- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa onda kupi basic chem za 200 coinsa ako ti je taj sa chem karticom jeftiniji i stavi na njega.
Ja bi ih volio kupiti par stotina basic kartica po 200 coinsa ali ne ide... trenutno je oko 2500 coinsa..
Moja greška, iznenadio si me masu. Ja sam bio glup pa sam svojih par prodao po 200 coinsa.
Bok ljudi!
Novi sam ovdje, pa vas sve pozdravljam :)
Imam par pitanja, ako mi netko iskusniji može ovdje pomoći..
Imao sam poprilično sreće s otvaranjem paketića otkad sam uzeo ovu fifu (izvukao messija, iniestu, mullera), sastavio 4 ekipe 100 chem rate 81-83 i igrajući sa svim ekipama lagano dogurao do 5. divizije bez neke muke.
S obzirom da mi je ovo prva fifa koju sam uzeo, muče me stvari oko prodaje i vrijednosti igrača, formacija i slično..
Sa španjolskom ekipom, iako mi je najjača po ratingu i vrijednosti, mi skoro nikako ne ide - link na ekipu (mogu i ostale ekipe shareati, ako će nekome pomoći):
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ceSpeqxrnMpu6:FFA17PCC
Ne znam da li sam ih neš krivo složio ili se ne slažu baš, pa stalno razmišljam da utopim Messija - jučer je jedan otišao za 1,3M, ali me strah da se onda mogu pozdraviti sa španjolskom ligom.
Ako nekome nije teško pogledati ekipu, baciti koji savjet..
P.S. igram na PC-u..
Ne možeš obrambene igrače držati na basic chem nikako. Shadow ili anchor.
Bok ljudi!
Novi sam ovdje, pa vas sve pozdravljam :)
Imam par pitanja, ako mi netko iskusniji može ovdje pomoći..
Imao sam poprilično sreće s otvaranjem paketića otkad sam uzeo ovu fifu (izvukao messija, iniestu, mullera), sastavio 4 ekipe 100 chem rate 81-83 i igrajući sa svim ekipama lagano dogurao do 5. divizije bez neke muke.
S obzirom da mi je ovo prva fifa koju sam uzeo, muče me stvari oko prodaje i vrijednosti igrača, formacija i slično..
Sa španjolskom ekipom, iako mi je najjača po ratingu i vrijednosti, mi skoro nikako ne ide - link na ekipu (mogu i ostale ekipe shareati, ako će nekome pomoći):
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ceSpeqxrnMpu6:FFA17PCC
Ne znam da li sam ih neš krivo složio ili se ne slažu baš, pa stalno razmišljam da utopim Messija - jučer je jedan otišao za 1,3M, ali me strah da se onda mogu pozdraviti sa španjolskom ligom.
P.S. igram na PC-u..
S obzirom da ti je messi u 28 tekmi zabio 4 gola ne vidim njegovu svrhu u tvojoj momčadi? Nemaš nikakve koristi od njega. Ja bih promijenio formaciju u 4-3-2-1 gdje bi došao više do izražaja ili najbolja opcija bi bila prodati ga pa za te novce složiti ebeno dobru momčad. Možeš engleze, nijemce, talijane, francuze, što hoćeš. S obzirom da su sada cijene na vrhuncu ja bih ga sada utopio i pričekao pad cijena koji će se dogoditi tijekom ovog mjeseca...
Danas, i od 3 peka ama bas nista nisam dobio, najskuplji neki panj od 1000 koinsa. Jbo ovo sve.
Jel iko koristio Courtois-a? Dobio sam ga u walkout sada i ima samo jedan jedini na marketu za 180k buy now.
Ja imam llorisa i nije los, pa me zanima da li da ovog prodam ako nije nista special ili ga koristim a Lloris na bubanj. Hitno momci :D
Nema velike razlike kod golmana.
Ja bi ostavio jeftinijeg a skupljeg prodao.
jpantalon imati ću na umu, thx ;)
movie da, zato i tražim pomoć - čudno mi se Messi kreće, iako sudjeluje u skoro svakoj akciji iz koje zabijem, ja rijetko se on sam otvara i ulazi u poziciju za udarac..
Probati ću s 4321 formacijom, nadam se da će onda proraditi.
A ako ne, ide na prodaju.
Neki savjeti za postavljanje player instructionsa s takvim krilima?
Obično postavim samo Get in behind i eventualno Cut in ako je desno krilo ljevak i obratno.
Hvala još jednom :)
[19xx]C3c1l
Evo otiso za 160k u roku 2 minute
E od danas sam poceo da igram draftove i da skupljam pekove za TOTY otvaracu samo ove od 7,5 i budjavije dok ove dobre cuvam :)
P.S. igram na PC-u..
Stopere bih zamijenio i stavi Jimeneza i Varanea za početak. Za lijevog beka meni je u početku bio Tremulinas i bio je sasvim dobar.
U sredinu bi ubacio Casemira, i štedio za Modrića. Također u napadu sam imao Ben Yeddera na početku i bio je sasvim ok, kasnije možeš kupiti Benzemu ili Griezmanna.
Kako je movie ili netko ranije rekao, možda da probaš promijeniti formaciju ako ti s ovom neide, 433-4 ili 433-5 meni nekako najviše odgovaraju.
A to tome prodati li Messija i kupiti neke jeftinije, a opet dobre igrače....
Meni je ipak Messi, Messi... i to još First owner... ja ga ne bih prodavao.
Evo otiso za 160k u roku 2 minute
Pojavio se jeftini Belgijac IF, i za složit momčad raitinga 84 s njima treba ti Courtois. Sutra poslije 14 sati (edit: Ističe POTM Hazard) Courtois bi se trebao opet početi pojavljivati na marketu i sa cijenom sve manjom i manjom.
A to tome prodati li Messija i kupiti neke jeftinije, a opet dobre igrače....
Meni je ipak Messi, Messi... i to još First owner... ja ga ne bih prodavao.
Kaže da sada ide za 1.3 milje na pc. Kada krene toty bit će ispod milje. Logično je prodati ga dok mu je cijena na vrhuncu pa ga opet kupiti kada padne ako ga baš želi imati. No ja bih uvijek rađe za te novce složio 11 najboljih iz engleske ili njemačke lige nego imao jednog messia i deset taraba u momčadi.
edit: evo 55 igrača nominiranih za igrača za toty i igrača godine. Jebena je gužva u napadu..
http://www.fifauteam.com/fifa-17-toty-nominees/
netko je rekao kako samo odlikaši dobijaju super packove od vikend lige. Gledam lika zadnja tri tjedna i dobija tako očajne packove da je to smiješno. Danas opet traljavi packovi
Pa evo ja nemam pojma da li ja ne znam igrati ili koji bog se desava, ali zar nije sramota da igrac koji kosta 700k u 5 tekmi ne zabije gol nego samo golmana pogadja i uopce ga nema? Govorim o Agueru i formaciji 4-1-2-1-2 (2) .
Dybala isto tako nista . Potrosio coinse za kurac igraju, vratio staru formaciju 4-3-3(4) i ajde tu je aguero zabio gol, ali nije to to jer sam mislio obojicu imati u napadu kad ono kifla.
Da li je iko slagao argentinu ali bez mesija jer je skup? Isplati li se to uopce
Pa evo ja nemam pojma da li ja ne znam igrati ili koji bog se desava, ali zar nije sramota da igrac koji kosta 700k u 5 tekmi ne zabije gol nego samo golmana pogadja i uopce ga nema? Govorim o Agueru i formaciji 4-1-2-1-2 (2) .
Dybala isto tako nista . Potrosio coinse za kurac igraju, vratio staru formaciju 4-3-3(4) i ajde tu je aguero zabio gol, ali nije to to jer sam mislio obojicu imati u napadu kad ono kifla.
Da li je iko slagao argentinu ali bez mesija jer je skup? Isplati li se to uopce
Meni su u toj formaciji lew i aguero zabijali svaki po 1.5 golova po tekmi. Formacija je idealna za posjed lopte i gradnju napada. Kombinatorika dolazi do izražaja i smiješno mi je kada me u toj formaciji protivnik pokušava natrčati ili samo solira. Gledam neki dan castra i počene lik igrati u toj formaciji a čisti je skiller. Odustao je nakon jednog poluvremena i vratio se svojoj formaciji i cirkuskim atrakcijama te na kraju pobijedio.
Da sam na tvom mjestu ne bih odustao jer ne znam možeš li naći bolji dvojac na ST. Na kraju kaj si složio, daj da vidim?
Mislim da je ovo idealna formacija za onoga tko želi igrati nogomet.
Evo ovo, stim da imam Lichsteinera spremnog ali marchisia moram kupit jer je skup i tourea. Kad to napravim Kante ide na CDM
Primetio sam da fifa poludi posle ponoci (pc verzija) ubrza se barem za 50% i pasovi su precizniji itd, teze je puno igrati odbranu, bas pratim to vec par veceri se desava lol
Dakle, probao sam sve najskuplje golmane u igri od neuera, de gea pa do if llorisa. Prvi golman za kojeg mogu reći da je golman je leno. Spljugao sam što se cijene tiče neuera i nisam htio dati za novoga koliko je sada na marketu pa rekoh dok mu cijena ne padne da probam lena. Konačno sada i ja mogu reći da me golman nekoliko puta do sada spasio što se gore nabrojanima nije dogodilo niti jednom u 300 tekmi. Vidim cijena mu duplo skočila ali to je još uvijek mala cijen za ono što pruža.
Spremio sam IF Lisandra Lopeza i Teveza kao duo za vikend ligu. Za što bolji chem., tu su Lamela i Pereyra.
Sinoć vodim borbu u div 2 (ps4) i skupim 15 bodova u 9 tekmi i pred onu zadnju se mislim bili je odigrao jer sam bio umoran kao pas. Puknem sebi dvije pljuske i velim ko ga j*be i stisnem tu zadnju...spoji me sa likom koji ima Lewandowskog, Robbena, IF Sokratisa, Hummelsa..., ma hebena ekipa do bola...Rekoh, nemora to ništa značiti kad ono neki brzac, paljba sa svih strana...Naštelam ultra def i high pressure i drži nedaj. Mladi Butland ko raspoložen Buffon vadi sve živo i neživo...0-0 na poluvremenu. U drugom veliki zaokret..., vidim njegovi se vuku kao krepane mačke po terenu i skužim da ga EA vuče za nos. Odmah sam nanjušio krv i ubacio u 7 brzinu (G-TRONIC). U toj opsadi sam mu uspio dva puta izbaciti kompletnu odbranu i doći u situaciju oči u oči sa vratarom i to oba puta Benteke ali LENO nije dao. Benteke je inače moj igrač za velike tekme i mnoga puta mi je donosio radost, ali sinoć nas sreća nije ispratila do kraja.
Kako se bližio kraj, sve karte bacim u napad i stisnem gas do kraja, jer mi nerješeno ništa ne znači..., lik pukne kontru u 89. i zabije za pobjedu. Jbg. Bit će bolje kada stignu ovi moji stožerni igrači.
Dakle, probao sam sve najskuplje golmane u igri od neuera, de gea pa do if llorisa. Prvi golman za kojeg mogu reći da je golman je leno. Spljugao sam što se cijene tiče neuera i nisam htio dati za novoga koliko je sada na marketu pa rekoh dok mu cijena ne padne da probam lena. Konačno sada i ja mogu reći da me golman nekoliko puta do sada spasio što se gore nabrojanima nije dogodilo niti jednom u 300 tekmi. Vidim cijena mu duplo skočila ali to je još uvijek mala cijen za ono što pruža.
Imam Lena i nije bas da se mogu sloziti sa tobom, puno vise mi je pruzio nas Subasic, jako jako dobro brani, dok mi je najbolji golman Cech.
Najvece razocaranje do sada mi je Robben, sta taj moze promasit to je preruzno.
Imam Lena i nije bas da se mogu sloziti sa tobom, puno vise mi je pruzio nas Subasic, jako jako dobro brani, dok mi je najbolji golman Cech.
Najvece razocaranje do sada mi je Robben, sta taj moze promasit to je preruzno.
Izgleda da je to od slučaja do slučaja. recimo de gea je takva taraba da je to strašno. Neuer prima takve golove da dobijem grč u želucu. IF Lloris je katastrofa. U dvadesetak tekmi što sam odigrao s Lenom nije zahebao niti jedan gol a donio mi je bar 3/4 tekme što ne mogu reći niti za jednog golmana u ovoj igri. Moja poanta je samo da golman od 200k ima jedino smisla ako ti ga je gušt vidjeti u momčadi. Drugo ništa. Meni je recimo fantastična srebrna kartica gomisa. Golman iz senegalske momčadi vrijedan 150 coinsa. Više mi je donio od jednog neuera. Čudno je sve to...
Kad se ocekuje pad cijena igrača? Ja sam sve sad prodao jer mislim da cijene vise nece rasti..
se vi mozete spojit na fut,meni cijelo jutro javlja gresku?
Leno je meni i proslu fifu bio super, cuda je branio... Ali to je valjda kako kome EA podari, npr. igrao sam protiv igraca koji je imao De Geu i nisi mogao zabit gol da se na glavu postavis, a opet u drugu krajnost drugima koji su ga imali znao sam zabijat golove kojih bi se posramio golman zupanijske lige... Ista stvar sa Neuerom i ostalim vrhunskim golmanima...
Jos da nadodam da sam prezadovoljan sa Marchettiem, niti jedan kiks do sad, ne znam kakav je kod vas...
se vi mozete spojit na fut,meni cijelo jutro javlja gresku?
Ujutro sam mogao, ali sada više ne mogu, izgleda neki maintenance u tijeku...
Ja isto stavio sve ekipe na bubanj, mislim da su cijene dostigle neki maksimum, kontam da bi se sada trebalo polako sve spuštati do nove godine, a nakon toga će opet rasti do TOTY-a
Ovu igru treba upalit nekom fratru ili popu, sičite me di sam najtanji ako ne opsuju 100 Isusa i Gospa kad im u 90' minuti Karnezisu lopta prođe kroz uši na prvoj stativi i izgubite title u sezoni
Pred vikend ligu sam se morao podsjetiti na ovaj post koji me nasmijao do suza.
Nema tog lika koji bi mogao ostati miran i staložen dok igra ovu igru. Osobno imam čelične živce za svašta nešto u životu, ali se povampirim kada igram fifu. Sreća pa sam prešao na konzolu, pa ispred mene nema više stola od PC-a, za koji imam osjećaj da će puknuti na pola ako još jednom lupim šakom.
http://www.ultimateteam.co.uk/2016/12/01/fifa-17-toty-release-date-time-fut/