FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 728.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
nitro66 kaže...

pa stalno izadjes van valjda kad si away sve dok ti ne narikta da si home ...daj movie koncentriraj se

Na pamet mi ne padaju takve pederske fore niti mogu razmišljati na takav način. Ne znam zakaj se svi onda čudite što vam izlaze iz igre, dodaju se do besvjesti s golmanom, koriste cheat, kada vidim da svatko ima neku vrstu ideje kako zajebati. 

Mislim da je kolega bio sarkastican, ali jasan ti je mentalitet ovih prostora, kad treba zapest i nest dobro napravit onda nikog nema i nitko ne moze, a kad treba nekog zajebat onda smo prvaci svijeta...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 11:10 (Shivi).
17 godina
neaktivan

mislim da se danas fifa odlucila igrat s mojim zivcima,i izgleda po prvi put sam primjetio taj scripting il kako vec,znaci trebam pobjedu za ulazak u 2 ligu,situacija ovakva 4 stative,golman brani ko da stoje trojica na golu,i 3 promasene sanse di nije bilo nikog oko mene,2 na 1 situacija golman izleti ja dodam na 5 metara i svaki put pola metra kraj gola

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 11:41 (Ryder007).
17 godina
Ryder007 kaže...

mislim da se danas fifa odlucila igrat s mojim zivcima,i izgleda po prvi put sam primjetio taj scripting il kako vec,znaci trebam pobjedu za ulazak u 2 ligu,situacija ovakva 4 stative,golman brani ko da stoje trojica na golu,i 3 promasene sanse di nije bilo nikog oko mene,2 na 1 situacija golman izleti ja dodam na 5 metara i svaki put pola metra kraj gola

Gledam jučer momentum na tekmi MC vs Chelsea. Kod 1-0 za MC De Bruyne fula zicera jedan na jedan, pa pogodi prečku s 3m na prazan gol neometan, pa Aguero promaši nemoguće. U tim trenucima MC neusporedivo bolji ali ne mogu zabiti. i onda dvije kontre i odjednom MC gubi. Točka na i još jedna kontra i sve je gotovo. Klasična fifa tekma. No ovakve stvari se u stvarnom nogometu događaju rijetko a u fifi svakodnevo...  Na kraju sam počeo vjerovati da mnoge stvari u igri sami isprovociramo. Uvijek postoji neki okidač niza nesretnih okolnosti...

13 godina
neaktivan
Zavrsio vikend ligu, 13 pobjeda, uzela mi pola zivota.
Bas me interesira sto ce bacit u paketima, btw. kad se dobiju nagrade?
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
nitro66 kaže...

pa stalno izadjes van valjda kad si away sve dok ti ne narikta da si home ...daj movie koncentriraj se

Na pamet mi ne padaju takve pederske fore niti mogu razmišljati na takav način. Ne znam zakaj se svi onda čudite što vam izlaze iz igre, dodaju se do besvjesti s golmanom, koriste cheat, kada vidim da svatko ima neku vrstu ideje kako zajebati. 

mislim da je nitro bio sarkastičan. al ljudi su u glavnom govna, tu imas pravo.

11 godina
protjeran
Ima li ko da osvaja diviziju 1. I igra weekend league?.dokle ste nakdalhe došli.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam na 16 pobjeda i imam jos 15 tekmi

0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...
Zavrsio vikend ligu, 13 pobjeda, uzela mi pola zivota.
Bas me interesira sto ce bacit u paketima, btw. kad se dobiju nagrade?

Svaki tjedan isto, dakle četvrtak...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

trenutno 18 pobeda jos 12 tekmi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bio sam sarkastican normalno da ne radim to. Igram skim god tak i onak sam jucer skuzio da ne koristim jockey u obrani i onda se sjetim budalo pa tak si obranu igro u fifi 16 i sad je sve oke haha

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kako sam sve prodao u pravom trenutku. Gledam IF Toure pao za 70k coinsa nego što sam ga prodao. Ostali igrači su pali od 20 do 30k coinsa... no ne kupuju mi se ponovno. Trebali bi još pasti cijenom.. vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati. Futmas starta 16.12 i tada će cijene početi ozbiljno padati. Vrhunac bi trebao biti na Božić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kakav je IF yaya?? Ocene su mu brutalne ali WR mu je uzasan

0 0 hvala 0
10 godina
Bas sam skoro osvoio 1 diviziju nzm ni ja kako ali sa knap msm 24 boda ili koliko vec treba, 2-3 citera ostalo sam potarupao xd a u wl 17 pobeda maximum do sad, jedna falila za elite, mzd i to bude jednom. Na ps4 :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...
Bio sam sarkastican normalno da ne radim to. Igram skim god tak i onak sam jucer skuzio da ne koristim jockey u obrani i onda se sjetim budalo pa tak si obranu igro u fifi 16 i sad je sve oke haha

Probao sam to danas u fut champ i igrao samo doma, imao sam dotad 10-5 score, što mi je bilo očajno. Bilo je baš utakmica gdje moji ne bi trčali, vukli se po terenu i dobio bi 1-0 s golom iz daljine ili izgubio. Danas 10-0. Trče ko blesavi, nije normalno. Neka je pederski ali nijednu više neću u gostima odigrati.

Brate meni yaya igra ko veliki. Probao sam s kanteom matićem i ramseyem kombinirati ali uz if eriksena mi je falila bomba izvana i dobio sam njega u onome tradeable team of the week. Isto me to brinulo, problem njegov je samo kod kontri, kad ide spori napad igra obranu normalno, a kod kontri se neće vrati nego ostane na centru pa ga uvijek uzmem i trčim s njim u obranu i meni je odličan. Ostavio sam ga na basic chem i sve ima, ogroman je na terenu i ima ga svugdje. Tako sam gledao nekog youtubera što je uzeo if balotellija sa low/low, i zapravo mu uopće nije problem dok imaš L1 da ga natjeraš da sam utrči pa ni ne osjetiš taj niski wr. Ugl. ako imaš coinsa, preporučujem definitivno.

16 godina
neaktivan
Cek ako sad skupljamo pekove do toty vremena sta u tim pekovima to mozemo dobiti? Ili ono sto se sad moze bi bilo u njima ako ih otovorimo za mj dana?

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Jeli se isplati igrati tu vikend ligu? igram poprilicno dobro? ali sam novi u ovoj igri pa nisam isproba sve modove ali taj mi se cini jako zaniljiv

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 20:15 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Zasto su napravili ovako glupu igru, odnosno glupi sistem igre? 

Igram protiv frajera sa 84chem i dobije crveni u 3 minuti i ja fulam penal. Nakon toga ubijam lika sa dodavanjima, jockey obrana,ali njemu ulaze glupi golovi>

Imam igraca vise kao da imam 3 manje. Koji kurac se desava ovdje? Napad mi je Aguero i Dybala imo sam zicere ali pucaju pored gola. Pa jer ovo realno da se dogadja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja cu porazbijat komp jednog dana zbog ove igrice, jel ova neka nova fora kad imas chem 76 i silver igrace i 4 zlatna da razvaljujes ko debil? 

Ne kuzim recite koji kurac se desava? Do jucer sam jebeno igro i razbijao ekipu sa boljom ekipom od moje a to je dosta tesko imat i sada od jednom nemrem nista vise.

4-0 u 50minuti lik sa 6 silver igraca i 76 chem? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Los si 😋
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Los si 😋
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

vidim ja da ova igra izaziva velike frustracije i kod vas sa foruma pa se tesim da nisam ja jedina budala koja se nervira 😆

aj probacu tog yayu samo da skupim jos malo koinsa mada je previse skup.gledam ga uzivo u pl i krece se lik ko da ima 60 godina 🙂

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam solidan igrac, ono retko da me neko nadigra, prva druga divizija (u zavisnosti od raspolozenja, srece, skripte itd) spoji me neki dan sa deckom iz Srbije, toliko je dobro igrao da me sramota bilo, odbrana brutalna, bez greske, citao me kao da svaki dan igramo, pobedio me 1:0 a moglo je biti i 5:1 za njega(propustio sam i ja jednu 100%tnu), msm da je imao preko 18 suteva, ma bruka kako igra, posaljem mu zahtev preko oridzina, odigrali neki dan jos dve prijateljske ista stvar, jednostavno je toliko dobar igrac da cita svaki moj potez, ima skripte i svega ali ko je bas dobar igrac pobedice, skripte odluce kod nas prosecnih igraca.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Moj CB  Koscielny je na Stay Back while attacking, a ide u napad dok Dybala stoji na centru, ko me kara ovdje? Skrivena kamera neka 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam na RB Colemana i Darmijana i stalno mi je rupa na desnoj strani ,ima li neki drugi bek koji ne ide u napad iako mu stavim da ostane nazad ?!

Probao sam Kantea  par tekmi ne vidi mi se ,prodajem ga ....

( ne kao beka da ne bude zabune ) :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 21:18 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Mislio sam probati nešto ovako sa PSG-om...Jel tko igrao ovako nešto ?

Ova druga formacija mi se više sviđa ali vidim da će faliti probojnosti i brzine jer Verratti i Matuidi isi igrači za driblanje.

Neki prijedlog??

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Kako sam sve prodao u pravom trenutku. Gledam IF Toure pao za 70k coinsa nego što sam ga prodao. Ostali igrači su pali od 20 do 30k coinsa... no ne kupuju mi se ponovno. Trebali bi još pasti cijenom.. vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati. Futmas starta 16.12 i tada će cijene početi ozbiljno padati. Vrhunac bi trebao biti na Božić.

Izašla neka službena obavijest? Cijene na XB se nisu ništa posebno promijenile, pa mi se po tome čini da nije ništa službeno izašlo. Inače čim EA javi neku novost, odmah se pojavi hrpa panicsellera i naprave kaos na marketu.

13 godina
To ti je do medium/high wr.
9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
To ti je do medium/high wr.

Ako meni odgovras za Kantea !

Drzao sam ga na CDM u for. 41212(2) ?!Mozda treba da ide na CM poziciju ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 22:37 (goust78).
17 godina
jpantalon kaže...

Probao sam to danas u fut champ i igrao samo doma, imao sam dotad 10-5 score, što mi je bilo očajno. Bilo je baš utakmica gdje moji ne bi trčali, vukli se po terenu i dobio bi 1-0 s golom iz daljine ili izgubio. Danas 10-0. Trče ko blesavi, nije normalno. Neka je pederski ali nijednu više neću u gostima odigrati.

Sada zamisli kada se s druge strane nađe ekipa koja razmišlja kao i ti pa neće igrati u gostima?  Inače IF Toure mi se nije pokazao kao vrijedna investicija. Previše košta za ono što daje ali slab sam na njega godinama tako  da ću ga opet kupiti. Da me netko pita rekao bih da je NIF kartica Tourea bolja od IF kartice.

goust78 kaže...

Imam na RB Colemana i Darmijana i stalno mi je rupa na desnoj strani ,ima li neki drugi bek koji ne ide u napad iako mu stavim da ostane nazad ?!

Probao sam Kantea  par tekmi ne vidi mi se ,prodajem ga ....

( ne kao beka da ne bude zabune ) :)

Ne znam ali ja imam IF Colemana otkako je kartica izašla i lik uredno stoji na svojoj poziciji.  Ljudi većinom griješe kada pozovu još jednog igrača pa s dvojcom napadaju protivnika i onda uvijek ovaj drugi odlazi sa svoje pozicije i imaš rupu ovisno s koje strane lik napada. Ako protivnik imalo kuži to je gotovo uvijek matna situacija u kojoj ti imaš filing da te igrači jebu a ustvari sam si ih ispromiješao i dao šansu protivniku.

soft kaže...

Izašla neka službena obavijest? Cijene na XB se nisu ništa posebno promijenile, pa mi se po tome čini da nije ništa službeno izašlo. Inače čim EA javi neku novost, odmah se pojavi hrpa panicsellera i naprave kaos na marketu.

http://www.fifauteam.com/fifa-17-futmas-guide/

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo sam dovalio ko zvecku lika koji ima 65 puta skuplju ekipu od mene 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice