FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17

Ima neki tut od Krasija,posto me ne zanima ta vikend liga nisam gledao deteljno ali kaze da trebate cekati da se popune bronzane pa onda da igrate jer ako nema nikog u bronzi onda te spaja sa jacim pritivnicima koji imaju vise pobjeda.

Treba poceti igrati 10 sati od pocetka lige jer imate vece sanse da ne naletite na profi igrace .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 9:00 (goust78).
12 godina
protjeran
Nemogu tok lika slušat ni sekunde...kako prica na eng.pa to je gadljivo.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma pun kurac mi je vise ovog futa! A jebate igram sa onim sugavim talijanima i kurca nemogu. Najdalje sam bija 6.divizija pa padnem sedma -osma i tako u krug.

Najgore sto neke utakmice najednom odigram fenomenalno,dodaju se, otvaraju igraci i sve a neke katastrofa. I mijenjaj tactics ,instrukcije formacije isti kurac...

PUKA SAM VISE NA ZIVCI! Neki dan kupim jebenog bufona pa u dvije utakmice popusim 14 golova,svaki jebeni sut gool,a mislim stvarno.,odma sam ga proda.

Napadaci nikakvi a para za dybalu nemam ili higuaina nemma.

Neznam vise sto da radim,sad skoro da nisam zabija joistick u tv. Sada sam tija staviti sve igrace na market pa sto dobijem dobijem,ali naravno dobi cu kitu iz pakova!!

Na ps4 igram. Ima li neko neku ideju,spasavajte??!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Imam xbox one gamepad preko kabla spojen ali posto je kabl kratak imam onaj nastavak sa zenskim i muskim usb portom pa sam bukvalno nastavio i produzio kabl, zanima me da li mogu tako imati lag, cini mi se da sam primetio, moracu jos sutra videti neke opcije, ali osecam da su mi nekad igtaci tromi i spori u prvom kontaktu sa loptom.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

zanima me ako sam usao u gold to znaci da sam se kvalificirao za sljedeću WL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Elite 3 na pc
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
Elite 3 na pc

zanima me za plejku

10 godina
FIFA 17

El magico

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Dva dana sam vraćao sve igrače u klub jer sam ih sve prodao u petak jer su cijene otišle u nebesa. Sve sam vratio i kupio po znatno nižim cijenama tako da mi je ostalo novca i za IF Gundagona i brkatog Ibru. Jedino još nisam vratio Pogbu jer još uvijek drži cijenu. Neshvatljivo mi je tržište ove godine? U petak prodam Aguera za 470k coinsa a danas ga kupim za 400k coinsa. I tako sa svim igračima..Jučer sam kupio nekoliko Aguera i Gundogana i sa malim zaradama od 15k coinsa brzo ih vrtio. Bojao sam ih se dugo držati jer su se cijene stalno mijenjale pa bolje manja zarada odmah nego neizvjesnost.
Evo i tablice svih događanja u futu i packova koji dolaze u te dane pa se može unaprijed ocijeniti kada će cijene pasti i na vrijeme se riješiti igrača pa ih u te dane kupiti izrazito povoljnije..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 17:06 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mozes ti movie pricat sta oces s tim glupostima da si od trgovanja skupio za ovakve dvi ekipe. Ovo nema sanse da zaradis, ako kazes da nista ne dobijes u packovima onda si se ti lipo nakupova coinsa pa nama prodajes price. Pa igran ja od 2012 pa ako ne uleti u packu neko bijesno ime tipa meni ove godine pogba mozes samo sanjat ovakve ekipe. I znan ja da ces se ti sad opet raspisat o teorijama ali to su meni price za dicu.
10 godina
balky1911 kaže...
Mozes ti movie pricat sta oces s tim glupostima da si od trgovanja skupio za ovakve dvi ekipe. Ovo nema sanse da zaradis, ako kazes da nista ne dobijes u packovima onda si se ti lipo nakupova coinsa pa nama prodajes price. Pa igran ja od 2012 pa ako ne uleti u packu neko bijesno ime tipa meni ove godine pogba mozes samo sanjat ovakve ekipe. I znan ja da ces se ti sad opet raspisat o teorijama ali to su meni price za dicu.

Mozda samo mi ne znamo trgovati 

17 godina
balky1911 kaže...

Gle, na glupe komentare ne bi trebalo odgovarati ali moram jer me vrijeđaš. Meni je bitno po izlasku fife odmah doći do veće količine coinsa i zato svake godine kupim određenu količinu fifa pointsa. I to ne krijem, uvijek kažem. No znam igrače koji doslovce od nule dođu do nekoliko milijuna. Ja nema to strpljenje pa mi je lakše od pola milje doći do nekoliko milja. To stvarno nije problem. Kažeš da si dobio u packu Pogbu. Znači dobio si više nego ja u svim packovima i stvarno si onda nesposoban ako od te količine novca ne možeš doći do dva do tri puta veće količine novca. Recimo ja sam u petak prodao Aguera za 470k coinsa. U subotu sam ga ponovno kupio za 420k coinsa i prodao opet za 468k coinsa. To sam ponovio još jednom. Danas sam ga uspio kupiti na bidanju za 398k coinsa i za 400k coinsa. Sve sam ih odmah prodao. Paralerno s njim u igri mi je još nekoliko igrača. Znači u jednom danu ako zapnem mogu uzeti po 200k coinsa. Koliko puta se probudim ujutro oko 5h i skočim do marketa. Možeš lijepih stvari dobiti na bidanju u to vrijeme. Naravno govorim o PS4 marketu. Za PC nemam pojam jer nisam na njemu bio.

Jučer sam na marketu bio od 10h ujutro do 21h navečer. Danas od 11h ujutro do 17h poslijepodne. Možeš mi reći koliko si ti u ova dva dana proveo vremena na marketu? Sve igrače koje sam prodao u četvrtak i petak, danas i jučer sam kupio po 20% nižim cijenama nego sam ih kupio prvi put a sve sam ih prodao po 30% višim cijenam nego sam ih kupio. Sada vidi koliko sam samo na njima zaradio. Samu igru nisam igrao jedno desetak dana jer ne stignem zbog marketa. Ovo što sam danas sve kupio preko tjedna ću opet sve prodati kada cijene porastu. To sam do sada napravio bar desetak puta. Jednostavno kupujem kada cijene padnu i odmah prodajem kada cijene porastu. Niti jedan igrač nije mi u klubu duže od desetak dana. Ako ti je to atomska fizika onda jebi ga. Meni bi bilo neugodno da dobijem Pogbu i da na osnovu njega u desetak dana na računu nemam 2 milje coinsa. To bi značilo da sam totalno nesposoban za ovu igru. Daj mi reci za koliko si prodao Pogbu i što si napravio s tim coinsima? Vidim da je oko 900k na PC. Pa glup čovjek bi od 900k coinsa u tjedan dana došao do milju i pol coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 19:10 (movie).
11 godina
neaktivan
Da ja skratim. Daj ne s...
11 godina
neaktivan
10 godina
FIFA 17

Meni licno nije bitan market uopste nego gameplay, a po mom misljenju gameplay u ovoj fifi je najgori do sad, ja vise ne znam na koji nacin bih igrao, jednostavno ne lezi mi ova fifa i ja je ne znam igrati ni blizu kao prosle. 

A i ne nerviram se vise jer sam se pomirio sa tim, mogu sa mackom pod ruku sto se toga tice xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
balky1911 kaže...

Klasična kultura kada nemaš niti jedan argument za raspravu.

Meni bi bilo neugodno plakati a da dobijem Pogbu u paketu i da na hrpi imam 900k coinsa i da sam nesposoban to poduplati..

17 godina
neaktivan
movie kaže...

Neshvatljivo mi je tržište ove godine? U petak prodam Aguera za 470k coinsa a danas ga kupim za 400k coinsa.

Svaki dan si na marketu a jos nisi shvatio kako cijene idu. Petak pocinje FUT Weekend League, ekipa kupuje igrace, pogotovo ako turnir ima nekakve uvjete kao recimo sljedeci tjedan gdje je potreban hibrid. U ned/pon vecina je odigrala 25/40 utakmica i prodaje ekipu po nizim cijenama jer opet treba slagat novu ekipu za daily turnir i tako u krug. 

Cijene su visoke tokom tjedna, padnu malo za sri/cet ako je dobar TOTW inace se drze do vikenda kad padaju i tako u krug odkad je igra izasla. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa je*em mater onom tko je napravio ovo smece od igre. Pedercina sugava, pa ovo nema vise nikakve jebene logike.. i tu vikend ligu isto nabijem na ku*ac. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
JackD kaže..

Svaki dan si na marketu a jos nisi shvatio kako cijene idu. Petak pocinje FUT Weekend League, ekipa kupuje igrace, pogotovo ako turnir ima nekakve uvjete kao recimo sljedeci tjedan gdje je potreban hibrid. U ned/pon vecina je odigrala 25/40 utakmica i prodaje ekipu po nizim cijenama jer opet treba slagat novu ekipu za daily turnir i tako u krug. 

Cijene su visoke tokom tjedna, padnu malo za sri/cet ako je dobar TOTW inace se drze do vikenda kad padaju i tako u krug odkad je igra izasla. 

Dobro kažeš, na marketu sam ali cijene nisu niti jedan vikend imale toliko uspona i padova u dva dana kao ovaj vikend. Ne mogu procijeniti koliko će nešto ići gore ili dolje. No čim vidim da cijene skaču ja sve prodajem pa svaki vikend ispočetka, naravno ako ima smisla. Ovaj vikend je to sve bilo duplo bolje za zaraditi nego prošli ili pretprošli vikend.. nije svaki vikend isti, niti približno.

10 godina
ReventoN kaže...

Pa je*em mater onom tko je napravio ovo smece od igre. Pedercina sugava, pa ovo nema vise nikakve jebene logike.. i tu vikend ligu isto nabijem na ku*ac. 

Kad me neko nadigra neka me i pobedi, ne ljutim se ni najmanje, ali ovo... Imao sam kao i ti i drugi X takvih utakmica, fut je takav, nije nikakvo merilo necijeg znanja.

Imam jednu takvu sliku sa 16ke (kacio sam je vec ovde), secam se da sam taj drugi gol za pobedu dao u 90+

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz,hocu da produzim psn+ i nasao sam ovaj nacin za 29 dolara/godisnje :

1- Create a new user on your PS4.

2 Enter email and password that gives you in your purchase

3-- after login. find the option of activating primary PS4. and activate.

4-- once the PS4 is activated. You must leave immediately for this account.

5-- now access their user profile and try any of their games online, and should work perfectly

6 --- important. Do not delete and not log on to the user created to be granted to keep your warranty valid
..
Da li ce ovo da sljaka ?Da li je legalno ?
Navodno tip salje e mail i pass da se nakacim na njegov acc pa onda da aktiviram moj ?

http://www.ebay.com/itm/PLAYSTATION-PLUS-12-MOUNTH-PS4-ONLY-AND-JUST-FOR-play-online-READ-DESCRIPION/201709631291

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 8:52 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
Sinoc igram sa nekim klincima vodim 4:0 i cujem kako na nasem jeziku pricaju: " Da mi je da zabijemo bar jedan gol " i onda
pocnem sa golmanom davati sebi golove .Odusevljenje ,steta sto nisam ukljucio mikrofon da popricamo malo ! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
ReventoN kaže...

Kad me neko nadigra neka me i pobedi, ne ljutim se ni najmanje, ali ovo... Imao sam kao i ti i drugi X takvih utakmica, fut je takav, nije nikakvo merilo necijeg znanja.

Imam jednu takvu sliku sa 16ke (kacio sam je vec ovde), secam se da sam taj drugi gol za pobedu dao u 90+

Kako ljudi imaju po 40 pobjeda u vikend ligi ili Soetie ima 100 pobjeda u nizu?!Ima nesto sto mi ne znamo ! :)

17 godina
goust78 kaže...

5-- now access their user profile and try any of their games online, and should work perfectly

6 --- important. Do not delete and not log on to the user created to be granted to keep your warranty valid
..
Navodno tip salje e mail i pass da se nakacim na njegov acc pa onda da aktiviram moj ?

Ja ne znam je li ti kuziš Hrvatski ili pričaš nekim drugim jezikom? Otvorio si HR acc. Znači moraš kupiti HR bon. Što god da drugo kupiš neće ti odgovarati osim da otvaraš novi acc za bon kojeg si kupio. Kupovanje od kojekakvih likova ti je kao i kupovanje coinsa. Pitanje je kada ćeš popiti ban a onda konzolu možeš baciti u smeće. Od kuda si uopće htio kupiti taj bon i za koji market? Je li 150 kn stvarno vrijedno rizika da ti konzola postane bezvrijedan komad hardvera nakon što ti je sony zaključa? Nikada nisam mogao shvatiti likove poput tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 8:58 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

..

Ja ne znam je li ti kuziš Hrvatski ili pričaš nekim drugim jezikom? Otvorio si HR acc. Znači moraš kupiti HR bon. Što god da drugo kupiš neće ti odgovarati osim da otvaraš novi acc za bon kojeg si kupio. Kupovanje od kojekakvih likova ti je kao i kupovanje coinsa. Pitanje je kada ćeš popiti ban a onda konzolu možeš baciti u smeće. Od kuda si uopće htio kupiti taj bon i za koji market?

http://www.ebay.com/itm/PLAYSTATION-PLUS-12-MOUNTH-PS4-ONLY-AND-JUST-FOR-play-online-READ-DESCRIPION/201709631291

Trebao sam da pravim US nalog a ne HR ! Tu sam se zajebao !Kako god da pokusam d akupim pretplatu pise da je kartica ne vazeca !

Preko paypala ne moze !Kad se otvara nalog ima samo HR kao region,Bih nema u ponudi !

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 8:57 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Trebao sam da pravim US nalog a ne HR ! Tu sam se zajebao !Kako god da pokusam d akupim pretplatu pise da je kartica ne vazeca !

Preko paypala ne moze !Kad se otvara nalog ima samo HR kao region,Bih nema u ponudi !

Ajmo još jednom. Bez obzira koji acc otvorio sony prima samo visa i mastercard kartice. Bez obzira koji acc otvorio iz bosne ne mozes plaćati niti jednom karticom jer nemate svoj store. Znači ne možeš otvoriti američki, engleski ili hrvatski acc i plaćati visom ili mastercardom koji je napravljen u bosni. Tvoje mjesto prebivališta i tvoja kartica ne odgovaraju storeu s kojeg želiš kupovati. Znači jedini način kupovine je kupnja bonova preko recimo amazona ili sličnih servisa koji imaju bonove u svojoj ponudi. Jedina ispravna kupnja pretplate je ona ukojoj ćeš na mail dobiti kod kojeg upišeš na svoj store te na taj način ostvariš pretplatu. Svi ovi šarlatani koji pecaju naivce za nešto jeftiniju pretplatu putem kemije su ti put u ban konzole. A sada, ti kako hoćeš... tvoji novci, tvoja konzola...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 9:08 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ajmo još jednom. Bez obzira koji acc otvorio sony prima samo visa i mastercard kartice. Bez obzira koji acc otvorio iz bosne ne mozes plaćati niti jednom karticom jer nemate svoj store. Znači ne možeš otvoriti američki, engleski ili hrvatski acc i plaćati visom ili mastercardom koji je napravljen u bosni. Tvoje mjesto prebivališta i tvoja kartica ne odgovaraju storeu s kojeg želiš kupovati. Znači jedini način kupovine je kupnja bonova preko recimo amazona ili sličnih servisa koji imaju bonove u svojoj ponudi.

Ima li na ebay bonova i kako se tacno zovu ?Ima jos kolega iz Bih kako su oni kupili psn +?

Nasao sam ovo na amazonu !

https://www.amazon.com/gp/product/B004RMK4BC/ref=s9_acsd_ri_bw_rw_r0_p1_i?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=PYJS1C7M12NPC08NE3DR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=e9dc563d-c098-42f5-92a3-339d70c5820a&pf_rd_i=1289533011&th=1

I sta sad ,kupim bon i ukucam ga u wallet ?I onda mogu da kupim pretplatu iz Bih ?

Evo na ebay ima ovo ?

http://www.ebay.com/itm/PlayStation-Network-20-USD-Code-20-Dollar-PSN-US-Store-Card-PS4-PS3-PSP-USA/322313668983?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D39107%26meid%3Dbacc8b85e46e4bd79cbad8e322920d30%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D231615248789

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 9:16 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Ima li na ebay bonova i kako se tacno zovu ?Ima jos kolega iz Bih kako su oni kupili psn +?

Pa ja ne znam je li trolaš ili stvarno ne znaš čitati s razumijevanjem? Jesam li ti lijepo već nekoliko puta rekao da godišnju pretplatu možeš kupiti ovisno o storeu preko stranica koje to prodaju. Recimo amazon ili ove stranice koje prodaju igre a hvala bogu imaš ih mali milijun na netu. Pa je li to atomska fizika za shvatiti? Dakle, ti ne kupuješ pretplatu iz bosne već samo izbosne ukucaš kod i aktiviraš pretplatu. Ne znam je li može cijela priča biti jednostavnija?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 9:21 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Pa ja ne znam je li trolaš ili stvarno ne znaš čitati s razumijevanjem? Jesam li ti lijepo već nekoliko puta rekao da godišnju pretplatu možeš kupiti ovisno o storeu preko stranica koje to prodaju. Recimo amazon ili ove stranice koje prodaju igre a hvala bogu imaš ih mali milijun na netu. Pa je li to atomska fizika za shvatiti?

Probam preko HR stora kaze da mi nije ispravna kartica ?!Kako da kupim???

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 9:18 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Probam preko HR stora kaze da mi nije ispravna kartica ?!Kako da kupim???

Daj uzmi jebeni čekič i razbi konzolu jer očito nije za tebe. Ili trolaš ili si bez uvrede stvarno glup. U nekoliko postova iznad sam ti sve objasnio a ti opet ispočetka mantraš svoje. Kao prvo, za države koje imaju svoj store poput amerike, engleske i hrvatske, jedini način plaćanja putem kreditnih kartica je posjedovanje vise i mastercarda. Sony osim tih kartica ne prima druge kartice. Ako si iz zemlje koja nema svoj store, poput bosne, na tebi je da si kreiraš acc koji želiš. Potom na tom storeu kupnju vršiš pomoću novčanih bonova koje možeš kupiti na netu. Recimo amazon. Drugog načina nema. Ne mozes plaćati visom koja je regana u bosni na američkom, engleskom ili hrvatskom storeu.  Pa je li to atomska fizika za shvatiti?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice