sa zadnjim veznim

Naravno da nije istina tvoja prva recenica.

Moras imat top igraca jer ce on vecinom sam reagirat ako ima visoki defending, pogotovo jos dok ga ti kontroliras + jockey... Neprelazan. Van Dijk, Ramos, Chiellini, Varane, Hernandez IF... Ako hoces visoki ranking,moras ih imat. Da ne pricam o ikona a poput Maldinia i ekipe... U Fifi 18 kad sam imo zadnju liniju Nesta, Ferdinand.... Nikad lakse obranu nisam igral. 

15 godina
FIFA 19

Promjenio squad malo, grizmana prodao i uzeo if iaga i normalnog Bale a. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Lik je dobio 3 puta za redom iste igrace... ja ne vjerujem jbt... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Lik je dobio 3 puta za redom iste igrace... ja ne vjerujem jbt... 

Ja vjerujem u sve nakon sto sam otvorio 10 komada po 125k paketa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice