FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
CptJack93 kaže...

Skužio sam još jednu manu u igrici a to je kad idem obranu igrat tipa frajer me napada krene slalom onaj poznati kojeg su usrali da te niko nemre zaustavit i stisnem da promijenim igrača ,a ono mi promijeni nekog desetog i totalno ispadnem iz igre i primim gol.

Zato se igrači mijenjaju desnom gljivom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CptJack93 kaže...

Skužio sam još jednu manu u igrici a to je kad idem obranu igrat tipa frajer me napada krene slalom onaj poznati kojeg su usrali da te niko nemre zaustavit i stisnem da promijenim igrača ,a ono mi promijeni nekog desetog i totalno ispadnem iz igre i primim gol.

Zato se igrači mijenjaju desnom gljivom.

Meni to nikako ne štima. U PES-u sam koristio stalno desni analog i dobro je izvedeno, uglavnom mi mijenja na onog kojeg želim, ali ovdje u Fifi nikako ne mogu kvalitetno prebaciti. Ili je neresponzivno ili je loše kodirano, ali desi mi se da jednostavno ne želi prebaciti kad lupim gljivu u željenom smjeru i samo ostane na trenutnom. Ako pak i prebaci, opet ne dobijem onog kojeg sam htio.

Inače, meni ovaj jockey isto dosta pomaže, lakše mi se branit s njime kako god okreneš. Mislim, i dalje me prolaze, ali smanjio sam broj primljenih golova. Dobro je uz L2 držat i X, u tom slučaju se kontrolirani igrač uvijek se postavlja između napadača i gola i blokira mu prolaz tako da je protivniku teško proći sa običnim promjenama smjera, iako uz skill move i dalje pravi budalu od braniča. 

11 godina
neaktivan
FIFA 16

eto nisam se dugo javljao pa da vam se pohvalim opet sa jebenim DNF-om , frajera vodim 3:0 u zadnjoj tekmi i on stisne ESC i mene odjednom izbaci iz EA servera....ne znam kaj da velim više 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

i daaaaaaaaa tako je toooooooooooo hvala bogu više da i ja nekoga dobijem u packu!!! Hvala EA!!!! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav dečki!
Dugo me nije bilo na forumu, niti u Fut-u.
Igrao sam pro club i bio mi je zakon dok mi se nije pokvario comp.
Pa sam mjesec dana bio bez compa i resetirali mi igrača.
Napokon sam kupio mrcinu od kompa za soma eura, ovdje u Njemačkoj.
Uglavnom igrao karijeru sa custom Juventusom na profesional.
Pa dosadilo....
Sad sam prenio formaciju, instrukcije igrača i gameplay na Fut.
Složio Engleze i uživam.
Pa sad, tražim napadača ubojicu.
Jedan mi je Remy, drugi Long, trebam još jednoga. Ako znate kojeg, bio bih zahvalan.
Uglavnom sa Bentekeom ne mogu pogoditi ama baš ništa. Mada je često u prilici.
Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lukaku, Costa, Sturridge..
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako da ne poludim? igram seasons sa Arsenalom trenutno 3 div, i dobijam Real i Barcu, Bajern i ponekad Celzi, nije problem ti protivnici, ali ovi supci sto kontroliraju te timove, igraju defensife citavu utakmicu, sabijem ih, i onda dodje ronaldo 2 sanse i klap dva gola,uzme marcela i trci do svoje korner zastavice zadnjih 20 min, pri rezultatu 2-1 i imam igraca manje od 34 minuta, ova utkm dole sa barcom sabijem lika, i zadnjih 15 min igra park the bus, Igras sa top klubovima, i branit se protiv Arsenala mislim stvarno

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 23:45 (Vukovic69).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...

Kako da ne poludim? igram seasons sa Arsenalom trenutno 3 div, i dobijam Real i Barcu, Bajern i ponekad Celzi, nije problem ti protivnici, ali ovi supci sto kontroliraju te timove, igraju defensife citavu utakmicu, sabijem ih, i onda dodje ronaldo 2 sanse i klap dva gola,uzme marcela i trci do svoje korner zastavice zadnjih 20 min, pri rezultatu 2-1 i imam igraca manje od 34 minuta, ova utkm dole sa barcom sabijem lika, i zadnjih 15 min igra park the bus, Igras sa top klubovima, i branit se protiv Arsenala mislim stvarno

Kako su ubitacne kontre Arsenala, tri pasa, i gol je, ova utkm sa realom 0-4 , iz 4 kontre golovi, odlican tim

11 godina
neaktivan
http://fifaaddiction.com/tutorials/best-fifa-formation/
A vaša omiljena formacija bi bila?
Sa englezima sam iz osme došao u šestu diviziju sa 3-4-1-2 formacijom.
Iako mislim da je pravilan custom tactics bitniji od odabira formacije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Tko je ti FC Locomotiv? Neki max... user. Cini mi se da sam vidio tu nekog..

Nije mi jasno kako me nije dobio sa Aquerom,Messijem,Balem,Ronaldom,a ja druga bpl squad.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Tko je ti FC Locomotiv? Neki max... user. Cini mi se da sam vidio tu nekog..

Nije mi jasno kako me nije dobio sa Aquerom,Messijem,Balem,Ronaldom,a ja druga bpl squad.

A kaj ti tu nije jasno? Igram s najjačom ekipom i nikada ne mogu spojiti tri pobjede za redom. Igram s trećom ekipom i bez problema nanižem po 7/8 pobjeda za redom.. To kaj mi se događa s najjačom ekipom nema veze s mozgom. Sinoć igram s likom, 75/25 posjed lopte, 20/2 udarci po golu u moju korist, golman mu čuda brani a sif lew ne može zabiti s par metara. I onda u prvih par minuta produžetka hoću dodati desno, on doda lijevo i ode lik i gol. Izjednačim. Lik bezveze trči po krilu i bezveze centrira u mojih pet metara. Nema niti jednog njegovog igrača u mojih 16m. Izađem s golmanom pobrati loptu kad ispred mene skoči moj stoper kojim uopće ne upravljam i zabije autogol? Lik ima ekipu od 100k a ja od milju i kaj da ti kažem? Statistički sam ga pregazio, rezultatski on dobio... No isto tako kada igram s barazilcima tako mene shere protiv puno jačih momčadi. Onda pederski uživam... to ti je fifa..

13 godina
neaktivan
FIFA 16

U 1.pol sam imao 58-42 possesion, 3-0,ubijao ga doslovce,lik centar nije prosao. U 2. pol 3-3 sve samo trokut sa svojih 40m i to prolazi kroz moju obranu,Aguero dodje do lopte i gol,3 takva gola sam dobio samo Aguero nije uvijek zabio. Ja imam kontru u 90+ pucam,skida mi golma,ali on me rusi i dobivam penal. 4-3 za mene i kraj. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Evo ga napokon nesto vrijedno u peku,i to onom od 15k

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Pa ne mogu vjerovati da netko na ovu karticu stavlja hunter che karticu?

Edit: gledam kako odlazi a nemam coinsa da se uključim. Inače ide za 480k coinsa bez problema na PS4. Tako ti je to kada stavljaš igrača na bidanje u vrijeme tekmi lige prvaka.. Kupim ga prije sat vremena na bidanju za 450k i sav sretan a onda se ukaže ovakva prilika. Računam, malo ću igrati s njima pa ga prodati i zaraditi 15k a mogao sam 150k...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 21:19 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon dosta pokušaja preko drafta da u packu izvucem nesto i kupim Aguera, reko danas da se pokusam sa ovim 25k(imao za 2x25k i 1x15k) packovima pa šta bude.. probam prvo 15k ništa, kad u prvom 25k :)

Eh sad me zanima vaše mišljenje, pogotovo ovih iskusnijih u transferima(movie), da li da odmah danas ga prodam, ili sačekam 24h, 48h ili još duže da sačekam, te zašto?

Inače samo danas se može ovaj MOTM dobiti...

Hvala unaprijed na odgovoru :D

Najgore što sam malo pohlepan, kao kud nije Di Maria TOTW ehh :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 10:47 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Sinoć sam odigrao jednu sramotnu utakmicu u režiji ea sportsa. Igram online finale kupa. Lik i ja podjednaki s time da sam ja imao nešto jaču momčad. 2/3 utakmice sam uglavnom imao inicijativu i prilike ali ne mogu zabiti. I onda u 65 min sudac svira penal za mene. Iskreno, ne znam zašto. Nisam bio u nikakvom duelu a centaršut je protivnik pobrao prsima ispred mog igrača. Sve bez ikakvog kontakta? Zabijem gol i nakon toga ne mogu se više točno dodati. Što god da napravim sve je krivo. Presing na moje igrače nevjerojatan a još nevjerojatnija je bila moja obrana. To još nisam vido. Igrači su mi sami uklizavali bez da sam ja išta dirao i presijecali lopte???

Jednostavno da smo igrali tri dana lik ne bi zabio jer je tako bilo zapisano. Vrhunac idiotizma ove igre dogodio se u 90 minuti kada je lik pucao a moj golman obranio i odbio loptu na 5m malo iskosa. Lik pritrčava i neometan na prazan gol pogodi prvu stativu i lopta se odbije prema drugoj stativi gdje opet sam stoji njegov igrač koji šalje loptu prema praznoj mreži ali i on pogodi stativu??? Kakva sprdnja. Kad fifa kaže da ćeš pobijediti, ti pobijediš. Kad fifa kaže da ćeš izgubiti, ti izgubiš..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Eh sad me zanima vaše mišljenje, pogotovo ovih iskusnijih u transferima(movie), da li da odmah danas ga prodam, ili sačekam 24h, 48h ili još duže da sačekam, te zašto?

Što duže čekaš, manje će vrijediti... sada ujutro manja je ponuda a cijene više te kartice. Tijekom dana, pogotovo jer danas izlazi novi totw otvorit će se puno packova pa će biti i veća ponuda na marketu. Pogotovo ako se u totw nađe kako se očekuje messi, suarez, muller... Osobno, ja bih ga odmah prodao.. Svaki do sada Jonas krenuo je na oko 100k a završio na 30k..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
 Vrhunac idiotizma ove igre dogodio se u 90 minuti kada je lik pucao a moj golman obranio i odbio loptu na 5m malo iskosa. Lik pritrčava i neometan na prazan gol pogodi prvu stativu i lopta se odbije prema drugoj stativi gdje opet sam stoji njegov igrač koji šalje loptu prema praznoj mreži ali i on pogodi stativu??? Kakva sprdnja. Kad fifa kaže da ćeš pobijediti, ti pobijediš. Kad fifa kaže da ćeš izgubiti, ti izgubiš..

bencun protiv blupae subote? covjek na prazan gol pogodio obje stative sa dva metra u razmaku od tri sekunde.

10 godina
neaktivan
jovial kaže...
movie kaže...
 Vrhunac idiotizma ove igre dogodio se u 90 minuti kada je lik pucao a moj golman obranio i odbio loptu na 5m malo iskosa. Lik pritrčava i neometan na prazan gol pogodi prvu stativu i lopta se odbije prema drugoj stativi gdje opet sam stoji njegov igrač koji šalje loptu prema praznoj mreži ali i on pogodi stativu??? Kakva sprdnja. Kad fifa kaže da ćeš pobijediti, ti pobijediš. Kad fifa kaže da ćeš izgubiti, ti izgubiš..

bencun protiv blupae subote? covjek na prazan gol pogodio obje stative sa dva metra u razmaku od tri sekunde.

Vidis da je fifa realna...

13 godina
AdisTM87 kaže...

Najgore što sam malo pohlepan, kao kud nije Di Maria TOTW ehh :D

Jonas dobiva specijalne kartice svako malo pa je opasan za kalkuliranje tako da ako ga ne želiš zadržati, prodaj odmah.

Inače, što se tiče IF kartica, ja ponekad uzmem neke igrače čim izađu, dok su jeftini pa čekam da im se digne cijena kad se prorijede na marketu.

Samo pazim da su relativno popularni da mi se ne dogodi da popušim kasnije jer nitko ne želi s tim igračem igrati.

Recimo, u klubu imam crnog Matuidija, Oscara, Candrevu i svi su kupljeni s namjerom da ih preprodam.

Dok ih ne stavim na bubanj, malo igram s njima i na kraju zaradim nešto coinsa.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Inače, što se tiče IF kartica, ja ponekad uzmem neke igrače čim izađu, dok su jeftini pa čekam da im se digne cijena kad se prorijede na marketu.

Samo pazim da su relativno popularni da mi se ne dogodi da popušim kasnije jer nitko ne želi s tim igračem igrati.

Recimo, u klubu imam crnog Matuidija, Oscara, Candrevu i svi su kupljeni s namjerom da ih preprodam.

Dok ih ne stavim na bubanj, malo igram s njima i na kraju zaradim nešto coinsa.

Ove godine što se IF kartica tiče nema pravila. Očekivao sam da će nekima nakon nadogradnje cijena porasti a ono cijene pale. Tako da nisu neka prilika za zaradu osim ako ne naletiš kao ja jučer na izrazito povoljnu ponudu koja se odmah unovči. Uvijek postoji opasnost da igrač dobije novu IF karticu i onda si u problemu. Zato ako misliš zaraditi kartica se odmah prodaje..

13 godina
movie kaže...

Ove godine što se IF kartica tiče nema pravila. Očekivao sam da će nekima nakon nadogradnje cijena porasti a ono cijene pale. Tako da nisu neka prilika za zaradu osim ako ne naletiš kao ja jučer na izrazito povoljnu ponudu koja se odmah unovči. Uvijek postoji opasnost da igrač dobije novu IF karticu i onda si u problemu. Zato ako misliš zaraditi kartica se odmah prodaje..

Znam sve jer pratim market i vrlo sam oprezan kod kupnje.

Već sam spomenuo da uvijek kupujem igrače koji su "popularni" i koji će se moći lako prodat kad za to dođe trenutak.

Ona trojica što sam gore nabrojao mi u ovom trenu donose zaradu od 50-60k coinsa, ali sam pohlepan pa čekam još malo :)

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma meni se povraca vise od ove igrice ne realna je skroz. Uzasno si ovo napravili nisam imo pojma, da sam znao nebi ni pocimao sad sta da radim igram da ubijem dosadu, ali svaku tekmu neki kurac zajebava. Dobim lika sa mesi,ronaldo,bale,modric itd svi oni plavi u formi ma ajde nabijem ih sve iz EA na krasan k... sta da ja radim sa svojim jazavcima protiv takvih igraca mislim i oni isto jebo sam ih u glavu sa logikom i igricom. 4 tekme zadnje gubim u zadnjim minutama neke golove iz ofsajda, pa slobodnjaci usrani , ma sve u svima jedan veliki minuuuuuuus igrici. 

0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...

Ma meni se povraca vise od ove igrice ne realna je skroz. Uzasno si ovo napravili nisam imo pojma, da sam znao nebi ni pocimao sad sta da radim igram da ubijem dosadu, ali svaku tekmu neki kurac zajebava. Dobim lika sa mesi,ronaldo,bale,modric itd svi oni plavi u formi ma ajde nabijem ih sve iz EA na krasan k... sta da ja radim sa svojim jazavcima protiv takvih igraca mislim i oni isto jebo sam ih u glavu sa logikom i igricom. 4 tekme zadnje gubim u zadnjim minutama neke golove iz ofsajda, pa slobodnjaci usrani , ma sve u svima jedan veliki minuuuuuuus igrici. 

Stari, sad ćeš vidjeti kako ja izgubim utakmicu a da mi lik ne pukne po golu cijelu ebenu tekmu. Nekaj kenja kod postavljanja  klipa na jubito pa kad proradi postavim da vidiš. Čista frustracija..

12 godina
neaktivan
Prodaje li neko coinse?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prodaje li neko coinse?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze samo postavi da se malo tjesim da nije samo meni to haha..movie aj mi reci da li sam se zajebo sto sam prodo Boatenga za 50k obicni gold? Nakon toga sam mislio kupiti Philippa Lahma , ali sam ipak odlucio potrositi po 15k coinsa na Jumbo Premium Gold i nisam dobio nista haha :) Jos jedno pitanje za tebe, da li taj Jumbo Premium Gold sta ima jos dan dva na storu nakon sta ga kupis sa 300 Fifa poinsta svaki sljedeci vrijedi samo 50 ili? Nemogu se sjetiti ko mi je to reko odnosno di sam procito pa da me ispravis da ne kupujem bezveze.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav

Igram fifu 16 na PS4 ali imam probleme sa spajanjem protivnika baš se načekam dok pronađe. Da li ko ima ovakav problem i moze li se kako riješiti ili je do njih problem sa serverima.

0 0 hvala 0
14 godina

Baki sta kaze Modric? 

17 godina
CptJack93 kaže...
Moze samo postavi da se malo tjesim da nije samo meni to haha..movie aj mi reci da li sam se zajebo sto sam prodo Boatenga za 50k obicni gold? Nakon toga sam mislio kupiti Philippa Lahma , ali sam ipak odlucio potrositi po 15k coinsa na Jumbo Premium Gold i nisam dobio nista haha :) Jos jedno pitanje za tebe, da li taj Jumbo Premium Gold sta ima jos dan dva na storu nakon sta ga kupis sa 300 Fifa poinsta svaki sljedeci vrijedi samo 50 ili? Nemogu se sjetiti ko mi je to reko odnosno di sam procito pa da me ispravis da ne kupujem bezveze.

Svaki vrijedi 300 fifa pointsa! Pa gle, da si nešto dobio rekao bi da ti se isplatilo, ovako... teško. No to je kocka i draž je u tome. Ako te veseli neka ti ne bude žao. Evo je li sada ovo normalno? Ja ne mogu vjerovati da se u ovoj igri može primiti ovakav gol? Čemu sve to? I tim golom je završila tekma i lik prođe dalje bez da je puknio po mome golu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice