FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 728.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 17

ja courtoisa kupio prije 2 tjedna za 50k??
cuj sad 160 haha

jebem ti, nemam drugog golaman ne znam dal da ga prodam :D 
koga boljeg uzet u engleza, a da je do 50k
S mandndom sam jedino bio zadovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 17

se zna do kad traje taj maintenance ? kvragu danas kad imam slobodno nemogu igrat -.-

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 13:27 (Ryder007).
9 godina
neaktivan
Meni na xbox1 fifa radi normalno

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

otisao courtois za 150k :D
za te pare doveo Llorisa i obicnog kantea
i ostalo mi jos 80 sa strane :D ljepota :D 

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Nisam izdržao. Prodao boatenga, lewa, reusa i vidala i spremio čistih 200k u džep. Kupit ću ih ponovno kada padnu cijene. preživjet ću bez njih ovaj mjesec. Gledam sada ako frknem if tourea imam zaradu od 100k coinsa. No žao mi jer poslije neću moći uzeti novu karticu s kojim nije nitko igrao.. još važem... razum kaže prodaj ali..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Nisam izdržao. Prodao boatenga, lewa, reusa i vidala i spremio čistih 200k u džep. Kupit ću ih ponovno kada padnu cijene. preživjet ću bez njih ovaj mjesec. Gledam sada ako frknem if tourea imam zaradu od 100k coinsa. No žao mi jer poslije neću moći uzeti novu karticu s kojim nije nitko igrao.. još važem... razum kaže prodaj ali..

Nije sve u coinsima, zadrzi ga ;)

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...
movie kaže...

Nije sve u coinsima, zadrzi ga ;)

Evo gledam firmina. Uzeo sam ga za 90k coinsa a sada ide za preko 140k coinsa. Prodao sam ga. 55k coinsa zarade nisam htio propustiti. Ovo su sada velike i lake zarade. Do kada će ovo trajati na marketu ne znam ali neće dugo...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Konacno mi se igraci ubacuju u prostor i imam bezbroj opcija u napadu u formaciji 41212(2) kakav ovvy kakvi bakraci dok sam ne podesim :)

ako neko hoce da proba rado cu okaciti custom t.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

Konacno mi se igraci ubacuju u prostor i imam bezbroj opcija u napadu u formaciji 41212(2) kakav ovvy kakvi bakraci dok sam ne podesim :)

Kaci ,ja igram uglavnom samo 41212(2) :)

Drzim Ovvy taktiku,nekad se ubacuju nekad ne .

Ima li i jedan RB iz BPL da ima wr medium/medium ?

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 18:38 (goust78).
9 godina
neaktivan

Prva stavka 85 ako se ne vidi.bekovi da ostaju pozadi i zadnji vezni cam na free roam i da ostaje u napadu e sad meni je suares get in behind a cavani balance.i najbolje mi se pokazala do sada ulecu ko ludi iz drugog plana

za bekove ne znam ne volim engleze

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 18:52 (vaskeas).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

Ajde molim te bacaj custom T odma :D ako nije problem ili na pp i players instructions

9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

Prva stavka 85 ako se ne vidi.bekovi da ostaju pozadi i zadnji vezni cam na free roam i da ostaje u napadu e sad meni je suares get in behind a cavani balance.i najbolje mi se pokazala do sada ulecu ko ludi iz drugog plana

za bekove ne znam ne volim engleze

Pressure drzim na 20 ,jbg,bojim se . ....

probacu ovaj custom.

Otkud vam ljudi ovakvi timovi ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 19:07 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

probajte nista vas ne kosta ja prezadovoljan inace ne bi ovde objavio tek tako.pressure na 20 to mi je nezamislivo nema cega da se plasis nije 55 bog zna kakav pritisak.

coinse za ekipu sam skupio igrom i vikend ligom 150k sam napravio i pre nego sto je igra izasla u aplikaciji uzo 5 6 profila i radio one pocetne sbc i tako. i jednom sam uplatio 2950 pointsa zato sto prva fifa koju sam kupio se sjebala pa su mi vratili pare ali na njihov sajt da uzmem nesto drugo za 30 dolara ali nije bilo nista pametno jer je nova fifa za xbox1 bila 54$ ovo prvo je bio profil sa fifom trajo mi 12 dana i posle mi pisalo plati pa se klati,kad ih nisam zapalio

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 19:20 (vaskeas).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

probajte nista vas ne kosta ja prezadovoljan inace ne bi ovde objavio tek tako.pressure na 20 to mi je nezamislivo nema cega da se plasis nije 55 bog zna kakav pritisak.

Bojim se " visoke " odbrane .

Kada ce blagdanski pekovi ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 19:17 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

meni odbrana stoji na 16 metara

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Nisam izdržao i prodao sam sve vrijednije igrače jer su postignute cijene jednostavno bile lude. Cijelo vrijeme mi je želja suarez i sada ću si složiti momčad oko njega kada cijene padnu na prihvatljivu razinu. Mislim da ću s ovom momčadi igrati jedno vrijeme.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

meni odbrana stoji na 16 metara

Danas igra drug ,prvo pm 2:0 vodi,kazem ja u drugom parkiraj autobus,cuvaj rezultat.

Nece on i onda se tacno vidi kako odbrana sa pressure 20 stoji na pola centra ,znaci zadnji red kompletan na pola centra

i naravno popije 2 kontre i 2:2 !

CB i Oba beka instrukciaj stay back !!

Tacno se vidi kako te EA pokrade !

17 godina
FIFA 17
Da se netko ne uvrijedi ali kako možete igrati ovo smeće na PC? Sada sam nakon dužeg vremena odigrao par tekmi i to je jednostavno neigrivo i nema igra nikakve veze s PS4 verzijom igre. Nije mi jasno zašto se neke tekme igrači ponašaju kao da hodaju po mjesecu? Sve je usporeno i neigrivo. Je li to neki cheat jer već sljedeću tekmi sve je normalno. No i kada je normalno to je po svemu dvije stepenice lošija igra od PS4 verzije igre. Opet dođu neke tekme gdje likovi imaju neke smiješne igrače koji kada krene tekma ne mogu stići da imam krila. Svi trče ko navijeni i svi samo šprintaju po krilu, kao što kaže macko. Pa takvih idiota nema na PS4? Bar ih ja nisam sreo. I šlag za kraj, zadnju tekmu me spoji sa susjedom. Mislim lik je iz naselja do mog jer vidim po nazivu kluba, ne pozanjem ga inače. Dakle, to još nisam vidio. Lik cijelu tekmu samo uklizuje. U pojedinim trenucima su mu se valjala po tri igrača. Kako me s jednim fula već uklizuje s drugim pa se ja dodam i drugi ode u prazno pa ulijeće treći. Ono smijeh živi. Pa jebote kakav je to gušt igranja nogometa? Jedno dva puta mi uklizao s leđa u svojih 16m i sudac ništa ne svira. Sve u svemu jako jadno iskustvo i stvarno ako netko hoće neka se javi pa da se dogovorimo da se riješim ovog sranja na PC je ovo nema smisla. Nakon ovog više nikada neću srati protiv PS4 verzije igre.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja igram na PC verziji jer trenutno otplacujem auto i nemam para za novi tv i ps4 + igru . Dovoljno sam para utuko u PC novi i u Fifa pointse da bi sad samo tako odusto.

Ali definitivno druge godine cekam spreman na Ps4 jer se i meni sere od Pc verzije. Samo sto ti je to onda da kupujem Ps4 samo radi Fife a to je debilno bacanje love jer ja igrice ne igram inace osim Fife a prije 5mj sam utuko 7 tisuca kuna u novi komp. Da barem igram ostale igrice pa ajde, ali kad je meni npr BF1 online(igrica koju sam pikiro da bi kupio) puno bolje na PCu nego na konzoli sa đojstikom :D

Igram još tu i tamo WoW i to je to.

Ali eto , TV mi treba, pa cu i Ps4 piknut ali na godinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:57 (nitro66).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sto je ovo digle se cijene igraca poprilicno? Bi li pametno bilo prodat sve pa opet kupiti tamo kad padnu cijene pon- utorak,pa zaraditi koji dinar? 😀
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
I jos moras imati ps+ da bi moga igrati online,350 kn godisnje. Majcicu im lopovsku
17 godina
nitro66 kaže...

Ja igram na PC verziji jer trenutno otplacujem auto i nemam para za novi tv i ps4 + igru . Dovoljno sam para utuko u PC novi i u Fifa pointse da bi sad samo tako odusto.

Ali definitivno druge godine cekam spreman na Ps4 jer se i meni sere od Pc verzije. Samo sto ti je to onda da kupujem Ps4 samo radi Fife a to je debilno bacanje love jer ja igrice ne igram inace osim Fife a prije 5mj sam utuko 7 tisuca kuna u novi komp. Da barem igram ostale igrice pa ajde, ali kad je meni npr BF1 online(igrica koju sam pikiro da bi kupio) puno bolje na PCu nego na konzoli sa đojstikom :D

Igram još tu i tamo WoW i to je to.

Ali eto , TV mi treba, pa cu i Ps4 piknut ali na godinu.

Pa gle, ja ništa na PS4 ne igram osim fife. Ako svaki dan mlatim po fifi ne smatram da sam bezveze novce potrošio na konzolu i igru.

DONZI kaže...
Sto je ovo digle se cijene igraca poprilicno? Bi li pametno bilo prodat sve pa opet kupiti tamo kad padnu cijene pon- utorak,pa zaraditi koji dinar? 😀

Naravno da bi ako imaš nešto vrijednog. Ja sam danas prodao 7 igrača kojima je skočila cijena poprilično i u džep stavio oko 450k coinsa čiste zarade u razlici cijene koju sam za njih platio i koliko sada koštaju na marketu. Jednostavno to nisam htio poropustiti. No pitanje je kada će cijene početi padati. Mislim da neće znatnije pasti prije polovice mjeseca..

11 godina
protjeran
FIFA 17

Hitno

Trenutno sam 74. level ba fifi i sve sam prokocko na UT i nemam više ništa coinsa.

Htio bih ponovo ispočetka kreniti pa me zanima dali je moguće na ps3 izbrisati klub i ponovo krenuti ali da imam ponovo coinse bostove i ostale stvari.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DONZI kaže...
I jos moras imati ps+ da bi moga igrati online,350 kn godisnje. Majcicu im lopovsku

S veseljem sve platim samo da se riješim ovih idiota sa PC koji godinama uništavaju igru. Jednom kada probaš igru na konzoli shvatiš da si sve ove godine bio slijep pored zdravih očiju...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
DONZI kaže...

S veseljem sve platim samo da se riješim ovih idiota sa PC koji godinama uništavaju igru. Jednom kada probaš igru na konzoli shvatiš da si sve ove godine bio slijep pored zdravih očiju...

Ima stekanja i na konzoli,bar kod mene ima .Ubije poneko vezu i na konzoli ...

17 godina
goust78 kaže...

Od izlaska igre veza mi nije pukla niti jednom, ali baš niti jednom. Što se trzanja tiče i to mi je strani pojam. Dva tri puta mi je trzalo u 300 tekmi ali ubrzo bi te tekme pukla veza protivniku što znači da je problem bio kod njega. Znači, igranje bez ikakvih problema.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Od izlaska igre veza mi nije pukla niti jednom, ali baš niti jednom. Što se trzanja tiče i to mi je strani pojam. Dva tri puta mi je trzalo u 300 tekmi ali ubrzo bi te tekme pukla veza protivniku što znači da je problem bio kod njega. Znači, igranje bez ikakvih problema.

Nije ni meni pukla veza nijednom.Prikacio sam se preko wi -fi pa mozda nekad steka zbog toga mada mislim da nije do mene .

Sad sam odigrao jednu na PC u 6. div ,pobjedio 1:0 ,bila regularna tekma bez uklizavanja i sl.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako da se izlogujem sa Origina na PS4? Znaci necu sa Sony vc sa Origina pa da se nakacim na drugi Origin acc . ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Meni nekad pukne veza ali rijetko stvarno. Evo kao za kurac jucer mi je dva put pukla ali nebitno. Nego mi ide na zivce sto mi nekad ekipa igra super odlicno a nekad nemozes dva pasa sloziti. Ili ono kad fali prazan gol,pa u ubia bi se !!!😤grrrr.
9 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Meni nekad pukne veza ali rijetko stvarno. Evo kao za kurac jucer mi je dva put pukla ali nebitno. Nego mi ide na zivce sto mi nekad ekipa igra super odlicno a nekad nemozes dva pasa sloziti. Ili ono kad fali prazan gol,pa u ubia bi se !!!😤grrrr.

Tu se izgleda ne moze nista !Krivo mi je samo sto psujem kao kocijas !jbg ....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice