Zadnji dlc je bio besplatan a novi teško da će doći jer je prava za euro kupio konami. Znači, fifa može izdati sličan dodatak koji se ne može zvati euro niti može koristiti bilo kakve službene obilježbe eura 2016.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrao sam pes 2016, fifu jos nisam probao. Pes nije los, ali me malo zivcira, i obrisao sam ga. Kakva je fifa ? jel valja ista?
Igrao sam pes 2016, fifu jos nisam probao. Pes nije los, ali me malo zivcira, i obrisao sam ga. Kakva je fifa ? jel valja ista?
Igrao sam fifu 2016, pes jos nisam probao. Fifa nije losa, ali me malo zivcira, i obrisao sam je. Kakav je pes ? jel valja ista?
Fifa realnija, ali ces porazbijat pola kuce jer se na trenutke javlja neka visa sila kao u prijasnjim pesovima, kad moras izgubit moras milom ili silom...
Da li ces na fifi 16 igrati fut,seasons ili offline modove?ako ces igrati online... psuješ li dok igraš i je li ti se ikad desilo da razbiješ dtojstek?
Ja bih rekao da je PES realniji, ali je Fifa vjerodostojnija. Primjer razlike između ta dva pojma je recimo to što je u Fifi puno toga skriptirano i repetativno, dok se PES trudi simulirati događaje iako i kod njih ima repetativnog gameplaya. PES je nekako preukočen, prespor i dosadnjikav. Fifa je puno zabavnija za igrati, iako i ona ima hrpu mana. Najveća prednost Fife mi je online igranje koje radi skoro pa savršeno, dok na PES-u ima hrpetina cheatera, spajanje traje katastrofalno dugo, matchmaking je katastrofa. Single player me uopće ne zanima pa mi tu sad neki modovi ne igraju ulogu u mojem doživljaju igre.
Inače, ono što sam primjetio u tim Fifa vs. PES debatama (igrao sam Fifu aktivno od 2003. do 2007. i vratio joj se od 2013., a PES od PES-a 6) je da PES (osim fijaska 2014.) napreduje svake godine, dok Fifa stagnira i u nekim segmentima čak i nazaduje.
Da li ces na fifi 16 igrati fut,seasons ili offline modove?ako ces igrati online... psuješ li dok igraš i je li ti se ikad desilo da razbiješ dtojstek?
Igram sve offline, vjerojatno cu igrati samo malo modova i to je to, tipa liga prvaka itd. Nisam neki koji ce odigrati 10 utakmica dnevno, i da sam nabrijan na to. Ali volim da je dobro napravljena. Pes 16 sam obrisao zato sto nisam mogao zabiti gol, a oni su mi iz prve sanse uvalili, imao sam osjecaj da nije bas nesto realno. I naljutio se i obrisao :P .. Btw ne kidam gamepade niti ista, ne psujem.
Ja bih rekao da je PES realniji, ali je Fifa vjerodostojnija. Primjer razlike između ta dva pojma je recimo to što je u Fifi puno toga skriptirano i repetativno, dok se PES trudi simulirati događaje iako i kod njih ima repetativnog gameplaya. PES je nekako preukočen, prespor i dosadnjikav. Fifa je puno zabavnija za igrati, iako i ona ima hrpu mana. Najveća prednost Fife mi je online igranje koje radi skoro pa savršeno, dok na PES-u ima hrpetina cheatera, spajanje traje katastrofalno dugo, matchmaking je katastrofa. Single player me uopće ne zanima pa mi tu sad neki modovi ne igraju ulogu u mojem doživljaju igre.
Inače, ono što sam primjetio u tim Fifa vs. PES debatama (igrao sam Fifu aktivno od 2003. do 2007. i vratio joj se od 2013., a PES od PES-a 6) je da PES (osim fijaska 2014.) napreduje svake godine, dok Fifa stagnira i u nekim segmentima čak i nazaduje.
Nije to nazadaovanje već pogodovanje širokim masama kako bi se svi mogli osjećati master yodama pri igranju. I to je najveći problem fife.. Svi mogu sve, naravno kako fifa odluči...
Igram sve offline, vjerojatno cu igrati samo malo modova i to je to, tipa liga prvaka itd. Nisam neki koji ce odigrati 10 utakmica dnevno, i da sam nabrijan na to. Ali volim da je dobro napravljena. Pes 16 sam obrisao zato sto nisam mogao zabiti gol, a oni su mi iz prve sanse uvalili, imao sam osjecaj da nije bas nesto realno. I naljutio se i obrisao :P .. Btw ne kidam gamepade niti ista, ne psujem.
fifa je najbolja u ofline segmentu jer nema skripte ili ako je ima rijetko rijetko se desi,uzivaj u oflineu a imaš zenske reprezentacije tj.zenski world cup
Nije to nazadaovanje već pogodovanje širokim masama kako bi se svi mogli osjećati master yodama pri igranju. I to je najveći problem fife.. Svi mogu sve, naravno kako fifa odluči...
Ako tako gledaš na to, onda da. Ali po meni je to korak unatrag jer ne želim da me igra smatra debilom. Ako ne uključiš manual passing, praktički 90% igre je automatizirano.
Ako tako gledaš na to, onda da. Ali po meni je to korak unatrag jer ne želim da me igra smatra debilom. Ako ne uključiš manual passing, praktički 90% igre je automatizirano.
Igra te ne smatra debilom. Ova igra od tebe pravi debila...
FIFA16 upgrades
http://www.futhead.com/upgrades/
Ne znam, full čudno kako nema nekih igrača ako je ovo istinita lista?
FIFA16 upgrades
Pošto ove godine upgradei dolaze u 4 navrata, svakih tjedan dana, ovo su vjerovatno samo danasnji upgradei?
FIFA16 upgrades
Pošto ove godine upgradei dolaze u 4 navrata, svakih tjedan dana, ovo su vjerovatno samo danasnji upgradei?
Da,to je samo danas.IF Chicha mi se nije pojačao na 83,sad sam već malo zabrinut ako će se IF kartice pojačat..
Aubi skace s 82 na 84. Jel to znaci da cemo mi sto ga imamo dobit upgrade, da ih se nakupujem na marketu jer je 13k sad?
Aubi skace s 82 na 84. Jel to znaci da cemo mi sto ga imamo dobit upgrade, da ih se nakupujem na marketu jer je 13k sad?
Prijašnjih godina je nakon upgradea u packovima dropala samo poboljšana verzija i to je to. Znači bit će Aubameyangova sa 82 i 84 na marketu, samo što ove sa 82 više ne možeš dobit u packu.
da
da
vec kad si ČITER onda bar daj sam sebi gol prije nego izađes
ok
Skaću samo IF kartice a NIF izlazi nova kartica a stara nestaje iz packova.. Evo, dobio sam upgrade aguera i zoume... Zouma mi sada izgleda mrak a i do sada mi je bio omiljen CB
Sve ti je zakon ponude i potražnje a može se dogoditi da netko kupi veću količinu navedenih igrača i umjetno im podigne cijenu a ostali prihvate trend. Realno je za očekivati da će im cijena s vremenom rasti no sumnjam da će rasti toliko da budu vrijedni nekog ulaganja..
Nisu losi golovi a i komentatori su odusevljeni.
Što je perfektno u baleovom golu? To što golman stoji kao da je prvi put u životu na golu? Iz ove pozicije golman zagrebačke veteranske lige ne smije dobiti ovakav gol. Zbog ovakvih stvari je ova igra idiotska.
Treci ugao kamere pokazuje da je lopta pored same stative, istina da golman nije dobro reagovo, ali lopta je isla pored same stative
Treci ugao kamere pokazuje da je lopta pored same stative, istina da golman nije dobro reagovo, ali lopta je isla pored same stative
Ma može lopta ići kuda hoće, to je skroz iskosa i golman mora stajati bar dva koraka naprijed u odnosu gdje ovaj stoji i bez većih problema to braniš... na golu sam 40 godina i ovo je smiješno... u veteranima da mi netko ovako zabije kada sam se zaokružio svi bi me sterali u racku..
Vi rijetki koji ste na pcu imam pitanjce za vas, vratio sam se igri nakon 15-ak dana pauze i neznam sta se dogada ali imam osjecaj da je igra(gameplay) uzasan. Naime imam osjecaj kao da svaku tipku koju stisnem ima delay, a igra mi se cini sva neka isprekidana, tj. nema fluentnosti kao inace. Kod svakog primanja/suta/dodavanja kao da igracima treba mrvicu duze vremena da naprave potez.