FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Ja sam prebolio tu fazu divljanja,jedno vrijeme cura nije smjela ni pojavit se u sobi dok sam igrao,trenutno sam u fazi da se samo nasalim kad se neko sranje desi.Koliko cu izdrzat vidjet cemo!!
11 godina
neaktivan
Ja sam prebolio tu fazu divljanja,jedno vrijeme cura nije smjela ni pojavit se u sobi dok sam igrao,trenutno sam u fazi da se samo nasalim kad se neko sranje desi.Koliko cu izdrzat vidjet cemo!!
17 godina
kovac91 kaže...

Stari, puko si ko kokica a da to niti ne znaš jer tko normalan objavljuje dva posve ista posta? Nagrizla te fifa opako..

11 godina
neaktivan
Hahaha,jbg slucajno
9 godina
neaktivan
Haha odlicno ja krenuo igrat j...lo majku nije mi ni jedan dobar igrac posro a dobio sam samo 1 pack da mogu otvorit

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 16

Jedno pitanje...Zadnju fifau koju sam igrao bila je 14...

I sad se pitam zašto nema npr u legendama Zidanea i Ronaldinha ili nekog takog a ima Šukera i još takavih koji nisu ni do koljena bili ovoj dvojici ili npr najboljem napadaču ikad Ronaldu (''debeli'' logično)...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Napravio sam zajeb totalni znaci onu prvu momčad kaj sam dobio sam kreten obriso odnosno obrisao sam tim. I sada sam dobio momčad kikiri :S Daj recite dal da igram Draft Online ili Single player ? Mislim da na jedan imam pravo

0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jedno pitanje...Zadnju fifau koju sam igrao bila je 14...

I sad se pitam zašto nema npr u legendama Zidanea i Ronaldinha ili nekog takog a ima Šukera i još takavih koji nisu ni do koljena bili ovoj dvojici ili npr najboljem napadaču ikad Ronaldu (''debeli'' logično)...

Pa Ronaldinho još uvijek aktivno igra pa ne može biti legenda a Zidane će doći na red ako se dogovori s ea sportsom...

11 godina
neaktivan
CptJack93 kaže...

Napravio sam zajeb totalni znaci onu prvu momčad kaj sam dobio sam kreten obriso odnosno obrisao sam tim. I sada sam dobio momčad kikiri :S Daj recite dal da igram Draft Online ili Single player ? Mislim da na jedan imam pravo

Pa što si ti očekivao? Da ćeš dobit Hazarda, Messija i Reusa kad počinješ? Uvijek budu brončani, trebaš izgradit momčad od toga. 

Igraj multiplayer jer pobijedio ili izgubio, dobit ćeš više coinsa nego za single player.

13 godina
CptJack93 kaže...

Obrisao si team, ali su ti igrači ostali i klubu.

Napravi ponovo team i složi si najbolje igrače koje imaš i polako igraj i skupljaj coinse.

Svako malo si nadogradi ekipu s nekim novim/boljim igračem kako budeš skupljao coinse.

Token za Draft bolje iskoristi za online jer ako budeš sretne ruke, možda naletiš na čitera koji će si zabiti autogol i diskonektati pa ćeš dobiti pobjedu nit oro, nit kopo.

I u online draftu su bolji packovi tako da možeš dobiti nekog boljeg igrača, što je tebi ovog časa potrebno.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 16

ima itko da bi mijenjao fifu (pc) za neku igru? vidim da svi pricaju da je uzas ali mi se svida ovaj draft

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Koje packove da kupim imam 2200 Fifa pointsa? Gledo sam na onom forumu ultimate fifa veli on da se kao isplati kupovati Jumbo gold pack, ali ja imam samo Silver , Bronze i Gold. Uopce mi nema onog Mega pack itd...

0 0 hvala 0
14 godina
Ti mega, jumbo i sl. nisu uvijek u storu nego dođu nekad na par sati ili dana.. Od klasičnih najbolje je kupovat one od 7500c/150fp
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Sudar haklera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li se moze overal raiting igraca povecavati u FUTU ?? Tipa sa onim chemistry upgrejdima? Ili to moram kupiti istog igraca sa vecim OR? Tipa Kovacic mi je 78 da li ga mogu dignut s vremenom na 85 cca?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nemoze se dizat,EA jedini moze dizat rating igraca,upravo ti je u tijeku zimski upgrade pa prati na sluzbenoj fifa stranici kojim igracima ce se dizat rating.
14 godina
CptJack93 kaže...
Da li se moze overal raiting igraca povecavati u FUTU ?? Tipa sa onim chemistry upgrejdima? Ili to moram kupiti istog igraca sa vecim OR? Tipa Kovacic mi je 78 da li ga mogu dignut s vremenom na 85 cca?

Imaš kartice koje povećaju statse za jednu utakmicu. Nema načina da za stalno upgradeaš nekog svog igrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
toma20 kaže...

ima itko da bi mijenjao fifu (pc) za neku igru? vidim da svi pricaju da je uzas ali mi se svida ovaj draft

Za što bi mijenjao? Imam ja Origin acc viška samo sa Fifom, ali u zamjenu prihvaćam isključivo Steam/Origin keyeve.

10 godina
FIFA 16

Pozdrav, prodajem FIFU16(pc) za 100kn placanje paysafecardom,dobrovoljci javite se u inbox oko dogovora

Dolje slika tima nista posebno ali eto cisto da nekrenete ispocetka

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ovo fakat nije normalno. Lik mi pukne iz slobodnjaka s 40m po sredini gola i zabije gol. Naravno vodim, naravno gol pada pred kraj tekme...

U drugoj situaciji liku uzmem loptu i hoću je vratiti golmanu, no igrač neće vratiti jer ga lik siluje i na kraju baci na pod uzme loptu i zabije gol? Kako? S leđa me baci na pod i nije prekršaj?

U trećoj situaciji lik s parejom pretrči mog igrača koji je bar 40% brži od njega. OK, dogodi se, ali reakcija golmana nakon toga je smiješna. OK, dogodi se, još nije gol. Lopta je kod mene ali ne zadugo. Niz nesretnih okolnosti kojima nema kraja do gola...

S druge strane gol ne mogu zabiti niti s crte.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 12:59 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Svaka cast na zivcima... To si prosao neki mentalni trening ili?

17 godina
Shivi kaže...

Žena mi kaže da već dugo nisam normalan i da bi trebao prestati igrati dok nepovratno  neotplutam... ovakva shranja mogu snimati svakodnevno..

11 godina
neaktivan
FIFA 16
Mazohizam je teško izlječiva bolest :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Žena mi kaže da već dugo nisam normalan i da bi trebao prestati igrati dok nepovratno  neotplutam... ovakva shranja mogu snimati svakodnevno..

Tvoja zena govori, moja djeluje - sakrila mi je joystick neki dan, a bio sam relativno smirem, samo je par bogova palo... jbg, onda sam presao na fallout xD

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Baš sam danas išao psihotest riješiti za vozački i dobro da nisam Fifu igro prije jer neznam kako bi prošao. Sad igram je***i Turnir i prvo imam 10mb speed test znači oke je veza odnosno dobra je ,ali ne uredno me jeb* konekcija i sličice mi idu umjesto igrice mrtve posrane.

Druga stvar svaki mrtvi put kad ja idem zabit to se desi !!!!! Onda odemo na penale i obranim mu 2 komada trebam zabit i držim posranu gljivu da pucam desno on pukne u ruke golmanu. Drugi put majstor mi pukne preko gola a ništimam ga i smrad koji je imo 1 udarac na gol dobije i onda evo igram 3 dana a sad sam skoro strgo sve živo u sobi

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Dobro sam gađao. I ovaj tjedan su mi tri IF kartice dobile nadogradnju...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Fascinatno, sam pred golom za 1-2 i majstor mi pored stative pogodi :D U svakom slučaju daj mi recite zašto ja svaki jebeni put igram u gostima u sezoni????

Btw. movie IF kartice di to nabavit?

0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...

Fascinatno, sam pred golom za 1-2 i majstor mi pored stative pogodi :D U svakom slučaju daj mi recite zašto ja svaki jebeni put igram u gostima u sezoni????

Btw. movie IF kartice di to nabavit?

U packovima svaki tjedan dolazi novi TOTW pa ako imaš sreće... a ako nemaš a imaš coinsa možeš ih kupiti na marketu..

11 godina
FIFA 16

Da vidim. Znate da je igra skriptirana od tamo negdi 13-ice. Znate da dosta cesto nemate utjecaj na ishod rezultata. Znate da vas igra po potrebi vara.

Znate da je to razlog vasih ispada. Znate da ima svakakvih budala na svijetu.

Ali znate da se ja divim EA-u kako im je to poslo sve za rukom i tolke novce zaradjivati iz godine u godinu na vama. Znate svi da cete igrati 17-icu pod novom temom s istom pricom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice