FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 727.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Idemo vikend ligaa, inace ovo je 27min, decko nije izdrzao ni poluvrijeme

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...

samo cekaj kad tebi "decki" iz EA metnu karinu pa ti bude 15tekmi za redom samo stative i to. Tako je meni bilo krenuo 5 - 0 i kazu vrhovne vođe " Pazi ti ovog prva vikend liga ima 5-0 to mu je dosta, mozda jos 3-4 mu damo ostalo mu uvaljamo tukija"

Kad ono stvarno na kraju imo omjer 9-15 (igram na PC)

P.S. nadam se da tebi nece sretno !!!!!!

16 godina
neaktivan
movie kaže...
nitro66 kaže...

Ja igram na PC verziji jer trenutno otplacujem auto i nemam para za novi tv i ps4 + igru . Dovoljno sam para utuko u PC novi i u Fifa pointse da bi sad samo tako odusto.

Ali definitivno druge godine cekam spreman na Ps4 jer se i meni sere od Pc verzije. Samo sto ti je to onda da kupujem Ps4 samo radi Fife a to je debilno bacanje love jer ja igrice ne igram inace osim Fife a prije 5mj sam utuko 7 tisuca kuna u novi komp. Da barem igram ostale igrice pa ajde, ali kad je meni npr BF1 online(igrica koju sam pikiro da bi kupio) puno bolje na PCu nego na konzoli sa đojstikom :D

Igram još tu i tamo WoW i to je to.

Ali eto , TV mi treba, pa cu i Ps4 piknut ali na godinu.

Pa gle, ja ništa na PS4 ne igram osim fife. Ako svaki dan mlatim po fifi ne smatram da sam bezveze novce potrošio na konzolu i igru.

DONZI kaže...
Sto je ovo digle se cijene igraca poprilicno? Bi li pametno bilo prodat sve pa opet kupiti tamo kad padnu cijene pon- utorak,pa zaraditi koji dinar? 😀

Naravno da bi ako imaš nešto vrijednog. Ja sam danas prodao 7 igrača kojima je skočila cijena poprilično i u džep stavio oko 450k coinsa čiste zarade u razlici cijene koju sam za njih platio i koliko sada koštaju na marketu. Jednostavno to nisam htio poropustiti. No pitanje je kada će cijene početi padati. Mislim da neće znatnije pasti prije polovice mjeseca..

Daj prekini me huškat movie. Zadnjih mjesec dana sam o tom razmišljo, odlazio u santa domenicu i kombiniro i napokon odustanem i sad me ti opet podsjetis :D :D :D

ma sve mi je jasno, igro sam na ps4 i odlicno je. Takoder sam pikiro TV od 129Cm za sobu taman mi pokreni cijeli zid u njoj haha :D

9 godina
neaktivan
Ja sam za sad 8 pobjeda 11 utakmica, cilj je elite 3, znam te stative i ea gluposti, proslu vikend ligu sam od prvih 11 dobio 2 ali sam uspio gold 2 navuci
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ajde ajde neka neka :D 

Uglavnom evo stavio sam ovu CT od kolege sta je napiso i stvarno je dobro.

Takoder mi je drago sto sam ostavio ekipu u 4-1-2-1-2 i mogu rec da su se navikli jedni na druge i pravi smo tim.

Pazi sta ja pisem omfg :D ali dobro ....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam prve dve u vikend ligi pokusao sa 4-1-2-1-2(2) i obe sam izgubio pa sam se vratio na standardnu moju 4-3-2-1 i napravio 8 od 9 pobjeda, meni je ta najjaca formacija za ofanzivnu igru i kontre
17 godina
Mamula97 kaže...

Ne da mi se igrati preko vikenda tako da je za mene ta liga svršena priča. Odigrao sam jednu, posvađao se sa ženom i zbog mira u kući popustio. Odigram preko vikenda tri četiri tekme i to je to. No tu jednu ligu kaj sam odigrao isto su mi svi izlazili kada bih poveo 2-0. Rszmišljao sam zašto? Pa kaj nije cilj igra i zabava? Onda sam skužio da ekipa izlazi jer ima za odigrati 40 tekmi i ne žele gubiti vrijeme i energiju na izgubljenu tekmu. Osobno sam zadnjih deset tekmi odigrao preko kare jer mi je bilo previše tako da kužim lika kaj ti je izašao. Dobit ne može a pred njim je još hrpa teimi. Ovaj tjedan sam iz drugog pokušaja došao do finala i nisam ga odigrao. Bojao sam se žene.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Za Movie ..

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Drago mi je ako sam pomogao sa CT :) trenutni skor u wl 8-2 nije lose ali cu verovatno to da zakenjam danas.cilj mi je skroman 18 pobeda pa posle sta bude a rekord mi je 24 pobede iz 37 tekmi

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Pa jeb*m ti sve na svijetu i žive i mrtve retardu ružni da ti jebo svak mater.

Od prve minute zadržava i igra okolo do 20. Minute ne taknem loptu i onda 2 stative pogodim da bi mi retard iz kornera dao gol.

Pußš kurac i ti i ea nadam se da te sad guze u uredu mater ti jebem ružnu kidaro smrdljiva.

Nek naš klaun je bio.
Ako so na forumu nadam se da češ umrijeti večeras u mukama
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

Prva stavka 85 ako se ne vidi.bekovi da ostaju pozadi i zadnji vezni cam na free roam i da ostaje u napadu e sad meni je suares get in behind a cavani balance.i najbolje mi se pokazala do sada ulecu ko ludi iz drugog plana

za bekove ne znam ne volim engleze

Probao sam taktiku .

So far so good !

Pobjeda 3:1 ubacuju se dobro...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

ma jebem ti bre glupu igru danas ne mogu da vezem 3 pasa suarez indijanac nije dao gol 7 tekmi skor danas 1:3 uzas

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Skupio sam cca 45k coinsta ,da li da kupim Kantea ili D Costu ?

Ili da cekam da padnu cijene ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Skupio sam cca 45k coinsta ,da li da kupim Kantea ili D Costu ?

Ili da cekam da padnu cijene ?

Skupljaj dalje i čekaj pad cijena

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ostaje mi jos da uzmem Costu,Kantea ,Fabregasa ,Dembelea i to je to ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Za igrača godine ostala su tri kandidata. Ronaldo, Messi i Griezmann. Znači to će biti tri najbolje ocijenjena toty igrača. Opet će netko izvisiti na ST, ili Ibro ili Suarez ili Lew.. za sve neće biti mjesta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Meni je najbolji score u WL bio 28 pobjeda od 38 tekmi, i to jos tijekom onog starog sistema gdje je trebalo 30 pobjeda za elite 3. Steta sto nisam stigo odigrat jos te dve tekme.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nastavljamo sa dominacijom u vikend ligi :)

0 0 hvala 0
17 godina
Mamula97 kaže...

Daj okreni te fotke dok nekome vrat ne pukne!

9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...

Koliko dugo igras fifu ili pes ?

9 godina
neaktivan
Fifu igram mjesec dana, do tad sam igrao samo pes na soni 2, dobrih 9-10godina

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

ja ovu igru vise nikad necu zaigrat.

Konacno doguram do vikend lige, sinoc odigram 4 utakmice, sve 4 meni laga nemoguce (iako imam odlicnu internet vezu) protivnici mi se usetavaju u gol, danas kontam ajde odigrat cu jednu, mozda je ipak bilo do vremena. krenem, vodim lika 2-0 nakon 10 minuta i onda mi odjednom podje laganje, ne mogu spojit 2 pasa, stopa nemoguce, a on igra fenomenalno, ni tad mi ne moze dat gol, i na kraju mi samo zastopa i izbaci iz ultimate teama i vodi mi se ko da sam izgubio haha. i sad imam 5 odigranih i 0-0-5

provjeravam vezu 38 MB dowload, 2.7MB upload haha...
nemoguce, koje sranje od igre

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nemoj da igras u gostima, uvijek budi home team i nece lagati
9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
Fifu igram mjesec dana, do tad sam igrao samo pes na soni 2, dobrih 9-10godina

Kazu da nije bitno iskustvo  ....

ja !

16 godina
neaktivan
FIFA 17

HAHAHA evo upravo sam odigro tekmu gdje je EA odlucio da ta tekma mora biti draw.

Znaci krene igra, ocito neki kurac se desava meni zna zatrzat kad ide protivnik u napad i kad ja napadam onda zna na 2 sekunde stat ,ali dobro.

Vodim 2-1 u 60minuti i napadam ubijam lika ali nejde 3-1 nece nikako. U 80 minuti moja obrana se MICE od protivnika, ja trcim sa igracem do protivnika I ON IDE DESNO UMJESTO NA NJEGA

ja gledam reko aha znaci to je jedna od tih tekmi, uspijem se obraniti totalno jer je lik promasio 2 zicera (dok su se moji igraci odmicali od njihovih ali doslovno LJUDI MOJI JA IDEM ON SE MAKNE NEJDE U NEJGA KO DA JE ZID NEKI)

i u 90minuti svira sudac penal. Puca frajer desno ja DESNO BRANIM (i UMJESTO KO INACE VAN ili UHVATI ) LOPTA se tocno ODBIJA protivniku DA BI MOGO ZABIT GOL. AHAHHA PLAKO SAM OD MUKE.

Krene napad i frajer uzme loptu ja pustim igru nisam diro nista i LIK 1n1 sa mojim golmanom i pukne lopta ide u gol i odjednom bogodi precko i ode VAN AHAHHAHAHAHAHH

1 0 hvala 0
17 godina
Mamula97 kaže...
Nemoj da igras u gostima, uvijek budi home team i nece lagati

A kako da to napraviš osim ako igraš online s frendovima pa ih ti prvi zovneš pa si domaćin? Kroz divizije kako te spoji ili ima neka fora koju ti znaš, pa daj je ako je tako podijeli s nama?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

pa stalno izadjes van valjda kad si away sve dok ti ne narikta da si home ...daj movie koncentriraj se

4 0 hvala 0
10 godina
Kupujem i ja sony, dosta mi je citera, prelomio sam, samo sto imam za konzolu, fali mi ps+ i za fifu xd ali nmvz uglavnom uzimam pa makar za fifu 18...
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
Kupujem i ja sony, dosta mi je citera, prelomio sam, samo sto imam za konzolu, fali mi ps+ i za fifu xd ali nmvz uglavnom uzimam pa makar za fifu 18...

Citeri su kao sveta vodica,niti pomazu niti odmazu ! hahahhahaah

17 godina
nitro66 kaže...

pa stalno izadjes van valjda kad si away sve dok ti ne narikta da si home ...daj movie koncentriraj se

Na pamet mi ne padaju takve pederske fore niti mogu razmišljati na takav način. Ne znam zakaj se svi onda čudite što vam izlaze iz igre, dodaju se do besvjesti s golmanom, koriste cheat, kada vidim da svatko ima neku vrstu ideje kako zajebati. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice