FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.060.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 19

Ovo je moja ekipa za sada

Imate li prijedlog za bolje?

Ovo je na klupi. Ove loan igrace slabo koristim jer jednostavno to nije moj tim.

Naletio sam na ekipu s hrpu odlicnih igrace sve gold 100% chem preko 87 ocjene pa ih dobim a izgubim od ovih losijih i tak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 19
Shivi kaže...

Evo i mene u vaš klub nakon 2-3 godine pauze...

Nadam se da se necu prisjecat imena svih svetaca te da cu sacuvat zivce za stare dane  

Mah igra ti je vise broken nego sto je bila prije 3 god

12 godina
toxic kaže...

Ovo je na klupi. Ove loan igrace slabo koristim jer jednostavno to nije moj tim.

Naletio sam na ekipu s hrpu odlicnih igrace sve gold 100% chem preko 87 ocjene pa ih dobim a izgubim od ovih losijih i tak...

Trebas prvo napisati koliko coinsa zelis potrositi onda ti mozemo preporuciti neko pojacanje po toj cijeni

17 godina
The_K kaže...
toxic kaže...

Trebas prvo napisati koliko coinsa zelis potrositi onda ti mozemo preporuciti neko pojacanje po toj cijeni

A ne znam mene muci sto ne zelim Kangdobiu imati vec Gustava umjesto njega ali ne mogu nikak to slozit a da Chem bude dobar ..

Sad skupljam coinse za bolju momcad i to je to. Svakako ako imate preporuku sto prvo mijenjati i kojim redom poslusat cu ali taktika je 4 4 2 s dva def vezna koji je jedan orijentiram iskljcivo na def dok jedan ima napadacku ulogu. Bocni igraci idu stalno naprijed i to mi daje dobre proboje sa strane. Rodrigo je ubojica a ovaj Williams tako tako..

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Kazu da veceras od ikona dobijamo SBC Crespa, pa mi je na pamet pala mogucnost da zamenim svoju ikonu za njega. Imam Rijkaarda na CDM i u slucaju da njega dam u SBC imao bih Milinkovic Savica i Fabinha na toj poziciji. Ovako trenutno izgleda moj tim, napadac mi je najpotrebniji, Griezmann mi nikako ne lezi a untredable je, i Werner mi je isto los. Sta mislite, ima li tu logike ili me samo vuku paketi iz SBC-a? I koja bi bila alternativa u unapredjenju ekipe, imam oko 160k? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
TStefan91 kaže...

Kazu da veceras od ikona dobijamo SBC Crespa, pa mi je na pamet pala mogucnost da zamenim svoju ikonu za njega. Imam Rijkaarda na CDM i u slucaju da njega dam u SBC imao bih Milinkovic Savica i Fabinha na toj poziciji. Ovako trenutno izgleda moj tim, napadac mi je najpotrebniji, Griezmann mi nikako ne lezi a untredable je, i Werner mi je isto los. Sta mislite, ima li tu logike ili me samo vuku paketi iz SBC-a? I koja bi bila alternativa u unapredjenju ekipe, imam oko 160k? Hvala

Pokusaj jos skupiti 40k i uzmi si Aguera

13 godina
TStefan91 kaže...

Pa tebi je pola ekipe na 6 chemu.

Mislim da bi ti bilo bolje složiti ekipu sa full chemom pa bi vjerojatno Griezman došao do izražaja.

Ovako ti svi igraju polovično pa vjerojatno i Griezman šteka zbog 6 chema.

[19xx] 4ntraks
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Zaboravio sam da kazem, Gabriel Jesus pocinje i odmah uvodim Griezmanna, tako su svi sem Thiaga na 10. Problem kod Griezmanna mi je sto ima high/high workrate, a i previse je slab. 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Preporucujem 352 svima.

Bitno da 2 CDM-a imaju M/H i da krila imaju H/H.

Stvarno je dobra ofanzivno i defnazivno.

Imamo ovu ekipu untreadable koju sam bezveze sklepao i pobjedio sam 3 likova koji su imali ikone i igrače poput mbappe,pogbe kantea itd.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Znači igram sad WL, 4 utakmice sve savršeno funkcionira, 4 pobjede, primio 2 gola sve skupa, svi stoje kako treba, ja pratim sve i korigiram neki propust u obrani i to je to, naprijed ja stvorim par zicera i zabijaju moji to.

Krenem 5. i ode sve u kurac, više nitko ne stoji kako treba, autoput u mojoj obrani i to među 2 stopera, primim 3 gola u prvih 20 min, sastavit se ne mogu. Što mi je najjače najviše mi se gube igrači koji bi trebali biti najbolji, zapravo i jesu najbolji kad sve funkcionira kako treba, čak i pokušavam smiriti igru, tipa sa više dodavanja prema nazad, da držim loptu, al ne ide, uopće mi se moji igrači ne otvaraju i ja nemam opcija nego nabit visoku loptu, znači sve poblesavi.

I ajde primim još 1 gol, gubim 4-0 na poluvremenu, mislim da odustanem ma reko neću idem laganini odradit, zajebavat se, krenem u 2. poluvrijeme i kao da imam drugu ekipu, odmah skužim više opcija na dodavanju, bolja utrčavanja, i krenem ja opet ozbiljno igrat, izgrađujem napade, rasturam lika kojem nisam po golu puknuo 1. pol.

85. min zabijam za 4-4, skačem, pun elana, 92. min korner za njega, ubacuje onako napamet loptu, negdje u srce 16m i eto ti ga Messia sa glavom, halooooooi Messi sa metar i žilet, oko njega moji Sanchez, Van Dijk, Pogba, Fabinho i Aubameyang, svaki ima 20-30 cm više od njega i zabija mi gol za 5-4, krenem s centra i sudi kraj, pa mater im jebem jel se oni to igraju sa mnom i mojim živcima ? Ja ne vjerujem a lik ništa posebno ne igra, ima istina 5 puta skuplju ekipu od mene ali skila nigdje, kad su prestali navlačit za njega ubio sam ga, i onda Messi iz kornera glavom usred 16m, nabijem ih na kurac sve retardirane, doslovno me prave budalom ...

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Pa kako se pobogu to dogodilo? Koda je sama igra imala code u tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

@Boixus Nois PS

Prije ces ti odustati od te formacije, nego li netko pocne razmisljati o toj formaciji.

Moras biti opaka zvijerka za tu formaciju, uostalom skuzit ces i sam, kada ti prisjedne u par navrata.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 20:34 (TheMaverick).
11 godina
protjeran

Ne znam vidjet cemo nisam je nikad prije igrao ali lako stvaram sanse za razliku od 4231.

Jedino mi ide n k primanje golova iz centrsuteva gdje su moja 3 stopera u 16 metara a tako najcesce primim gol.

Doduse igram sa bezveznom ekipom zbrda zdola sklepanom pa se ne mogu puno ni žaliti.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
FIFA 19

Igram ligu prvaka i onda se prebacim na fut... Ne znam da li je do mene ili je u futu malo cudniji gameplay? Puno cesci glitchevi, stative i precke pogadam ko na traci, golmanima je netko stavio drogu u kokain itd...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

Igram ligu prvaka i onda se prebacim na fut... Ne znam da li je do mene ili je u futu malo cudniji gameplay? Puno cesci glitchevi, stative i precke pogadam ko na traci, golmanima je netko stavio drogu u kokain itd...

Vjeruj mi da nije do tebe imas tu negdje oko 100 stranica na forumu komentare kako je gameplay smece a i videozapise

17 godina
Iniesta21 kaže...

Znači igram sad WL, 4 utakmice sve savršeno funkcionira, 4 pobjede, primio 2 gola sve skupa, svi stoje kako treba, ja pratim sve i korigiram neki propust u obrani i to je to, naprijed ja stvorim par zicera i zabijaju moji to.

Krenem 5. i ode sve u kurac, više nitko ne stoji kako treba, autoput u mojoj obrani i to među 2 stopera, primim 3 gola u prvih 20 min, sastavit se ne mogu. Što mi je najjače najviše mi se gube igrači koji bi trebali biti najbolji, zapravo i jesu najbolji kad sve funkcionira kako treba, čak i pokušavam smiriti igru, tipa sa više dodavanja prema nazad, da držim loptu, al ne ide, uopće mi se moji igrači ne otvaraju i ja nemam opcija nego nabit visoku loptu, znači sve poblesavi.

I ajde primim još 1 gol, gubim 4-0 na poluvremenu, mislim da odustanem ma reko neću idem laganini odradit, zajebavat se, krenem u 2. poluvrijeme i kao da imam drugu ekipu, odmah skužim više opcija na dodavanju, bolja utrčavanja, i krenem ja opet ozbiljno igrat, izgrađujem napade, rasturam lika kojem nisam po golu puknuo 1. pol.

85. min zabijam za 4-4, skačem, pun elana, 92. min korner za njega, ubacuje onako napamet loptu, negdje u srce 16m i eto ti ga Messia sa glavom, halooooooi Messi sa metar i žilet, oko njega moji Sanchez, Van Dijk, Pogba, Fabinho i Aubameyang, svaki ima 20-30 cm više od njega i zabija mi gol za 5-4, krenem s centra i sudi kraj, pa mater im jebem jel se oni to igraju sa mnom i mojim živcima ? Ja ne vjerujem a lik ništa posebno ne igra, ima istina 5 puta skuplju ekipu od mene ali skila nigdje, kad su prestali navlačit za njega ubio sam ga, i onda Messi iz kornera glavom usred 16m, nabijem ih na kurac sve retardirane, doslovno me prave budalom ...

U FUT-u to se meni jucer dogadalo non stop.. Drugo poluvreme ko da mi je druga momcad na terenu..

Dva puta sam izgubio 3-2 s time da sam uvijek izgubio prvo poluvremen.. Statistika i sve na mojoj strani no eto... no ne samo te dve koje sam izgubio vec i ove koje sma pobijedio prvo poluvreme mi je uvijek katastrofa igraci se ne krecu a drugo je totalno drugacije...

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
Shivi kaže...

Vjeruj mi da nije do tebe imas tu negdje oko 100 stranica na forumu komentare kako je gameplay smece a i videozapise

15 godina

Nakon 2 mjeseca od zadnje vikend lige i slabog igranja fife u zadnje vrijeme ovaj vikend od 12 utakmica 7 winova s tim da su bas sve ekipe bile puno jace od moje. Nadam se da ce me ova ekipica dovest do barem gold 3.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

taj video bi bio još bolji da su stavili benny hill theme 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...

taj video bi bio još bolji da su stavili benny hill theme 

ova je jos bolja 

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Netko probao Kovačića ? Kakav je ?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

DAkle prvi puta naletio na debila u igri.

Sve je bilo lijepo krasno kada me vodio 2-0, zatim je dobio crveni, ja sam u 5 minuta na 2-2 imao konstante napada i sad zadnja sansa napad na gol.. conn error i DRAW.. katastrofa..

koji je ovo glup sustav..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Slozio isca posto imam istog izaso me samo 40k. Mislio sam i cuthina ali mi je preskup trenutno posto nemam u klubu vise totw kartica... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Kako me jebe onaj timing shot, to nisu istine, pogotovo u skoku jer sam navikao tipkat 

Trebam si kreirat youtube account samo za fifu jer vidim da ce bit stvari za koje ce ljudi mislit da izmisljam. Znaci pucam sa likom unutar 16m iz kosa i dva puta sam brzo tipno tipku jer mi je ostalo da kad dva puta tipnes tipku da puca prizemnu loptu, ali naravno ono gore se zacrveni. Pustim joystick, promrmljam malo i kad vidim da je moj igrac puknuo "balon" (sporije je lopta isla nego kad lobas) prema golu, a golman se brze bolje bacio i to jos u krivu stranu 

BTW ne znam kako vama, ali mi se cini da slobodnjaci prelagano ulaze, imam zasad 3/5 zabijenih unutar 30m od gola, a nije da sam neki dobar igrac

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Kako me jebe onaj timing shot, to nisu istine, pogotovo u skoku jer sam navikao tipkat 

Možeš isključiti time finishing ako želiš i igrati kao prije.

Jedino što se promijenilo u driven shotu je kombinacija tipki (mislim da je L1+R1+pucanje), ali navodno više nije tako učinkovit udarac pa to nitko više ne koristi.

[19xx] 4ntraks
10 godina
FIFA 19

Stare iskusnjare...

Imam Vardya u napadu i ima staminu 86, ali je konstantno na kraju svake tekme prakticki bez stamine, umori se vec oko 70-75min, a ne drzim cjielo vrijeme sprint, dok npr. neki veznjaci sa manjom staminom za koje vidis da su po cijelom terenu, nemaju takvih problema.

Jedini je napadac, ima postavljeno get behind i stay forward pa ne znam da li netko zna do cega je? Mozda visoki A/D workrate? Da mozda ne utrcava previse? 

Igram vecinom preko krila te tu i tamo proigravanje kroz sredinu, branim se bez pritiska i posjed bude cca 55% u moju korist ako vam to ista znaci.

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2018 13:14 (Shivi).

0 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

Stare iskusnjare...

Imam Vardya u napadu i ima staminu 86, ali je konstantno na kraju svake tekme prakticki bez stamine, umori se vec oko 70-75min, a ne drzim cjielo vrijeme sprint, dok npr. neki veznjaci sa manjom staminom za koje vidis da su po cijelom terenu, nemaju takvih problema.

Jedini je napadac, ima postavljeno get behind i stay forward pa ne znam da li netko zna do cega je? Mozda visoki A/D workrate? Da mozda ne utrcava previse? 

Igram vecinom preko krila te tu i tamo proigravanje kroz sredinu, branim se bez pritiska i posjed bude cca 55% u moju korist ako vam to ista znaci.

Mozda si stavio taktiku na high pressure?

13 godina
Shivi kaže...

Stare iskusnjare...

Ako si mu stavio da radi presing na obranu i ako igraš high pressure sa timom cijelu utakmicu onda se igračima stamina troši jače.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta je sa Promes  ?Bio je oko 2200 a sad ide i do 10 k ?SB ili sta vec ?

Mogao sma milione zaraditi na njemu ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...
Shivi kaže...

Stare iskusnjare...

Mozda si stavio taktiku na high pressure?

Ne igram high pressure niti on ima postavljeno da pritisce...

Neki premier league napadac do cca 5k coinsa koji se pokazao iznenadujuce dobrim? Trenutno sam na Vardyu, ne znam kakav je Morata? I da, necu Girouda...

I am over 9000!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice