Mozete pokupit nagrade za squad battle,ja sam bio u gold 3 dobio sam 13k,dva jumbo paketa i u jednom sam dobio Williana cijena mu je oko 25k.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle hoces reci da je igrica i "momentum" ilitiga S/M/H (scripting/momentum/handicap) kriva za to sto ti gubis?
Da. Kraj price.
I onda se pitaju zasto FIFA ima '' momentum ''. Dodu likovi koji ne mogu skupit jednu pobjedu u Div 10, malo kme, kme i evo ga. Najlakse je kmecat, naucit igrat je vec druga prica.
Ja nisam dobio ništa ali to je valjda zato kaj još nisam pokrenio igru na PS4 tako da očekujem da bih trebao dobiti prve packove danas u ponoć. Web app vjerojatno ne kuži tko je kupio koju verziju igre. Ti si na PC?
Da, na PC-u sam.
Kad je webapp startala, dobio sam nekoliko paketa i mislim da su i tada bila 2 od Icona unutra.
I jučer u igri mi dalo još 2.
Uzeo sam origin access da se zabavljam preko vikenda.
Mozete pokupit nagrade za squad battle,ja sam bio u gold 3 dobio sam 13k,dva jumbo paketa i u jednom sam dobio Williana cijena mu je oko 25k.
To si baš u igri dobio ili preko webappa?
Ja sam spizdio svih 10 sati preko vikenda tako da ne mogu ući u igru, a na webappu nema ništa od nagrade.
Također sam dogurao do gold 3.
U igri,na isti nacin se dobivaju kao u WL moras uci u onaj njihov izbornik i claimat
I onda se pitaju zasto FIFA ima '' momentum ''. Dodu likovi koji ne mogu skupit jednu pobjedu u Div 10, malo kme, kme i evo ga. Najlakse je kmecat, naucit igrat je vec druga prica.
Sta ti baljezgas?
Sta ti baljezgas?
Samo gledam kako se nisi naucio igrat jos od FIFAe 14 ;)
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Treba nekom PC coinsa? Imam acc ali ne igram na PC više pa nez sta cu s tim novcima
Da, na PC-u sam.
Kad je webapp startala, dobio sam nekoliko paketa i mislim da su i tada bila 2 od Icona unutra.
I jučer u igri mi dalo još 2.
Uzeo sam origin access da se zabavljam preko vikenda.
Mislim da nisu. Ne zna web app jesi li igru kupio dok je ne pokreneš preko svog acc. Ja sam u startu dobo 7 packova ali nisam dobio niti jedan od icon edition verzije igre. Budem pokrenio igru za 4 sata pa ću vidjeti.
Kupim maloprije PSN + račun.
Krenem kupit ICON verziju, i odbija mi redovito karticu. A PSN kupia koju minutu prije s istom karticom.
Volia bi da mogu već večeras stavit igricu skidat, što da napravim?
Kako da kupim?
Jel vi na PSN možete paypalom plaćat, piše se da se može, ali ne nudi mi opciju...
samo mastercard i visa kod nas rade ja mislim
nema paypal ni amex
Jel ima kupit ovu ICON verziju osim na playstation store gdje?
Vidim da SD nema...
Kupim maloprije PSN + račun.
Krenem kupit ICON verziju, i odbija mi redovito karticu. A PSN kupia koju minutu prije s istom karticom.
Volia bi da mogu već večeras stavit igricu skidat, što da napravim?
Kako da kupim?
Jel vi na PSN možete paypalom plaćat, piše se da se može, ali ne nudi mi opciju...
Kako misliš kupio si PSN + račun? Što je račun? Inače zna se dogoditi da odbije karticu ali ponoviš nekoliko puta i primi. Možda ti kartica ima neko ograničenje?
Vidim da SD nema...
Nema, samo preko PSN.
Jel zna netko zašto mi neda u SBC chemistry 100, stalno mi stavlja 99?
Napravio sam squad identican ovom:
http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/1762/
edit: i ovom sto je CAM stavio u CM modifier
Sta ti baljezgas?
Samo gledam kako se nisi naucio igrat jos od FIFAe 14 ;)
Vidim ja da tebi nisu sve koze na broju
Trebat će ti 10 tekmi tj. loyalty da bi ti che bio maksimalan.
Još 150 minuta i starta sezona živciranja..
Mislim da nisu. Ne zna web app jesi li igru kupio dok je ne pokreneš preko svog acc. Ja sam u startu dobo 7 packova ali nisam dobio niti jedan od icon edition verzije igre. Budem pokrenio igru za 4 sata pa ću vidjeti.
Dobio sam svakakvih paketa, nisam niti gledao, samo sam otvarao :)
Vidim da SD nema...
Vidim da SD nema...
http://www.svijet-igara.hr/index.php/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1928&category_id=0
To kaj si linkao nije icon edition već ronaldo edition igre a to ima i u SD.
ups my bad, previše ''editiona'' ima :D
Probao sam kasnije, ali u dalje nece
Ne vjerujemo da ima ograničenje kartice, ali bih mogao i to provjerit
Trebat će ti 10 tekmi tj. loyalty da bi ti che bio maksimalan.
Još 150 minuta i starta sezona živciranja..
Sa svim igracima 10 tekmi ili?
Ekipa djevojka mi je u danskoj i sad sam joj reko da vidi kartice fifa pointsa da kupi u ovom shopu samo vidim zastave UK US ko za PSN. U mene je igra na accauntu hrvatskom i znaci te pointse ne bi mogo iskoristit?
Zašto se recimo danas ne može kupiti cd-key Ronaldo edition, nego samo ovaj Standard edition gdje ključ dolazi 29.?
Totalni market crash od 00:00h do 02:00h. Ljudi koji su uzeli Icon ili Ronaldo edition su masovno otvarali packove koje su dobili i spuštali cijene igračima, ja sam ubrao pozamašnu svotu coinsa lupanjem po par igrača i uz to sastavio i starter squad. Moja fifa je prednaručena sa britanske stranice tako da ju ne očekujem 29.09 
Da, sve je otišlo k vragu ali se ne žalim. Mogao si kupiti igrače za 650 coinsa koji su išli za 3000 coinsa. O onima skupljim neću govoriti jer nisam gledao. Jednostavno mi se više ne da. Složio sam si dvije momčadi i bolje mi ne treba. Market se ujutro koliko vidim stabilizirao. Vratimo se igri. Dakle startao sam poslije ponoći icon edition i prvo otvorio dva jumbo packa koji dolaze ponedjeljkom. Klasika, nisam dobio niti rare igrača. Potom se bacim na BN i krene prva tekma protiv turbo bolesne ekipe nakrcane iconama te ronaldom i messiem.
Igra ko na stereoidima. Leti, doslovce leti. Dodavanja ne mogu ispratiti okom. Kao fliper u najboljim danima. Do poluvremena me slome 4-1. Gledam i niš ne kužim. Odigravaju od prve da ne mogu pratiti. Dižem se s kreveta i približavam se tv kako bih mogao pratiti loptu. Drugo poluvrijeme druga priča. Nisu mi uputili udarac po golu a ja sam ih zabio pet. Završava izgleda normalnim rezultatom za ovu fifiu 6-4 za mene. Taj rezultat mi je donio odmah gold 3. Odigram još tri tekme i njih dobijem i završim u elite 3. Znači krug se zatvara u nedjelju kada očito daju i nagrade. Do tada ću ovim tempom doći do elite 1. Ne kužim zakaj su dali mod u kojem će svi u par dana biti u elite i pobirati coinse i packove?
Ovo će narušiti kompletnu ekonomiju igre. Cijene će ići visoko a bojim se da će kada shvate da ljudi dolaze lako do coinsa i packova te da će samim time manje kupovati fifa pointse što će im značiti i manju zaradu jako brzo ili skresati mod ili ga ukinuti. Mislim da ga u sljedećoj fifi neće biti. Odigram jednu online, dobijem 6-1. Podjednaki smo. Lik povede u prvoj minuti i na kraju potone. Golovi padaju kao na tekućoj vrpci. Sve u svemu ovo je po meni najgora fifa u zadnjih par godina. Znao sam reći kako je pes nekada imao dušu i kako je konami u razvoju te igre izgubio dušu. Ova fifa je zombi bez duše. Nogomet koji ničim ne izaziva gušt igranja. Od brzine same igre do nerealno brzih dodavanja i udaraca po golu pa do postizanja gola kao da pogađam zid garaže, sve je bezveze. Stvarno sam ravnodušan i naravno razočaran.
Ovo sam noćas složio nakon par odigranih tekmi i malo gledanja marketa. S obzirom na igru bolje mi od ovoga ne treba. Ako nešto ne promijene igrat ću jako rijetko jer ovo nema veze s nogometom. Sada nakon što imam kompletnu igru i omogućen mi je pristup igri i nakon što sam odigrao par tekmi sa solidnom momčadi, sam dojam o igri je još gori. Moja ocjena 5/10
Shema je u tome da se bodovi skaliraju. Dosta ljudi jos nije ni pocelo igrat pa je lako dogurat do nekog dobrog ranka. Bas sam nepentheza jucer sluso oko toga.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649